Ohabangkosmetik ( @aliffsyukriterlajaklaris ) Instagram Profile

aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

asstn manager 0 12 679 9991‬ ceo👇
@as.legacymalaysia
@sugeh.resort
@romahmakanterlajaklaris
@aliff_syukri
@palacealiffsyukri
@sugehresortjandabaik

  • 3.2k posts
  • 3.1m followers
  • 29 following

Ohabangkosmetik Profile Information

  • sy ni tak suka membazir tapi bila kerja keras tak salah kalau sekali sekaa reward diri... sy sendiri tak tau kenapa sy suka kumpul brand ni ekkk?? dah mcm ketagih🤔🤔🤔 apa pun sy beryukur rezki saya murah allah bri dan sy brikan juga pada org lain yg memerlukan..
  • sy ni tak suka membazir tapi bila kerja keras tak salah kalau sekali sekaa reward diri... sy sendiri tak tau kenapa sy suka kumpul brand ni ekkk?? dah mcm ketagih🤔🤔🤔 apa pun sy beryukur rezki saya murah allah bri dan sy brikan juga pada org lain yg memerlukan..
  •  2,410  81  8 hours ago

Advertisements

  • lawa tak kusi ni?? pmosi 50pratus smua hiasan dalaman dan perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
013 3420133
🏠No.35 Per siaran Industri Bandar Sri Damansara Petaling Jaya
🕰10am-6pm
📱Whatsapp :+6013-3420133
✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
  • lawa tak kusi ni?? pmosi 50pratus smua hiasan dalaman dan perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
    013 3420133
    🏠No.35 Per siaran Industri Bandar Sri Damansara Petaling Jaya
    🕰10am-6pm
    📱Whatsapp :+6013-3420133
    ✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
  •  1,442  43  9 hours ago

Advertisements

  • rm1 juta hadiah akan sy kasi utk mereka yg membantu saya dlm bisnes pada 20april ini... siapa nak join bisnes utk sy kasi hadiah mcm ni??
. .
sapa cakap peniaga online tak boleh buat duit byk?? walapun baru 4bulan sy sbagai founder @as.legacymalaysia dah buktikan sy bebtul kasi hadiah... mereka sy akan kasi hadiah ke landon,umrah dan kereta mewah... dgn @as.legacymalaysia berniaga di rumah tapi boleh jadi kaya raya uolsss x jeless kee??.. siapa nak join modal rm500 jee.. sbb lps bulan 4malam gala modal akan naik jadi rm3000 .. sertai sebelum terlambat.. ini bukan scarm
. .
.
Itu lah yg dikatakan semua rezeki kita kongsi bersama......Antara hadiah yg akan diberi ialah Umrah ,landon dan kereta, Pakej Hotel Millenium,Beg Berjenama,Gold Bar dan nantikan hadiah cabutan bertuah seperti TV LED,Peti Sejuk dan Sebuah  Motosikal  menanti anda....... hampir 1000 jemputan telah kami sediakan
. .
.
Kalau korang nak join tulis je "nak berjaya dunia akhirat " diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. dan anda akan saya didik sampai berjaya..
  • rm1 juta hadiah akan sy kasi utk mereka yg membantu saya dlm bisnes pada 20april ini... siapa nak join bisnes utk sy kasi hadiah mcm ni??
    . .
    sapa cakap peniaga online tak boleh buat duit byk?? walapun baru 4bulan sy sbagai founder @as.legacymalaysia dah buktikan sy bebtul kasi hadiah... mereka sy akan kasi hadiah ke landon,umrah dan kereta mewah... dgn @as.legacymalaysia berniaga di rumah tapi boleh jadi kaya raya uolsss x jeless kee??.. siapa nak join modal rm500 jee.. sbb lps bulan 4malam gala modal akan naik jadi rm3000 .. sertai sebelum terlambat.. ini bukan scarm
    . .
    .
    Itu lah yg dikatakan semua rezeki kita kongsi bersama......Antara hadiah yg akan diberi ialah Umrah ,landon dan kereta, Pakej Hotel Millenium,Beg Berjenama,Gold Bar dan nantikan hadiah cabutan bertuah seperti TV LED,Peti Sejuk dan Sebuah Motosikal menanti anda....... hampir 1000 jemputan telah kami sediakan
    . .
    .
    Kalau korang nak join tulis je "nak berjaya dunia akhirat " diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. dan anda akan saya didik sampai berjaya..
  •  56,184  5,132  12 hours ago
  • siapa dah try?? Kami ada Liptikk rawatan collagen 3 pilihan warna yang menawan dan mengoda blh juga merawat bibir..
.
.

Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda?? utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
  • siapa dah try?? Kami ada Liptikk rawatan collagen 3 pilihan warna yang menawan dan mengoda blh juga merawat bibir..
    .
    .

    Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda?? utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
  •  2,773  895  15 hours ago
  • ada nak kerja dgn saya tak??
.
.
ni antara P.A pembantu saya, yg ada lebih 4 org.. dia walaupun  tapi terus berusaha utk menjayakan kerjanya,bukan mudah utk menjadi P.A saya. Tapi dengan hati yg kental dia berjaya berkerja hingga sekarang bersama saya.

nak join team saya? anda dialu-alukan utk mengisi kita adakosong utk PA/videografi edit guna fon je boleh ws 0192800681
  • ada nak kerja dgn saya tak??
    .
    .
    ni antara P.A pembantu saya, yg ada lebih 4 org.. dia walaupun tapi terus berusaha utk menjayakan kerjanya,bukan mudah utk menjadi P.A saya. Tapi dengan hati yg kental dia berjaya berkerja hingga sekarang bersama saya.

    nak join team saya? anda dialu-alukan utk mengisi kita adakosong utk PA/videografi edit guna fon je boleh ws 0192800681
  •  14,350  388  16 hours ago

Advertisements

  • my happy live with freedom..ketua yg bagus akan melahirkan org lain utk berjaya sama mcm diri sendiri.. Pelahan-lahan naikakn @as.legacymalaysia utk ke peringlat global, banyakkan channel baru utk buat duit,tv dan paper bukan medium yg bagus utk make duit skrg, beri faedah pd org bawah, ingat matlamat business, jaga money management, jangan berhenti cari ilmu dan sentiasa fokus.. ada siapa nak sy didik utk buat duit berjaya dunia akhirat??
  • my happy live with freedom..ketua yg bagus akan melahirkan org lain utk berjaya sama mcm diri sendiri.. Pelahan-lahan naikakn @as.legacymalaysia utk ke peringlat global, banyakkan channel baru utk buat duit,tv dan paper bukan medium yg bagus utk make duit skrg, beri faedah pd org bawah, ingat matlamat business, jaga money management, jangan berhenti cari ilmu dan sentiasa fokus.. ada siapa nak sy didik utk buat duit berjaya dunia akhirat??
  •  14,140  736  19 hours ago
  • ceritakan dan komen du bawah pegalaman anda pakai produk ni.. sumpah demi allah saya puas hati.. 7day comfom putih dan cerah muka.. siapa nak cuba boleh komen "nak coba" di ruangan komen d bawah..
  • ceritakan dan komen du bawah pegalaman anda pakai produk ni.. sumpah demi allah saya puas hati.. 7day comfom putih dan cerah muka.. siapa nak cuba boleh komen "nak coba" di ruangan komen d bawah..
  •  2,822  808  20 hours ago
  • wussp saya utk pembelian 0125267979 kesan pantas dan terbukti...layanan saudara mara wusap sy tau . 0125267979 @fashasandha pun dah guna body mcm biola.. .
.
Kalau nak cuba/beli produk mcm fasha pakai korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
  • wussp saya utk pembelian 0125267979 kesan pantas dan terbukti...layanan saudara mara wusap sy tau . 0125267979 @fashasandha pun dah guna body mcm biola.. .
    .
    Kalau nak cuba/beli produk mcm fasha pakai korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
  •  34,533  4,484  18 March, 2019
  • siapa pakai brand tudung ni?? ni lah usahawan hebat muda dan kaya dia lah owner @cloverush .
.
bila saya disunting utk jd duta tudung @cloverush ni, saya terus setuju sbb saya tngok owner dia ni sgt positif, baik dan ada ilmu utk berbusiness. saya bukan saja jd duta tudung sarung no.1 kat Malaysia ni tapi dlm masa yg sama saya ajar dia cara nk buat bisness. hari ni dia dtg bagi saya hadiah, tanjat saya..
  • siapa pakai brand tudung ni?? ni lah usahawan hebat muda dan kaya dia lah owner @cloverush .
    .
    bila saya disunting utk jd duta tudung @cloverush ni, saya terus setuju sbb saya tngok owner dia ni sgt positif, baik dan ada ilmu utk berbusiness. saya bukan saja jd duta tudung sarung no.1 kat Malaysia ni tapi dlm masa yg sama saya ajar dia cara nk buat bisness. hari ni dia dtg bagi saya hadiah, tanjat saya..
  •  10,011  156  18 March, 2019
  • apa yg korang fokus dlm pic ni???
.
.
jgn mengaku gagal kalau belum mencuba.. sbb kalau mengaku kalah adalah anda mengaku buat selama lamanya ...my step @gucci @mcmworldwide
  • apa yg korang fokus dlm pic ni???
    .
    .
    jgn mengaku gagal kalau belum mencuba.. sbb kalau mengaku kalah adalah anda mengaku buat selama lamanya ...my step @gucci @mcmworldwide
  •  4,308  168  18 March, 2019
  • kalau sy nak ambik duta periuk saya siapa paling sesuai??
.
.
Alhamdulillah ..akhirnya impian saya dah lama untuk mengeluarkan produk berasaskan perkakasan rumah tercapai jua.. kini perkakasan rumah ini boleh didptkan di dlm rangkaian produk2 @as.legacymalaysia .. inilah dream saya drpd dulu..tercapai juga!! doakan krjayaan saya..
  • kalau sy nak ambik duta periuk saya siapa paling sesuai??
    .
    .
    Alhamdulillah ..akhirnya impian saya dah lama untuk mengeluarkan produk berasaskan perkakasan rumah tercapai jua.. kini perkakasan rumah ini boleh didptkan di dlm rangkaian produk2 @as.legacymalaysia .. inilah dream saya drpd dulu..tercapai juga!! doakan krjayaan saya..
  •  4,036  337  18 March, 2019