Wafiy ( @wafiy_aan ) Instagram Profile

wafiy_aan

Wafiy

Wafiy ☆ Actor 🎬 hosting 🎥 singer 🎤
Managed by @xenorocks
✉️: wafiy@xeno.asia / wafiyilhanjohan@gmail.com
📞: +6011 22001188 / 01119543803

  • 2.1k posts
  • 964k followers
  • 585 following

Wafiy Profile Information

  • happy kan diri dulu,
baru orang lain ok🤣 
sebab pecaya cakap saya kalau korang terlalu fikir pasal apa yang orang nak kita buat and apa yang  orang buat kat kita!!
di satu masa nnti korang akan penat untuk buat sesuatu yang  buat orang lain  happy tapi bukan diri sendiri💪 SO #beyourself
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    happy kan diri dulu,
    baru orang lain ok🤣
    sebab pecaya cakap saya kalau korang terlalu fikir pasal apa yang orang nak kita buat and apa yang orang buat kat kita!!
    di satu masa nnti korang akan penat untuk buat sesuatu yang buat orang lain happy tapi bukan diri sendiri💪 SO #beyourself

  •  24,036  0  19 October, 2019
  • love u nenek 😘
bisuk balik sdh nenek pigi sabah😭
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    love u nenek 😘
    bisuk balik sdh nenek pigi sabah😭

  •  21,146  0  17 October, 2019
  • first picture=Mencari AZURA!😎
second picture=Menjadi ASHLEY🤣
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    first picture=Mencari AZURA!😎
    second picture=Menjadi ASHLEY🤣

  •  25,001  0  10 October, 2019
  • cikgu suruh tgk tempat lain korang tgk tempat lain🤣
love u guys so much💪
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    cikgu suruh tgk tempat lain korang tgk tempat lain🤣
    love u guys so much💪

  •  51,078  0  10 October, 2019
  • biar gelap instagram jangan gelap masa hadapan🤣
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    biar gelap instagram jangan gelap masa hadapan🤣

  •  25,746  0  9 October, 2019
  • Alhamdulillah! Hero kitaorng yang ke 5 telah pun selamat dilahirkan oleh ibunda yang tercinta 💝 adek lahir pada 7/10/2019 tapi bru today dpt bgithu u guys sbb saya sibuk sikit shoot and saya pun baru dpt jumpa dia hari nie 😭 apa2 pun terima kasih bagi sesiapa yang doa kan mak dan adik saya ok💙 Nama nnti korang bagi tahu lah ekk🙊
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    Alhamdulillah! Hero kitaorng yang ke 5 telah pun selamat dilahirkan oleh ibunda yang tercinta 💝 adek lahir pada 7/10/2019 tapi bru today dpt bgithu u guys sbb saya sibuk sikit shoot and saya pun baru dpt jumpa dia hari nie 😭 apa2 pun terima kasih bagi sesiapa yang doa kan mak dan adik saya ok💙 Nama nnti korang bagi tahu lah ekk🙊

  •  67,186  0  9 October, 2019
  • I dropped by Drop streetwear in Bangsar last week and it was great! They have a lot of shoes including Adidas Yeezy's, Nike x Off-White's, Supreme clothing and much more! You can buy and sell through their website and also place offers on all their products! You can also use my promo code: WAFIY5 for an extra 5% discount off all orders! They ship throughout Malaysia too. Make sure you get what you want before it's gone! 
@dropstreetwear.official
@dropstreetwear.official
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    I dropped by Drop streetwear in Bangsar last week and it was great! They have a lot of shoes including Adidas Yeezy's, Nike x Off-White's, Supreme clothing and much more! You can buy and sell through their website and also place offers on all their products! You can also use my promo code: WAFIY5 for an extra 5% discount off all orders! They ship throughout Malaysia too. Make sure you get what you want before it's gone!
    @dropstreetwear.official
    @dropstreetwear.official

  •  8,020  0  6 October, 2019
  • happy birthday @donutfingerlicking 🤪🤪 pinjam kejap ahh chub🤣
.
.
walaupun saya single nasib baik member boleh kasi pinjam🤣 untuk tangkap gambar ja
  • @wafiy_aan Profile picture

    @wafiy_aan

    happy birthday @donutfingerlicking 🤪🤪 pinjam kejap ahh chub🤣
    .
    .
    walaupun saya single nasib baik member boleh kasi pinjam🤣 untuk tangkap gambar ja

  •  28,140  0  5 October, 2019