Syamsul Yusof ( @syamsulyusoffilm ) Instagram Profile

syamsulyusoffilm

Syamsul Yusof

Muslim/Film Producer/Film Director/Actor/Screen Writer/Film Editor/Song Writer/Composer/Music Producer ➑ Contact: Pengarahkerdil@gmail.com

  • 1.8k posts
  • 1.6m followers
  • 570 following

Syamsul Yusof Profile Information

  • Alhamdulillah Maha Suci Allah Maha Pemberi Segala Rezeki..
.
Anak kedua kami selamat dilahirkan pukul 3.30 petang tadi. Kalini Allah kurniakan kami anak perempuan yg diberi nama Sumayyah binti Mohd Syamsul.
.
Alhamdulillah terima kasih semua yg mendoakan.. #tangisanKesyukuran
  • Alhamdulillah Maha Suci Allah Maha Pemberi Segala Rezeki..
    .
    Anak kedua kami selamat dilahirkan pukul 3.30 petang tadi. Kalini Allah kurniakan kami anak perempuan yg diberi nama Sumayyah binti Mohd Syamsul.
    .
    Alhamdulillah terima kasih semua yg mendoakan.. #tangisanKesyukuran
  •  186,075  3,499  16 March, 2019

Advertisements

  • WE PRAY FOR MUSLIM IN NEW ZEALAND.
.
Hidup dan matikanlah kami dengan iman ya Allah..
.
β€œWahai jiwa yang tenang, kembalilah kepada Tuhanmu dengan hati yang redha dan diredhai-Nya." - Al-Fajr 27-28
  • WE PRAY FOR MUSLIM IN NEW ZEALAND.
    .
    Hidup dan matikanlah kami dengan iman ya Allah..
    .
    β€œWahai jiwa yang tenang, kembalilah kepada Tuhanmu dengan hati yang redha dan diredhai-Nya." - Al-Fajr 27-28
  •  40,003  161  16 March, 2019
  • Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 5 isteriku..terima kasih kerna menjadi isteri yg baik dan taat selama ini.Terima kasih juga lahirkan anak lelaki sy yg comel Syaikhul Islam.Awk selalu pesan dialah harta sy yg sebenar.Ye syg sy takkan lupa.
.
Sy takmampu balas semuanya syg, cuma berdoa semoga awk mendapat keberkatan dan syurga Allah diakhirat nanti.Sy sayangkan awk dan anak kita selamanya.
  • Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 5 isteriku..terima kasih kerna menjadi isteri yg baik dan taat selama ini.Terima kasih juga lahirkan anak lelaki sy yg comel Syaikhul Islam.Awk selalu pesan dialah harta sy yg sebenar.Ye syg sy takkan lupa.
    .
    Sy takmampu balas semuanya syg, cuma berdoa semoga awk mendapat keberkatan dan syurga Allah diakhirat nanti.Sy sayangkan awk dan anak kita selamanya.
  •  98,300  736  8 March, 2019

Advertisements

  • Akhirnya siap pun filem niiihh !!! Tahniah sahabatku! Bulan 4 ni kasi serbusss πŸ˜‚
.
#Repost @cahayaasmawi ・
ALHAMDULILLAH... 🀲
.
Posted @withrepost β€’ @filembelumadatajuk Poster rasmi filem #TiadaTajuk arahan MAWI WORLD πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Memang rare ...!!! Jangan lupa untuk tonton filem ini di pawagam pada 4 APRIL 2019
.
.

Korang boleh join contest bagi tajuk & tagline yang paling sesuai untuk filem ni selepas korang tonton filem ni.
.
.

Dapat pergi Mekah buat umrah,bercuti ke Sydney,dapat hadiah motor Yamaha Y 15 & kereta Perodua Bezza 😱😱😱
Gilooosss ! Tak pernah dibuat orang si Mawi ni. #PertamaKaliDalamDunia
.
.

Cara nak join contest ni,korang kena download aplikasi β€˜MAWI WORLD’ di google play store / Apple apps store 
Dalam tu nanti korang tahu macam mana nak menang hadiah2 yg MAWI nak bagi tu πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.

#TontonDanMenang
#SatuTiketSatuTajuk
#10Tiket10Tajuk
#100Tiket100Tajuk
#1000Tiket1000Tajuk
.
.

@cahayaasmawi 
@kukubesihir 
@ekinmawi 
@aennarif
  • Akhirnya siap pun filem niiihh !!! Tahniah sahabatku! Bulan 4 ni kasi serbusss πŸ˜‚
    .
    #Repost @cahayaasmawi ・
    ALHAMDULILLAH... 🀲
    .
    Posted @withrepost β€’ @filembelumadatajuk Poster rasmi filem #TiadaTajuk arahan MAWI WORLD πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    Memang rare ...!!! Jangan lupa untuk tonton filem ini di pawagam pada 4 APRIL 2019
    .
    .

    Korang boleh join contest bagi tajuk & tagline yang paling sesuai untuk filem ni selepas korang tonton filem ni.
    .
    .

    Dapat pergi Mekah buat umrah,bercuti ke Sydney,dapat hadiah motor Yamaha Y 15 & kereta Perodua Bezza 😱😱😱
    Gilooosss ! Tak pernah dibuat orang si Mawi ni. #PertamaKaliDalamDunia
    .
    .

    Cara nak join contest ni,korang kena download aplikasi β€˜MAWI WORLD’ di google play store / Apple apps store
    Dalam tu nanti korang tahu macam mana nak menang hadiah2 yg MAWI nak bagi tu πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    .
    .

    #TontonDanMenang
    #SatuTiketSatuTajuk
    #10Tiket10Tajuk
    #100Tiket100Tajuk
    #1000Tiket1000Tajuk
    .
    .

    @cahayaasmawi
    @kukubesihir
    @ekinmawi
    @aennarif
  •  12,857  99  3 March, 2019
  • Senyum je lah πŸ˜ƒ
  • Senyum je lah πŸ˜ƒ
  •  54,546  369  28 February, 2019

Advertisements

  • I'm tired but i gotta keep going. Keep pushing myself!  Abg cuba berikan apa yg abg mampu.. #matkilau #comingsoon
  • I'm tired but i gotta keep going. Keep pushing myself! Abg cuba berikan apa yg abg mampu.. #matkilau #comingsoon
  •  63,320  1,132  6 February, 2019
  • Mat Kilau film still rolling πŸ’―
.
Abg ckp standby abg gak ckp action abg gak operate camera abg gak ckp cut! Thats just ma style. Haha 😈
.
Focus puller abg terbaik tuhh @mabudinh #matkilau
  • Mat Kilau film still rolling πŸ’―
    .
    Abg ckp standby abg gak ckp action abg gak operate camera abg gak ckp cut! Thats just ma style. Haha 😈
    .
    Focus puller abg terbaik tuhh @mabudinh #matkilau
  •  32,853  284  16 hours ago