#tudungruffle Instagram Photos & Videos

tudungruffle - 218.4k posts

Hashtag Popularity

5.9
average comments
216.4
average likes

Latest #tudungruffle Posts

  • YOUR ACTION MATTERS
Cakap je no points
“The more actions you take, the more progress you make”💃🏻
.
Whether your New Year’s Resolutions just on paper or your new reality.. you choose and ACT! 💪🏼
.
Towards new you in 2020! 🔥
.
Share & Tag your diet partners 📍
.
#teamlailaizyan
.
🌈 Coach Laila +6594740557
🌈 Total Lost 23.3kg in 5 months
🌈 11 months maintaining Ideal Weight
.
For Healthy Plate @teamlailaizyan💡
For Program & Tips @laila_izyan 🔥
  • YOUR ACTION MATTERS
    Cakap je no points
    “The more actions you take, the more progress you make”💃🏻
    .
    Whether your New Year’s Resolutions just on paper or your new reality.. you choose and ACT! 💪🏼
    .
    Towards new you in 2020! 🔥
    .
    Share & Tag your diet partners 📍
    .
    #teamlailaizyan
    .
    🌈 Coach Laila +6594740557
    🌈 Total Lost 23.3kg in 5 months
    🌈 11 months maintaining Ideal Weight
    .
    For Healthy Plate @teamlailaizyan💡
    For Program & Tips @laila_izyan 🔥

  •  2  1  15 November, 2019
  • HEALTHY PLATE
Satay + Delicious Broccoli! Sangat healthy. Okay sangat nih nak makan during diet .. ada cara & recipe nya ☺️💕
.
Share & Tag your diet partners 📍
.
#teamlailaizyan
.
🌈 Coach Laila +6594740557
🌈 Total Lost 23.3kg in 5 months
🌈 11 months maintaining Ideal Weight
.
For Healthy Plate @teamlailaizyan💡
For Program & Tips @laila_izyan 🔥
  • HEALTHY PLATE
    Satay + Delicious Broccoli! Sangat healthy. Okay sangat nih nak makan during diet .. ada cara & recipe nya ☺️💕
    .
    Share & Tag your diet partners 📍
    .
    #teamlailaizyan
    .
    🌈 Coach Laila +6594740557
    🌈 Total Lost 23.3kg in 5 months
    🌈 11 months maintaining Ideal Weight
    .
    For Healthy Plate @teamlailaizyan💡
    For Program & Tips @laila_izyan 🔥

  •  2  1  15 November, 2019
  • #primadonnadurra in Dark Kiwi ! warna hijau yg jarang jarang kita ada, betul tak ? orang kata kalau tak ada warna, tak complete wardrobe kita 🙊
.
jadi jom complete kan wardrobe dgn warna Dark Kiwi ni 😉
.
#primadonnadurra 🧕
Material : Premium Dobby Chiffon
Features:
6 colors
Breathable Fabric
Easy Iron
Exclusive Charm
.
Form : Long Shawl / Square Scarf
Measurement : 2.0m x 0.7m / 48'
.
PRICE :
MP RM79
RP RM99
.
.
.
.
- To Purchase : Click link at bio
  • #primadonnadurra in Dark Kiwi ! warna hijau yg jarang jarang kita ada, betul tak ? orang kata kalau tak ada warna, tak complete wardrobe kita 🙊
    .
    jadi jom complete kan wardrobe dgn warna Dark Kiwi ni 😉
    .
    #primadonnadurra 🧕
    Material : Premium Dobby Chiffon
    Features:
    6 colors
    Breathable Fabric
    Easy Iron
    Exclusive Charm
    .
    Form : Long Shawl / Square Scarf
    Measurement : 2.0m x 0.7m / 48'
    .
    PRICE :
    MP RM79
    RP RM99
    .
    .
    .
    .
    - To Purchase : Click link at bio

  •  3  1  15 November, 2019
  • COLLECTION : ASAL OESEOL

MATERIAL : CHIFFON
TYPE : SHAWL
COLOR : MYDAS

PRICE : RM89, not included postage charges.

Available online purchase or walk-in at Naelofar Dagang Avenue Ampang.

Hour : 11am until 8pm
Open : Everyday except Monday
Location : 1-7 Dagang Avenue Taman Dagang Ampang

WhatsApp : 010 4413130 
We accept cash, debit/credit card, online transfer. Happy Shopping. 👉🏻 https://linktr.ee/naelofarhijab_ampang or click link in Bio Profile!
.
.
.
**Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash, computer settings & editing.
  • COLLECTION : ASAL OESEOL

    MATERIAL : CHIFFON
    TYPE : SHAWL
    COLOR : MYDAS

    PRICE : RM89, not included postage charges.

    Available online purchase or walk-in at Naelofar Dagang Avenue Ampang.

    Hour : 11am until 8pm
    Open : Everyday except Monday
    Location : 1-7 Dagang Avenue Taman Dagang Ampang

    WhatsApp : 010 4413130
    We accept cash, debit/credit card, online transfer. Happy Shopping. 👉🏻 https://linktr.ee/naelofarhijab_ampang or click link in Bio Profile!
    .
    .
    .
    **Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash, computer settings & editing.

  •  0  1  15 November, 2019
  • COLLECTION : ASAL OESEOL

MATERIAL : CHIFFON
TYPE : SHAWL
COLOR : IXORA

PRICE : RM89, not included postage charges.

Available online purchase or walk-in at Naelofar Dagang Avenue Ampang.

Hour : 11am until 8pm
Open : Everyday except Monday
Location : 1-7 Dagang Avenue Taman Dagang Ampang

WhatsApp : 010 4413130 
We accept cash, debit/credit card, online transfer. Happy Shopping. 👉🏻 https://linktr.ee/naelofarhijab_ampang or click link in Bio Profile!
.
.
.
**Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash, computer settings & editing.
  • COLLECTION : ASAL OESEOL

    MATERIAL : CHIFFON
    TYPE : SHAWL
    COLOR : IXORA

    PRICE : RM89, not included postage charges.

    Available online purchase or walk-in at Naelofar Dagang Avenue Ampang.

    Hour : 11am until 8pm
    Open : Everyday except Monday
    Location : 1-7 Dagang Avenue Taman Dagang Ampang

    WhatsApp : 010 4413130
    We accept cash, debit/credit card, online transfer. Happy Shopping. 👉🏻 https://linktr.ee/naelofarhijab_ampang or click link in Bio Profile!
    .
    .
    .
    **Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash, computer settings & editing.

  •  1  1  15 November, 2019
  • Jarak tak menghalang kami utk bantu anda.⠀
.⠀
.⠀
Walau jauh di GERMANY tetapi boleh berjaya dapat result.⠀
.⠀
.⠀
Alhamdulillah. 3 kg yg bermakna. 😍😍😍⠀
.⠀
.⠀
Sebenarnya kita tak perlu turun byk tapi kita perlu get rid of fat at certain. Syukur alhamdulillah atas result Kak Fasha yg energetic ni. 🔥🔥🔥💪🏻💪🏻💪🏻⠀
.⠀
.⠀
Sangat comited walaupun berbeza zon waktu tapi she manage to follow all the guidelines. 👏👏👏👏👏⠀
.⠀
.⠀
Mudah sangat sangat sebenarnya nak turunkan berat ni. Tinggal you all je nak decide sama ada nak mula buang lelemals tu atau nak simpn lagi.⠀
.⠀
Komen DM SAYA kalau seriously awak dah decide dan serious nak kami bantu awak mula turunkan berat badan awak. Okeh?⠀
.⠀
Nak cepat boleh whatsapp terus.⠀
.⠀
Yang tak serious tak apa. ⠀
.⠀
Coach Shazlia ⠀
Whatsapp 019-5255180 📲⠀
Kurus Fit Online Coaching. 🌍🌏🌎
  • Jarak tak menghalang kami utk bantu anda.⠀
    .⠀
    .⠀
    Walau jauh di GERMANY tetapi boleh berjaya dapat result.⠀
    .⠀
    .⠀
    Alhamdulillah. 3 kg yg bermakna. 😍😍😍⠀
    .⠀
    .⠀
    Sebenarnya kita tak perlu turun byk tapi kita perlu get rid of fat at certain. Syukur alhamdulillah atas result Kak Fasha yg energetic ni. 🔥🔥🔥💪🏻💪🏻💪🏻⠀
    .⠀
    .⠀
    Sangat comited walaupun berbeza zon waktu tapi she manage to follow all the guidelines. 👏👏👏👏👏⠀
    .⠀
    .⠀
    Mudah sangat sangat sebenarnya nak turunkan berat ni. Tinggal you all je nak decide sama ada nak mula buang lelemals tu atau nak simpn lagi.⠀
    .⠀
    Komen DM SAYA kalau seriously awak dah decide dan serious nak kami bantu awak mula turunkan berat badan awak. Okeh?⠀
    .⠀
    Nak cepat boleh whatsapp terus.⠀
    .⠀
    Yang tak serious tak apa. ⠀
    .⠀
    Coach Shazlia ⠀
    Whatsapp 019-5255180 📲⠀
    Kurus Fit Online Coaching. 🌍🌏🌎

  •  15  1  15 November, 2019
  • heyyy dear ! have you grab this Primadonna Durra in Plum Hunter ?
.
This Primadonna Durra will make yourself feel more confident .. sbb apa ? sbb pakaian yg cantik, kemas n paling penting sekali selesa, akan buatkan korang berkeyakinan tinggi tau ☺️
.
tak percaya ? kena lah cuba 😘
.
.
Durra 🧕
Material : Premium Dobby Chiffon
Features:
6 colors
Breathable Fabric
Easy Iron
Exclusive Charm
.
Form : Long Shawl / Square Scarf
Measurement : 2.0m x 0.7m / 48'
.
PRICE :
MP RM79
RP RM99
.
.
.
.
- To Purchase : Click link at bio
  • heyyy dear ! have you grab this Primadonna Durra in Plum Hunter ?
    .
    This Primadonna Durra will make yourself feel more confident .. sbb apa ? sbb pakaian yg cantik, kemas n paling penting sekali selesa, akan buatkan korang berkeyakinan tinggi tau ☺️
    .
    tak percaya ? kena lah cuba 😘
    .
    .
    Durra 🧕
    Material : Premium Dobby Chiffon
    Features:
    6 colors
    Breathable Fabric
    Easy Iron
    Exclusive Charm
    .
    Form : Long Shawl / Square Scarf
    Measurement : 2.0m x 0.7m / 48'
    .
    PRICE :
    MP RM79
    RP RM99
    .
    .
    .
    .
    - To Purchase : Click link at bio

  •  9  1  15 November, 2019
  • Team bawal atau team shawl? Mana satu pilihan hati. Kalau satu tudung boleh buat shawl dan bawal kenapa nak pilih satu je kan? Collection terbaru ni kaknon sure konpem akan jatuh hati ❤️
.
Jomm DM/WHATSAPP 🙋‍♀️ #trstokis (link on bio)
.
Type: bawalshawl
Material: Chiffon Voile
Size: 2m x 0.7m
Price: RM49

#ruffleluna #lunachiffon #bawalshawl  #1TudungPelbagaiGaya #tudungruffle
  • Team bawal atau team shawl? Mana satu pilihan hati. Kalau satu tudung boleh buat shawl dan bawal kenapa nak pilih satu je kan? Collection terbaru ni kaknon sure konpem akan jatuh hati ❤️
    .
    Jomm DM/WHATSAPP 🙋‍♀️ #trstokis (link on bio)
    .
    Type: bawalshawl
    Material: Chiffon Voile
    Size: 2m x 0.7m
    Price: RM49

    #ruffleluna #lunachiffon #bawalshawl #1TudungPelbagaiGaya #tudungruffle

  •  1  0  15 November, 2019
  • MESTI RAMAI MASALAH MCM NI KAN? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
-
sejujurnya mmg saya pun macam tu sebab saya pikir ok takpe, makan tak kisah janji exercise. tak jadi mcm tu; jadi lagi besar ada lah kan 😂
-
80% adalah dari pemakanan kita, 20% adalah senaman kita baru menjadi
-
lagi best kalau ada guidance yang berilmu lebih mudah journey kita tu. thats how saya lost 20kg in 4.5 months! 🧚🏻‍♀️
-
SAYA PASTI SEMUA NAK, JOM DECEMBER INTAKE MENUNGGU ANDA 🙋🏼‍♀️
-
ACT NOW ❤️
  • MESTI RAMAI MASALAH MCM NI KAN? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
    -
    sejujurnya mmg saya pun macam tu sebab saya pikir ok takpe, makan tak kisah janji exercise. tak jadi mcm tu; jadi lagi besar ada lah kan 😂
    -
    80% adalah dari pemakanan kita, 20% adalah senaman kita baru menjadi
    -
    lagi best kalau ada guidance yang berilmu lebih mudah journey kita tu. thats how saya lost 20kg in 4.5 months! 🧚🏻‍♀️
    -
    SAYA PASTI SEMUA NAK, JOM DECEMBER INTAKE MENUNGGU ANDA 🙋🏼‍♀️
    -
    ACT NOW ❤️

  •  3  1  15 November, 2019
  • Morning guys! Jangan lupa senyum pagi ni😊 Lagi-lagi harini hari Jumaat jangan lupa sedekah okay :) Senyum pun sedekah juga tau heheh. This one byazzypretties berbawalshawl code BLACK. Antara colour yang senang nak match dengan semua colour😍 Orang perempuan wajib ada colour ni tawww!
  • Morning guys! Jangan lupa senyum pagi ni😊 Lagi-lagi harini hari Jumaat jangan lupa sedekah okay :) Senyum pun sedekah juga tau heheh. This one byazzypretties berbawalshawl code BLACK. Antara colour yang senang nak match dengan semua colour😍 Orang perempuan wajib ada colour ni tawww!

  •  11  1  14 November, 2019
  • .
.
PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
.

Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
. 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
😋 Less Iron & Jimat masa
😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
😋 Kemas & Cantik
😋 Senang Gosok & Senang Pakai
😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿
  • .
    .
    PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
    .

    Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
    . 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
    😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
    😋 Less Iron & Jimat masa
    😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
    😋 Kemas & Cantik
    😋 Senang Gosok & Senang Pakai
    😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
    .
    .
    Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿

  •  3  1  14 November, 2019
  • .
.
PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
.

Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
. 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
😋 Less Iron & Jimat masa
😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
😋 Kemas & Cantik
😋 Senang Gosok & Senang Pakai
😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿
  • .
    .
    PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
    .

    Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
    . 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
    😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
    😋 Less Iron & Jimat masa
    😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
    😋 Kemas & Cantik
    😋 Senang Gosok & Senang Pakai
    😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
    .
    .
    Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿

  •  1  1  14 November, 2019
  • .
.
PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
.

Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
. 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
😋 Less Iron & Jimat masa
😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
😋 Kemas & Cantik
😋 Senang Gosok & Senang Pakai
😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿
  • .
    .
    PROMO 8HELAI RM100 MASIH LG ON, ADE LAGI FREE BROOCH CANTIK😘
    .

    Confirm cantik sis pakai Tudung Sarung 5Saat nie.. Kaler cantik2, kain lembut & selesa, sesuai nk buat tudung kerja.
    . 😋 Pilihan 31 warna MENARIK (boleh campur)
    😋 Kain Heavy Chiffon, Lembut, Selesa
    😋 Less Iron & Jimat masa
    😋 Labuh patuh syariah (boleh adjust)
    😋 Kemas & Cantik
    😋 Senang Gosok & Senang Pakai
    😋 Cantik terbentuk di muka & terletak di bahu
    .
    .
    Whatsapp ke 0192691127 @ bole terus klik link di bio yer 🌼🌿

  •  1  1  14 November, 2019
  • .
.
🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
.

PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi  Elegan😊
.

Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
.

Sangat sesuai untuk  wanita yang  selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
.
.
Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼
  • .
    .
    🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
    .

    PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi Elegan😊
    .

    Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
    .

    Sangat sesuai untuk wanita yang selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
    .
    .
    Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼

  •  1  1  14 November, 2019
  • .
.
🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
.

PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi  Elegan😊
.

Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
.

Sangat sesuai untuk  wanita yang  selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
.
.
Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼
  • .
    .
    🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
    .

    PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi Elegan😊
    .

    Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
    .

    Sangat sesuai untuk wanita yang selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
    .
    .
    Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼

  •  1  1  14 November, 2019
  • .
.
🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
.

PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi  Elegan😊
.

Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
.

Sangat sesuai untuk  wanita yang  selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
.
.
Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼
  • .
    .
    🌹 KOLEKSI TERBARU EEMA 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹
    .

    PRINTED By EEMA selesa dipakai 😍. Nampak Simple tapi Elegan😊
    .

    Pelbagai warna dan kombinasi yang memukau hati 💓
    .

    Sangat sesuai untuk wanita yang selalu terkejar masa. untuk yang ingin kelihatan Ayu dan Jelita nampak sopan apabila memakai nya 😍
    .
    .
    Berminat meh whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌼

  •  2  1  14 November, 2019
  • Selain bawal instant kita pon ada bawal chiffon voile. Materialnya best and yang penting sejuk tak panas.

#gjbawal
  • Selain bawal instant kita pon ada bawal chiffon voile. Materialnya best and yang penting sejuk tak panas.

    #gjbawal

  •  3  1  14 November, 2019

Top #tudungruffle Posts

  • Macam mana agaknya hasil tutorial tudung mariposa ni dekat @sharifahrose_ dalam keadaan tutup mata ye? Korang kena tengok macam mana @nurinafiqaaah pakai! Yang penting walaupun tutup mata, awning still tegak on point tauuu
Rose’s Scarf: Mariposa Soft Satin by @tudungruffle
Nurin’s Scarf: Duchess Powder Pink by @tudungruffle
-----------
Material: Swiss Voile
Size: 45” x 45”
Adornment: AB Crystals by Swarovski® and Butterfly pieces
Price : RM59
-----------
#tudungruffle #trstokis #madewithcrystalfromswarovski
  • Macam mana agaknya hasil tutorial tudung mariposa ni dekat @sharifahrose_ dalam keadaan tutup mata ye? Korang kena tengok macam mana @nurinafiqaaah pakai! Yang penting walaupun tutup mata, awning still tegak on point tauuu
    Rose’s Scarf: Mariposa Soft Satin by @tudungruffle
    Nurin’s Scarf: Duchess Powder Pink by @tudungruffle
    -----------
    Material: Swiss Voile
    Size: 45” x 45”
    Adornment: AB Crystals by Swarovski® and Butterfly pieces
    Price : RM59
    -----------
    #tudungruffle #trstokis #madewithcrystalfromswarovski

  •  7,865  145  10 July, 2019