#tudungneelofar Instagram Photos & Videos

tudungneelofar - 3.7k posts

Hashtag Popularity

3.8
average comments
143.6
average likes

Latest #tudungneelofar Posts

  • APA LA SANGAT SEBIJIK COKODOK TU
.
Kalau sebijik pon dah 180 kalori,kalo 10 biji tu?
.
Cekodok nie buat dari pisang..Pisang tu dah bagus makan tapi bila dah jadi cokodok,kalori die pon bertambah
.
So jangan sebab die buat dari makanan yg baik,bila bergoreng pon kita rasa kalori sama je..Berbeza okay!
.
Sama mcm sekarang org kata peria elok untk kesihatan tapi kalau dah jd peria goreng ape citeeee๐Ÿคญ
.
Kalau saya,natural is the best..Kalau nk mkn peria mkn peria tak perlu nk goreng salut tepung bagai..Kalau nk mkn pisang ambil buah pisang,tak perlu nk goreng ke apa..Okay gais??๐Ÿ˜‰
.
JOM KURUS SECARA ONLINE ๐ŸŽฏ.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
๐ŸŒธCoach Aida
๐Ÿ“ฒ+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah๐Ÿ˜
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 
#ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #ubatkurus #fitness
  • APA LA SANGAT SEBIJIK COKODOK TU
    .
    Kalau sebijik pon dah 180 kalori,kalo 10 biji tu?
    .
    Cekodok nie buat dari pisang..Pisang tu dah bagus makan tapi bila dah jadi cokodok,kalori die pon bertambah
    .
    So jangan sebab die buat dari makanan yg baik,bila bergoreng pon kita rasa kalori sama je..Berbeza okay!
    .
    Sama mcm sekarang org kata peria elok untk kesihatan tapi kalau dah jd peria goreng ape citeeee๐Ÿคญ
    .
    Kalau saya,natural is the best..Kalau nk mkn peria mkn peria tak perlu nk goreng salut tepung bagai..Kalau nk mkn pisang ambil buah pisang,tak perlu nk goreng ke apa..Okay gais??๐Ÿ˜‰
    .
    JOM KURUS SECARA ONLINE ๐ŸŽฏ.
    NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
    .
    Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
    .
    ๐ŸŒธCoach Aida
    ๐Ÿ“ฒ+601111493832
    Personally lost 20kg
    Mom of 1, 34tahun
    Kurus dari rumah๐Ÿ˜
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3
    #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #ubatkurus #fitness

  •  32  0  2 October, 2019
  • BERAT BADAN BERLEBIHAN AKAN BUATKAN KITA TERPAKSA SOLAT GUNA KERUSI...
.
Jangan biarkan ini berlaku pada anda dan orang2 yg orang sayangi.. Ini kerana ia kan buatkan anda kene sakit lutut, sakit tumit, sampaikan terpaksa solat guna kerusi..
.
Tu belum lagi dapat penyakit2 yg berpunca dari berlebihan berat badan.. Darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol tinggi, strok, dll...
.
Semua ini berpunca dan bermula dari apa yg kita makan, jd klau nak turunkan berat badan pon perlu bermula dari pemakanan..
.
Nak belajar cara pemakanan yg betul agar dpt turunkan berat badan dgn cara yg sihat?? .
Boleh klik link di bio coach utk coach terangkan details program yg dpt bantu anda turunkan berat badan antara 3-10kg sebulan... In Shaa Allah ia akan mengelakkan anda dari terpaksa solat guna kerusi..
.
JOM KURUS SECARA ONLINE ๐ŸŽฏ.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
๐ŸŒธCoach Aida
๐Ÿ“ฒ+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah๐Ÿ˜
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 
#ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #kempisperut #ubatkurus #fitness
  • BERAT BADAN BERLEBIHAN AKAN BUATKAN KITA TERPAKSA SOLAT GUNA KERUSI...
    .
    Jangan biarkan ini berlaku pada anda dan orang2 yg orang sayangi.. Ini kerana ia kan buatkan anda kene sakit lutut, sakit tumit, sampaikan terpaksa solat guna kerusi..
    .
    Tu belum lagi dapat penyakit2 yg berpunca dari berlebihan berat badan.. Darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol tinggi, strok, dll...
    .
    Semua ini berpunca dan bermula dari apa yg kita makan, jd klau nak turunkan berat badan pon perlu bermula dari pemakanan..
    .
    Nak belajar cara pemakanan yg betul agar dpt turunkan berat badan dgn cara yg sihat?? .
    Boleh klik link di bio coach utk coach terangkan details program yg dpt bantu anda turunkan berat badan antara 3-10kg sebulan... In Shaa Allah ia akan mengelakkan anda dari terpaksa solat guna kerusi..
    .
    JOM KURUS SECARA ONLINE ๐ŸŽฏ.
    NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
    .
    Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
    .
    ๐ŸŒธCoach Aida
    ๐Ÿ“ฒ+601111493832
    Personally lost 20kg
    Mom of 1, 34tahun
    Kurus dari rumah๐Ÿ˜
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3
    #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #kempisperut #ubatkurus #fitness

  •  43  0  26 September, 2019

Top #tudungneelofar Posts

  • Senaman core ni agak extreme, so ikut kemampuan ya, ni bgs utk lelaki la ya, apa kata TAG SUAMI hehe

Mcm mcm nak kecik perut?
.
kecik peha?
.
kecik pipi?
.
Niat mmg nak kecik merata , makan tak jugak nak jaga . Bila berkaitan perut , mesti kena mengena dengan core , perut ni takde tulang so simpanan lemak mmg tinggi . Tambah yang mmg bahagian besar atas

Terbukti peratus lemak ini berkaitan dengan semua area . Yang pasti kita kena 80% jaga pemakanan dan 20% workout baru keseluruhan peratus lemak akan turun ya
Fokus kardio dan baru buat rutin . Okies

Turn On Notification Utk Tips Tips Menarik dari @haslina.nasir
Utk enrol program di #teampowerfitmalaysia , anda blh klik di profile link @haslina.nasir utk berhubung dengan CH

CH 0128006869 wanita shj
CN 0127030097 *utk lelaki 
Coach pemakanan selama 13 tahun dan certified group fitness trainer

I donโ€™t own this song : meraih Bintang by via valllen

#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #kirakalori #menusihat #tudungneelofar #tv3 
#ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #bajuraya #bazaarpaknil
  • Senaman core ni agak extreme, so ikut kemampuan ya, ni bgs utk lelaki la ya, apa kata TAG SUAMI hehe

    Mcm mcm nak kecik perut?
    .
    kecik peha?
    .
    kecik pipi?
    .
    Niat mmg nak kecik merata , makan tak jugak nak jaga . Bila berkaitan perut , mesti kena mengena dengan core , perut ni takde tulang so simpanan lemak mmg tinggi . Tambah yang mmg bahagian besar atas

    Terbukti peratus lemak ini berkaitan dengan semua area . Yang pasti kita kena 80% jaga pemakanan dan 20% workout baru keseluruhan peratus lemak akan turun ya
    Fokus kardio dan baru buat rutin . Okies

    Turn On Notification Utk Tips Tips Menarik dari @haslina.nasir
    Utk enrol program di #teampowerfitmalaysia , anda blh klik di profile link @haslina.nasir utk berhubung dengan CH

    CH 0128006869 wanita shj
    CN 0127030097 *utk lelaki
    Coach pemakanan selama 13 tahun dan certified group fitness trainer

    I donโ€™t own this song : meraih Bintang by via valllen

    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #kirakalori #menusihat #tudungneelofar #tv3
    #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #bajuraya #bazaarpaknil

  •  370  14  1 August, 2019