#ubatkurus Instagram Photos & Videos

ubatkurus - 1.1m posts

Hashtag Popularity

5.4
average comments
590.2
average likes

Latest #ubatkurus Posts

  • - CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
.
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -
  • - CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
    .
    1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
    .
    Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
    Cadangan menu :
    1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
    .
    2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
    .
    2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
    Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
    .
    3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
    .
    Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
    ✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
    .
    4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
    .
    Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
    .
    5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
    .
    .
    Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
    .
    Whatsapp:
    .
    http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
    .
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -

  •  1  0  7 minutes ago
  • ANTARA FAKTOR BADAN CEPAT LETIH.
.
Ini 8 faktor yang paling selalu menjadi penyebab. Ada banyak faktor sebenarnya.
.
Buat sesuatu ya jika anda selalu letih ni. Yang nombor 6 tu selalu orang buat. Buat perubahan untuk kebaikan diri sendiri ya.
.

CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7kg SEBELUM 2020
.
Klik link di bio @coach_najwa.nur untuk pendaftaran.
.
Coach Najwa Nur
📱013-6300052
.
  • ANTARA FAKTOR BADAN CEPAT LETIH.
    .
    Ini 8 faktor yang paling selalu menjadi penyebab. Ada banyak faktor sebenarnya.
    .
    Buat sesuatu ya jika anda selalu letih ni. Yang nombor 6 tu selalu orang buat. Buat perubahan untuk kebaikan diri sendiri ya.
    .

    CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7kg SEBELUM 2020
    .
    Klik link di bio @coach_najwa.nur untuk pendaftaran.
    .
    Coach Najwa Nur
    📱013-6300052
    .

  •  2  1  35 minutes ago
  • peluang utk dapat one on one & group coaching bersama @suraya_yusuff
.
.
Click link di bio ig @suraya_yusuff
.
.
Apa beza diet sendiri dan diet bersama coach? .
❌tak ada bimbingan coach ❌Tak tau nak makan apa ❌Tak ada orang monitor progress ❌Tak ada target yang realistik ❌kurang faham konsep turun berat badan ❌tak ada orang recognize bila dah berjaya kurus .

Apa yang team #kurusonlinecoaching 
Offer? ✔️mealplan terbaik secara harian ✔️group coaching online ✔️SESI topik diet sihat dan nutrisi ✔️nutrisi seimbang peribadi ✔️teknik diet yang mudah dan fun .
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni,, rasai pengalaman coaching + mentoring bersama team #kurusonlinecoaching ...cuba sekali dulu,,pasti nak lagi .
Tag n share ajak kawan2 anda join sekali sama2
.
#kurusonlinecoaching #sayanakkurus #sayanaksihat #kualaterangganu #kualalumpur #ubatkurus #surayayusuff
  • peluang utk dapat one on one & group coaching bersama @suraya_yusuff
    .
    .
    Click link di bio ig @suraya_yusuff
    .
    .
    Apa beza diet sendiri dan diet bersama coach? .
    ❌tak ada bimbingan coach ❌Tak tau nak makan apa ❌Tak ada orang monitor progress ❌Tak ada target yang realistik ❌kurang faham konsep turun berat badan ❌tak ada orang recognize bila dah berjaya kurus .

    Apa yang team #kurusonlinecoaching
    Offer? ✔️mealplan terbaik secara harian ✔️group coaching online ✔️SESI topik diet sihat dan nutrisi ✔️nutrisi seimbang peribadi ✔️teknik diet yang mudah dan fun .
    Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni,, rasai pengalaman coaching + mentoring bersama team #kurusonlinecoaching ...cuba sekali dulu,,pasti nak lagi .
    Tag n share ajak kawan2 anda join sekali sama2
    .
    #kurusonlinecoaching #sayanakkurus #sayanaksihat #kualaterangganu #kualalumpur #ubatkurus #surayayusuff

  •  5  0  1 hour ago
  • Mudah sangat turun berat dengan Herbalife ni. Lagi mudah dan berkesan bila ada free coaching dan personalise mealplan dari Surikurus program.

Sebulan boleh turun 4-8kg jika disiplin follow mealplan dan berkomunikasi dengan coach. Rugi tak guna peluang free coaching tu. Macam2 boleh tanya dan belajar😍

Sempat lagi nak join dan #kurussebelum2020

JOIN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

Apa yang awak akan dapat :
✔ Pasti Turun Berat 4-8kg sebulan!
✔ Badan Shaping, Kulit Cantik!
✔ Coaching Kurus 30Hari ✔ Mealplan MUDAH Untuk Kurus, 5x MAKAN!
✔ Boleh Makan NASI / Masakan Mak / Lauk Kedai
✔ Tips Kurus
✔ Support Group yang Supportive
✔ Dapat Produk Nutrisi dengan COACHING FOC!
✔ Downsize & Shapeloss

Whatsapp 📲 019 9970 666

#teamsurikurus
#kurus30hari
#endyearchallenge
#wanita
#herbalifemalaysia
  • Mudah sangat turun berat dengan Herbalife ni. Lagi mudah dan berkesan bila ada free coaching dan personalise mealplan dari Surikurus program.

    Sebulan boleh turun 4-8kg jika disiplin follow mealplan dan berkomunikasi dengan coach. Rugi tak guna peluang free coaching tu. Macam2 boleh tanya dan belajar😍

    Sempat lagi nak join dan #kurussebelum2020

    JOIN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

    Apa yang awak akan dapat :
    ✔ Pasti Turun Berat 4-8kg sebulan!
    ✔ Badan Shaping, Kulit Cantik!
    ✔ Coaching Kurus 30Hari ✔ Mealplan MUDAH Untuk Kurus, 5x MAKAN!
    ✔ Boleh Makan NASI / Masakan Mak / Lauk Kedai
    ✔ Tips Kurus
    ✔ Support Group yang Supportive
    ✔ Dapat Produk Nutrisi dengan COACHING FOC!
    ✔ Downsize & Shapeloss

    Whatsapp 📲 019 9970 666

    #teamsurikurus
    #kurus30hari
    #endyearchallenge
    #wanita
    #herbalifemalaysia

  •  1  1  1 hour ago
  • KENAPA MESTI BERTANGGUH LAGI? BERTANGGUH HANYA AKAN MEMBUATKAN BERAT BADAN ANDA MAKIN BERTAMBAH...
-
Ambillah tindakan SEKARANG!
-
CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7KG SEBELUM 2020
-
🔊🔊CABARAN KURUS ONLINE PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
Jom daftar.
-
🍚 Kurus boleh MAKAN NASI HARI-HARI
✔️ Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
✔️ Tips & Coaching Harian Secara Online
✔️ Teknik Turun Berat Sehingga Berat Ideal
📒 E-Book 21 Resepi Kurus Sihat
❌ Tidak Perlu Eat Clean
✅ Boleh Makan Di Kedai
☑️ Sangat Sesuai Untuk Orang Busy
✅ Program ini ada yuran pendaftaran
-
‼️ Untuk DAFTAR PROGRAM ‼️
-
Nota: PROGRAM INI ADA YURAN PENYERTAAN
-
KLIK LINK DI BIO @coach_muhainiidris 
____________
Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Muhaini Idris
+60132679196
Ibu kepada 3 orang anak
Nanny kepada 7 orang cucu
Lost 20kg
Umur 59 tahun.
—————-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan info terkini Kurus Yang Mudah dan Sihat.
  • KENAPA MESTI BERTANGGUH LAGI? BERTANGGUH HANYA AKAN MEMBUATKAN BERAT BADAN ANDA MAKIN BERTAMBAH...
    -
    Ambillah tindakan SEKARANG!
    -
    CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7KG SEBELUM 2020
    -
    🔊🔊CABARAN KURUS ONLINE PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
    Jom daftar.
    -
    🍚 Kurus boleh MAKAN NASI HARI-HARI
    ✔️ Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
    ✔️ Tips & Coaching Harian Secara Online
    ✔️ Teknik Turun Berat Sehingga Berat Ideal
    📒 E-Book 21 Resepi Kurus Sihat
    ❌ Tidak Perlu Eat Clean
    ✅ Boleh Makan Di Kedai
    ☑️ Sangat Sesuai Untuk Orang Busy
    ✅ Program ini ada yuran pendaftaran
    -
    ‼️ Untuk DAFTAR PROGRAM ‼️
    -
    Nota: PROGRAM INI ADA YURAN PENYERTAAN
    -
    KLIK LINK DI BIO @coach_muhainiidris
    ____________
    Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Muhaini Idris
    +60132679196
    Ibu kepada 3 orang anak
    Nanny kepada 7 orang cucu
    Lost 20kg
    Umur 59 tahun.
    —————-
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan info terkini Kurus Yang Mudah dan Sihat.

  •  0  1  1 hour ago
  • HAI HAI GAIS KAMI COACH FIZAIDI 🙋‍♂🙋‍♀⠀
.⠀
Alhamdulillah kami berdua sendiri dah berjaya menurunkan berat badan hampir 40kg dan banyak sangat perubahan yang positif bilamana kami berjaya menurunkan berat badan nih. Kami juga ibu bapa kepada 3 orang hero dan heroin yang super hyperaktif mulutnya. 👦🏻👧🏻👶😅⠀
.⠀
Kami dah berjaya membantu puluhan client kami untuk menurunkan berat badan mereka dan Alhamdulillah sehingga ada yang mencapai berat badan yang ideal.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
.
.⠀ Alhamdulillah juga kami mempunyai pengalaman selama hampir 7 tahun dalam menjadi jurulatih berat badan dan banyak ragam pengalaman manis, masin, masam, payau semua adalah... tapi Alhamdulillah so far manis manis suwit suwit belaka sebab most of client dapat turunkan berat badan dengan jayanya 💋💋💋.⠀
.⠀
Passion dan happiness kami adalah bilamana client kami mengucapkan terima kasih tak berenti renti bilamana :⠀
.⠀
✅ Badan jadi lebih ringan bila turun berat badan⠀
.⠀
✅ Happy gila dapat masuk butik baju dan dapat pilih baju size kecik2!⠀
.⠀
✅ Dapat pakai seat belt kereta dengan mudah. Paling best dapat solat dengan sempurna!⠀
.⠀
✅ Ramai kawan sedara mara tak kenal dan segan nak tegur sebab ingatkan orang lain dek kerana turun berat badan dengan banyak nya.⠀
.⠀
✅ Opkos. Dapat menikmati kesihatan yang tak ternilai regenya!⠀
.⠀
So kalau cuols semua nampak coach kat luar jangan segan lah yer nak tegur tegur dan poke poke..(kecuali kalau coach tengah makan McD atau KFC jangan tegur yer.. hehe...) kalau nak mintak tips kurus ker.. coach ok jer... Camnih lah coach sebenarnya.. uols tengok coach kat Insta nih camtuh lah coach kat luar.. Coach pemalu... Achegitew... hewww...😬😃😅😘🥰⠀
.⠀
Ok gais. Satu jer nasihat coach kat uols kalau serious nak kurus:⠀
.⠀
DONT FOLLOW YOUR DREAMS, FOLLOW MY IG @coach_fizaidi.ft.⠀
.⠀
K bai..... luls..👣💃🧠🗣🕺💅🏻🤳🏻⠀
.⠀
#coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm  #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah⠀
---
  • HAI HAI GAIS KAMI COACH FIZAIDI 🙋‍♂🙋‍♀⠀
    .⠀
    Alhamdulillah kami berdua sendiri dah berjaya menurunkan berat badan hampir 40kg dan banyak sangat perubahan yang positif bilamana kami berjaya menurunkan berat badan nih. Kami juga ibu bapa kepada 3 orang hero dan heroin yang super hyperaktif mulutnya. 👦🏻👧🏻👶😅⠀
    .⠀
    Kami dah berjaya membantu puluhan client kami untuk menurunkan berat badan mereka dan Alhamdulillah sehingga ada yang mencapai berat badan yang ideal.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
    .
    .⠀ Alhamdulillah juga kami mempunyai pengalaman selama hampir 7 tahun dalam menjadi jurulatih berat badan dan banyak ragam pengalaman manis, masin, masam, payau semua adalah... tapi Alhamdulillah so far manis manis suwit suwit belaka sebab most of client dapat turunkan berat badan dengan jayanya 💋💋💋.⠀
    .⠀
    Passion dan happiness kami adalah bilamana client kami mengucapkan terima kasih tak berenti renti bilamana :⠀
    .⠀
    ✅ Badan jadi lebih ringan bila turun berat badan⠀
    .⠀
    ✅ Happy gila dapat masuk butik baju dan dapat pilih baju size kecik2!⠀
    .⠀
    ✅ Dapat pakai seat belt kereta dengan mudah. Paling best dapat solat dengan sempurna!⠀
    .⠀
    ✅ Ramai kawan sedara mara tak kenal dan segan nak tegur sebab ingatkan orang lain dek kerana turun berat badan dengan banyak nya.⠀
    .⠀
    ✅ Opkos. Dapat menikmati kesihatan yang tak ternilai regenya!⠀
    .⠀
    So kalau cuols semua nampak coach kat luar jangan segan lah yer nak tegur tegur dan poke poke..(kecuali kalau coach tengah makan McD atau KFC jangan tegur yer.. hehe...) kalau nak mintak tips kurus ker.. coach ok jer... Camnih lah coach sebenarnya.. uols tengok coach kat Insta nih camtuh lah coach kat luar.. Coach pemalu... Achegitew... hewww...😬😃😅😘🥰⠀
    .⠀
    Ok gais. Satu jer nasihat coach kat uols kalau serious nak kurus:⠀
    .⠀
    DONT FOLLOW YOUR DREAMS, FOLLOW MY IG @coach_fizaidi.ft.⠀
    .⠀
    K bai..... luls..👣💃🧠🗣🕺💅🏻🤳🏻⠀
    .⠀
    #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #mirafilzah
    ---

  •  26  4  1 hour ago
  • KENAPA MESTI BERTANGGUH LAGI? BERTANGGUH HANYA AKAN MEMBUATKAN BERAT BADAN ANDA MAKIN BERTAMBAH...
-
Ambillah tindakan SEKARANG!
-
CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7KG SEBELUM 2020
-
🔊🔊CABARAN KURUS ONLINE PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
Jom daftar.
-
🍚 Kurus boleh MAKAN NASI HARI-HARI
✔️ Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
✔️ Tips & Coaching Harian Secara Online
✔️ Teknik Turun Berat Sehingga Berat Ideal
📒 E-Book 21 Resepi Kurus Sihat
❌ Tidak Perlu Eat Clean
✅ Boleh Makan Di Kedai
☑️ Sangat Sesuai Untuk Orang Busy
✅ Program ini ada yuran pendaftaran
-
‼️ Untuk DAFTAR PROGRAM ‼️
-
Nota: PROGRAM INI ADA YURAN PENYERTAAN
-
KLIK LINK DI BIO @coach_muhainiidris 
____________
Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Muhaini Idris
+60132679196
Ibu kepada 3 orang anak
Nanny kepada 7 orang cucu
Lost 20kg
Umur 59 tahun.
—————-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan info terkini Kurus Yang Mudah dan Sihat.
  • KENAPA MESTI BERTANGGUH LAGI? BERTANGGUH HANYA AKAN MEMBUATKAN BERAT BADAN ANDA MAKIN BERTAMBAH...
    -
    Ambillah tindakan SEKARANG!
    -
    CABARAN KURUS ONLINE || TURUN 5-7KG SEBELUM 2020
    -
    🔊🔊CABARAN KURUS ONLINE PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
    Jom daftar.
    -
    🍚 Kurus boleh MAKAN NASI HARI-HARI
    ✔️ Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
    ✔️ Tips & Coaching Harian Secara Online
    ✔️ Teknik Turun Berat Sehingga Berat Ideal
    📒 E-Book 21 Resepi Kurus Sihat
    ❌ Tidak Perlu Eat Clean
    ✅ Boleh Makan Di Kedai
    ☑️ Sangat Sesuai Untuk Orang Busy
    ✅ Program ini ada yuran pendaftaran
    -
    ‼️ Untuk DAFTAR PROGRAM ‼️
    -
    Nota: PROGRAM INI ADA YURAN PENYERTAAN
    -
    KLIK LINK DI BIO @coach_muhainiidris
    ____________
    Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Muhaini Idris
    +60132679196
    Ibu kepada 3 orang anak
    Nanny kepada 7 orang cucu
    Lost 20kg
    Umur 59 tahun.
    —————-
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan info terkini Kurus Yang Mudah dan Sihat.

  •  0  1  1 hour ago
  • 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
SAKITNYA.. LEBIH SATU TAHUN KE 10 TAHUN MENDERITA PEDIH ULU HATI❓KEMBUNG PERUT❓GASTRIK❓DAH CUBA PELBAGAI UBAT TAK MENJADI❓JANGAN SEDIH❗️JANGAN RISAU❗️UBAT GASTRIK AGP ADA‼️
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
Dengan ramuan herba semulajadi yang menggabungkan pelbagai khasiat serta rawatan yang terbaik untuk masalah gastrik anda, ianya terbukti 9 dari 10 berpuas hati menggunakannya.
.
Terbukti berkesan❗️👍👍👍
Herba semulajadi ini jika digabungkan dan untuk dapatkan bernilai rm1000 tapi saya ingin membantu dengan niat setiap manusia dapat manfaat dan memulihkan kesakitan yang anda alami setiap hari sebab saya tahu betapa peritnya sakit ini jika dibiarkan boleh muntah darah, takutnya‼️
.
Sebab itu saya jual hanya dengan harga yang berpatutan dengan nilai herba tersebut, kalau pergi hospital kosnya mungkin mencecah puluhan serta ribuan ringgit, anda ambil AGP ini anda sudah tidak perlu melawat ke Hospital lagi, tak perlu bekalan Ubat yang mengandungi Chemical 💊
.
Whatsapp terus saya atau tinggal no tel anda untuk saya hubungi 😎
.

http://www.wasap.my/60174223036/PROMOAGP
.

#alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #ubatgastrik #sakitperut #ubat #ubatkurus#pedihperut #habibumarbinhafidzh #murah #readystock
  • 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    SAKITNYA.. LEBIH SATU TAHUN KE 10 TAHUN MENDERITA PEDIH ULU HATI❓KEMBUNG PERUT❓GASTRIK❓DAH CUBA PELBAGAI UBAT TAK MENJADI❓JANGAN SEDIH❗️JANGAN RISAU❗️UBAT GASTRIK AGP ADA‼️
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    Dengan ramuan herba semulajadi yang menggabungkan pelbagai khasiat serta rawatan yang terbaik untuk masalah gastrik anda, ianya terbukti 9 dari 10 berpuas hati menggunakannya.
    .
    Terbukti berkesan❗️👍👍👍
    Herba semulajadi ini jika digabungkan dan untuk dapatkan bernilai rm1000 tapi saya ingin membantu dengan niat setiap manusia dapat manfaat dan memulihkan kesakitan yang anda alami setiap hari sebab saya tahu betapa peritnya sakit ini jika dibiarkan boleh muntah darah, takutnya‼️
    .
    Sebab itu saya jual hanya dengan harga yang berpatutan dengan nilai herba tersebut, kalau pergi hospital kosnya mungkin mencecah puluhan serta ribuan ringgit, anda ambil AGP ini anda sudah tidak perlu melawat ke Hospital lagi, tak perlu bekalan Ubat yang mengandungi Chemical 💊
    .
    Whatsapp terus saya atau tinggal no tel anda untuk saya hubungi 😎
    .

    http://www.wasap.my/60174223036/PROMOAGP
    .

    #alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #ubatgastrik #sakitperut #ubat #ubatkurus #pedihperut #habibumarbinhafidzh #murah #readystock

  •  1  0  1 hour ago
  • Rahsia napa awak boleh loss berkilo2
Sbb minum kopi ni bikin perut kenyang,mlm plak minum jus laleh.Apa yg terlebih mkn lancor jer kluar blk esoknya😂
.
  • Rahsia napa awak boleh loss berkilo2
    Sbb minum kopi ni bikin perut kenyang,mlm plak minum jus laleh.Apa yg terlebih mkn lancor jer kluar blk esoknya😂
    .

  •  2  1  1 hour ago
  • 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
SAKITNYA.. LEBIH SATU TAHUN KE 10 TAHUN MENDERITA PEDIH ULU HATI❓KEMBUNG PERUT❓GASTRIK❓DAH CUBA PELBAGAI UBAT TAK MENJADI❓JANGAN SEDIH❗️JANGAN RISAU❗️UBAT GASTRIK AGP ADA‼️
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
Dengan ramuan herba semulajadi yang menggabungkan pelbagai khasiat serta rawatan yang terbaik untuk masalah gastrik anda, ianya terbukti 9 dari 10 berpuas hati menggunakannya.
.
Terbukti berkesan❗️👍👍👍
Herba semulajadi ini jika digabungkan dan untuk dapatkan bernilai rm1000 tapi saya ingin membantu dengan niat setiap manusia dapat manfaat dan memulihkan kesakitan yang anda alami setiap hari sebab saya tahu betapa peritnya sakit ini jika dibiarkan boleh muntah darah, takutnya‼️
.
Sebab itu saya jual hanya dengan harga yang berpatutan dengan nilai herba tersebut, kalau pergi hospital kosnya mungkin mencecah puluhan serta ribuan ringgit, anda ambil AGP ini anda sudah tidak perlu melawat ke Hospital lagi, tak perlu bekalan Ubat yang mengandungi Chemical 💊
.
Whatsapp terus saya atau tinggal no tel anda untuk saya hubungi 😎
.

http://www.wasap.my/60174223036/PROMOAGP
.

#alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #ubatgastrik #sakitperut #ubat #ubatkurus#pedihperut #habibumarbinhafidzh #murah #readystock
  • 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    SAKITNYA.. LEBIH SATU TAHUN KE 10 TAHUN MENDERITA PEDIH ULU HATI❓KEMBUNG PERUT❓GASTRIK❓DAH CUBA PELBAGAI UBAT TAK MENJADI❓JANGAN SEDIH❗️JANGAN RISAU❗️UBAT GASTRIK AGP ADA‼️
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    Dengan ramuan herba semulajadi yang menggabungkan pelbagai khasiat serta rawatan yang terbaik untuk masalah gastrik anda, ianya terbukti 9 dari 10 berpuas hati menggunakannya.
    .
    Terbukti berkesan❗️👍👍👍
    Herba semulajadi ini jika digabungkan dan untuk dapatkan bernilai rm1000 tapi saya ingin membantu dengan niat setiap manusia dapat manfaat dan memulihkan kesakitan yang anda alami setiap hari sebab saya tahu betapa peritnya sakit ini jika dibiarkan boleh muntah darah, takutnya‼️
    .
    Sebab itu saya jual hanya dengan harga yang berpatutan dengan nilai herba tersebut, kalau pergi hospital kosnya mungkin mencecah puluhan serta ribuan ringgit, anda ambil AGP ini anda sudah tidak perlu melawat ke Hospital lagi, tak perlu bekalan Ubat yang mengandungi Chemical 💊
    .
    Whatsapp terus saya atau tinggal no tel anda untuk saya hubungi 😎
    .

    http://www.wasap.my/60174223036/PROMOAGP
    .

    #alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #ubatgastrik #sakitperut #ubat #ubatkurus #pedihperut #habibumarbinhafidzh #murah #readystock

  •  0  0  1 hour ago
  • Santai petang semua😍😍 Ha ni dia produk terbaru keluaran AS LEGACY iaitu LOOK FIT perasa buah peach. Ok, sebelum ni BIZZI BODDY perasa green tea, BZ LEMON  perasa lemon tea sekarang LOOK FIIT ni perasa buah2an pulak iaitu buah peach.sama je tw fungsi dia.. Nk kuyuss selamat dan berkesan ambk look fit ni.. Confom jatuh cinta❤❤ *LOOK FIIT* ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻 *Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻 *Harga*
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000 *Kandungan*
15 paket x 15 gram
#lookfit 
#kurustanpadietketat 
#kurustanpasengsara 
#kuruscepat 
#aslegacy 
#alifsyukri 
#ubatkurus 
#dietanpalapar
#akedemicomel
  • Santai petang semua😍😍 Ha ni dia produk terbaru keluaran AS LEGACY iaitu LOOK FIT perasa buah peach. Ok, sebelum ni BIZZI BODDY perasa green tea, BZ LEMON perasa lemon tea sekarang LOOK FIIT ni perasa buah2an pulak iaitu buah peach.sama je tw fungsi dia.. Nk kuyuss selamat dan berkesan ambk look fit ni.. Confom jatuh cinta❤❤ *LOOK FIIT* ✌🏻 *Khasiat & Kelebihan Look Fiit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻 *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻 *Harga*
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000 *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    #lookfit
    #kurustanpadietketat
    #kurustanpasengsara
    #kuruscepat
    #aslegacy
    #alifsyukri
    #ubatkurus
    #dietanpalapar
    #akedemicomel

  •  5  0  1 hour ago
  • Testimoni Group Jurulatih Kurus
.
Rahsia Kurus Dengan Bantuan Coach dan Xtive Fat Burner.
.
Setiap pembelian Xtive Fat Burner anda akan dapat akses percuma ke Group Jurulatih Kurus.
.
Coach ajar diet tidak lapar,
Coach ajar pilih menu makanan diet di kedai
Coach ajar dalam bentuk video
Coach guide sampai berjaya kurus
Ada Money Back Guarentee
.
Jika berminat nak kurus dengan guide Coach boleh klik link whatsapp ig bio @coachkurus_faiz
. 
#kurus #fatburner #tipskurus #ubatkurus #testimonikurus #coachkurus
  • Testimoni Group Jurulatih Kurus
    .
    Rahsia Kurus Dengan Bantuan Coach dan Xtive Fat Burner.
    .
    Setiap pembelian Xtive Fat Burner anda akan dapat akses percuma ke Group Jurulatih Kurus.
    .
    Coach ajar diet tidak lapar,
    Coach ajar pilih menu makanan diet di kedai
    Coach ajar dalam bentuk video
    Coach guide sampai berjaya kurus
    Ada Money Back Guarentee
    .
    Jika berminat nak kurus dengan guide Coach boleh klik link whatsapp ig bio @coachkurus_faiz
    .
    #kurus #fatburner #tipskurus #ubatkurus #testimonikurus #coachkurus

  •  18  0  2 hours ago
  • Rahsia Kurus Dengan Bantuan Coach dan Xtive Fat Burner.
.
Setiap pembelian Xtive Fat Burner anda akan dapat akses percuma ke Group Jurulatih Kurus.
.
Coach ajar diet tidak lapar,
Coach ajar pilih menu makanan diet di kedai
Coach ajar dalam bentuk video
Coach guide sampai berjaya kurus
Ada Money Back Guarentee
.
Jika berminat nak kurus dengan guide Coach boleh klik link whatsapp ig bio @coachkurus_faiz
. 
#kurus #fatburner #tipskurus #ubatkurus #testimonikurus #coachkurus
  • Rahsia Kurus Dengan Bantuan Coach dan Xtive Fat Burner.
    .
    Setiap pembelian Xtive Fat Burner anda akan dapat akses percuma ke Group Jurulatih Kurus.
    .
    Coach ajar diet tidak lapar,
    Coach ajar pilih menu makanan diet di kedai
    Coach ajar dalam bentuk video
    Coach guide sampai berjaya kurus
    Ada Money Back Guarentee
    .
    Jika berminat nak kurus dengan guide Coach boleh klik link whatsapp ig bio @coachkurus_faiz
    .
    #kurus #fatburner #tipskurus #ubatkurus #testimonikurus #coachkurus

  •  12  0  2 hours ago

Top #ubatkurus Posts

  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
.
Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
Jom cuba💪😄
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
    .
    Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
    .
    Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
    .
    Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
    .
    Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
    .
    lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
    .
    Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
    .
    Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
    .
    Jom cuba💪😄
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  4,576  36  21 October, 2019
  • Setelah 7 tahun berkahwin, akhirnya hamil juga dia. Alhamdulillah.

Hanya sebab dia mengurangkan berat badan. Dari 80kg, dah jadi 70kg. Dari haid yang tak teratur, dan elok jadinya. Tanpa sebarang produk sampah. Percuma, hanya perlu usaha dan semangat.

Tapi dia masih obes. BMI 29. Dia masih punya banyak risiko dalam kehamilan dia ni. Awal lagi kandungan dia ni, saya yang gelisah dan resah. 
1 dalam 3 wanita kat negara kita gemuk atau obes. Tu FAKTA.

Obesiti dikaitkan dengan ketidaksuburan kerana kajian menunjukkan berat badan yang tembam tu boleh menyebabkan;
1. Tak ada penghasilan telur - anovulation. 
2. Gangguan kitaran haid
3. Kalau buat rawatan untuk kehamilan macam IUI dan IVF pun timbul masalah. .
Kenapa kalau obes boleh ada masalah ketidaksuburan???
.
Apabila wanita tu obes, ia menyebabkan berlakunya kerintangan hormon insulin. Maknanya insulin dalam darah tak boleh bertindak dengan efisyen untuk mengangkut glukosa ke dalam sel. Bila jadi macam ni, lebih banyak insulin yang pankreas buat sebab badan dok rasa macam eh paras glukosa tak turun pun. Dengan tu, jadilah situasi kadar insulin tinggi dalam darah.
.
Insulin yang tinggi tu pula mempengaruhi hormon  androgen yang akan melalui proses aromatisation pada sel-sel lemak yang berlambak pada badan wanita yang obes untuk menjadi oestrogen. .
Jadi oestrogen yang terhasil tu jadi tambahan pada oestrogen yang dah sedia ada dari ovari tu sendiri. Maka kelam kabut la jadi kadar oestrogen tu. .
Dengan oestrogen yang tak normal tu, mulalah ia mengganggu keseimbangan hormon gonadotropin.
.
Hormon gonadotropin ni dihasilkan dan disimpan di hypothalamus di otak, dan berfungsi untuk meregulasikan leutinising hormone (LH) dan follicular-stimulating hormone (FSH) di kelenjar pituitari yang letaknya juga di otak. .
LH dan FSH nilah yang kemudiannya bertanggungjawab memastikan hormon oestrogen dan progesterone dalam keadaan seimbang.
.
Kesimpulannya ialah, dapatkan berat badan yang sihat utk hamil. Tp bukan hamil je tau, lebih terbaik adalah selama lamanya sampai ajal.
.
Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER
.
.
Coach Erza .
0192750115 📲.
Kurus Fit Online Coaching.
.
#kurusfitonlinecoaching
#biskutraya 
#tipskur
  • Setelah 7 tahun berkahwin, akhirnya hamil juga dia. Alhamdulillah.

    Hanya sebab dia mengurangkan berat badan. Dari 80kg, dah jadi 70kg. Dari haid yang tak teratur, dan elok jadinya. Tanpa sebarang produk sampah. Percuma, hanya perlu usaha dan semangat.

    Tapi dia masih obes. BMI 29. Dia masih punya banyak risiko dalam kehamilan dia ni. Awal lagi kandungan dia ni, saya yang gelisah dan resah.
    1 dalam 3 wanita kat negara kita gemuk atau obes. Tu FAKTA.

    Obesiti dikaitkan dengan ketidaksuburan kerana kajian menunjukkan berat badan yang tembam tu boleh menyebabkan;
    1. Tak ada penghasilan telur - anovulation.
    2. Gangguan kitaran haid
    3. Kalau buat rawatan untuk kehamilan macam IUI dan IVF pun timbul masalah. .
    Kenapa kalau obes boleh ada masalah ketidaksuburan???
    .
    Apabila wanita tu obes, ia menyebabkan berlakunya kerintangan hormon insulin. Maknanya insulin dalam darah tak boleh bertindak dengan efisyen untuk mengangkut glukosa ke dalam sel. Bila jadi macam ni, lebih banyak insulin yang pankreas buat sebab badan dok rasa macam eh paras glukosa tak turun pun. Dengan tu, jadilah situasi kadar insulin tinggi dalam darah.
    .
    Insulin yang tinggi tu pula mempengaruhi hormon androgen yang akan melalui proses aromatisation pada sel-sel lemak yang berlambak pada badan wanita yang obes untuk menjadi oestrogen. .
    Jadi oestrogen yang terhasil tu jadi tambahan pada oestrogen yang dah sedia ada dari ovari tu sendiri. Maka kelam kabut la jadi kadar oestrogen tu. .
    Dengan oestrogen yang tak normal tu, mulalah ia mengganggu keseimbangan hormon gonadotropin.
    .
    Hormon gonadotropin ni dihasilkan dan disimpan di hypothalamus di otak, dan berfungsi untuk meregulasikan leutinising hormone (LH) dan follicular-stimulating hormone (FSH) di kelenjar pituitari yang letaknya juga di otak. .
    LH dan FSH nilah yang kemudiannya bertanggungjawab memastikan hormon oestrogen dan progesterone dalam keadaan seimbang.
    .
    Kesimpulannya ialah, dapatkan berat badan yang sihat utk hamil. Tp bukan hamil je tau, lebih terbaik adalah selama lamanya sampai ajal.
    .
    Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER
    .
    .
    Coach Erza .
    0192750115 📲.
    Kurus Fit Online Coaching.
    .
    #kurusfitonlinecoaching
    #biskutraya
    #tipskur

  •  1,118  11  5 November, 2019
  • Salam jumaat♥️
Moga harini ini menjadi titik perubahan baru buat diri kita😊
.
.
Semiga dikurniakan keberkatan rezeki buat semua dalam mencari rezeki yg halal♥️♥️
  • Salam jumaat♥️
    Moga harini ini menjadi titik perubahan baru buat diri kita😊
    .
    .
    Semiga dikurniakan keberkatan rezeki buat semua dalam mencari rezeki yg halal♥️♥️

  •  892  18  18 October, 2019