BUTRINT IMERI ( @butrint_official ) Instagram Profile

butrint_official

BUTRINT IMERI

Bookings: +38349222005

 • 236 posts
 • 681.9k followers
 • 98 following

BUTRINT IMERI Profile Information

 • Batman 🦇
 • Batman 🦇
 •  64,573  4,582  16 March, 2019

Advertisements

 • A e nisim pranveren para kohe?
 • A e nisim pranveren para kohe?
 •  94,451  5,692  10 March, 2019
 •  93,813  6,218  16 February, 2019

Advertisements

 •  107,843  3,905  3 February, 2019
 •  92,280  5,301  27 January, 2019
 • Shume 🥶
 • Shume 🥶
 •  118,082  5,820  24 January, 2019

Advertisements

 •  115,351  7,021  5 January, 2019
 • Ju m'jepni energji, une ju jap dashni! 🤯
 • Ju m'jepni energji, une ju jap dashni! 🤯
 •  62,641  2,464  3 January, 2019
 • 🤷🏻‍♂️
 • 🤷🏻‍♂️
 •  133,349  4,111  2 January, 2019
 • Une edhe mbesa jem e dashur, Arjona, ju urojme shendet dhe gjitha t'mirat ne 2019 💥
 • Une edhe mbesa jem e dashur, Arjona, ju urojme shendet dhe gjitha t'mirat ne 2019 💥
 •  127,704  3,136  31 December, 2018
 • ⁉️
 • ⁉️
 •  44,394  1,910  29 December, 2018
 • me rapsodët n'rap t'sotit (Shemsi Kreshta edhe Lorik Asllani) 👏
 • me rapsodët n'rap t'sotit (Shemsi Kreshta edhe Lorik Asllani) 👏
 •  99,432  2,098  28 December, 2018