ABE JAA ( @jaasuzuran ) Instagram Profile

jaasuzuran

ABE JAA

• Artist of @mindorder 🖥
• Lover of @jaasuzuhearts ❤️
• Upcoming project of @jaaurah
• Check this out 👇🏻
#omgjaaitstrending

  • 5.4k posts
  • 1.3m followers
  • 999 following

ABE JAA Profile Information

Advertisements

  • Selamat Harijadi buat abang ku tersayang @syahsuzuran , idola abe jaa ni , Palo otok cerdik nate ni dale bisnes , Jadi suami pun suami mithali . I love you brother . I love you 3000 ❤️ #TeamSuzuran
  • Selamat Harijadi buat abang ku tersayang @syahsuzuran , idola abe jaa ni , Palo otok cerdik nate ni dale bisnes , Jadi suami pun suami mithali . I love you brother . I love you 3000 ❤️ #TeamSuzuran
  •  91,182  410  18 May, 2019
  • KENTUT PUNYA PASAL
===========
Jangan main2 zaman sekarang, kentut je pun boleh kena buang kerja.. Tajaan: Bitcar
60195055666
🚘BITCAR INFO 🚘
https://t.me/bitcarmalaysia

Klik Link Ini Untuk Download Apps Bitcar⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitworld.bitcar.user
  • KENTUT PUNYA PASAL
    ===========
    Jangan main2 zaman sekarang, kentut je pun boleh kena buang kerja.. Tajaan: Bitcar
    60195055666
    🚘BITCAR INFO 🚘
    https://t.me/bitcarmalaysia

    Klik Link Ini Untuk Download Apps Bitcar⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitworld.bitcar.user
  •  30,099  160  18 May, 2019

Advertisements

  • Alhamdulillah terharu gila dengan korang yang support @jaaurah . Abe Jaa serious tak expect sampai macam ni 😭, Yang tak sempat lagi beli takpe , See you guys at @starvendors pd 24 sampai 27 may di PWTC ❤️ #Jaaurah
  • Alhamdulillah terharu gila dengan korang yang support @jaaurah . Abe Jaa serious tak expect sampai macam ni 😭, Yang tak sempat lagi beli takpe , See you guys at @starvendors pd 24 sampai 27 may di PWTC ❤️ #Jaaurah
  •  55,409  196  17 May, 2019
  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
.
Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
    .
    Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  4,023  20  16 May, 2019
  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
.
Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
    .
    Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  2,692  4  16 May, 2019

Advertisements

  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
.
Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
    .
    Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  2,713  6  16 May, 2019
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
.
Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan Warna; Hitam
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
    .
    Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan Warna; Hitam
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  3,434  5  16 May, 2019
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
.
Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan Warna; Hitam
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
    .
    Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan Warna; Hitam
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  2,260  4  16 May, 2019
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl by @jaaurah ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
.
Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan Warna; Hitam
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  • Tudung eksklusif jenis Abir Crumple Shawl by @jaaurah ini adalah berasaskan material Chiffon pilihan Jaa Suzuran sendiri. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya lembut & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini. Malah materialnya tidak perlu digosok & mudah dipersiapkan. Yang penting, si pemakai nampak stylo!
    .
    Harga hanya RM38 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
    .
    Pilihan Warna; Hitam
    .
    #Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe
  •  3,096  5  16 May, 2019