Hanis Zalikha ( @haniszalikha ) Instagram Profile

haniszalikha

Hanis Zalikha

Malaysia 🇲🇾
Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun 🤗 @cakenis @shadedough @toujoursadvanced

  • 7k posts
  • 5m followers
  • 532 following

Hanis Zalikha Profile Information

  • Aktiviti berpantang Mommy 😂 Anything for you @theyusufiskandar .
  • Aktiviti berpantang Mommy 😂 Anything for you @theyusufiskandar .
  •  140,156  1,663  5 hours ago
  • Hey @thealisaaisyah . A video for all of you 5million followers. Thanks follow Keknis!
/
23days old
  • Hey @thealisaaisyah . A video for all of you 5million followers. Thanks follow Keknis!
    /
    23days old
  •  296,588  3,533  15 June, 2019
  • Thank you sayang bawa Yusuf jalan-jalan. Ada je aktiviti diorang berdua ni. Kelmarin swimming sampai setengah hari. Mommy & Alisa tengok dari rumah je wuwuwu @hairulazreen @theyusufiskandar
  • Thank you sayang bawa Yusuf jalan-jalan. Ada je aktiviti diorang berdua ni. Kelmarin swimming sampai setengah hari. Mommy & Alisa tengok dari rumah je wuwuwu @hairulazreen @theyusufiskandar
  •  109,804  163  15 June, 2019
  • I am truly grateful for all the love received by my little family this festive season and for our new bundle of joy, thank you so so so much ❤️ (Still in my confinement / Yusuf & my husband ate em cookies/ still eating em / there’s even gifts for Bujibu 😭 / and Alisa is such a lucky baby / also received lotsss of orchids / you guys really know what’s up).
  • I am truly grateful for all the love received by my little family this festive season and for our new bundle of joy, thank you so so so much ❤️ (Still in my confinement / Yusuf & my husband ate em cookies/ still eating em / there’s even gifts for Bujibu 😭 / and Alisa is such a lucky baby / also received lotsss of orchids / you guys really know what’s up).
  •  66,803  83  14 June, 2019
  • Kelakarlah bila teringat. Eh! Anak!
  • Kelakarlah bila teringat. Eh! Anak!
  •  210,291  505  13 June, 2019
  • Muka-muka pagi kesayangan saya. Masih terharu sebab dah beranak, sebab terasa lama @thealisaaisyah dalam perut. Sekarang dua beradik dah ada dalam hidup Mommy Daddy 🥰
  • Muka-muka pagi kesayangan saya. Masih terharu sebab dah beranak, sebab terasa lama @thealisaaisyah dalam perut. Sekarang dua beradik dah ada dalam hidup Mommy Daddy 🥰
  •  231,006  1,193  10 June, 2019
  • My bestest friend; sebelum mengandung, semasa mengandung & selepas beranak,  @toujoursadvanced Collagen Shots.
  • My bestest friend; sebelum mengandung, semasa mengandung & selepas beranak, @toujoursadvanced Collagen Shots.
  •  17,830  118  31 May, 2019
  • Masih di hospital sebab confinement lady belum available. Jadi suami yang jaga dekat hospital, senang dengan bantuan ramai. Doktor pesan bangun pagi terus mandi bersiap. Jangan selekeh walaupun dalam pantang sebab tak bagus untuk mental health. That is the update. Bye guys.
  • Masih di hospital sebab confinement lady belum available. Jadi suami yang jaga dekat hospital, senang dengan bantuan ramai. Doktor pesan bangun pagi terus mandi bersiap. Jangan selekeh walaupun dalam pantang sebab tak bagus untuk mental health. That is the update. Bye guys.
  •  282,772  814  28 May, 2019
  • Alisa Aisyah, 2019.
Yusuf Iskandar, 2016 😂
Alhamdulillah ❤️
  • Alisa Aisyah, 2019.
    Yusuf Iskandar, 2016 😂
    Alhamdulillah ❤️
  •  575,671  7,833  25 May, 2019
  • Siapa #TeamPink #TeamRayaPink tahun ini? Nak matching seisi keluarga tapi suami dan anak sejenis lasak? Marilah berpolo tee sedondon dengan warna baju Raya atau tudung maknya 😍 Kami bawakan CAKENIS X MALEAD! A themed polo tee for father and son. Remain stylish this festive season while matching the boys with your Cakenis scarf or any glamorous traditional Raya outfit! CAKENIS X MALEAD, the first of its kind. @cakenis @ma.lead . Grab yours fast! See you tomorrow for:
.
*Mood Republik KL Raya Fest 2019*
Date : 24 - 27 Mei 2019 (Jumaat - Isnin)
Time : 10pagi - 10pagi (72jam)
Place : MITEC (Malaysia International Trade and Exhibition Center) Jalan Duta, Kuala Lumpur
.
*PropaRaya x Karnival Teratak Glam 2019*
Date : 25-26 Mei 2019 (Sabtu & Ahad)
Time : 10 pagi - 11malam 
Place : Stadium Malawati Shah Alam
  • Siapa #TeamPink #TeamRayaPink tahun ini? Nak matching seisi keluarga tapi suami dan anak sejenis lasak? Marilah berpolo tee sedondon dengan warna baju Raya atau tudung maknya 😍 Kami bawakan CAKENIS X MALEAD! A themed polo tee for father and son. Remain stylish this festive season while matching the boys with your Cakenis scarf or any glamorous traditional Raya outfit! CAKENIS X MALEAD, the first of its kind. @cakenis @ma.lead . Grab yours fast! See you tomorrow for:
    .
    *Mood Republik KL Raya Fest 2019*
    Date : 24 - 27 Mei 2019 (Jumaat - Isnin)
    Time : 10pagi - 10pagi (72jam)
    Place : MITEC (Malaysia International Trade and Exhibition Center) Jalan Duta, Kuala Lumpur
    .
    *PropaRaya x Karnival Teratak Glam 2019*
    Date : 25-26 Mei 2019 (Sabtu & Ahad)
    Time : 10 pagi - 11malam
    Place : Stadium Malawati Shah Alam
  •  32,654  71  23 May, 2019
  • Bawa isteri jalan-jalan, layan isteri konon nak shopping pastu tak beli apa-apa, layan isteri nak shopping dan terbeli macam-macam, dapatkan makanan kegemaran isteri, sebut perkara-perkara (pujian) buat hati isteri berbunga, pilih percakapan yang menyejukkan hati isteri, dengar cerita dan impian isteri, usap kepala isteri dan setiap sentuhan penuh kasih sayang. Isteri doakan pahala dan syurga buatmu suami. (Gitu karangan lepas dapat beli barang hekhek).
  • Bawa isteri jalan-jalan, layan isteri konon nak shopping pastu tak beli apa-apa, layan isteri nak shopping dan terbeli macam-macam, dapatkan makanan kegemaran isteri, sebut perkara-perkara (pujian) buat hati isteri berbunga, pilih percakapan yang menyejukkan hati isteri, dengar cerita dan impian isteri, usap kepala isteri dan setiap sentuhan penuh kasih sayang. Isteri doakan pahala dan syurga buatmu suami. (Gitu karangan lepas dapat beli barang hekhek).
  •  118,562  294  22 May, 2019