zul_ariffin ( @zul_ariffin ) Instagram Profile

zul_ariffin

zul_ariffin

🇲🇾
manager@scorpiusentertainment.com www.zaofficial.com

  • 638 posts
  • 2.5m followers
  • 187 following

zul_ariffin Profile Information

  • How dare you lalat kacau me posing!
  • How dare you lalat kacau me posing!
  •  19,305  186  20 hours ago
  • Another day, another experience. Have a productive day everyone! 😎🤘🏼
  • Another day, another experience. Have a productive day everyone! 😎🤘🏼
  •  27,732  219  22 June, 2019
  • After sakan ber-Racing dengan boat lol
.
.
#JRetribusi
#J2
  • After sakan ber-Racing dengan boat lol
    .
    .
    #JRetribusi
    #J2
  •  20,718  81  21 June, 2019
  • Good Morning!! 😎🚤🎥 #JRetribusi
  • Good Morning!! 😎🚤🎥 #JRetribusi
  •  21,574  181  21 June, 2019
  • On set.. hye hye hyeeee everyone! 👋🏻
.
.
#JRetribusi
  • On set.. hye hye hyeeee everyone! 👋🏻
    .
    .
    #JRetribusi
  •  35,372  498  19 June, 2019
  • 22.34 : On set, filming #JRetribusi 🎥
  • 22.34 : On set, filming #JRetribusi 🎥
  •  18,051  118  16 June, 2019
  • Another day, another battle. .
.
#JRetribusi
#J2
🎥
  • Another day, another battle. .
    .
    #JRetribusi
    #J2
    🎥
  •  18,631  138  16 June, 2019
  • Good morning everyone! Sorry tak post gambar raya, sebab busy kumpul duit raya! 😆 Selamat hari raya! 🤣
  • Good morning everyone! Sorry tak post gambar raya, sebab busy kumpul duit raya! 😆 Selamat hari raya! 🤣
  •  43,809  407  16 June, 2019
  • [ TEASER POSTER SANGKAR ]

sebuah FILEM MMA PERTAMA DI MALAYSIA. Kami berbesar hati mempersembahkan TEASER RASMI POSTER FILEM SANGKAR!!! BAKAL DITAYANGKAN DI PAWAGAM 29 OGOS INI!!! #SangkarMovie
  • [ TEASER POSTER SANGKAR ]

    sebuah FILEM MMA PERTAMA DI MALAYSIA. Kami berbesar hati mempersembahkan TEASER RASMI POSTER FILEM SANGKAR!!! BAKAL DITAYANGKAN DI PAWAGAM 29 OGOS INI!!! #SangkarMovie
  •  22,765  211  6 June, 2019
  • Time jam buka puasa ni lah yg buat saya resah kalau masih trap dalam traffic jam. Tapi dah duduk KL lama ni, tak mungkin tak kenal lagi pasal rush hour. So kena pandai perpare sikit. Jadi, saya nak perkenalkan ‘petua’ ni dengan mengunakan Ziploc®️ bag. Dah tau terperangkap dalam jam, saya akan siap sedia pek makan sikit dalam bag Ziploc®️ ni. Simpan dalam kereta, jadi senang nak makan bila masuk waktu berbuka. Tak lah gelabah nak cari makanan bila stuck dalam jam.
Dapatkan di Tesco, Giant, Aeon, Mr.DIY, Jaya Grocer, Mydin, Hero atau Lulu Supermarkets sekarang! #ziploc
  • Time jam buka puasa ni lah yg buat saya resah kalau masih trap dalam traffic jam. Tapi dah duduk KL lama ni, tak mungkin tak kenal lagi pasal rush hour. So kena pandai perpare sikit. Jadi, saya nak perkenalkan ‘petua’ ni dengan mengunakan Ziploc®️ bag. Dah tau terperangkap dalam jam, saya akan siap sedia pek makan sikit dalam bag Ziploc®️ ni. Simpan dalam kereta, jadi senang nak makan bila masuk waktu berbuka. Tak lah gelabah nak cari makanan bila stuck dalam jam.
    Dapatkan di Tesco, Giant, Aeon, Mr.DIY, Jaya Grocer, Mydin, Hero atau Lulu Supermarkets sekarang! #ziploc
  •  37,374  227  1 June, 2019
  • Dah tiba masa nak balik kampung. Kampung saya ni dekat Taiping, so memang jauh juga bila time nak memandu balik kampung. Kadang2 memang mengantuk memandu. So saya suka bila ada kudapan sikit, tak lah boring sangat.  Baru2 ni, saya ada idea nak simpan kudapan semua dalam Ziploc®️ bag. Sebab dia senang nak guna dengan pelbagai saiz dia. Malahan, zip dia bagus! Ketat dan memastikan yang takde biskut I tu

sekarang available di Tesco, Giant, Aeon, Mr.DIY, Jaya Grocer, Mydin, Hero and Lulu Supermarkets! #Ziploc
  • Dah tiba masa nak balik kampung. Kampung saya ni dekat Taiping, so memang jauh juga bila time nak memandu balik kampung. Kadang2 memang mengantuk memandu. So saya suka bila ada kudapan sikit, tak lah boring sangat. Baru2 ni, saya ada idea nak simpan kudapan semua dalam Ziploc®️ bag. Sebab dia senang nak guna dengan pelbagai saiz dia. Malahan, zip dia bagus! Ketat dan memastikan yang takde biskut I tu

    sekarang available di Tesco, Giant, Aeon, Mr.DIY, Jaya Grocer, Mydin, Hero and Lulu Supermarkets! #Ziploc
  •  15,718  389  28 May, 2019
  • 😎
  • 😎
  •  28,792  340  26 May, 2019