Noor Nabila ( @noornabila ) Instagram Profile

noornabila

Noor Nabila

  • 2.5k posts
  • 841.6k followers
  • 1.6k following

Noor Nabila Profile Information

  • Nak kena exercise sikit pasal dah bon bon sangat anak mommy ni πŸ›πŸ€
  • Nak kena exercise sikit pasal dah bon bon sangat anak mommy ni πŸ›πŸ€
  •  43,720  300  19 March, 2019

Advertisements

  • My buubuu 🀱🏻pandai ambik hati ni budak baik ni ❀️
  • My buubuu 🀱🏻pandai ambik hati ni budak baik ni ❀️
  •  66,862  574  15 March, 2019
  • Anak manja ni lately tido nak berkepit je... letak dalam cot dia nangis tido tepi  mommy dia senyap... hai la sayang mommy, cair la hati mommy macam ni πŸ’—πŸ’—πŸ’— good niteee auntyyy semua.. kisses from baby j πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
  • Anak manja ni lately tido nak berkepit je... letak dalam cot dia nangis tido tepi mommy dia senyap... hai la sayang mommy, cair la hati mommy macam ni πŸ’—πŸ’—πŸ’— good niteee auntyyy semua.. kisses from baby j πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
  •  43,602  218  14 March, 2019

Advertisements

  • 6months 1week. Time flies and we surely have alot of beautiful memories together and more to come. InsyaAllah. Love you my son. #SyukurYaAllah
  • 6months 1week. Time flies and we surely have alot of beautiful memories together and more to come. InsyaAllah. Love you my son. #SyukurYaAllah
  •  57,104  391  13 March, 2019
  • Doa untuk anakku.
Tuhanku...
Bentuklah anakku menjadi manusia yang cukup kuat untuk mengetahui kelemahannya.
Dan berani menjadi dirinya sendiri saat dalam ketakutan.
Manusia yang bangga dan tabah dalam kekalahan.
Tetap jujur dan rendah hati dalam kemenangan.
Bentuklah anakku menjadi manusia yang berhasrat mewujudkan cita-citanya dan tidak hanya tenggelam dalam angan-angannya saja.
Seorang anak yang sedar bahawa mengenal Engkau dan dirinya sendiri adalah landasan segala ilmu pengetahuan. Semoga anakku sentiasa menjadi penyejuk hatiku. Amin❀️
  • Doa untuk anakku.
    Tuhanku...
    Bentuklah anakku menjadi manusia yang cukup kuat untuk mengetahui kelemahannya.
    Dan berani menjadi dirinya sendiri saat dalam ketakutan.
    Manusia yang bangga dan tabah dalam kekalahan.
    Tetap jujur dan rendah hati dalam kemenangan.
    Bentuklah anakku menjadi manusia yang berhasrat mewujudkan cita-citanya dan tidak hanya tenggelam dalam angan-angannya saja.
    Seorang anak yang sedar bahawa mengenal Engkau dan dirinya sendiri adalah landasan segala ilmu pengetahuan. Semoga anakku sentiasa menjadi penyejuk hatiku. Amin❀️
  •  47,302  431  12 March, 2019
  • Cepat sihat ye anak mommy sayang... ❀️ Anak yang soleh , jadi manusia yang berguna , yang tau hormat sesama manusia yang berakhlak baik yang berbakti kepada orang tua dan masyarakat insyaAllah. Love u anakku sayang.
  • Cepat sihat ye anak mommy sayang... ❀️ Anak yang soleh , jadi manusia yang berguna , yang tau hormat sesama manusia yang berakhlak baik yang berbakti kepada orang tua dan masyarakat insyaAllah. Love u anakku sayang.
  •  86,959  896  11 March, 2019

Advertisements

  • ❀️
  • ❀️
  •  42,897  319  9 March, 2019
  • My first little adventure with mommy at @tiarasaescapes πŸ•
  • My first little adventure with mommy at @tiarasaescapes πŸ•
  •  50,370  212  4 hours ago
  • Happy birthday to my darling sister athisha... omg shaaaaa ure 21 now ... adik kakak dah besarrrr!!! Cant believe how fast time flies.. rasa macam shaa baru 15 16... Thank you sha for always being the sweetest & thoughtful... i love you babygirl..
  • Happy birthday to my darling sister athisha... omg shaaaaa ure 21 now ... adik kakak dah besarrrr!!! Cant believe how fast time flies.. rasa macam shaa baru 15 16... Thank you sha for always being the sweetest & thoughtful... i love you babygirl..
  •  41,516  210  18 February, 2019
  • Semalam ramai cakap food sedap gila and tanya caterer mana kitorang pakai... i nak recommend this caterer sebab 
Bersih 😷
Professional πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³
Food presentation class πŸ’―πŸ‘πŸ»
Dan sedapp πŸ˜‹

Sape nak book boleh call @pingganputeh πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ @trqsalleh
  • Semalam ramai cakap food sedap gila and tanya caterer mana kitorang pakai... i nak recommend this caterer sebab
    Bersih 😷
    Professional πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³
    Food presentation class πŸ’―πŸ‘πŸ»
    Dan sedapp πŸ˜‹

    Sape nak book boleh call @pingganputeh πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ @trqsalleh
  •  30,299  132  12 February, 2019
  • Happy birthday to my darling sister! You have accomplished so much, there’s no better way to start your 30s. ❀️❀️ β€œ we love youuuuuu so much aunty opa” @jebatjayden ❀️❀️
  • Happy birthday to my darling sister! You have accomplished so much, there’s no better way to start your 30s. ❀️❀️ β€œ we love youuuuuu so much aunty opa” @jebatjayden ❀️❀️
  •  17,591  59  12 February, 2019
  • Thank you @bugaboostrollers !! Baby J sukaaaaa sangat dengan stroller #bugaboobee5 sebab banyakkk sangat accessories yang boleh add on and seat boleh adjust 3 position and sangat2 stable bila jalan atas jalan raya , kalau tak bergegar kepala baby. πŸ˜β€οΈπŸ‘πŸ»
  • Thank you @bugaboostrollers !! Baby J sukaaaaa sangat dengan stroller #bugaboobee5 sebab banyakkk sangat accessories yang boleh add on and seat boleh adjust 3 position and sangat2 stable bila jalan atas jalan raya , kalau tak bergegar kepala baby. πŸ˜β€οΈπŸ‘πŸ»
  •  45,042  368  1 February, 2019