#ubatkurus Instagram Photos & Videos

ubatkurus - 1m posts

Latest #ubatkurus Posts

  • .
.
Anda peniaga online?
Baru bermula berniaga?
Rasa susah untuk manage bisnes lebih2 lagi anda seorang isteri.
.
.
Rumahtangga kena jaga, anak2 kena sediakan makan minum pakaian. .
.
Gaji suami cukup-cukup makan je.
Nak bayar sewarumah, ansuran kereta, segala jenis bil utiliti lagi.
Sakit kepala bila fikirkan keewangan.
.
.
Nak meniaga bantu suami tapi tak cukup masa? Orang bisnes ni MARKETING kena hari-hari. .
.
JANGAN RISAU ! 
KINI SUDAH ADA TOOL UNTUK MARKETING BISNES ANDA.
.
.
SOFTWARE VIRAL FB menyelasaikan masalah anda.😘
.
.
Nak??
Tekan link wasap saya dibio untuk info harga dan detail.
  • .
    .
    Anda peniaga online?
    Baru bermula berniaga?
    Rasa susah untuk manage bisnes lebih2 lagi anda seorang isteri.
    .
    .
    Rumahtangga kena jaga, anak2 kena sediakan makan minum pakaian. .
    .
    Gaji suami cukup-cukup makan je.
    Nak bayar sewarumah, ansuran kereta, segala jenis bil utiliti lagi.
    Sakit kepala bila fikirkan keewangan.
    .
    .
    Nak meniaga bantu suami tapi tak cukup masa? Orang bisnes ni MARKETING kena hari-hari. .
    .
    JANGAN RISAU !
    KINI SUDAH ADA TOOL UNTUK MARKETING BISNES ANDA.
    .
    .
    SOFTWARE VIRAL FB menyelasaikan masalah anda.😘
    .
    .
    Nak??
    Tekan link wasap saya dibio untuk info harga dan detail.
  •  3  1  17 hours ago
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
----------------------
☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
----------------------
☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
. 🍃KELULUSAN KKM
🍃KELULUSAN GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA
. 
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
👌Tidak perlu berdiet
👌Tidak ada pantang larang

Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

WHATSSAP ME 📲 0182831638
OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
.
💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA,  AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
.

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#slimming
#bodydreamdamansara
#bodydreammurah

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#trustedseller 
#codfloradamansara
#codkotadamansara
#codttdi 
#coddamansaraperdana
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
    Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
    ----------------------
    ☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
    ----------------------
    ☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
    . 🍃KELULUSAN KKM
    🍃KELULUSAN GMP
    🍃HALAL
    🍃BUATAN MALAYSIA
    .
    BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
    🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
    ☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
    ☕ Sesuai utk lelaki & wanita
    ☕ Mudah dibancuh setiap hari
    ☕ mengawal selera makan
    ☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
    👌Tidak perlu berdiet
    👌Tidak ada pantang larang

    Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

    WHATSSAP ME 📲 0182831638
    OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
    .
    💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA, AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
    .

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #slimming
    #bodydreamdamansara
    #bodydreammurah

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #ubatkurus
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #trustedseller
    #codfloradamansara
    #codkotadamansara
    #codttdi
    #coddamansaraperdana
  •  1  0  17 hours ago
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
----------------------
☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
----------------------
☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
. 🍃KELULUSAN KKM
🍃KELULUSAN GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA
. 
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
👌Tidak perlu berdiet
👌Tidak ada pantang larang

Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

WHATSSAP ME 📲 0182831638
OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
.
💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA,  AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
.

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#slimming
#bodydreamdamansara
#bodydreammurah

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#trustedseller 
#codfloradamansara
#codkotadamansara
#codttdi 
#coddamansaraperdana
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
    Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
    ----------------------
    ☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
    ----------------------
    ☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
    . 🍃KELULUSAN KKM
    🍃KELULUSAN GMP
    🍃HALAL
    🍃BUATAN MALAYSIA
    .
    BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
    🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
    ☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
    ☕ Sesuai utk lelaki & wanita
    ☕ Mudah dibancuh setiap hari
    ☕ mengawal selera makan
    ☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
    👌Tidak perlu berdiet
    👌Tidak ada pantang larang

    Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

    WHATSSAP ME 📲 0182831638
    OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
    .
    💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA, AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
    .

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #slimming
    #bodydreamdamansara
    #bodydreammurah

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #ubatkurus
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #trustedseller
    #codfloradamansara
    #codkotadamansara
    #codttdi
    #coddamansaraperdana
  •  2  0  17 hours ago
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
----------------------
☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
----------------------
☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
. 🍃KELULUSAN KKM
🍃KELULUSAN GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA
. 
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
👌Tidak perlu berdiet
👌Tidak ada pantang larang

Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

WHATSSAP ME 📲 0182831638
OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
.
💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA,  AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
.

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#slimming
#bodydreamdamansara
#bodydreammurah

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#trustedseller 
#codfloradamansara
#codkotadamansara
#codttdi 
#coddamansaraperdana
  • 🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼 ☕ .
    Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
    ----------------------
    ☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
    ----------------------
    ☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
    . 🍃KELULUSAN KKM
    🍃KELULUSAN GMP
    🍃HALAL
    🍃BUATAN MALAYSIA
    .
    BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
    🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
    ☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
    ☕ Sesuai utk lelaki & wanita
    ☕ Mudah dibancuh setiap hari
    ☕ mengawal selera makan
    ☕ Tiada kesan sampingan 👌Tidak perlu bersenam
    👌Tidak perlu berdiet
    👌Tidak ada pantang larang

    Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari❗

    WHATSSAP ME 📲 0182831638
    OR CLICK LINK AT BIO NOW❤️
    .
    💖 COD TTDI, KOTA DSARA, BDR UTAMA, MUTIARA DSARA, DSARA PERDANA, KEPONG, MONT KIARA, SRI HARTAMAS, BANGSAR, SRI DSARA, SG BULOH, DSARA DAMAI, UPTOWN DSARA, ARA DSARA, KELANA JAYA, PETALING JAYA, TMN MEGAH,TMN MAYANG, THE CURVE, ONE UTAMA, SUNWAY GIZA, IKEA DSARA, ATRIA MALL, PARADIGM MALL, NSK KD, GIANT KD, TESCO MUTIARA DSARA, TROPICANA, AMAN SURIA, DATARAN PRIMA, DLL
    .

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #slimming
    #bodydreamdamansara
    #bodydreammurah

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #ubatkurus
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #trustedseller
    #codfloradamansara
    #codkotadamansara
    #codttdi
    #coddamansaraperdana
  •  3  0  17 hours ago
  • Apa kelebihan Trimzshot 💖

1 - Dalam cecair mudah diminum
2 - Hanya koyak sachet dah boleh terus minum
3 - Tidak perlu bancuh
4 - Lulus KKM
5 - Mudah dibawa ke mana saja.
6 - 15 bahan super ingredient dalam satu product
7 - Perisa manggo yang sedap.
8 - Menghilangkan rasa lapar.
9 - Membakar lemak
10 - Mencantikkan kulit
.
.
#trimzshotbyzarazya #ubatkurus #juskurus #jomkurus #zarazyaloverz
  • Apa kelebihan Trimzshot 💖

    1 - Dalam cecair mudah diminum
    2 - Hanya koyak sachet dah boleh terus minum
    3 - Tidak perlu bancuh
    4 - Lulus KKM
    5 - Mudah dibawa ke mana saja.
    6 - 15 bahan super ingredient dalam satu product
    7 - Perisa manggo yang sedap.
    8 - Menghilangkan rasa lapar.
    9 - Membakar lemak
    10 - Mencantikkan kulit
    .
    .
    #trimzshotbyzarazya #ubatkurus #juskurus #jomkurus #zarazyaloverz
  •  3  1  17 hours ago
  • FUH walaupun botol kecil molek macam nie tapi powerr dapat turunkan berat badan Uolss BAKAR LEMAK TEPU LEMAK JAHAT ‼️1 biji sehari sebelum breakfast kenyang sampai petang. Jamah sikit makanan pun dah kenyang. Sapa nakk marii whtsapp sis 0135807226
  • FUH walaupun botol kecil molek macam nie tapi powerr dapat turunkan berat badan Uolss BAKAR LEMAK TEPU LEMAK JAHAT ‼️1 biji sehari sebelum breakfast kenyang sampai petang. Jamah sikit makanan pun dah kenyang. Sapa nakk marii whtsapp sis 0135807226
  •  3  1  18 hours ago
  • Turun 10kg, badan rasa lebih bertenaga
.
Dah hilang beban 10kg, memang rasa bertenaga. Imagine bawak 1 kampit beras 10kg ke mana sahaja 24/7!🤢 Confirm letih kannn!
.
Gambar before tu 9 tahun lepas, Alhamdulillah dah 9 tahun turun berat badan dan maintain. Naik sikit2 time raya tu Alhamdulillah berjaya turunkan balik 💪😎
.
Jom siapa nak?🙋‍♀️🙋‍♂️
.
🌟*PROJEK KURUS SELEPAS RAYA SESI JULAI*🌟
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
  • Turun 10kg, badan rasa lebih bertenaga
    .
    Dah hilang beban 10kg, memang rasa bertenaga. Imagine bawak 1 kampit beras 10kg ke mana sahaja 24/7!🤢 Confirm letih kannn!
    .
    Gambar before tu 9 tahun lepas, Alhamdulillah dah 9 tahun turun berat badan dan maintain. Naik sikit2 time raya tu Alhamdulillah berjaya turunkan balik 💪😎
    .
    Jom siapa nak?🙋‍♀️🙋‍♂️
    .
    🌟*PROJEK KURUS SELEPAS RAYA SESI JULAI*🌟
    KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
    ✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
    ✅100% Online & worldwide
    ✅Daily meal checking
    ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
    ✅Support group yang sentiasa bagi semangat
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
    .
    Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
  •  16  1  18 hours ago
  • CIKGU LOSS 15KG 4BOTOL ‼️
.
.
Lepas minum #JusDeina, perubahan makin menyerlah ! Seluar makin longgar. Badan makin sihat.
.
Korang nak? Dm sekarang.
  • CIKGU LOSS 15KG 4BOTOL ‼️
    .
    .
    Lepas minum #JusDeina, perubahan makin menyerlah ! Seluar makin longgar. Badan makin sihat.
    .
    Korang nak? Dm sekarang.
  •  10  1  18 hours ago
  • Berkat kesabaran setia dgn GREENSLIM , dahulu dipanggil tittle MAK kepada husband sendiri, now kembali menjadi isteri sebenar si suami tercinta...terbeliak biji mata org2 sekelilinh yg pernah mengata.. uolls yg ada masalah yg sama please jgn sesekali mengalah. jadikan kata2 cacian tu sbg pendorong utk korang buktikan yg korang boleh kurus seperti dulu. .
iolls malas nak sembang panjang2, cukuplah korang tengok sendiri keberkesanan GREENSLIM. oh ye GREENSLIM NI HANYA UNTUK CUSTOMER YG TAK KEDEKUT SAHAJA YE. yang nak kurus, tapi kedekut mohon jangan wasap sis , sebab kalau RM 110 pun korang kedekut, bermakna korang dah selesa dgn fizikal korang sekarang. kak tina hanya nak bantu org2 yg ada masalah berat badan sahaja!
tambah2 GS ni hq siap ofer MONEYBACK lagi kalu x berkesan. so uolls fikirlah sendiri
.
=====================================
✅PRICE : RM 110/bottle
✅postage RM 8sm,RM 11 ss ===================================== to order, click link wassap in bio 😍

#greenslim #greenslimcapsule #ubatkurusgreenslim #greensliminfo #greenslimpills #slimmingproducts #ubatkurus #sayanakkurus #gym #diet #dietrysupplements #ubatdiet #produkkurus #sayajual #dtrim #igreview #chocofit
  • Berkat kesabaran setia dgn GREENSLIM , dahulu dipanggil tittle MAK kepada husband sendiri, now kembali menjadi isteri sebenar si suami tercinta...terbeliak biji mata org2 sekelilinh yg pernah mengata.. uolls yg ada masalah yg sama please jgn sesekali mengalah. jadikan kata2 cacian tu sbg pendorong utk korang buktikan yg korang boleh kurus seperti dulu. .
    iolls malas nak sembang panjang2, cukuplah korang tengok sendiri keberkesanan GREENSLIM. oh ye GREENSLIM NI HANYA UNTUK CUSTOMER YG TAK KEDEKUT SAHAJA YE. yang nak kurus, tapi kedekut mohon jangan wasap sis , sebab kalau RM 110 pun korang kedekut, bermakna korang dah selesa dgn fizikal korang sekarang. kak tina hanya nak bantu org2 yg ada masalah berat badan sahaja!
    tambah2 GS ni hq siap ofer MONEYBACK lagi kalu x berkesan. so uolls fikirlah sendiri
    .
    =====================================
    ✅PRICE : RM 110/bottle
    ✅postage RM 8sm,RM 11 ss ===================================== to order, click link wassap in bio 😍

    #greenslim #greenslimcapsule #ubatkurusgreenslim #greensliminfo #greenslimpills #slimmingproducts #ubatkurus #sayanakkurus #gym #diet #dietrysupplements #ubatdiet #produkkurus #sayajual #dtrim #igreview #chocofit
  •  5  0  18 hours ago
  • Bestnya coachee Surikurus ni dah turun 9kg, raya ritu bdn dah mengecik. Pakai baju pun lebih terletak😍. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
  • Bestnya coachee Surikurus ni dah turun 9kg, raya ritu bdn dah mengecik. Pakai baju pun lebih terletak😍. .

    PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
    ❎ Kurus tanpa stress
    ❎ Tak wajib masak
    ❎ Tak wajib bersenam
    ❎ Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
    ✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, food diary checking, intense coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    😍 Rewards & recognition . .

    DAFTAR SEKARANG!! 👇
    Herbalife Coach Faizah
    +60127462341. .

    #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
  •  2  1  18 hours ago

Top #ubatkurus Posts

  • Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin🌹

Mohon maaf diatas kekhilafan & kekurangan daripada kami. Salam 0-0 🙏🏻
  • Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin🌹

    Mohon maaf diatas kekhilafan & kekurangan daripada kami. Salam 0-0 🙏🏻
  •  135  7  5 June, 2019