Jessica Mila Agnesia ( @jscmila ) Instagram Profile

jscmila

Jessica Mila Agnesia

C'est la vie β€” sponsorship :jscmila.contact@gmail.com β€”@solopluffy

  • 1.6k posts
  • 13.4m followers
  • 1.1k following

Jessica Mila Agnesia Profile Information

  • you know this is my happy place 🌴
  • you know this is my happy place 🌴
  •  58,676  258  18 hours ago

Advertisements

  • Had a 🀩BLAST🀩 with @katespadeny at the launch of the first global pop up booth for Spring 2019 in Singapore. Such a colorful night!πŸŒˆβ™ β™₯️🌈 #LoveInSpades
  • Had a 🀩BLAST🀩 with @katespadeny at the launch of the first global pop up booth for Spring 2019 in Singapore. Such a colorful night!πŸŒˆβ™ β™₯️🌈 #LoveInSpades
  •  44,945  314  15 March, 2019

Advertisements

  • Celebrating and witnessing the launch of the first global @katespadeny pop up booth for Spring 19 collection, featuring Creative Director Nicola Glass’ debut collection. #LoveinSpades .
make up by @hepidavid
  • Celebrating and witnessing the launch of the first global @katespadeny pop up booth for Spring 19 collection, featuring Creative Director Nicola Glass’ debut collection. #LoveinSpades .
    make up by @hepidavid
  •  81,906  335  14 March, 2019
  • One of the highlight of my year ❀ 
I am so happy to have a trip here @royalsafari_garden .
Recommended to come with your loved ones and they have a hotel so you could stay for the night too!
  • One of the highlight of my year ❀
    I am so happy to have a trip here @royalsafari_garden .
    Recommended to come with your loved ones and they have a hotel so you could stay for the night too!
  •  71,072  339  14 March, 2019
  • Check out how much fun I had while staying at @royalsafari_garden ! πŸŽ‰ Banyak banget aktivitas seru yang bisa dilakuin disini seperti naik gajah, kasih makan zebra, main bumper car, dan bisa nonton animal show juga! Seneng banget kesiniii ❀️
  • Check out how much fun I had while staying at @royalsafari_garden ! πŸŽ‰ Banyak banget aktivitas seru yang bisa dilakuin disini seperti naik gajah, kasih makan zebra, main bumper car, dan bisa nonton animal show juga! Seneng banget kesiniii ❀️
  •  89,426  209  14 March, 2019

Advertisements

  • Made my day to look at animals as they are so well treated here ❀❀
Visit the little (and big) fellows here @royalsafari_garden
  • Made my day to look at animals as they are so well treated here ❀❀
    Visit the little (and big) fellows here @royalsafari_garden
  •  59,472  252  9 March, 2019
  • Setiap hari shooting mengharuskan rambutku untuk tetap keliatan bagus dan badai, akhirnya aku nemuin Sunsilk Thick & Long yang bikin aku tetap punya #RambutBadai 😍, kandungan Biotin dan Aloe Veranya bantu pertumbuhan rambutku jadi tebal dan panjang! yuk buruan beli Sunsilk Thick & Long! Oh ya, jangan lupa ikutin #SeberapaBadaiChallenge dari Sunsilk yaa, periode 18 Februari-31 Maret 2019. Hadiahnya liburan gratis ke Labuan Bajo dan voucher belanja total jutaan rupiah! ⁣
⁣
caranya: ⁣
1. Follow @sunsilkid ⁣
2. Beli produk Sunsilk Thick & Long ukuran apa aja, simpan struknya dan upload di kompetisirambutbadaisunsilk.co.id ⁣
3. Upload foto/video kreasi #RambutBadai kamu ke Instagram ⁣
4. Tulis apa saja yang bisa kamu lakukan dengan #RambutBadai di caption, dengan hashtag #SeberapaBadaiChallenge #RambutBadai ⁣
5. Mention @sunsilkid dan tag 3 teman kamu Pastikan outfit kamu berwarna pink dan ada Sunsilk Thick & Long pada foto/videonya yaa! ⁣
⁣
Kalau mau tau lebih lanjut, klik disini https://www.sunsilk.co.id/kisah/kompetisi-rambut-badai.html ! ⁣
⁣
gampang kan?! yukk ikutan! Yang udah pada ikutan comment dibawah ya! ⁣
  • Setiap hari shooting mengharuskan rambutku untuk tetap keliatan bagus dan badai, akhirnya aku nemuin Sunsilk Thick & Long yang bikin aku tetap punya #RambutBadai 😍, kandungan Biotin dan Aloe Veranya bantu pertumbuhan rambutku jadi tebal dan panjang! yuk buruan beli Sunsilk Thick & Long! Oh ya, jangan lupa ikutin #SeberapaBadaiChallenge dari Sunsilk yaa, periode 18 Februari-31 Maret 2019. Hadiahnya liburan gratis ke Labuan Bajo dan voucher belanja total jutaan rupiah! ⁣
    ⁣
    caranya: ⁣
    1. Follow @sunsilkid ⁣
    2. Beli produk Sunsilk Thick & Long ukuran apa aja, simpan struknya dan upload di kompetisirambutbadaisunsilk.co.id ⁣
    3. Upload foto/video kreasi #RambutBadai kamu ke Instagram ⁣
    4. Tulis apa saja yang bisa kamu lakukan dengan #RambutBadai di caption, dengan hashtag #SeberapaBadaiChallenge #RambutBadai ⁣
    5. Mention @sunsilkid dan tag 3 teman kamu Pastikan outfit kamu berwarna pink dan ada Sunsilk Thick & Long pada foto/videonya yaa! ⁣
    ⁣
    Kalau mau tau lebih lanjut, klik disini https://www.sunsilk.co.id/kisah/kompetisi-rambut-badai.html ! ⁣
    ⁣
    gampang kan?! yukk ikutan! Yang udah pada ikutan comment dibawah ya! ⁣
  •  109,481  580  6 March, 2019
  • It's a throwback! 
the first night at Osaka turns out to be one of the best! We visited a speakeasy-concept bar. The entrance is hidden behind a mirror, a must-visit if you come around this area, Nayuta Bar πŸ₯‚ #TravelWithMilaEnzy
  • It's a throwback!
    the first night at Osaka turns out to be one of the best! We visited a speakeasy-concept bar. The entrance is hidden behind a mirror, a must-visit if you come around this area, Nayuta Bar πŸ₯‚ #TravelWithMilaEnzy
  •  55,996  220  1 March, 2019
  • So happy and thankful for this trip, foremost the people I went with! And much much gratitude for @japanlocaltrip to guide us around, thank you @digumpp !
  • So happy and thankful for this trip, foremost the people I went with! And much much gratitude for @japanlocaltrip to guide us around, thank you @digumpp !
  •  81,545  313  26 February, 2019
  • Now, to enjoy one splendid cup of coffee is just a walk away... In my own house!
-
Loving #NespressoID Forte! You can quickly tell that the grounds are quality bean with rich and deep aroma spreading accross the room πŸ‘‘ this one's my cup of coffee β˜• @nespresso
  • Now, to enjoy one splendid cup of coffee is just a walk away... In my own house!
    -
    Loving #NespressoID Forte! You can quickly tell that the grounds are quality bean with rich and deep aroma spreading accross the room πŸ‘‘ this one's my cup of coffee β˜• @nespresso
  •  114,554  405  24 February, 2019