Yal a.k.a Youngalbo ( @ylliibrajj ) Instagram Profile

ylliibrajj

Yal a.k.a Youngalbo

🇦🇱🇽🇰/🇧🇪
KomercYAL👇

 • 37 posts
 • 242 followers
 • 203 following

Yal a.k.a Youngalbo Profile Information

 • 🇦🇱
 • 🇦🇱

 •  44  1  16 hours ago
 • jon tu pas inat e po folin keq se jom midis europe tu bo lek
 • jon tu pas inat e po folin keq se jom midis europe tu bo lek

 •  47  1  13 August, 2019
 • Nuk kom hek shume po rruga osht problematike nuk e deshta rrugen po nuk m’lan tjeter zgjidhje,qe ko me arrit shume nelt e kom synim prej lindje,krejt po mthojn qysh kurr nuk u rrite fuck ya all nana hala ka bindje 
1-shat i mersha nshkoll e 5-shet i heksha rrugve dajt mkan nxon sdi sa her po kurgjo nxhepa as durve,jon tu pas inat e po folin keq se jom midis europe tu bo lek

M’ki tu bo lek rrugve ti m’she vet n’studio mki tu e hek t’keqt rutin e njejt opet kush tha osht let jo nuk o let rri n’anen tonde se kndena kerset brretete tetet

Nese mban inat vllaqko un t’uroj jet t’gjat me mpa mu sa ma nelt tona per raki me mu kap
#Yal #039 #skamundal
 • Nuk kom hek shume po rruga osht problematike nuk e deshta rrugen po nuk m’lan tjeter zgjidhje,qe ko me arrit shume nelt e kom synim prej lindje,krejt po mthojn qysh kurr nuk u rrite fuck ya all nana hala ka bindje
  1-shat i mersha nshkoll e 5-shet i heksha rrugve dajt mkan nxon sdi sa her po kurgjo nxhepa as durve,jon tu pas inat e po folin keq se jom midis europe tu bo lek

  M’ki tu bo lek rrugve ti m’she vet n’studio mki tu e hek t’keqt rutin e njejt opet kush tha osht let jo nuk o let rri n’anen tonde se kndena kerset brretete tetet

  Nese mban inat vllaqko un t’uroj jet t’gjat me mpa mu sa ma nelt tona per raki me mu kap
  #Yal #039 #skamundal

 •  39  2  11 August, 2019
 • La vida loca
 • La vida loca

 •  54  4  4 August, 2019
 • pour passer le temps... AL/FR🚨🚨🚨
 • pour passer le temps... AL/FR🚨🚨🚨

 •  37  5  31 July, 2019
 • Salut salam alaikom bone fole je i hekun
Ju sjeni t’hekun prej sotit jeni t’dekun
Jom i bekum per shpirtat e juv e jepi lekun
Veq 1 e kom edhe ai kurr smlen vetun 
Jeni qaq tbut sa qe ju sdoni dhune 
Secili prej juve per dhip o ka vun
Edhe po rreni e po rreni qe jeni tkerkum 
Tkerkum qe jeni snitcha Shume shpejt u dallun
U palun g-t te mahalla kalun 
U shumun po shpejt u rrallun 
Kjo so loj kerkush ktu so ka lun 
Edhe kurva ty kungja o ka tgjun
Mos mu shit gangsta kur motren e ki bitch 
As tzive mos ju qo gisht se edhe ata aty kan bisht
E di qe o ka tdhem e o ka tdjeg pak 
Bile qeshtu e mer vesh qe je papak

#039 #YAL #skamundal
 • Salut salam alaikom bone fole je i hekun
  Ju sjeni t’hekun prej sotit jeni t’dekun
  Jom i bekum per shpirtat e juv e jepi lekun
  Veq 1 e kom edhe ai kurr smlen vetun
  Jeni qaq tbut sa qe ju sdoni dhune
  Secili prej juve per dhip o ka vun
  Edhe po rreni e po rreni qe jeni tkerkum
  Tkerkum qe jeni snitcha Shume shpejt u dallun
  U palun g-t te mahalla kalun
  U shumun po shpejt u rrallun
  Kjo so loj kerkush ktu so ka lun
  Edhe kurva ty kungja o ka tgjun
  Mos mu shit gangsta kur motren e ki bitch
  As tzive mos ju qo gisht se edhe ata aty kan bisht
  E di qe o ka tdhem e o ka tdjeg pak
  Bile qeshtu e mer vesh qe je papak

  #039 #YAL #skamundal

 •  40  10  15 July, 2019
 •  42  5  8 July, 2019
 •  43  2  25 June, 2019
 • Fast food,fast money,fast life
 • Fast food,fast money,fast life

 •  53  4  21 June, 2019
 • para dhe pas
 • para dhe pas

 •  61  4  19 June, 2019
 •  50  1  18 June, 2019
 •  46  0  15 June, 2019