W4F1Y_44N ( @wafiy_aan ) Instagram Profile

wafiy_aan

W4F1Y_44N

Wafiy ☆ Actor 🎬 hosting 🎥 singer 🎤
🔹paid review
📞 01119543803 ( my manager )
📩 wafiyilhanjohan@gmail.com

  • 1.9k posts
  • 834.9k followers
  • 571 following

W4F1Y_44N Profile Information

  • muka,bila x tahu nak makan mana satu dulu🤣
  • muka,bila x tahu nak makan mana satu dulu🤣
  •  8,001  60  17 March, 2019

Advertisements

  • How old should I be?🤷‍♂️
  • How old should I be?🤷‍♂️
  •  7,247  87  16 March, 2019
  • salam jumaat😍
  • salam jumaat😍
  •  3,702  33  15 March, 2019

Advertisements

  • abg @saifulapek kata..saya masih muda..masih banyak benda kena belajar..dan saya akan pegang nasihat ituw..sampai bila2..sbb hebat mcm mna pun kita,tua mcm mna pun kita,kaya mcm mana pun kita..jgn lah sesekali berhenti belajar.. kerana tidak semua benda kita tahu..💪💪💪👍👍 yang penting jangan jadi c tahu-tahu ok..
  • abg @saifulapek kata..saya masih muda..masih banyak benda kena belajar..dan saya akan pegang nasihat ituw..sampai bila2..sbb hebat mcm mna pun kita,tua mcm mna pun kita,kaya mcm mana pun kita..jgn lah sesekali berhenti belajar.. kerana tidak semua benda kita tahu..💪💪💪👍👍 yang penting jangan jadi c tahu-tahu ok..
  •  8,164  55  12 March, 2019
  • good night 😴
  • good night 😴
  •  9,767  109  11 March, 2019

Advertisements

  • Pengalaman yg sangat indahh
enjoyyy!!!
  • Pengalaman yg sangat indahh
    enjoyyy!!!
  •  5,944  35  10 March, 2019
  • Alhamdulillah selesai suda persembahan kitaorang.. saya harap semua terhibur sama persembahan anak2 jati sabahan tadi ✌🏻tqvvm for abg @sharif_zero sudi menjemput sy jadi partner utk #bbb19 minggu ini.. satu penghargaan bt saya.. abg memang pelawak yg hebattt !!
  • Alhamdulillah selesai suda persembahan kitaorang.. saya harap semua terhibur sama persembahan anak2 jati sabahan tadi ✌🏻tqvvm for abg @sharif_zero sudi menjemput sy jadi partner utk #bbb19 minggu ini.. satu penghargaan bt saya.. abg memang pelawak yg hebattt !!
  •  6,217  37  10 March, 2019
  • yeahh wafiy dah berjaya pasang set lego "Welcome To Apocalypseburg" !!! hebat tak wafiy 😎nampak mcm mudah tp 2 hari juga nak siapkan hehe.. biar rumit tp wafiy rasa seronok sebab boleh menguji tahap kesabaran wafiy 👍🏻
#thelegomovie2 #legoMY
  • yeahh wafiy dah berjaya pasang set lego "Welcome To Apocalypseburg" !!! hebat tak wafiy 😎nampak mcm mudah tp 2 hari juga nak siapkan hehe.. biar rumit tp wafiy rasa seronok sebab boleh menguji tahap kesabaran wafiy 👍🏻
    #thelegomovie2 #legoMY
  •  6,719  66  10 March, 2019
  • korang rasa apa dalam kepala otak wafiy cakap,dalam gambar nie🤣?
  • korang rasa apa dalam kepala otak wafiy cakap,dalam gambar nie🤣?
  •  13,665  128  10 March, 2019
  • sapa nak sewa saya untuk jaga baby..boleh mendaftar di tandas awam chowkit yerrr🤪🤪
.
.
tag bf korang yang x suka baby 🤨🤨
  • sapa nak sewa saya untuk jaga baby..boleh mendaftar di tandas awam chowkit yerrr🤪🤪
    .
    .
    tag bf korang yang x suka baby 🤨🤨
  •  8,185  80  9 March, 2019