#travelmagazinealbania Instagram Photos & Videos

travelmagazinealbania - 102 posts

Latest #travelmagazinealbania Posts

 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
  Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  88  0  12 July, 2019
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  71  1  11 July, 2019
 • We would like to assure everyone who is thinking to travel to Albania and is in doubt because of elections. No one is in danger, everything is fine! The situation in Albania is just an inner issue of political groups and has nothing to do with the tourist season. Meanwhile the visitors that have entered in Albania so far, are enjoying an amazing fun time! Don’t waste the possibility to see and live your experience In Albania if you have included it in 2019’s list. It will be an unforgettable adventure! Just take a look at the numerous pages on social network by clicking “Visit Albania” and follow the post in real time to be assured that there is not any single problem for your safety and your vacations. Come to Albania! You will fall in love with! .
.
#visitalbania #visitalbania__ #visitalbania🇦🇱 #albania #visit #fun #sun #dance ##tourism #attractions #instafun #albanian #travel #destination #travelmagazine #travelmagazinealbania
 • We would like to assure everyone who is thinking to travel to Albania and is in doubt because of elections. No one is in danger, everything is fine! The situation in Albania is just an inner issue of political groups and has nothing to do with the tourist season. Meanwhile the visitors that have entered in Albania so far, are enjoying an amazing fun time! Don’t waste the possibility to see and live your experience In Albania if you have included it in 2019’s list. It will be an unforgettable adventure! Just take a look at the numerous pages on social network by clicking “Visit Albania” and follow the post in real time to be assured that there is not any single problem for your safety and your vacations. Come to Albania! You will fall in love with! .
  .
  #visitalbania #visitalbania__ #visitalbania🇦🇱 #albania #visit #fun #sun #dance # #tourism #attractions #instafun #albanian #travel #destination #travelmagazine #travelmagazinealbania
 •  46  1  24 June, 2019
 • 🍑Lule pjeshke🍑
Sot përveçse Dita Ndërkombëtare e Pyjeve dhe ajo e Poezisë, ishte edhe Ekuinoksi i Pranverës, domethënë ai moment i vitit kur dita është e barabartë me natën. Natyra megjithëse e plagosur shpesh nga njeriu, është më e aftë të gjejë-prodhojë atë në të cilën njeriu ka dështuar plotësisht; ekuilibrin e përkryer drejt harmonisë. Dhuntia që njeriu ka kultivuar ndër shekuj nuk ka qenë gjetja e ekuilibrit dhe e harmonisë por prishja e ekuilibrit dhe harmonisë së tjetrit. Në kërkim të vazhdueshëm të së keqes, ai ka humbur aftësinë për të gjetur lumturi në gjërat e thjeshta, njëra prej të cilave është edhe dashuria për natyrën. 💚🌺☘️🍀🌿🌱🌴🌳🌲🎋🍃🍂🍁🌾🌻🌼🌸🥀🌹🌷🌞
~ Flora Xhemani Baba
#shqiperiaeshteebukur 
#travelmagazinealbania 
#equinox 
#spring#peachflower 
#visitalbania 
#tujan#flowers#naturephotography#tourism
#naturelovers
 • 🍑Lule pjeshke🍑
  Sot përveçse Dita Ndërkombëtare e Pyjeve dhe ajo e Poezisë, ishte edhe Ekuinoksi i Pranverës, domethënë ai moment i vitit kur dita është e barabartë me natën. Natyra megjithëse e plagosur shpesh nga njeriu, është më e aftë të gjejë-prodhojë atë në të cilën njeriu ka dështuar plotësisht; ekuilibrin e përkryer drejt harmonisë. Dhuntia që njeriu ka kultivuar ndër shekuj nuk ka qenë gjetja e ekuilibrit dhe e harmonisë por prishja e ekuilibrit dhe harmonisë së tjetrit. Në kërkim të vazhdueshëm të së keqes, ai ka humbur aftësinë për të gjetur lumturi në gjërat e thjeshta, njëra prej të cilave është edhe dashuria për natyrën. 💚🌺☘️🍀🌿🌱🌴🌳🌲🎋🍃🍂🍁🌾🌻🌼🌸🥀🌹🌷🌞
  ~ Flora Xhemani Baba
  #shqiperiaeshteebukur
  #travelmagazinealbania
  #equinox
  #spring #peachflower
  #visitalbania
  #tujan #flowers #naturephotography #tourism
  #naturelovers
 •  46  4  21 March, 2019

Top #travelmagazinealbania Posts