Edi Rama ( @ediramaal ) Instagram Profile

ediramaal

Edi Rama

Kryeministër i Republikës së Shqipërisë

 • 1.3k posts
 • 341.9k followers
 • 16 following

Edi Rama Profile Information

 • BRUKSEL - ME PRESIDENTIN DONALD TUSK🇦🇱🤝🇪🇺
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  BRUKSEL - ME PRESIDENTIN DONALD TUSK🇦🇱🤝🇪🇺

 •  7,107  0  16 October, 2019
 • Festimet plot ngjyra e traditë sot të 75-Vjetorit të Çlirimit të Fierit🇦🇱 mbyllen bukur këtë mbrëmje me kryeveprën e Shtraus “Lakuriqi i Natës”, në 19:00 në Teatrin “Bylis”. Mos e humbisni😊
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  Festimet plot ngjyra e traditë sot të 75-Vjetorit të Çlirimit të Fierit🇦🇱 mbyllen bukur këtë mbrëmje me kryeveprën e Shtraus “Lakuriqi i Natës”, në 19:00 në Teatrin “Bylis”. Mos e humbisni😊

 •  2,488  0  15 October, 2019
 • SUPER MBRËMJE⚽️👐🏿😍
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  SUPER MBRËMJE⚽️👐🏿😍

 •  18,278  0  14 October, 2019
 • Fotoalbumi i ndjekjes së punimeve për integrimin e plotë të hapësirave publike përgjatë vijës bregdetare të Durrësit dhe Kavajës 🌊 
#ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  Fotoalbumi i ndjekjes së punimeve për integrimin e plotë të hapësirave publike përgjatë vijës bregdetare të Durrësit dhe Kavajës 🌊
  #ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀

 •  8,829  0  12 October, 2019
 • Eh mër Brryl, po Noli që vje mas Naimit për Amerikë vitin tjetër dhe që ta kom thon, po e ke harru se tka mor menien kazoni ene ty o Broduej🤣😍
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  Eh mër Brryl, po Noli që vje mas Naimit për Amerikë vitin tjetër dhe që ta kom thon, po e ke harru se tka mor menien kazoni ene ty o Broduej🤣😍

 •  6,581  0  29 September, 2019
 • Lasgushi🦅 dhe Migjeni🦅 krah për krah në Rinas, ku së shpejti ulet edhe Naimi🦅🤩
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  Lasgushi🦅 dhe Migjeni🦅 krah për krah në Rinas, ku së shpejti ulet edhe Naimi🦅🤩

 •  12,386  0  29 September, 2019
 • 🇦🇱👐🏿🇺🇸
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  🇦🇱👐🏿🇺🇸

 •  41,811  0  25 September, 2019
 • 🇦🇱🤝🇹🇷
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  🇦🇱🤝🇹🇷

 •  17,117  0  24 September, 2019
 • 🇦🇱👐🏿🇽🇰
 • @ediramaal Profile picture

  @ediramaal

  🇦🇱👐🏿🇽🇰

 •  16,376  0  24 September, 2019