Haziq Hussni ( @haziq_hotfm ) Instagram Profile

haziq_hotfm

Haziq Hussni

Radio Announcer & TV Host
For booking : +60178722572 (Afiq)
#DemicintakitaDCK 👇🏽

  • 1.6k posts
  • 244.8k followers
  • 766 following

Haziq Hussni Profile Information

  • Muka ceria gini kalau tak lepas imigresen gak xtau la bakso oiii 🤣 #PincessChayra
  • Muka ceria gini kalau tak lepas imigresen gak xtau la bakso oiii 🤣 #PincessChayra
  •  6,888  64  18 May, 2019

Advertisements

  • Ungu buat abang ..........??? 😈 
Siapa suka warna purple kita geng 🙋🏼‍♀️
👕 : @sirnasin #Sembangsahur
  • Ungu buat abang ..........??? 😈
    Siapa suka warna purple kita geng 🙋🏼‍♀️
    👕 : @sirnasin #Sembangsahur
  •  669  14  16 May, 2019
  • Hai korangg , Haziq nak korang tengok Haziq dan Heidy bergembira dalam #CabaranSiManja episod kali ini. Heidy memang sangat aktif dan lasak sebab tu Haziq yakin Heidy mampu menjayakan semua aktiviti di #SuperParkMy ni.  Haziq memang menitikberatkan Heidy membesar dengan sihat kerana itu adalah paling penting bagi ibu bapa. Bila Heidy pandai menyelesaikan setiap game yang dia buat , dari situ Haziq tahu Heidy mempunyai kemahiran social dan pandai membuat keputusan dengan baik.  Sebagai bapa Heidy,  Haziq memang sentiasa menyediakan nutrisi seimbang dan persekitaran yang baik untuk mendapatkan pertumbuhan yang ceria.Keceriaan Si Manja hari ini adalah permulaan keceriaan masa depan mereka. Korang jangan lupa tonton detik-detik #GrowHappy Haziq dan telatah Heidy, jangan lupa saksikan Cabaran Si Manja bersama  NESTLÉ LACTOGROW setiap Sabtu, 11.30 pagi dan siaran ulangan setiap Selasa, 9.55 malam eksklusif di TV3 #Lactogrow #CabaranSiManja #Lactogrow #GrowHappy
  • Hai korangg , Haziq nak korang tengok Haziq dan Heidy bergembira dalam #CabaranSiManja episod kali ini. Heidy memang sangat aktif dan lasak sebab tu Haziq yakin Heidy mampu menjayakan semua aktiviti di  #SuperParkMy ni.  Haziq memang menitikberatkan Heidy membesar dengan sihat kerana itu adalah paling penting bagi ibu bapa. Bila Heidy pandai menyelesaikan setiap game yang dia buat , dari situ Haziq tahu Heidy mempunyai kemahiran social dan pandai membuat keputusan dengan baik.  Sebagai bapa Heidy,  Haziq memang sentiasa menyediakan nutrisi seimbang dan persekitaran yang baik untuk mendapatkan pertumbuhan yang ceria.Keceriaan Si Manja hari ini adalah permulaan keceriaan masa depan mereka. Korang jangan lupa tonton detik-detik #GrowHappy Haziq dan telatah Heidy, jangan lupa saksikan Cabaran Si Manja bersama  NESTLÉ LACTOGROW setiap Sabtu, 11.30 pagi dan siaran ulangan setiap Selasa, 9.55 malam eksklusif di TV3 #Lactogrow  #CabaranSiManja #Lactogrow #GrowHappy
  •  435  6  16 May, 2019

Advertisements

  • Boleh plak balik teraweh dgar bunyi meow meow dlm kete. Pelik gak cane meow ni boleh masuk dlm kete. Smp rumah dia still bunyi tp misteri! Last2 terdetik nak cek dkt bahagian tayar dkt drive shaft tu! Fuhhh nasib baik dia x bergerak mana-mana n hidup lg guys.
Pastu mula la misi menyelamat si comel ni. Makin nak ambik makin ke dalam plak dia. Pastu Nak buat guane, sauk dari bahagian enjin je laaa. Tarik dia keluar nasib baik takde apa luka or nyawa yg terkorban. Dengan ini secara rasminya aku namakan beliau ENJIN! Sbb nak ke bahagian enjin kete je keje dia!
  • Boleh plak balik teraweh dgar bunyi meow meow dlm kete. Pelik gak cane meow ni boleh masuk dlm kete. Smp rumah dia still bunyi tp misteri! Last2 terdetik nak cek dkt bahagian tayar dkt drive shaft tu! Fuhhh nasib baik dia x bergerak mana-mana n hidup lg guys.
    Pastu mula la misi menyelamat si comel ni. Makin nak ambik makin ke dalam plak dia. Pastu Nak buat guane, sauk dari bahagian enjin je laaa. Tarik dia keluar nasib baik takde apa luka or nyawa yg terkorban. Dengan ini secara rasminya aku namakan beliau ENJIN! Sbb nak ke bahagian enjin kete je keje dia!
  •  4,291  66  14 May, 2019
  • Muzik Muzik 34 mencalonkan lagu host Muzik Muzik 34 utk pencalonan baru Muzik Muzik 34. Siapa tengok Muzik Muzik 34? Hahahaha kalau suka vote la Demi Cinta Kita di 
www.xtra.com.my/MuzikMuzik 
#DemicintakitaDCK #MM34
  • Muzik Muzik 34 mencalonkan lagu host Muzik Muzik 34 utk pencalonan baru Muzik Muzik 34. Siapa tengok Muzik Muzik 34? Hahahaha kalau suka vote la Demi Cinta Kita di
    www.xtra.com.my/MuzikMuzik
    #DemicintakitaDCK #MM34
  •  790  28  14 May, 2019
  • I nak hantaran 50k. Mas kahwin 10k. 9 dulang berbalas 11. Rumah banglo. Kereta sport dengan drebar. Dan seorang laki yang setia 💅🏼
  • I nak hantaran 50k. Mas kahwin 10k. 9 dulang berbalas 11. Rumah banglo. Kereta sport dengan drebar. Dan seorang laki yang setia 💅🏼
  •  7,480  343  13 May, 2019

Advertisements

  • Ni muka kitorang baru bangun tido tetiba bakso demam panas sbb tekak merah. Dengan tak mandi terus sambar kunci pegi spital. Tp apedehal. Naked face pun cantek kan mama dgn bakso ni 😍 #HaziqPutri #PincessChayra
  • Ni muka kitorang baru bangun tido tetiba bakso demam panas sbb tekak merah. Dengan tak mandi terus sambar kunci pegi spital. Tp apedehal. Naked face pun cantek kan mama dgn bakso ni 😍 #HaziqPutri #PincessChayra
  •  5,846  27  12 May, 2019
  • Dah nama gegirl. Asal nampak cermin je mesti stop. Tengok rambut dulu. Masalahnya rambut pun takde baksoo oi 😑 #PincessChayra @heidy.chayra
  • Dah nama gegirl. Asal nampak cermin je mesti stop. Tengok rambut dulu. Masalahnya rambut pun takde baksoo oi 😑 #PincessChayra @heidy.chayra
  •  3,217  22  11 May, 2019
  • Ya ampunnnn.. Mama is the best! Anak dia mintak moreh semalam harini buka terus buat. Sayang mama @merfazon! Siapa yg penah rasa tau la capati Mamajan is the best!!!! #Mamajan #Capati
  • Ya ampunnnn.. Mama is the best! Anak dia mintak moreh semalam harini buka terus buat. Sayang mama @merfazon! Siapa yg penah rasa tau la capati Mamajan is the best!!!! #Mamajan #Capati
  •  2,951  77  7 May, 2019
  • Dugaan apakah ini Ya Allah!!! Boleh Heidy pi makan anggur sejuk siap jilat jilat. Kuasam betul. Tau la boleh makan tp jangan la sengaja makan sebelah daddy yg tengah berpuasa ni 😖 #PrinceHeidy
  • Dugaan apakah ini Ya Allah!!! Boleh Heidy pi makan anggur sejuk siap jilat jilat. Kuasam betul. Tau la boleh makan tp jangan la sengaja makan sebelah daddy yg tengah berpuasa ni 😖 #PrinceHeidy
  •  3,698  51  6 May, 2019
  • Cium dahi skit. 
Esok kena kawal nafsu dah guys 😝 
Our 3rd puasa together 🤜🏽🤛🏽
Salam Ramadhan buat semua umat Islam! ✨
#HaziqPutri #Ramadhantiba
  • Cium dahi skit.
    Esok kena kawal nafsu dah guys 😝
    Our 3rd puasa together 🤜🏽🤛🏽
    Salam Ramadhan buat semua umat Islam! ✨
    #HaziqPutri #Ramadhantiba
  •  8,600  88  5 May, 2019
  • Tengah tgk awak masuk dalam laut ni. Lama naw. Takkan tunggu puasa baru nak masuk. #Cakebytheocean
  • Tengah tgk awak masuk dalam laut ni. Lama naw. Takkan tunggu puasa baru nak masuk. #Cakebytheocean
  •  2,029  36  4 May, 2019