Steak | Wa’gyu | Western ( @jahhetnirwana ) Instagram Profile

jahhetnirwana

Steak | Wa’gyu | Western

OPERATION HOURS: 🕛🕚📣
Sat - Thurs | 12pm - 10.30pm
Friday | 3pm - 10.30pm #jahhet #wagyu
cntc us : 012-3347 107

  • 189 posts
  • 7.4k followers
  • 637 following

Steak | Wa’gyu | Western Profile Information

Advertisements

  • aduhhh terlior pulak tengok angus ribeye ni! jom lunch kat jahhet! ada pelbagai menu baru tambahan untuk daging steak... jom la sekarang...
  • aduhhh terlior pulak tengok angus ribeye ni! jom lunch kat jahhet! ada pelbagai menu baru tambahan untuk daging steak... jom la sekarang...
  •  143  21  13 January, 2019

Advertisements

  • happy new year from jahhet nirwana!! keep supporting us and thank you 🙏
  • happy new year from jahhet nirwana!! keep supporting us and thank you 🙏
  •  52  1  1 January, 2019
  • haaaaa korang jangan lupe singgah jahhet nirwana... .
admin tengok gambar ni buat admin terliorr sangat! malam ni nak bawa family sambut new year di jahhet mesti seronok!!
.
.
Posted @withrepost • @food2hunt.8 Here at @jahhetnirwana, you get to choose your own meat. It comes with mashed potato, peas and corn and dip sauce 😍 ⁣Definitely recommended 🤤
⁣
Top Right: BBQ Ribs⁣
Top Left: Lamb Leg⁣
Front: Grain Fed ⁣
⁣
📍: Kuala Lumpur 🇲🇾
  • haaaaa korang jangan lupe singgah jahhet nirwana... .
    admin tengok gambar ni buat admin terliorr sangat! malam ni nak bawa family sambut new year di jahhet mesti seronok!!
    .
    .
    Posted @withrepost@food2hunt.8 Here at @jahhetnirwana, you get to choose your own meat. It comes with mashed potato, peas and corn and dip sauce 😍 ⁣Definitely recommended 🤤

    Top Right: BBQ Ribs⁣
    Top Left: Lamb Leg⁣
    Front: Grain Fed ⁣

    📍: Kuala Lumpur 🇲🇾
  •  131  8  31 December, 2018
  • Haaaaa 😱  5 hari je lagiii!!! .
tinggal 5 hari sahaja lagi promotion akhir tahun ni akan tamat! 
jomlah kita ramai ramai serbu jahhet fine meat di taman Nirwana sekarang!!
.
promosi sah hanya di Jahhet taman Nirwana
.
utk reservation boleh direct whatsap kami di talian ☎️ 012-334 7107
  • Haaaaa 😱 5 hari je lagiii!!! .
    tinggal 5 hari sahaja lagi promotion akhir tahun ni akan tamat!
    jomlah kita ramai ramai serbu jahhet fine meat di taman Nirwana sekarang!!
    .
    promosi sah hanya di Jahhet taman Nirwana
    .
    utk reservation boleh direct whatsap kami di talian ☎️ 012-334 7107
  •  40  4  28 December, 2018

Advertisements

  • Haaaii semua... pada yang nak tahu sangat apa yang ada di jahhet fine meat, jomlah intai sikit menu kami ni.. .
.
promotion utk steak tinggal 5 hari je lagi.. so jangan tunggu lama lama, nanti melepas pula.. .
.
jom ke jahhet fine meat sekarang!
  • Haaaii semua... pada yang nak tahu sangat apa yang ada di jahhet fine meat, jomlah intai sikit menu kami ni.. .
    .
    promotion utk steak tinggal 5 hari je lagi.. so jangan tunggu lama lama, nanti melepas pula.. .
    .
    jom ke jahhet fine meat sekarang!
  •  188  22  28 December, 2018
  • salam Jumaat semua.. .
.
mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
. ......................20% diskaun...................
—————WAGYU BEEF———————— .
.......................DAN.........................
.................10% diskaun .....................
———semua jenis Daging steak————
.
Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  • salam Jumaat semua.. .
    .
    mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
    haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
    . ......................20% diskaun...................
    —————WAGYU BEEF———————— .
    .......................DAN.........................
    .................10% diskaun .....................
    ———semua jenis Daging steak————
    .
    Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
    promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  •  84  21  21 December, 2018
  • salam Jumaat semua.. .
.
mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
. ......................20% diskaun...................
—————WAGYU BEEF———————— .
.......................DAN.........................
.................10% diskaun .....................
———semua jenis Daging steak————
.
Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  • salam Jumaat semua.. .
    .
    mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
    haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
    . ......................20% diskaun...................
    —————WAGYU BEEF———————— .
    .......................DAN.........................
    .................10% diskaun .....................
    ———semua jenis Daging steak————
    .
    Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
    promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  •  37  2  21 December, 2018
  • salam Jumaat semua.. .
.
mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
. ......................20% diskaun...................
—————WAGYU BEEF———————— .
.......................DAN.........................
.................10% diskaun .....................
———semua jenis Daging steak————
.
Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  • salam Jumaat semua.. .
    .
    mesti semua ternanti-nantikan promotion akhir tahun dari kami kan!! .
    haaa untuk makluman semua, Jahhet Fine Meat Taman Nirwana sedang mengadakan promosi potongan harga sebanyak
    . ......................20% diskaun...................
    —————WAGYU BEEF———————— .
    .......................DAN.........................
    .................10% diskaun .....................
    ———semua jenis Daging steak————
    .
    Bermula hari ini 21/12/2018 sehingga 2/1/2019..
    promosi ini hanya dia Jahhet fine Meat Taman Nirwana. .
  •  37  5  21 December, 2018
  • MAHA 2018 tinggal 4 hari saja lagi... siapa nak rasa wagyu miyazaki dengan harga mur mur bolehlah singgah di booth kami di G2G garden Hall serdang. dan yang paling cepat habis miyazaki burger, so kalau korang lambat kene la dtg kedai tapi tak dapat la harga macam kat MAHA.. .
.
Apa tunggu lagi, Jom sekarang ke MAHA2018
.
credit photo : @thegyu_
  • MAHA 2018 tinggal 4 hari saja lagi... siapa nak rasa wagyu miyazaki dengan harga mur mur bolehlah singgah di booth kami di G2G garden Hall serdang. dan yang paling cepat habis miyazaki burger, so kalau korang lambat kene la dtg kedai tapi tak dapat la harga macam kat MAHA.. .
    .
    Apa tunggu lagi, Jom sekarang ke MAHA2018
    .
    credit photo : @thegyu_
  •  172  14  28 November, 2018
  • Jahhet Fine Meat berada di MAHA 2018 untuk promosi miyazaki 30% dan miyazaki burger.. jom ke MAHA serdang booth G2G garden hall..
  • Jahhet Fine Meat berada di MAHA 2018 untuk promosi miyazaki 30% dan miyazaki burger.. jom ke MAHA serdang booth G2G garden hall..
  •  26  1  26 November, 2018