Hotel Continental Skopje ( @hotelcontinentalskopje ) Instagram Profile

hotelcontinentalskopje

Hotel Continental Skopje

Located in Skopje 1 km from the City Center, Hotel Continental 4* is the largest hotel in the Republic of Macedonia. For more info⤵️

 • 194 posts
 • 1.5k followers
 • 4.3k following

Hotel Continental Skopje Profile Information

 • Свадба во 2020? Да прославиме заедно, за љубовта да ви биде 20 пати поголема, од година во година! 🥂💗 Контактирајте не и резервирајте!
☎️02/ 3133 333
📞072/ 217-739
📞071/ 243 749
 • @hotelcontinentalskopje Profile picture

  @hotelcontinentalskopje

  Свадба во 2020? Да прославиме заедно, за љубовта да ви биде 20 пати поголема, од година во година! 🥂💗 Контактирајте не и резервирајте!
  ☎️02/ 3133 333
  📞072/ 217-739
  📞071/ 243 749

 •  9  0  5 October, 2019
 • Уште една конференција во нашиот хотел ⭐

Идеални простории и техничка опрема за одржување на разновидни настани.
 • @hotelcontinentalskopje Profile picture

  @hotelcontinentalskopje

  Hotel Continental - Skopje

  Уште една конференција во нашиот хотел ⭐

  Идеални простории и техничка опрема за одржување на разновидни настани.

 •  21  0  26 September, 2019