Elizabeth Tan ( @elizabethtsm ) Instagram Profile

elizabethtsm

Elizabeth Tan

"Amor fati."
Manager : (athira@elene.co). Have a great day! 😊
#elizabethtan

  • 979 posts
  • 1.7m followers
  • 191 following

Elizabeth Tan Profile Information

  • Now Ahmad Tea Green Tea and Detox Tea dah available kt mana mana 99 Speedmart tau so anytime Ahmad Tea korang habis, takyah susah2 dah pergi hypermarket ke ape, 99 Speedmart ada! Hehehe

#AhmadTeaMalaysia #KeepsMeInShape
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Now Ahmad Tea Green Tea and Detox Tea dah available kt mana mana 99 Speedmart tau so anytime Ahmad Tea korang habis, takyah susah2 dah pergi hypermarket ke ape, 99 Speedmart ada! Hehehe

    #AhmadTeaMalaysia #KeepsMeInShape

  •  12,542  0  15 October, 2019
  • Rambut mcm ni okay ke tak hehehe
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Rambut mcm ni okay ke tak hehehe

  •  38,562  0  14 October, 2019
  • OMG guys!! Lizzy skrg tgh gila main Call of Duty hahaha In case korang tak tau, CODM dah jadi No.1 mobile game in Malaysia and ramai dah share news 100 million downloads worlwide dalam minggu pertama! So jom la join Lizzy main Call of Duty hehehe 
#TogetherWeFight 
#CODMmunity
@garenacodm
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    OMG guys!! Lizzy skrg tgh gila main Call of Duty hahaha In case korang tak tau, CODM dah jadi No.1 mobile game in Malaysia and ramai dah share news 100 million downloads worlwide dalam minggu pertama! So jom la join Lizzy main Call of Duty hehehe
    #TogetherWeFight
    #CODMmunity
    @garenacodm

  •  72,109  0  10 October, 2019
  • TGIF! Happy Friday guys! 
Stock makanan kucing korang dah beli tak untuk weekend ni? Lizzy just nk ingatkan jgn lupa beli Powercat. Lizzy suggest produk ni sebab produk ini tanpa garam tambahan so kita boleh elakkan masalah batu karang tau utk kucing. Kalau sayang Lizzy…. Ooops kalau sayang kucing, jangan lupa beli POWERCAT hehehe 
MEOW πŸ˜‰ @powercatofficial
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    TGIF! Happy Friday guys!
    Stock makanan kucing korang dah beli tak untuk weekend ni? Lizzy just nk ingatkan jgn lupa beli Powercat. Lizzy suggest produk ni sebab produk ini tanpa garam tambahan so kita boleh elakkan masalah batu karang tau utk kucing. Kalau sayang Lizzy…. Ooops kalau sayang kucing, jangan lupa beli POWERCAT hehehe
    MEOW πŸ˜‰ @powercatofficial

  •  6,671  0  4 October, 2019
  • Is the cyber bullying over yet? πŸ€”
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Is the cyber bullying over yet? πŸ€”

  •  44,918  0  1 October, 2019
  • Weekend vibes β˜€οΈ
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Weekend vibes β˜€οΈ

  •  40,615  0  28 September, 2019
  • Inilah favorite companion Lizzy sekarang. I just can’t leave home without this. Sebab wangian ni tahan seharian tak kisah aktif macam mana pun! Yang penting, bukan je lindungi korang dari peluh, Deodoran Nivea Black & White Invisible Silky Smooth ni memulihara kawasan bawah lengan jugak. Barulah kulit lembut, dan selesa bila asyik wax/shave aje. Baju pun takda kesan kuning. Korang suka spray ke roll-on? #mynivea
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Inilah favorite companion Lizzy sekarang. I just can’t leave home without this. Sebab wangian ni tahan seharian tak kisah aktif macam mana pun! Yang penting, bukan je lindungi korang dari peluh, Deodoran Nivea Black & White Invisible Silky Smooth ni memulihara kawasan bawah lengan jugak. Barulah kulit lembut, dan selesa bila asyik wax/shave aje. Baju pun takda kesan kuning. Korang suka spray ke roll-on? #mynivea

  •  74,403  0  24 September, 2019
  • πŸ”Š *SOUND ON*
.
There's art in the words you tell me;
You keep me captive,
by setting me free.

There's art in the way you hold me;
I'm disillusioned,
to just let you be. .
.
.
.
.

My life experiences, love dan secawan Ahmad Tea Green Tea adalah apa yg inspire Lizzy utk tulis lagu. Share dgn I apa yg inspire korang pulak kt bawah okay? 
#AhmadTeaMoments #KeepsMeInShape
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    πŸ”Š *SOUND ON*
    .
    There's art in the words you tell me;
    You keep me captive,
    by setting me free.

    There's art in the way you hold me;
    I'm disillusioned,
    to just let you be. .
    .
    .
    .
    .

    My life experiences, love dan secawan Ahmad Tea Green Tea adalah apa yg inspire Lizzy utk tulis lagu. Share dgn I apa yg inspire korang pulak kt bawah okay?
    #AhmadTeaMoments #KeepsMeInShape

  •  21,478  0  23 September, 2019
  • How was your Sunday? πŸ’ƒπŸ»
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    How was your Sunday? πŸ’ƒπŸ»

  •  52,592  0  22 September, 2019
  • Who wants to go swimming with me in the haze? 😜
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Who wants to go swimming with me in the haze? 😜

  •  76,646  0  18 September, 2019
  • Waww πŸ˜œπŸ˜‚ just being myself I guess lol
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Waww πŸ˜œπŸ˜‚ just being myself I guess lol

  •  33,162  0  15 September, 2019
  • Sempena positive vibes semalam, lizzy nk share yg walaupun lizzy biasanya try to maintain positive selalu tp ada jugak hari yg mcm... just... susahhhh😭😭. For days like that, I’d like to give my closest friends a call,
or for an additional pick-me-up, I also like to make myself a cup of #AhmadTeaMalaysia’s green tea sebab it has phytochemicals that may help maintain positive mood states. 
#AhmadTeaMoments #PositiveThinkingDay
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Sempena positive vibes semalam, lizzy nk share yg walaupun lizzy biasanya try to maintain positive selalu tp ada jugak hari yg mcm... just... susahhhh😭😭. For days like that, I’d like to give my closest friends a call,
    or for an additional pick-me-up, I also like to make myself a cup of #AhmadTeaMalaysia’s green tea sebab it has phytochemicals that may help maintain positive mood states.
    #AhmadTeaMoments #PositiveThinkingDay

  •  15,840  0  14 September, 2019
  • I'm weird and awkward and I dont care 😊
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    I'm weird and awkward and I dont care 😊

  •  61,393  0  13 September, 2019
  • Lizzy smlm ada di KITKAT’s Pop-up store kat Sunway Pyramid and I had so much fun there! Ada mcm2 locally inspired KITKAT’s flavour tau! Lizzy dah try banyak jugak flavour KITKAT yg unik2 kat sini like Sirap Bandung, Nasi Lemak and Roti Canai πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Don't forget to come experience all the KITKAT chocolator goodness! #kitkatchocolatory #haveabreak #kitkatmalaysianbreak
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Lizzy smlm ada di KITKAT’s Pop-up store kat Sunway Pyramid and I had so much fun there! Ada mcm2 locally inspired KITKAT’s flavour tau! Lizzy dah try banyak jugak flavour KITKAT yg unik2 kat sini like Sirap Bandung, Nasi Lemak and Roti Canai πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Don't forget to come experience all the KITKAT chocolator goodness! #kitkatchocolatory #haveabreak #kitkatmalaysianbreak

  •  25,733  0  13 September, 2019
  • I hope you had a good day today! Updates : ada 2 lagu baru otw from me to you , nantikan , and lizzy dah beli capture card so... nantikan stream lizzy jugak hahahahha k have a good night 😜
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    I hope you had a good day today! Updates : ada 2 lagu baru otw from me to you , nantikan , and lizzy dah beli capture card so... nantikan stream lizzy jugak hahahahha k have a good night 😜

  •  40,902  0  11 September, 2019
  • Utk yg kaki makan mcm Lizzy, Lizzy ada good news nk share dgn korang hehehe sempena Hari Malaysia ni, @GrabFoodMY skrg ada campaign #MakanMakanMalaysia tau! Korang boleh dapat 31% OFF your Malaysian favourites dgn code *HOTDEALS* (min spend of RM25) 😱😱 Banyak sgt variety makanan dkt #GrabFoodMY ok so go check it out! πŸ’š
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Utk yg kaki makan mcm Lizzy, Lizzy ada good news nk share dgn korang hehehe sempena Hari Malaysia ni, @GrabFoodMY skrg ada campaign #MakanMakanMalaysia tau! Korang boleh dapat 31% OFF your Malaysian favourites dgn code *HOTDEALS* (min spend of RM25) 😱😱 Banyak sgt variety makanan dkt #GrabFoodMY ok so go check it out! πŸ’š

  •  20,996  0  9 September, 2019
  • Lizzy tak pernah pergi hiking dan lizzy rasa hiking atas Broga ni merupakan kali pertama dan juga terakhir lizzy gi hiking hahahahaha I'm too clumsy for this!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ susah sikit nk amek footage sooo... ada ni je. heheh apa2 pun, hope u guys like this vlog! loll
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Lizzy tak pernah pergi hiking dan lizzy rasa hiking atas Broga ni merupakan kali pertama dan juga terakhir lizzy gi hiking hahahahaha I'm too clumsy for this!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ susah sikit nk amek footage sooo... ada ni je. heheh apa2 pun, hope u guys like this vlog! loll

  •  70,399  0  8 September, 2019
  • Tolong comment inspirational quote yg sesuai utk gambar ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  • @elizabethtsm Profile picture

    @elizabethtsm

    Tolong comment inspirational quote yg sesuai utk gambar ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  •  63,598  0  5 September, 2019