#weekendtrip Instagram Photos & Videos

weekendtrip - 2m posts

Hashtag Popularity

10
average comments
110.2
average likes

Latest #weekendtrip Posts

  • These weeks priorities: 
1. Something for our bodies 
2. Something for our brains 
3. Something for our happiness 
4. Something for someone else
  • These weeks priorities:
    1. Something for our bodies
    2. Something for our brains
    3. Something for our happiness
    4. Something for someone else

  •  133  8  19 minutes ago
  • Beautiful, even in the rain🍃🌸
.
.
.
#桜#雨#花見#散歩#ピンク#春#佐賀#嬉野温泉#写真#日本#大好き#旅行#きれい#花が好き#sakura #cherrytrees #blossomseason #bloomiful #pink #traveljapan #travelkyushu #saga #ureshino #onsen #weekendtrip #explorejapan #springinjapan #ukjets #rainydays #lightinthedark
  • Beautiful, even in the rain🍃🌸
    .
    .
    .
    #桜 #雨 #花見 #散歩 #ピンク #春 #佐賀 #嬉野温泉 #写真 #日本#大好き#旅行#きれい#花が好き#sakura #cherrytrees #blossomseason #bloomiful #pink #traveljapan #travelkyushu #saga #ureshino #onsen #weekendtrip #explorejapan #springinjapan #ukjets #rainydays #lightinthedark

  •  25  1  3 hours ago
  • (November 2019) Views of two alligators swimming together in the Everglades 💚 They were on a first or second date maybe 😂 A park ranger told us it is pretty rare to see two swimming together because they are pretty solitary creatures. Such a special moment to witness!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#everglades #floridaeverglades #evergladesnationalpark #homestead #homesteadflorida #anhingatrail #anhinga #alligators #gators #wetlands #floridaliving #nationalpark #view #nationalparks #nationalparksusa #nationalparklife #floridawildlife #florida #relaxingweekend #nikon #waterview #nikonphotography #findyourpark #weekendtrip #weekendgetaway #travel #vacation #romanticgetaway #wildlifephoto #alligatorsofinstagram
  • (November 2019) Views of two alligators swimming together in the Everglades 💚 They were on a first or second date maybe 😂 A park ranger told us it is pretty rare to see two swimming together because they are pretty solitary creatures. Such a special moment to witness!! .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #everglades #floridaeverglades #evergladesnationalpark #homestead #homesteadflorida #anhingatrail #anhinga #alligators #gators #wetlands #floridaliving #nationalpark #view #nationalparks #nationalparksusa #nationalparklife #floridawildlife #florida #relaxingweekend #nikon #waterview #nikonphotography #findyourpark #weekendtrip #weekendgetaway #travel #vacation #romanticgetaway #wildlifephoto #alligatorsofinstagram

  •  16  2  5 hours ago
  • #mcm Very grateful to have my boys with me during this lockdown. Adventure is still out there! Just staying closer to home for a while 🥰
  • #mcm Very grateful to have my boys with me during this lockdown. Adventure is still out there! Just staying closer to home for a while 🥰

  •  32  1  5 hours ago
  • Practicing the scales
  • Practicing the scales

  •  19  2  6 hours ago
  • and I miss the feeling of being shy to take a selfie when I travel alone... #weekendtrip #sion2019
  • and I miss the feeling of being shy to take a selfie when I travel alone... #weekendtrip #sion2019

  •  60  8  7 hours ago
  • Walking down memory lane right now... So many beautiful places, nature wonders and human achievements were left behind... All thanks to the open world, my labour of love and the closest ones to share these moments with... #travelmemories #weekendtrip #familytrip #itchyfeet👣🎒🌏✈️
  • Walking down memory lane right now... So many beautiful places, nature wonders and human achievements were left behind... All thanks to the open world, my labour of love and the closest ones to share these moments with... #travelmemories #weekendtrip #familytrip #itchyfeet👣🎒🌏✈️

  •  4  0  9 hours ago
  • Spending all my time in quarantine planning epic summer escapes from the city! I cannot wait to get out of my apartment and hang in a creek!🌲⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#weekendzest #weekend #weekendaway #weekendgetaway #escape #escapenyc #getaway #travel #travelgram #instatravel #weekendguide #weekendtrip #trip #adventure #weekendadventure #explore #traveling #travelagent #travelblog #travelguide #corona #socialdistancing #escapethecity #covid_19 #hiking #upstate #northeast
  • Spending all my time in quarantine planning epic summer escapes from the city! I cannot wait to get out of my apartment and hang in a creek!🌲⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #weekendzest #weekend #weekendaway #weekendgetaway #escape #escapenyc #getaway #travel #travelgram #instatravel #weekendguide #weekendtrip #trip #adventure #weekendadventure #explore #traveling #travelagent #travelblog #travelguide #corona #socialdistancing #escapethecity #covid_19 #hiking #upstate #northeast

  •  9  0  10 hours ago
  •  18  1  11 hours ago
  • Bala-bala Suriname

Weekend kemarin saya diajakin suami mlipir ke Amsterdam, setelah seminggu lebih mendekam di rumah 😅

Memang sih anjuran pemerintah mengharuskan kita stay at home, tp di Belanda jg ga dilarang keluar untuk olahraga, jalan santai, ke pasar, atau bermain dg anak ASAL tidak berkerumun

Saya lihat banyak orang bersepeda menikmati matahari dan udara cerah Sabtu kemarin, pasar jg masih buka meski lebih sedikit tenda yg digelar, juga pengungjung yg mulai sepi

Kota Amsterdam, mirip kota Pasuruan ketika habis subuh atau tengah malam, sepi dan orang yg lalu lalang bisa dihitung jari

Saya jg bosan dirumah 😅 krn rumah kami tidak spt rumah artis2 yg bisa main petak umpet saking luasnya, jadi rumah 4L .. alias lu lagi lu lagi 😂 .. ya Alhamdulillah, siapa tahu kesabaran ini diganjar Allah dg rumah baru yg lebih luas .. amin 😘

Naah yuk kita ngobrol jajanan ala India-Suriname, ini namanya Bara, jajanan yg mirip dadar jagung atau bala-bala tp mungkim jenis tepungnya beda

Ukurannya besar, diameter kurleb 10cm lah! Biasanya sih cuma digoreng biasa tanpa ada isian, tp Baramaribo ini produk kekinian yg dikemas lebih modern

Adonan tepung goreng yg dibelah kemudian diisi daging & sayuran, mirip burger/wrap disajikan hangat2. Ada banyak pilihan isian

Yg saya makan ini isi ayam suwir/pulled chiken pedas manis dan suami saya pilih ikan bakeljauw suwir ikan asin jambal) tp sdh diolah shg rasanya manis

Untuk porsi perut saya, separuh udah kenyang 😅, krn porsi di Belanda cukup besar untuk perut saya! Satu potong bara dibandrol 7€ yg pake isian, kalo tanpa isian cuma 2€

Eh iya ..Bara itu nama jajanannya, kalo baramaribo itu brand mrk, krn asalnya dr Kota Paramaribo Suriname

Ayoo yg kenal lagu Nickeri mas Didi Kempot pasti jg tau Paramaribo dong 😅
Aaambyaaaaarr!

#baramaribo #barasnack #indianfood #surinamefood #streetfood #jajananbelanda #NetherlandsStreetfood #SurinameEten #makanbesar #balabala #dadarjagung #kencan #weekendtrip #goodfood #happy #lifestyle #kelilingamsterdam #kelilingbelanda #halalfood #AmsterdamHalalFood
  • Bala-bala Suriname

    Weekend kemarin saya diajakin suami mlipir ke Amsterdam, setelah seminggu lebih mendekam di rumah 😅

    Memang sih anjuran pemerintah mengharuskan kita stay at home, tp di Belanda jg ga dilarang keluar untuk olahraga, jalan santai, ke pasar, atau bermain dg anak ASAL tidak berkerumun

    Saya lihat banyak orang bersepeda menikmati matahari dan udara cerah Sabtu kemarin, pasar jg masih buka meski lebih sedikit tenda yg digelar, juga pengungjung yg mulai sepi

    Kota Amsterdam, mirip kota Pasuruan ketika habis subuh atau tengah malam, sepi dan orang yg lalu lalang bisa dihitung jari

    Saya jg bosan dirumah 😅 krn rumah kami tidak spt rumah artis2 yg bisa main petak umpet saking luasnya, jadi rumah 4L .. alias lu lagi lu lagi 😂 .. ya Alhamdulillah, siapa tahu kesabaran ini diganjar Allah dg rumah baru yg lebih luas .. amin 😘

    Naah yuk kita ngobrol jajanan ala India-Suriname, ini namanya Bara, jajanan yg mirip dadar jagung atau bala-bala tp mungkim jenis tepungnya beda

    Ukurannya besar, diameter kurleb 10cm lah! Biasanya sih cuma digoreng biasa tanpa ada isian, tp Baramaribo ini produk kekinian yg dikemas lebih modern

    Adonan tepung goreng yg dibelah kemudian diisi daging & sayuran, mirip burger/wrap disajikan hangat2. Ada banyak pilihan isian

    Yg saya makan ini isi ayam suwir/pulled chiken pedas manis dan suami saya pilih ikan bakeljauw suwir ikan asin jambal) tp sdh diolah shg rasanya manis

    Untuk porsi perut saya, separuh udah kenyang 😅, krn porsi di Belanda cukup besar untuk perut saya! Satu potong bara dibandrol 7€ yg pake isian, kalo tanpa isian cuma 2€

    Eh iya ..Bara itu nama jajanannya, kalo baramaribo itu brand mrk, krn asalnya dr Kota Paramaribo Suriname

    Ayoo yg kenal lagu Nickeri mas Didi Kempot pasti jg tau Paramaribo dong 😅
    Aaambyaaaaarr!

    #baramaribo #barasnack #indianfood #surinamefood #streetfood #jajananbelanda #NetherlandsStreetfood #SurinameEten #makanbesar #balabala #dadarjagung #kencan #weekendtrip #goodfood #happy #lifestyle #kelilingamsterdam #kelilingbelanda #halalfood #AmsterdamHalalFood

  •  10  0  11 hours ago
  • VW-Bus - Kultig, legendär... und Einfall eines Niederländer. ;-) Also passend in Den Haag abgelichtet. 
#tb #weekendtrip #summer2019 #denhaag #dutch #denhague #netherlands #citywalk #blue #vwbus #bulli #strollingaround #sidewalk #street #cityvibes #urbanvibes #streetshot #bullilove #cityscape #cars #urbanphotography #carphotography #vwlife #ig_vw #ig_netherlands #retromobile #cult #legendary
  • VW-Bus - Kultig, legendär... und Einfall eines Niederländer. ;-) Also passend in Den Haag abgelichtet.
    #tb #weekendtrip #summer2019 #denhaag #dutch #denhague #netherlands #citywalk #blue #vwbus #bulli #strollingaround #sidewalk #street #cityvibes #urbanvibes #streetshot #bullilove #cityscape #cars #urbanphotography #carphotography #vwlife #ig_vw #ig_netherlands #retromobile #cult #legendary

  •  29  2  11 hours ago

Top #weekendtrip Posts

  • Ich wünsche euch einen entspannten Abend und erinnere mich gerne an unseren Wochenendtrip nach Amsterdam über meinen Geburtstag im Januar zurück und würde mich freuen dort dieses Jahr noch einmal hinzukommen.
Amsterdam hat mir unglaublich gut gefallen.

Welche Stadt hat euch bisher besonders beeindruckt? 🙌🏻
___________________________________________ #amsterdam #travelblogger #citytrip #carmushka #karokauer #qualitytime #travelgram #instagood #inspiration #fashionista #lookbook #streetstyle #berlin #köln #modeliebe #shootingtime #tuesdaymotivation #staypositive #anajohnson #bethankful #netherlands #inspired #weekendtrip #instalike #bloggerstyle
|Anzeige|
  • Ich wünsche euch einen entspannten Abend und erinnere mich gerne an unseren Wochenendtrip nach Amsterdam über meinen Geburtstag im Januar zurück und würde mich freuen dort dieses Jahr noch einmal hinzukommen.
    Amsterdam hat mir unglaublich gut gefallen.

    Welche Stadt hat euch bisher besonders beeindruckt? 🙌🏻
    ___________________________________________ #amsterdam #travelblogger #citytrip #carmushka #karokauer #qualitytime #travelgram #instagood #inspiration #fashionista #lookbook #streetstyle #berlin #köln #modeliebe #shootingtime #tuesdaymotivation #staypositive #anajohnson #bethankful #netherlands #inspired #weekendtrip #instalike #bloggerstyle
    |Anzeige|

  •  1,677  214  17 March, 2020
  • THROWBACKTHURSDAY!

Ich hoffe euch geht es gut. Aktuell habe ich einfach so viel Arbeit aber zum Glück geht es meinen lieben und mir gut. 
Heute gibt es nochmal ein Throwback aus Amsterdam. Es war einfach ein so tolles Wochenende und ich hoffe, dass ich irgendwann noch einmal dort hinfahren kann.

Habt einen schönen Abend! ✨
__________________________________________ #throwbackthursday #amsterdam #netherlandtrip #fashionlover #fashiondiary #damrak #look #weekendtrip #travelgoals #outfitideas #bloggerlifestyle #carmushka #dijanibanani #instalike #dailyinspiration #stylefashion #parisianstyle #amsterdamcity #anajohnson #memorykeeping #bethankful #stayhome #stayhealthy |Anzeige|
  • THROWBACKTHURSDAY!

    Ich hoffe euch geht es gut. Aktuell habe ich einfach so viel Arbeit aber zum Glück geht es meinen lieben und mir gut.
    Heute gibt es nochmal ein Throwback aus Amsterdam. Es war einfach ein so tolles Wochenende und ich hoffe, dass ich irgendwann noch einmal dort hinfahren kann.

    Habt einen schönen Abend! ✨
    __________________________________________ #throwbackthursday #amsterdam #netherlandtrip #fashionlover #fashiondiary #damrak #look #weekendtrip #travelgoals #outfitideas #bloggerlifestyle #carmushka #dijanibanani #instalike #dailyinspiration #stylefashion #parisianstyle #amsterdamcity #anajohnson #memorykeeping #bethankful #stayhome #stayhealthy |Anzeige|

  •  1,581  214  26 March, 2020