Nora M Danish ( @noradanish ) Instagram Profile

noradanish

Nora M Danish

Proud Malaysian celebrity
& this is 10% of my story... :)
norainsta@gmail.com

  • 21.2k posts
  • 6.3m followers
  • 998 following

Nora M Danish Profile Information

  • With my favourite girl 💜 , kak Yan! Kenal kak Yan masa buat hosting for Astro... lama dah, few years back. But our friendship remains strong because kak Yan ni buat org Cepat sayang dia with her sweet , caring , personality. Semua org sayang dia. Semua org !!! •
•
Harap semua tolong Nora doakan agar kak Yan terus cekal menghadapi ujian ini Dan Cepat sembuh. Pls. Terima kasih Semua.
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    With my favourite girl 💜 , kak Yan! Kenal kak Yan masa buat hosting for Astro... lama dah, few years back. But our friendship remains strong because kak Yan ni buat org Cepat sayang dia with her sweet , caring , personality. Semua org sayang dia. Semua org !!! •

    Harap semua tolong Nora doakan agar kak Yan terus cekal menghadapi ujian ini Dan Cepat sembuh. Pls. Terima kasih Semua.

  •  18,369  0  18 October, 2019
  • Do u see me.... in you ?
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    Do u see me.... in you ?

  •  65,001  0  17 October, 2019
  • 4 hours bebeling 🤣 , tak sedar pun, 😍  Heheh. Thx for spending ur time with me sweets.  Love ya!
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    The LINC KL

    4 hours bebeling 🤣 , tak sedar pun, 😍 Heheh. Thx for spending ur time with me sweets. Love ya!

  •  11,867  0  17 October, 2019
  • I’m with these two petite cherries 🍒 , forever young & sweet 😍
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    I’m with these two petite cherries 🍒 , forever young & sweet 😍

  •  8,693  0  17 October, 2019
  • When u were so little Ney Ney.... besar tangan daddy je tu. 😍
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    When u were so little Ney Ney.... besar tangan daddy je tu. 😍

  •  24,352  0  16 October, 2019
  • Tak sabar rasanya Nak jumpa our @tarawellness.hq agents soon. ♥️ End of this month InsyaAllah.
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    Tak sabar rasanya Nak jumpa our @tarawellness.hq agents soon. ♥️ End of this month InsyaAllah.

  •  18,113  0  16 October, 2019
  • If u had the time machine , where would you go ?
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    If u had the time machine , where would you go ?

  •  35,160  0  12 October, 2019
  • Di harap semua dapat tolong doakan semoga our beloved @norazianzahir00 Cepat sembuh Dan kuat menghadapi dugaan ini 💜InsyaAllah . Amin. Pada mereka Yg sudah doakan terima kasih tidak terhingga saya ucapkan. •
•

I really admire your courage and strength babe , especially during this difficult time I just wanted to let you know that you are not alone, Let me know if I can do anything for you. 💜 #myboomerangsis , I am sending you my warmest prayers with all the love and care in my heart. Love u babe. •
•
& thank u kak @zacmalek kerana bgtaw Nora. & also jagakan Yan. Semoga kak Zac dimurahkan lagi rezeki & bahagia dunia akhirat. Amin. Anything pls let me know ok kak . Love ya.
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    Di harap semua dapat tolong doakan semoga our beloved @norazianzahir00 Cepat sembuh Dan kuat menghadapi dugaan ini 💜InsyaAllah . Amin. Pada mereka Yg sudah doakan terima kasih tidak terhingga saya ucapkan. •


    I really admire your courage and strength babe , especially during this difficult time I just wanted to let you know that you are not alone, Let me know if I can do anything for you. 💜 #myboomerangsis , I am sending you my warmest prayers with all the love and care in my heart. Love u babe. •

    & thank u kak @zacmalek kerana bgtaw Nora. & also jagakan Yan. Semoga kak Zac dimurahkan lagi rezeki & bahagia dunia akhirat. Amin. Anything pls let me know ok kak . Love ya.

  •  14,862  0  11 October, 2019
  • From the left , L’Oreal Luxury Devision GM Ms Jennie Ma, Mid Valley Megamall CEO Mr Daniel, Me :) , L’Oreal Country Director Mr Malek Bekdache , Jojo Goh, Rubini Rubi, & Armani Beauty Brand GM Zaireen Ibrahim. ❤️ •
•
#armanibeauty #armanibeautyMY
  • @noradanish Profile picture

    @noradanish

    From the left , L’Oreal Luxury Devision GM Ms Jennie Ma, Mid Valley Megamall CEO Mr Daniel, Me :) , L’Oreal Country Director Mr Malek Bekdache , Jojo Goh, Rubini Rubi, & Armani Beauty Brand GM Zaireen Ibrahim. ❤️ •

    #armanibeauty #armanibeautyMY

  •  3,756  0  11 October, 2019