#whi Instagram Photos & Videos

whi - 78.7k posts

Latest #whi Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Masa gemuk rasa macam dah cantik, tapi bila kurus, memang betul² cantik😍

Tapi apa pun, kurus dan cantik tu bonus je, nikmat hidup sihat tu yg kita cari.

Dalam program#getfitnowonline kami nak bantu orang yg sibuk, orang yg dah lebih setahun cuba turunkan berat badan tapi gagal, orang yg dia rasa dah sihat dah cara pemakanan dia, tapi lemak still banyak lagi dan orang yg betul² nak kurus dan sihat.

Betullah, kalau nak kurus, nak sihat, makan je real food. Amalkan cara hidup sihat. Buat senaman 3x seminggu, tapi tak semua orang faham apa itu 'cara hidup sihat' dan tak semua orang faham konsep real food tu macam mana.

Jadi kat sini lah datang ya fungsi kami sebagai coach untuk tolong anda. Ilmu yg bakal korang dapat dalam sebulan program ni, insyaAllah dapat bantu korang sihat seumur hidup kalau korang terus amalkan.

Tak rugi pun kalau bagi masa kat badan kita sebulan ni untuk belajar, dari dah bertahun kita asyik ulang kesalahan yg sama. Betul tak?

Pendaftaran untuk Intake May masih dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran.

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
  • Masa gemuk rasa macam dah cantik, tapi bila kurus, memang betul² cantik😍

    Tapi apa pun, kurus dan cantik tu bonus je, nikmat hidup sihat tu yg kita cari.

    Dalam program #getfitnowonline kami nak bantu orang yg sibuk, orang yg dah lebih setahun cuba turunkan berat badan tapi gagal, orang yg dia rasa dah sihat dah cara pemakanan dia, tapi lemak still banyak lagi dan orang yg betul² nak kurus dan sihat.

    Betullah, kalau nak kurus, nak sihat, makan je real food. Amalkan cara hidup sihat. Buat senaman 3x seminggu, tapi tak semua orang faham apa itu 'cara hidup sihat' dan tak semua orang faham konsep real food tu macam mana.

    Jadi kat sini lah datang ya fungsi kami sebagai coach untuk tolong anda. Ilmu yg bakal korang dapat dalam sebulan program ni, insyaAllah dapat bantu korang sihat seumur hidup kalau korang terus amalkan.

    Tak rugi pun kalau bagi masa kat badan kita sebulan ni untuk belajar, dari dah bertahun kita asyik ulang kesalahan yg sama. Betul tak?

    Pendaftaran untuk Intake May masih dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran.

    http://nakjoinkurus.wasap.my/

    Coach NaNa
    📱 011 - 1627 7686
    #onlinecoachingwithcoachnana
    #teamcoachnana
    #getfitnowonline
  •  11  2  2 hours ago
  • hands r ok but you guys ever look at feet ? 🦶🏻🥴🥴🥴
  • hands r ok but you guys ever look at feet ? 🦶🏻🥴🥴🥴
  •  9  1  2 hours ago
  • RESIPI TOMYAM TANPA PASTE
.
.
Selalunya masak tomyam mesti nak guna kiub tomyam atau paste tomyam kan? Kalau tak, tak menjadi. Dan ketahuilah kita semua yg segala jenis kiub atau paste tu ada kandungan MSG. So macam mana nak makan tomyam versi sihat?
.
.
Jom saya kongsi resipi. Ni dapat dari orang thai sendiri. Lets!
.
.
Bahan-bahan👇🏻
Ayam 
Carrot 
Broccoli 
Bunga kobis
Kobis
Cendawan
Tomato
Bawang holland - hiris
Bawang putih - hiris
Cili padi - hiris
Limau kasturi - jus (WAJIB kena banyak)
Serai - titik (WAJIB)
Daun limau purut - WAJIB
.
.
Cara cara👇🏻
1. Masukkan bahan hirisan, serai & ayam dalam periuk. Letak air. Tunggu sampai mendidih. 
2. Agak agak ayam dah masak, masukkan sayur.
3. Masukkan perahan limau kasturi , tomato & daun limau purut. Garam secukup rasa. Siap!
.
.
Tips:
✅ Wajib ada serai, daun limau purut dan perahan limau banyak. Saya guna 7biji hari tu. Baru kick.
✅ Boleh gantikan ayam dengan sumber protein yg lain seperti udang, sotong atau ikan.
✅ Sayur pun boleh masuk ikut suka.
✅ Kalau nak merahkan tomyam, masukkan sedikit cili blend.
.
.
Nak banyak lagi resipi sihat yg lain? Jom join online coaching group kami. Coach pun banyak dapat resipi dari peserta yg lain.
.
.
Nak join klik link kat bio @nanaonlinecoaching ye. Intake MEI masih dibuka.
.
.
http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
  • RESIPI TOMYAM TANPA PASTE
    .
    .
    Selalunya masak tomyam mesti nak guna kiub tomyam atau paste tomyam kan? Kalau tak, tak menjadi. Dan ketahuilah kita semua yg segala jenis kiub atau paste tu ada kandungan MSG. So macam mana nak makan tomyam versi sihat?
    .
    .
    Jom saya kongsi resipi. Ni dapat dari orang thai sendiri. Lets!
    .
    .
    Bahan-bahan👇🏻
    Ayam
    Carrot
    Broccoli
    Bunga kobis
    Kobis
    Cendawan
    Tomato
    Bawang holland - hiris
    Bawang putih - hiris
    Cili padi - hiris
    Limau kasturi - jus (WAJIB kena banyak)
    Serai - titik (WAJIB)
    Daun limau purut - WAJIB
    .
    .
    Cara cara👇🏻
    1. Masukkan bahan hirisan, serai & ayam dalam periuk. Letak air. Tunggu sampai mendidih.
    2. Agak agak ayam dah masak, masukkan sayur.
    3. Masukkan perahan limau kasturi , tomato & daun limau purut. Garam secukup rasa. Siap!
    .
    .
    Tips:
    ✅ Wajib ada serai, daun limau purut dan perahan limau banyak. Saya guna 7biji hari tu. Baru kick.
    ✅ Boleh gantikan ayam dengan sumber protein yg lain seperti udang, sotong atau ikan.
    ✅ Sayur pun boleh masuk ikut suka.
    ✅ Kalau nak merahkan tomyam, masukkan sedikit cili blend.
    .
    .
    Nak banyak lagi resipi sihat yg lain? Jom join online coaching group kami. Coach pun banyak dapat resipi dari peserta yg lain.
    .
    .
    Nak join klik link kat bio @nanaonlinecoaching ye. Intake MEI masih dibuka.
    .
    .
    http://nakjoinkurus.wasap.my/

    Coach NaNa
    📱 011 - 1627 7686
    #onlinecoachingwithcoachnana
    #teamcoachnana
    #getfitnowonline
  •  13  2  3 hours ago
  • [ BANYAKKAN SELAWAT & HADIRI MAJLIS ILMU ]
.
Jom sama2 membanyakkan selawat kepada junjungan Nabi Muhammad SAW. 🤲
.
Utk lelaki, boleh datang awal ke masjid, biasanya ada tazkirah sebelum solat bermula. 👍
.
Utk wanita, time lunch break Jumaat kan panjang, manfaatkan masuk kuliah2 zohor di office. Jangan tersasar lama kat Mall … hehehehe … 💕
.
.
👉Moga hari ini penuh barokah. Amin
.
  • [ BANYAKKAN SELAWAT & HADIRI MAJLIS ILMU ]
    .
    Jom sama2 membanyakkan selawat kepada junjungan Nabi Muhammad SAW. 🤲
    .
    Utk lelaki, boleh datang awal ke masjid, biasanya ada tazkirah sebelum solat bermula. 👍
    .
    Utk wanita, time lunch break Jumaat kan panjang, manfaatkan masuk kuliah2 zohor di office. Jangan tersasar lama kat Mall … hehehehe … 💕
    .
    .
    👉Moga hari ini penuh barokah. Amin
    .
  •  8  2  6 hours ago
  • Public Announcement!!!!! WHI will be launching it’s very first community project! Guess what!!? You are cordially invited to the Women We Stand Community Project Launch Event & Fundraiser! Our desire is to see women come together to uplift one another as well as the community. Men you are not excluded as your support is needed to help the community thrive. This event will reveal the uncompromising truths of disparities and gaps within women’s health. It will be an afternoon of passionate speaking from Community Activist and Clinicians. There will also be expressive arts and entertainment from women within the community. You don’t want to miss this inspiring event of empowering women and improving health. Tickets are on sale NOW!!! Get your ticket NOW at wearewhi.eventbrite.com! If you are unable to attend the fundraiser, WHI will be accepting donations that will go directly towards the community project & care packages for women’s shelters on the South Side of Chicago. Visit our website at www.wearewhi.org to donate NOW! Please share with your family & friends. Hope to see you there!!! •
•
•
•
#WHI #Empowered #UpliftTheCommunity #Chicago #HealthyWomen #Unity #WomenofColor #Expression #LoveYourself #Change 💕
  • Public Announcement!!!!! WHI will be launching it’s very first community project! Guess what!!? You are cordially invited to the Women We Stand Community Project Launch Event & Fundraiser! Our desire is to see women come together to uplift one another as well as the community. Men you are not excluded as your support is needed to help the community thrive. This event will reveal the uncompromising truths of disparities and gaps within women’s health. It will be an afternoon of passionate speaking from Community Activist and Clinicians. There will also be expressive arts and entertainment from women within the community. You don’t want to miss this inspiring event of empowering women and improving health. Tickets are on sale NOW!!! Get your ticket NOW at wearewhi.eventbrite.com! If you are unable to attend the fundraiser, WHI will be accepting donations that will go directly towards the community project & care packages for women’s shelters on the South Side of Chicago. Visit our website at www.wearewhi.org to donate NOW! Please share with your family & friends. Hope to see you there!!! •



    #WHI #Empowered #UpliftTheCommunity #Chicago #HealthyWomen #Unity #WomenofColor #Expression #LoveYourself #Change 💕
  •  14  1  9 hours ago
  • 𝒇𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘「@urbasicbaby」𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒐𝒓𝒆 ミ☆
┌───── ⋆⋅☆⋅⋆ ─────┐
「🦋」𝒇𝒄 ➪ 47
「🐻」𝒅𝒂𝒕𝒆 ➪ 25.04.2019
「🍯」’your budget is $200’
└───── ⋆⋅☆⋅⋆ ─────┘
「✧」𝒒𝒐𝒕𝒅 ➪ what’s your opinions on khalid?
「✦」𝒂𝒐𝒕𝒅 ➪ i love him so much, i wish i was going to his concertッ
「✎」𝒏𝒐𝒕𝒆 ➪ i’m already losing followers what? but it’s all good i guess 😩 and i did post twice yesterday but it flopped, well both posts did but whatever?? ily all tho!! also i hope i don’t sound like an absolute bitch i’m just in a not so great mood ♡
  • 𝒇𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘「@urbasicbaby」𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒐𝒓𝒆 ミ☆
    ┌───── ⋆⋅☆⋅⋆ ─────┐
    「🦋」𝒇𝒄 ➪ 47
    「🐻」𝒅𝒂𝒕𝒆 ➪ 25.04.2019
    「🍯」’your budget is $200’
    └───── ⋆⋅☆⋅⋆ ─────┘
    「✧」𝒒𝒐𝒕𝒅 ➪ what’s your opinions on khalid?
    「✦」𝒂𝒐𝒕𝒅 ➪ i love him so much, i wish i was going to his concertッ
    「✎」𝒏𝒐𝒕𝒆 ➪ i’m already losing followers what? but it’s all good i guess 😩 and i did post twice yesterday but it flopped, well both posts did but whatever?? ily all tho!! also i hope i don’t sound like an absolute bitch i’m just in a not so great mood ♡
  •  28  17  11 hours ago
  • i’m going to see endgame tonight and i’m super! excited!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#niche #nichmeme #purple #whi #edit
  • i’m going to see endgame tonight and i’m super! excited!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    #niche #nichmeme #purple #whi #edit
  •  8  0  16 hours ago