#terengganu Instagram Photos & Videos

terengganu - 2.6m posts

Hashtag Popularity

3.9
average comments
439.1
average likes

Latest #terengganu Posts

  • Kelas "LET'S BLOOM PRETTY" kini kembali secara ONLINE‼ orang utagha, timur, selatan boleh join nahhh😍😍 kalau kat luar negara pun boleh join tau😍
.
.
🌸Adakah anda malu untuk menggoda suami sendiri? Tak malu tapi tak tahu?
.
.
🌸Tiada keyakinan berpenampilan seksi di hadapan suami?
.
.
🌸Tidak pandai memilih baju tidur dan lingerie 👙yang sesuai dengan bentuk badan?
.
.

No worry❗
LET'S JOIN HOW TO DRESS UP CLASS bersama Perunding Imej SHIMA OSMAN secara ONLINE yang akan berkongsi dengan anda..!
.
.
Keistimewaan anda menyertai kelas ini adalah:-
.
.
Hanya RM25 sahaja anda akan dapat 👇
.
.
 1. FREE MAKE UP CLASS
-Make up yang sesuai untuk yg bekerja & bersantai.
(Sila bawa barang make up anda)
.
.
 2. FREE KEGEL EXERCISES CLASS
-Senaman untuk kuatkan lantai pelvic anda.
Ramai yg tidak tahu cara yang betul untuk buat senaman kagel dan kemutan miss v. .
.
3. FREE TIPS GODA SUAMI
-Anda akan di beri tips-tips bagaimana untuk menggoda suami dengan yakin melalui penampilan yang seksi & mengiurkan membuatkan suami anda terbayang bayang.
.
.
Hanya 1 bayaran di kenakan anda dapat 2 kelas secara PERCUMA❗❗
.
.
Khas untuk anda yang bergelar WANITA sahaja..
.
.
Siapa yang patut sertai❓
.
.
✔ Anda yang kurang keyakinan diri ✔Sering merasakan anda tidak cantik di mata suami ✔Anda yang tidak yakin dengan bentuk badan terutamanya pada yg berbadan besar @ chubby ✔Yang merasakan aset anda tidak lagi menarik untuk suami
.
.
Jom & bangkit lah wahai WANITA❗ 
Buktikan pada mereka yang anda mampu untuk CANTIK & BERKEYAKINAN TINGGI‼‼
.
.
DM/WHATSAPP Sarah untuk booking kelas LET'S BLOOM PRETTY 😊😊. Nak selit beli BAKIRA sekali pun boleh huhuhu🤪🤪
.
.
@bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia
#SiSViral
#letsbloompretty 
#sooQueen
#PaganiMalaysia 
#kuching 
#johorbahru 
#bruneionlineshopping 
#penang 
#shahalam
#perlis 
#kuantan
#Kedah
#igmalaysia 
#igersmalaysia 
#SayaJualOnline 
#selangor
#igshopmalaysia 
#terengganu 
#singapore 
#singapura 
#instashopmalaysia 
#onlineshoppingmalaysia
#MalaysiaOnlineShop
#sarawakonlineshop - #regrann
  • Kelas "LET'S BLOOM PRETTY" kini kembali secara ONLINE‼ orang utagha, timur, selatan boleh join nahhh😍😍 kalau kat luar negara pun boleh join tau😍
    .
    .
    🌸Adakah anda malu untuk menggoda suami sendiri? Tak malu tapi tak tahu?
    .
    .
    🌸Tiada keyakinan berpenampilan seksi di hadapan suami?
    .
    .
    🌸Tidak pandai memilih baju tidur dan lingerie 👙yang sesuai dengan bentuk badan?
    .
    .

    No worry❗
    LET'S JOIN HOW TO DRESS UP CLASS bersama Perunding Imej SHIMA OSMAN secara ONLINE yang akan berkongsi dengan anda..!
    .
    .
    Keistimewaan anda menyertai kelas ini adalah:-
    .
    .
    Hanya RM25 sahaja anda akan dapat 👇
    .
    .
    1. FREE MAKE UP CLASS
    -Make up yang sesuai untuk yg bekerja & bersantai.
    (Sila bawa barang make up anda)
    .
    .
    2. FREE KEGEL EXERCISES CLASS
    -Senaman untuk kuatkan lantai pelvic anda.
    Ramai yg tidak tahu cara yang betul untuk buat senaman kagel dan kemutan miss v. .
    .
    3. FREE TIPS GODA SUAMI
    -Anda akan di beri tips-tips bagaimana untuk menggoda suami dengan yakin melalui penampilan yang seksi & mengiurkan membuatkan suami anda terbayang bayang.
    .
    .
    Hanya 1 bayaran di kenakan anda dapat 2 kelas secara PERCUMA❗❗
    .
    .
    Khas untuk anda yang bergelar WANITA sahaja..
    .
    .
    Siapa yang patut sertai❓
    .
    .
    ✔ Anda yang kurang keyakinan diri ✔Sering merasakan anda tidak cantik di mata suami ✔Anda yang tidak yakin dengan bentuk badan terutamanya pada yg berbadan besar @ chubby ✔Yang merasakan aset anda tidak lagi menarik untuk suami
    .
    .
    Jom & bangkit lah wahai WANITA❗
    Buktikan pada mereka yang anda mampu untuk CANTIK & BERKEYAKINAN TINGGI‼‼
    .
    .
    DM/WHATSAPP Sarah untuk booking kelas LET'S BLOOM PRETTY 😊😊. Nak selit beli BAKIRA sekali pun boleh huhuhu🤪🤪
    .
    .
    @bakiramalaysiahq @rumahjamumalaysia
    #SiSViral
    #letsbloompretty
    #sooQueen
    #PaganiMalaysia
    #kuching
    #johorbahru
    #bruneionlineshopping
    #penang
    #shahalam
    #perlis
    #kuantan
    #Kedah
    #igmalaysia
    #igersmalaysia
    #SayaJualOnline
    #selangor
    #igshopmalaysia
    #terengganu
    #singapore
    #singapura
    #instashopmalaysia
    #onlineshoppingmalaysia
    #MalaysiaOnlineShop
    #sarawakonlineshop - #regrann

  •  0  0  23 minutes ago
  • Wow terbukti kulit mama coach acap tlihatan cantik Putih mulus mcm gadis2 remaja 20an walaupun umo mama sudah 50an 😍😍
.
Product #noir mmg tbaik, dengan pakai satu set noir dan makan purewhite insyallah 3bulan uol dapat kesan + saham naik sperti rocket 🚀
.
Kalau sblom ni kena tinggal dngn ex, tidak mungkin ex dtg stalk tengk perubahan kamu dan dlm hatinya bkta ‘menyesal tinggalkn awk ketika dulu’
.
Jom dapatkan sekarang!!!! .
#kemaman #paka #kerteh #dungun #terengganu
  • Wow terbukti kulit mama coach acap tlihatan cantik Putih mulus mcm gadis2 remaja 20an walaupun umo mama sudah 50an 😍😍
    .
    Product #noir mmg tbaik, dengan pakai satu set noir dan makan purewhite insyallah 3bulan uol dapat kesan + saham naik sperti rocket 🚀
    .
    Kalau sblom ni kena tinggal dngn ex, tidak mungkin ex dtg stalk tengk perubahan kamu dan dlm hatinya bkta ‘menyesal tinggalkn awk ketika dulu’
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!! .
    #kemaman #paka #kerteh #dungun #terengganu

  •  6  0  25 minutes ago
  • #Marang #Terengganu MANGSA banjir Muhammad Haikal Idani Razali, 15, (kanan) dan Willie Amir, 39, meredah air banjir yang melanda rumah mereka di Kampung Tembak Baru, Wakaf Tapai hari ini.

Seramai 28 penduduk daripada lapan keluarga dari dua kampung iaitu Kampung Tembak Baru dan Kampung Lubuk Pandan diarahkan untuk berpindah kira-kira pukul 11 malam tadi selepas air memasuki rumah ekoran hujan lebat.
Mangsa banjir ditempatkan di Pusat Pemindahan Sementara (PPS) Dewan Sivik Wakaf Tapai. FOTO: Bernama
  • #Marang #Terengganu MANGSA banjir Muhammad Haikal Idani Razali, 15, (kanan) dan Willie Amir, 39, meredah air banjir yang melanda rumah mereka di Kampung Tembak Baru, Wakaf Tapai hari ini.

    Seramai 28 penduduk daripada lapan keluarga dari dua kampung iaitu Kampung Tembak Baru dan Kampung Lubuk Pandan diarahkan untuk berpindah kira-kira pukul 11 malam tadi selepas air memasuki rumah ekoran hujan lebat.
    Mangsa banjir ditempatkan di Pusat Pemindahan Sementara (PPS) Dewan Sivik Wakaf Tapai. FOTO: Bernama

  •  386  0  28 minutes ago

Top #terengganu Posts

  • ketenangan di tranung tk dok kt tmpt lain , nape lagi kena mari la skali bohh musing bowoh jambatang gn pok ali 🤪 semua kita terus kuat hadapi ujian dr Allah amin 💪🏻 #sekmung #amazingterengganu #terengganu
  • ketenangan di tranung tk dok kt tmpt lain , nape lagi kena mari la skali bohh musing bowoh jambatang gn pok ali 🤪 semua kita terus kuat hadapi ujian dr Allah amin 💪🏻 #sekmung #amazingterengganu #terengganu

  •  8,995  30  10 November, 2019