💗DEE AZHAR💗Sihat•Kurus•Cantik ( @dee.azhar4411 ) Instagram Profile

dee.azhar4411

💗DEE AZHAR💗Sihat•Kurus•Cantik

🌏MALAYSIA, SINGAPORE & BRUNEI 🍱MAKAN SEDAP BODY MANTAP 💃SENDIRI LOST 20KG ğŸŽ“ BIO.Sc(Hons),UM 💪 #teamgetfitnowonline Klik👇Kurus Online Coach

  • 1k posts
  • 11k followers
  • 258 following

💗DEE AZHAR💗Sihat•Kurus•Cantik Profile Information

  • Sape tgk video ni sambil ikut nyanyi, baik ngaku 😅😅. Daripada u all ikut nyanyi lagu ni, baik u all ikut jugak CD buat squat, buat kat mana2 pun boleh tau. Buat konsisten setiap hari selama 1 bulan, Insya Allah anda pasti akan nampak perubahan pada betis, peha, punggung dan postur badan juga semakin tegak dan bagus.💃💃💪💪 . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg  POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #kclique
  • @dee.azhar4411 Profile picture

    @dee.azhar4411

    Sape tgk video ni sambil ikut nyanyi, baik ngaku 😅😅. Daripada u all ikut nyanyi lagu ni, baik u all ikut jugak CD buat squat, buat kat mana2 pun boleh tau. Buat konsisten setiap hari selama 1 bulan, Insya Allah anda pasti akan nampak perubahan pada betis, peha, punggung dan postur badan juga semakin tegak dan bagus.💃💃💪💪 . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #kclique

  •  46  0  22 hours ago
  • Kalau anda nak pilih Coach untuk guide anda, pastikan anda pilih Coach yang berpengalaman, sentiasa belajar dan upgrade dirinya dgn ilmu pemakanan sihat dan fitness yang betul dan terbukti berkesan. Kalau tak, tu yang jadi diet tanpa ilmu tu. Kenapa nak risikokan diri & tubuh badan anda untuk perkara yang tak tentu kebenaran dan keberkesanannya, betul ke betul?? . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg  POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi
  • @dee.azhar4411 Profile picture

    @dee.azhar4411

    Kalau anda nak pilih Coach untuk guide anda, pastikan anda pilih Coach yang berpengalaman, sentiasa belajar dan upgrade dirinya dgn ilmu pemakanan sihat dan fitness yang betul dan terbukti berkesan. Kalau tak, tu yang jadi diet tanpa ilmu tu. Kenapa nak risikokan diri & tubuh badan anda untuk perkara yang tak tentu kebenaran dan keberkesanannya, betul ke betul?? . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi

  •  26  0  1 days ago
  • Malam ni kita kasi potong rambut dua2 anak bujang ni. Nanti cukup sebulan cuti sekolah, kita potong lagi naaaa....☺ Bila kau ada dua anak bujang yg sedang membesar dan tengah explore macam2 termasuk perubahan pada diri mereka sendiri, maka Ibu memang kena belajar banyak benda yang selalunya kaum2 ayah yang tolong setelkan bersama anak lelaki mereka. Dari hal nak potong rambut style ape, pomade yang best, cara nak sikat rambut bg stylish, alatan shaver lelaki, segala underwear innerwear lelaki, gadget2 & games2 terkini, nak ganti mentol terbakar dan 1,001 benda lagi yg kaum lelaki selalu buat dengan anak lelaki...semuanya Ibu kena belajar sebaik mungkin supaya anak2 Ibu tak rasa yg diorang mcm takde ayah. Nasib baik diorang berdua ni mmg amat2 memahami Ibu dan tak banyak kerenah, Alhamdulillah. Ni Ibu tulis panjang sikit sebab boring tunggu adik habis potong rambut, abang dah setel dah tadi. Balik kang terus mandi, terus tidur ok.🤗🤗 . p/s: btw, Uncle yg potong rambut tu mmg hanya dia saja yg handle rambut budak2 ni dari umur 1 tahun hinggalah sekarang, anak2 taknak org lain buat. Hebat tak hebat lah penangan Uncle import dr India ni, kalau dia blk kampung kat India 2 - 3 bulan, budak2 ni sanggup nak tunggu dia balik. Anak2 cakap Uncle ni buat lembut sgt, best je, org lain buat kasar. Lepas tu uncle ni suka borak dgn diorg pasal arwah Daddy, sebab mmg uncle ni kenal rapat dgn Daddy, so uncle siap bukak citer psl Daddy, mmg sukalah budak2 ni 😅😅 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore
  • @dee.azhar4411 Profile picture

    @dee.azhar4411

    Malam ni kita kasi potong rambut dua2 anak bujang ni. Nanti cukup sebulan cuti sekolah, kita potong lagi naaaa....☺ Bila kau ada dua anak bujang yg sedang membesar dan tengah explore macam2 termasuk perubahan pada diri mereka sendiri, maka Ibu memang kena belajar banyak benda yang selalunya kaum2 ayah yang tolong setelkan bersama anak lelaki mereka. Dari hal nak potong rambut style ape, pomade yang best, cara nak sikat rambut bg stylish, alatan shaver lelaki, segala underwear innerwear lelaki, gadget2 & games2 terkini, nak ganti mentol terbakar dan 1,001 benda lagi yg kaum lelaki selalu buat dengan anak lelaki...semuanya Ibu kena belajar sebaik mungkin supaya anak2 Ibu tak rasa yg diorang mcm takde ayah. Nasib baik diorang berdua ni mmg amat2 memahami Ibu dan tak banyak kerenah, Alhamdulillah. Ni Ibu tulis panjang sikit sebab boring tunggu adik habis potong rambut, abang dah setel dah tadi. Balik kang terus mandi, terus tidur ok.🤗🤗 . p/s: btw, Uncle yg potong rambut tu mmg hanya dia saja yg handle rambut budak2 ni dari umur 1 tahun hinggalah sekarang, anak2 taknak org lain buat. Hebat tak hebat lah penangan Uncle import dr India ni, kalau dia blk kampung kat India 2 - 3 bulan, budak2 ni sanggup nak tunggu dia balik. Anak2 cakap Uncle ni buat lembut sgt, best je, org lain buat kasar. Lepas tu uncle ni suka borak dgn diorg pasal arwah Daddy, sebab mmg uncle ni kenal rapat dgn Daddy, so uncle siap bukak citer psl Daddy, mmg sukalah budak2 ni 😅😅 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore

  •  43  1  1 days ago
  • Ada banyak pilihan breakfast sihat yg penuh nutrisi, mudah disediakan dan sedap 😋😋. So tiada alasan utk anda skip breakfast. Coach Dee (CD) selalu pesan, nak kurus wajib breakfast. Kalau nak gemuk, u all skip je breakfast, confirm gemuk sbb u all akan extra lapar masa lunch serta kurang tenaga sepanjang hari.💃💃💪💪 . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg  POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi
  • @dee.azhar4411 Profile picture

    @dee.azhar4411

    Ada banyak pilihan breakfast sihat yg penuh nutrisi, mudah disediakan dan sedap 😋😋. So tiada alasan utk anda skip breakfast. Coach Dee (CD) selalu pesan, nak kurus wajib breakfast. Kalau nak gemuk, u all skip je breakfast, confirm gemuk sbb u all akan extra lapar masa lunch serta kurang tenaga sepanjang hari.💃💃💪💪 . Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪 . U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni 👇👇: 💃100% online, tak perlu keluar rumah. 💃25 resepi sihat & sedap berserta video. 💃25 hari plan pemakanan peribadi. 💃25 hari COACHING & MENTORING. 💃Menu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll. 💃Combo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah. 💃Pemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING. 💃WA group coaching & support group yg POSITIF & SANGAT BEST. 💃Topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan. . Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT 👉 KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! 💃💃💪💪 . Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!! . Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 . Whatsapp Coach DEE : 019 2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi

  •  10  0  2 days ago