#trustedsller Instagram Photos & Videos

trustedsller - 6.5k posts

Latest #trustedsller Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Kesan atas badan, ade cepat ada lambat,kalau sis tak serasi herba Pink lady ni,sis tak kan dapat tahu kesan tu nanti.

Rata rata yang beli dengan saya alhamdulillah serasi. Yang Makan dua hari dah period . Tu badan dia la kan. Badan kita belom tahu macam mana,jadi cuba dulu sis, 💙 Num : 011-26517593 💙 Fb : Ezzatul Afiza 
#pinklady #pinkladyoriginal
#trustedsller #terbaik #bosskur 
#cantik
  • Kesan atas badan, ade cepat ada lambat,kalau sis tak serasi herba Pink lady ni,sis tak kan dapat tahu kesan tu nanti.

    Rata rata yang beli dengan saya alhamdulillah serasi. Yang Makan dua hari dah period . Tu badan dia la kan. Badan kita belom tahu macam mana,jadi cuba dulu sis, 💙 Num : 011-26517593 💙 Fb : Ezzatul Afiza
    #pinklady #pinkladyoriginal
    #trustedsller #terbaik #bosskur
    #cantik
  •  1  0  2 May, 2019

Top #trustedsller Posts

Advertisements

Advertisements