Z I Z A N  R A Z A K ( @zizanrazak869 ) Instagram Profile

zizanrazak869

Z I Z A N R A Z A K

This is me! Young entrepreneur and an entertainer. Ayo guys Nahhh!!! YANG MANA NAK ORDER ZRXFF FLAVOR BOLEH CLICK DISINI

  • 4k posts
  • 6 followers
  • 2k following

Z I Z A N R A Z A K Profile Information

  • Self confident with selfie. Eh nak tanya ni. Dekat area kl kat mana lunch sedap eh???
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Self confident with selfie. Eh nak tanya ni. Dekat area kl kat mana lunch sedap eh???

  •  56,000  239  15 hours ago
  • Besar tak tayar kete abang..? Tapi besar lagi niat abang nak tayammum bersama adik kalau kita mengembara. Cia cia ciaaaaaaaa la kau ni..!!!! Cam ciaaaaaa jeeee... sapa berani kasi pickup line..??!
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Besar tak tayar kete abang..? Tapi besar lagi niat abang nak tayammum bersama adik kalau kita mengembara. Cia cia ciaaaaaaaa la kau ni..!!!! Cam ciaaaaaa jeeee... sapa berani kasi pickup line..??!

  •  63,000  249  2 days ago
  • Helok shave or tidak shave...? Macam bersih sangat muka... sebab saya prefer hati bersih dari muka... #deep
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Helok shave or tidak shave...? Macam bersih sangat muka... sebab saya prefer hati bersih dari muka... #deep

  •  52,000  239  3 days ago
  • Orang kata kalau jodoh muka ade iras. Takkan jodoh saya Camila Cabello... atau siapa iras muka Zizan?
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Orang kata kalau jodoh muka ade iras. Takkan jodoh saya Camila Cabello... atau siapa iras muka Zizan?

  •  71,000  461  4 days ago
  • Sape berani main giler..??? Biar kami jaga kamu. Janji kamu selamat hati tak dikhianat. #polisevo3
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Sape berani main giler..??? Biar kami jaga kamu. Janji kamu selamat hati tak dikhianat. #polisevo3

  •  202,000  1,000  7 days ago
  • Zizan sandha.. kalau nak ngorat anak ngorat lah mak dulu. Tapi mak dia macam helok pulak. Haih. #justboring
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Zizan sandha.. kalau nak ngorat anak ngorat lah mak dulu. Tapi mak dia macam helok pulak. Haih. #justboring

  •  92,000  289  7 days ago
  • Ayuh rakyat Malaysia, marilah kita hulurkan sumbangan kepada pahlawan kita. Sertailah kempen DERMA RM10 khas untuk pahlawan kita Setiap RM10 yang dihulur, menerangi hari para pahlawan ibu pertiwi.  Kami sayang pahlawan kami.  Ayuh Kita hargai jasa pahlawan yang telah berkorban demi rasa keamanan ini.  Objektif : Penghargaan atas Perjuangan & Pengorbanan Pahlawan “Sekecil Manapun, Besar Pengertiannya.” Salurkan sumbangan anda ke  AFFIN BANK - 1059 5000 3201  Klik pautan ini untuk menyumbang : http://tabungpahlawan.jhev.gov.my/tabungpahlawan/derma.asp  #tabungpahlawan2019  #dermarm10  #kamicintakanmalaysia #hargaipahlawannegara #terimakasihpahlawanku #saluteveteranmalaysiaku
  • @zizanrazak869 Profile picture

    @zizanrazak869

    Ayuh rakyat Malaysia, marilah kita hulurkan sumbangan kepada pahlawan kita. Sertailah kempen DERMA RM10 khas untuk pahlawan kita Setiap RM10 yang dihulur, menerangi hari para pahlawan ibu pertiwi. Kami sayang pahlawan kami. Ayuh Kita hargai jasa pahlawan yang telah berkorban demi rasa keamanan ini. Objektif : Penghargaan atas Perjuangan & Pengorbanan Pahlawan “Sekecil Manapun, Besar Pengertiannya.” Salurkan sumbangan anda ke AFFIN BANK - 1059 5000 3201 Klik pautan ini untuk menyumbang : http://tabungpahlawan.jhev.gov.my/tabungpahlawan/derma.asp #tabungpahlawan2019 #dermarm10 #kamicintakanmalaysia #hargaipahlawannegara #terimakasihpahlawanku #saluteveteranmalaysiaku

  •  9,000  24  9 days ago