Akim Ahmad ( @akimahmad ) Instagram Profile

akimahmad

Akim Ahmad

β€œImpossible is made by you. Only you can make things become possible.”
Twitter : www.twitter.com/akimahmad
FB : www.facebook.com/akimahmadhangnadim

  • 457 posts
  • 1.6m followers
  • 789 following

Akim Ahmad Profile Information

  • Alaaa Lagu je @stacyanam πŸ˜›
jangan marah haaaa...
Nak tengok full? Usha ig story saya dan swipe up .
#bikerskental
  • Alaaa Lagu je @stacyanam πŸ˜›
    jangan marah haaaa...
    Nak tengok full? Usha ig story saya dan swipe up .
    #bikerskental
  •  11,413  87  24 May, 2019

Advertisements

  • Berbazaar ramadhan dimana tu? Kat mana pun, kalau ada isteri gembira dia rasa macam azan maghrib bai... Jangan berbuka azan ada sejam lebih lagi. Ikhlas dalam sabar...
  • Berbazaar ramadhan dimana tu? Kat mana pun, kalau ada isteri gembira dia rasa macam azan maghrib bai... Jangan berbuka azan ada sejam lebih lagi. Ikhlas dalam sabar...
  •  24,972  70  21 May, 2019
  • One of the place where you can be yourself, in addition to the bathroom..... 😎
  • One of the place where you can be yourself, in addition to the bathroom..... 😎
  •  7,353  47  19 May, 2019

Advertisements

  • Assalamualaikum, sedap pulak tengok gambar ni, dugaan.... #kopokdorybo dari @maslobo ni sedap dia, "Tuhan sajalah bah yang tahu" bak kata urang Sabah. Gentle ah @maslobo nak order kopok dory bo boleh? Aku tunggu kat rumah.... @dorybo_malaysia_hq_official
  • Assalamualaikum, sedap pulak tengok gambar ni, dugaan.... #kopokdorybo dari @maslobo ni sedap dia, "Tuhan sajalah bah yang tahu" bak kata urang Sabah. Gentle ah @maslobo nak order kopok dory bo boleh? Aku tunggu kat rumah.... @dorybo_malaysia_hq_official
  •  10,492  51  19 May, 2019
  • Haa giliran aku pula nak cantikkan diri kat @klinikdrlo semalam. Aku buat 2 treatment, pertama skin peel untuk kulit muka yang ada masalah jerawat, parut, mengurangkan kedutan dan garis halus, pigmentasi, warna kulit tidak sekata dan kulit kasar atau rosak akibat panas matahari. Dan yang kedua nya aku buat treatment kulit kepala pula. Treatment MESO AQ hair complex ni aku suka sangat sebab rawatan ni dapat membantu rambut yang gugur dan bagi vitamin kat kulit kepala untuk mencegah botak awal nanti. So korang yang nak try atau nak tau lebih lanjut boleh lah usha kat @klinikdrlo yer. Aku pun nak encem juga raya nanti
  • Haa giliran aku pula nak cantikkan diri kat @klinikdrlo semalam. Aku buat 2 treatment, pertama skin peel untuk kulit muka yang ada masalah jerawat, parut, mengurangkan kedutan dan garis halus, pigmentasi, warna kulit tidak sekata dan kulit kasar atau rosak akibat panas matahari. Dan yang kedua nya aku buat treatment kulit kepala pula. Treatment MESO AQ hair complex ni aku suka sangat sebab rawatan ni dapat membantu rambut yang gugur dan bagi vitamin kat kulit kepala untuk mencegah botak awal nanti. So korang yang nak try atau nak tau lebih lanjut boleh lah usha kat @klinikdrlo yer. Aku pun nak encem juga raya nanti
  •  3,869  36  17 May, 2019
  • Salam hujung minggu, layan Jam Santai saya dengan inspektor Adam  #bikerskental versi dalam kereta 😎 video penuh swipe up ig story πŸ‘†πŸ»
  • Salam hujung minggu, layan Jam Santai saya dengan inspektor Adam #bikerskental versi dalam kereta 😎 video penuh swipe up ig story πŸ‘†πŸ»
  •  2,969  29  12 May, 2019

Advertisements

  • Salam jumaat semua.. Stream lagu boleh menang iPhone XR?? 😱😱 Kalau korang ada plan nak beraya dengan phone baru, swipe up atau klik β€˜learn more’ untuk tahu macam mana nak menang. Contest ini akan tamat pada 31 May 2019. Sila lah dengar #BikersKental everyday okay. 😘

#BikersKentalContest #BikersKental2
  • Salam jumaat semua.. Stream lagu boleh menang iPhone XR?? 😱😱 Kalau korang ada plan nak beraya dengan phone baru, swipe up atau klik β€˜learn more’ untuk tahu macam mana nak menang. Contest ini akan tamat pada 31 May 2019. Sila lah dengar #BikersKental everyday okay. 😘

    #BikersKentalContest #BikersKental2
  •  1,852  26  10 May, 2019
  • Buat apa tu? Lepas layan champions league, jangan lupa sahur. Ah ye satu lagi, jangan lupa layan single @akim_themajistret yang terbaru #LADIDA klik di bio.
  • Buat apa tu? Lepas layan champions league, jangan lupa sahur. Ah ye satu lagi, jangan lupa layan single @akim_themajistret yang terbaru #LADIDA klik di bio.
  •  5,783  28  7 May, 2019
  • Ibu, ratu hatiku. Tak dapat menipu diri, pada kasih, pada sayang, pada wajah, pada syurga dunia yang hilang, darihal rindu.... IBU
  • Ibu, ratu hatiku. Tak dapat menipu diri, pada kasih, pada sayang, pada wajah, pada syurga dunia yang hilang, darihal rindu.... IBU
  •  26,917  192  5 May, 2019
  • Assalammualaikum semua, hilangnya seorang yang sangat disenangi, dikagumi dan dihormati semua. Semoga abang Kelly tenang dan sentiasa dirahmati sentiasa kami rindukan petikan bass abang selamanya.... tenang selamanya bang....
  • Assalammualaikum semua, hilangnya seorang yang sangat disenangi, dikagumi dan dihormati semua. Semoga abang Kelly tenang dan sentiasa dirahmati sentiasa kami rindukan petikan bass abang selamanya.... tenang selamanya bang....
  •  6,642  63  4 May, 2019
  • Alhamdulillah, berakhirlah Toyota Gazoo Racing Malaysia Musim 2 di Sepang, minta maaf lewat update 😝. Terima Kasih @toyotamy kerana memberi saya peluang untuk merasai sukan permotoran yang tidak akan saya lupakan dan tidak lupa kepada coach saya yang hensem lagi laju encik @shazlyfarith team pit @paul.kit.8 kak @atieds fans yang hadir dari tahun lalu kita berpanas di bawah matahari, ahli keluarga  dan rakan-rakan artis, Terima kasih insyaallah ada rezeki kita jumpa lagi di #toyotagazooracingmalaysia musim 3 pula! 🀘🏻
@toyotamy 
#toyotagazooracingmalysia #allaboutthedrive #drive❗
  • Alhamdulillah, berakhirlah Toyota Gazoo Racing Malaysia Musim 2 di Sepang, minta maaf lewat update 😝. Terima Kasih @toyotamy kerana memberi saya peluang untuk merasai sukan permotoran yang tidak akan saya lupakan dan tidak lupa kepada coach saya yang hensem lagi laju encik @shazlyfarith team pit @paul.kit.8 kak @atieds fans yang hadir dari tahun lalu kita berpanas di bawah matahari, ahli keluarga dan rakan-rakan artis, Terima kasih insyaallah ada rezeki kita jumpa lagi di #toyotagazooracingmalaysia musim 3 pula! 🀘🏻
    @toyotamy
    #toyotagazooracingmalysia #allaboutthedrive #drive❗
  •  18,989  80  30 April, 2019