#teamsurikurus Instagram Photos & Videos

teamsurikurus - 88.2k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
166.9
average likes

Latest #teamsurikurus Posts

  • Sharing salah sorg coachee saya yg mula program dengan berat 100kg+, sekarang dah turun 27kg! 😱
Mengada tau siap mintak maaf sebab share. Saya lagi la happy bila coachee open up 😍
.
Tahniah K!! I'm soo happy for you. Student, sibuk nak exam, tak eat clean on a daily basis, still boleh turun 27kg. Soon to ideal weight pulak. Keep it up girl!! I know you can do it 😘💪🏼
.
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0193709753
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
Start Now 📲0193709753
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Sharing salah sorg coachee saya yg mula program dengan berat 100kg+, sekarang dah turun 27kg! 😱
    Mengada tau siap mintak maaf sebab share. Saya lagi la happy bila coachee open up 😍
    .
    Tahniah K!! I'm soo happy for you. Student, sibuk nak exam, tak eat clean on a daily basis, still boleh turun 27kg. Soon to ideal weight pulak. Keep it up girl!! I know you can do it 😘💪🏼
    .
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0193709753
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
    .
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    .
    Start Now 📲0193709753
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  1  1  11 November, 2019
  • Result some coachees on 1st week November.
Everyone make progress.
Alhamdulillah.
Ada yang laju ada yang slow.
Takpe. Ok je. Slow2 achieve your target.
Semoga semua dapat capai ideal weight, kurus dengan sihat❤

FAST TRACK KURUS 30 HARI
019 9970 666

Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN ✔Turun Berat 4-8kg SEBULAN
✔Turun 4-40kg 2019
✔TAK PERLU SKIP MEAL
✔Mealplan mudah, BOLEH MAKAN NASI
✔Group Coaching WANITA sahaja
✔sesuai untuk orang sibuk/ibu2 sibuk
✔Tak Wajib Masak
✔Tak Wajib Eatclean
✔Tak Wajib Bersenam
✔Kurus Tanpa Berlapar.
✔Kurus Tanpa Stress
✔100% ONLINE & EFFECTIVE

#teamsurikurus
#kurus30hari
#endyearchallenge
#kurusmudah
#herbalifemalaysia
#flatbelly
  • Result some coachees on 1st week November.
    Everyone make progress.
    Alhamdulillah.
    Ada yang laju ada yang slow.
    Takpe. Ok je. Slow2 achieve your target.
    Semoga semua dapat capai ideal weight, kurus dengan sihat❤

    FAST TRACK KURUS 30 HARI
    019 9970 666

    Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN ✔Turun Berat 4-8kg SEBULAN
    ✔Turun 4-40kg 2019
    ✔TAK PERLU SKIP MEAL
    ✔Mealplan mudah, BOLEH MAKAN NASI
    ✔Group Coaching WANITA sahaja
    ✔sesuai untuk orang sibuk/ibu2 sibuk
    ✔Tak Wajib Masak
    ✔Tak Wajib Eatclean
    ✔Tak Wajib Bersenam
    ✔Kurus Tanpa Berlapar.
    ✔Kurus Tanpa Stress
    ✔100% ONLINE & EFFECTIVE

    #teamsurikurus
    #kurus30hari
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #herbalifemalaysia
    #flatbelly

  •  1  1  11 November, 2019
  • Kisah Rasulullah beriadah dengan Aisyah;

Diriwayatkan oleh Aisyah r.a berkata: “Aku keluar bersama Nabi SAW dalam sebahagian musafirnya.Ketika itu aku seorang gadis yang tidak gemuk. Baginda berkata kepada sahabat-sahabat lain:“Pergi dahulu, lalu para sahabat pun bergerak dahulu”. Kemudian baginda berkata kepadaku: “Mari ke sini (baginda mengajak untuk berlumba lari).Aku akan menewaskanmu”.Aisyah berkata: “Lalu aku telah menewaskan baginda. Lalu baginda mendiamkan diri. 
Hinggalah tiba pada masa aku sudah menjadi gemuk, dan aku pun sudah terlupa akan hal itu. Aku telah keluar lagi bersama baginda dalam sebahagian musafi rnya. Lalu baginda berkata kepada orang ramai: “Pergi dahulu,lalu para sahabat pun bergerak dahulu”. Kemudian baginda berkata: “Mari ke sini. Aku akan menewaskanmu”. Kali ini, baginda telah menewaskan aku. Baginda pun ketawa dan berkata: “Ini merupakan untuk itu” (iaitu balasan untuk kekalahan sebelum itu). (HR ImamAhmad & Abi Daud)

Comelkan cerita baginda dan isterinya :) Tak semestinya riadah tu kena pegi gym ye kawan-kawan. Setakat riadah dengan keluarga pun boleh keluar peluh tambah lagi eratkan hubungan dengan diorang.

Riadah tak semestinya untuk kurus ye😉  #azyanshares #teamsurikurus #herbalifemalaysia
  • Kisah Rasulullah beriadah dengan Aisyah;

    Diriwayatkan oleh Aisyah r.a berkata: “Aku keluar bersama Nabi SAW dalam sebahagian musafirnya.Ketika itu aku seorang gadis yang tidak gemuk. Baginda berkata kepada sahabat-sahabat lain:“Pergi dahulu, lalu para sahabat pun bergerak dahulu”. Kemudian baginda berkata kepadaku: “Mari ke sini (baginda mengajak untuk berlumba lari).Aku akan menewaskanmu”.Aisyah berkata: “Lalu aku telah menewaskan baginda. Lalu baginda mendiamkan diri.
    Hinggalah tiba pada masa aku sudah menjadi gemuk, dan aku pun sudah terlupa akan hal itu. Aku telah keluar lagi bersama baginda dalam sebahagian musafi rnya. Lalu baginda berkata kepada orang ramai: “Pergi dahulu,lalu para sahabat pun bergerak dahulu”. Kemudian baginda berkata: “Mari ke sini. Aku akan menewaskanmu”. Kali ini, baginda telah menewaskan aku. Baginda pun ketawa dan berkata: “Ini merupakan untuk itu” (iaitu balasan untuk kekalahan sebelum itu). (HR ImamAhmad & Abi Daud)

    Comelkan cerita baginda dan isterinya :) Tak semestinya riadah tu kena pegi gym ye kawan-kawan. Setakat riadah dengan keluarga pun boleh keluar peluh tambah lagi eratkan hubungan dengan diorang.

    Riadah tak semestinya untuk kurus ye😉 #azyanshares #teamsurikurus #herbalifemalaysia

  •  7  0  11 November, 2019
  • Cuba angkat beras sekarang. Taa sanggupkan? 😅 .

PROGRAM KURUS 30 HARI -💯 Effective Online Coaching!! #teamsurikurus
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔ Boleh is makan nasi
✔ Personalize Mealplan Khas untuk ibu menyusukan anak
✔ Group coachonline Wanita sahaja
✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

Join us now😃 =================================
KLIK LINK WASAP DI IG PROFILE UNTUK DETAILS.
=================================
#teamsurikurus
#programkurus30hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeMelaka
  • Cuba angkat beras sekarang. Taa sanggupkan? 😅 .

    PROGRAM KURUS 30 HARI -💯 Effective Online Coaching!! #teamsurikurus
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    ✔ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    ✔ Boleh is makan nasi
    ✔ Personalize Mealplan Khas untuk ibu menyusukan anak
    ✔ Group coachonline Wanita sahaja
    ✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔ Ebook Resipi Sihat
    🎁 Rewards & Recognitions

    Join us now😃 =================================
    KLIK LINK WASAP DI IG PROFILE UNTUK DETAILS.
    =================================
    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeMelaka

  •  1  0  11 November, 2019
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
.
Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
.
Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
.
Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
.
.
SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
✔ Group Coaching Wanita sahaja
✔ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔ Coaching Group yang supportive
✔ Kelas Kurus Online
✔ Food Diary Checking, HomeWork
✔ Reward
✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫ Herbalife Coach
⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
    .
    Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
    .
    Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
    .
    Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
    Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
    .
    .
    SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
    ✔ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔ Coaching Group yang supportive
    ✔ Kelas Kurus Online
    ✔ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔ Reward
    ✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫ Herbalife Coach
    ⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  0  1  11 November, 2019
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
.
Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
.
Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
.
Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
.
.
SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
✔ Group Coaching Wanita sahaja
✔ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔ Coaching Group yang supportive
✔ Kelas Kurus Online
✔ Food Diary Checking, HomeWork
✔ Reward
✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫ Herbalife Coach
⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
    .
    Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
    .
    Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
    .
    Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
    Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
    .
    .
    SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
    ✔ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔ Coaching Group yang supportive
    ✔ Kelas Kurus Online
    ✔ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔ Reward
    ✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫ Herbalife Coach
    ⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  13  1  11 November, 2019
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
.
Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
.
Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
.
Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
.
.
SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
✔ Group Coaching Wanita sahaja
✔ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔ Coaching Group yang supportive
✔ Kelas Kurus Online
✔ Food Diary Checking, HomeWork
✔ Reward
✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫ Herbalife Coach
⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • GANTI JE, INSYAALLAH BERAT MUDAH TURUN
    .
    Kalau korang plan nak turun berat tapi tak nak berlapar, korang boleh cuba tips ni
    .
    Tukar makanan korang, contohnya nasi, beras putih kecberas perang. Kentang kuning ke keledek dan lain2
    .
    Korang akan dapat kenyang yang sama tapi lagi best ia berpanjangan. Semua ni sebab kesan low glycemix food (GI).
    Low GI food memang baik untuk orang turun berat sebab ia bantu kawal selera makan kita. So kita tak la overeating
    .
    .
    SURI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔ Turun 5-25kg sebelum 2020
    ✔ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔ Coaching Group yang supportive
    ✔ Kelas Kurus Online
    ✔ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔ Reward
    ✔ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫ Herbalife Coach
    ⚫ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  3  1  11 November, 2019
  • Ok sebelum nak bagitahu puncanya, nak tanya dulu. Tahu tak YOYO tu mcmmana?😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Contoh YOYO:
Turun 5kg. Lepas tu mendadak naik balik 10-15kg (berkaliganda).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ada 3 sebab kenapa berat rebounce (YOYO):
1) mindset nak kurus utk satu tujuan tertentu je (eg: utk nak kawin). Then, tabiat pemakanan sihat tak diteruskan lepas turun berat/lepas kawin.
2) diet yg terlalu extreme.
3) pemakanan yg tak seimbang makronutrien.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Solusinya:
Belajar lah ilmu pemakanan yg seimbang & praktikal supaya tabiat tu boleh diamalkan sampai bila2, so badan akan senang je nak maintain lepas turun berat 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•••••
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0126127762
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•••••
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•••••
Start Now 📲0126127762
30 DAYS TRIAL AVAILABLE
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Ok sebelum nak bagitahu puncanya, nak tanya dulu. Tahu tak YOYO tu mcmmana?😅
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Contoh YOYO:
    Turun 5kg. Lepas tu mendadak naik balik 10-15kg (berkaliganda).
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Ada 3 sebab kenapa berat rebounce (YOYO):
    1) mindset nak kurus utk satu tujuan tertentu je (eg: utk nak kawin). Then, tabiat pemakanan sihat tak diteruskan lepas turun berat/lepas kawin.
    2) diet yg terlalu extreme.
    3) pemakanan yg tak seimbang makronutrien.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Solusinya:
    Belajar lah ilmu pemakanan yg seimbang & praktikal supaya tabiat tu boleh diamalkan sampai bila2, so badan akan senang je nak maintain lepas turun berat 😉
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    •••••
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0126127762
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    •••••
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    •••••
    Start Now 📲0126127762
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  4  1  11 November, 2019
  • Berat mata memandang berat lagi kaki yang memijak🤣🤣..
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Berat mata memandang berat lagi kaki yang memijak🤣🤣..
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  89  3  11 November, 2019
  • Asyik cerita bestnya Formula 1 Herbalife.
Terlupa nak share kebaikan Herbalife Apple Fiber ni.

Hari ni perut bloated. Tak sedap. Sebu semua ada.
So saya bancuh 1scoop Apple Fiber ni dalam air separa sejuk.
Minum pelan2 menikmati rasa sedap masam2 manis Apple tu.
Legaaaa perut.

Semalam weekend kan. Makan macam2. Inilah masalahnya bila perut dah tua. Tak boleh salah makan😅

1scoop Fiber ni sama jugak dengan
●1.5 mangkuk steamed broccoli
●1biji Apple
●2medium sliced roti wheatmeal
●1mangkuk besar green beans

Fiber sangat membantu untuk kempiskan perut tau😍

KURUS 30HARI 📲019 9970 666

#kurustanpastress 
#kurusmudah 
#teamsurikurus 
#endyearchallenge 
#herbalifemalaysia
  • Asyik cerita bestnya Formula 1 Herbalife.
    Terlupa nak share kebaikan Herbalife Apple Fiber ni.

    Hari ni perut bloated. Tak sedap. Sebu semua ada.
    So saya bancuh 1scoop Apple Fiber ni dalam air separa sejuk.
    Minum pelan2 menikmati rasa sedap masam2 manis Apple tu.
    Legaaaa perut.

    Semalam weekend kan. Makan macam2. Inilah masalahnya bila perut dah tua. Tak boleh salah makan😅

    1scoop Fiber ni sama jugak dengan
    ●1.5 mangkuk steamed broccoli
    ●1biji Apple
    ●2medium sliced roti wheatmeal
    ●1mangkuk besar green beans

    Fiber sangat membantu untuk kempiskan perut tau😍

    KURUS 30HARI 📲019 9970 666

    #kurustanpastress
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #endyearchallenge
    #herbalifemalaysia

  •  1  1  11 November, 2019
  • "GEMUK AIR? BAHAGIAN 2"
.
.
.
.
"LIFETIME FATLOSS COACHING TERMURAH DI PASARAN! NAK BELAJAR ILMU KURUS SEUMUR HIDUP TANPA SUPPLEMENT?"
.
sekarang coach buat harga promosi RM 79 lifetime personal fatloss coaching.
.
Selepas 4 minggu coach ajar kurusihat dan pantau menu, lepas tu boleh terus qna lifetime, selagi coach jalankan servis ni...
.
.
Coach Akmal membantu orang yang mempunyai masalah KEGEMUKAN, untuk menjadi KURUS, TANPA SUPPLEMENT, dengan ILMU  teknik KURUSIHAT, boleh makan apa sahaja makanan rakyat malaysia...
.
🤗Apa Peserta Dapat:🤗
.
.

1.KECUTKAN LEMAK, Sistem Kurusihat untuk diamalkan seumur hidup. . - Mudah diamalkan dan tidak stress.
. - boleh makan apa sahaja resepi dan makanan budaya malaysia
. - boleh masak sendiri atau beli
. - tidak lagi buntu dan risau untuk menyediakan makanan untuk diri dan family.
.
.

2. SENTIASA ADA PANDUAN SEPANJANG HIDUP, Lifetime coaching🕯 dari coachakmal (selagi coach jalankan servis ni)
. - sentiasa ada tempat untuk rujukan👨‍⚕ jika weightloss atau inchloss tidak progress
. - coach sentiasa membantu dan menjawab😎 persoalan dalam masa 24 jam⏰.
.
.

3. FAHAM AMALAN, TIDAK LAGI KELIRU, Nota harian📓 untuk kefahaman sistem Kurusihat selama 4 minggu.
. - yakin😌 untuk amal sistem kerana faham hampir setiap hari bertambah ilmu
. - tahu 🧐 apa yang perlu dibuat untuk menguruskan badan, dengan memahami sistem.
.
.

Ok jika berminat menyertai Kurusihat, terus whatsapp coach ya
.
. ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
.
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
.
Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #kurusmurah #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #datangbulan #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #gemukair
  • "GEMUK AIR? BAHAGIAN 2"
    .
    .
    .
    .
    "LIFETIME FATLOSS COACHING TERMURAH DI PASARAN! NAK BELAJAR ILMU KURUS SEUMUR HIDUP TANPA SUPPLEMENT?"
    .
    sekarang coach buat harga promosi RM 79 lifetime personal fatloss coaching.
    .
    Selepas 4 minggu coach ajar kurusihat dan pantau menu, lepas tu boleh terus qna lifetime, selagi coach jalankan servis ni...
    .
    .
    Coach Akmal membantu orang yang mempunyai masalah KEGEMUKAN, untuk menjadi KURUS, TANPA SUPPLEMENT, dengan ILMU teknik KURUSIHAT, boleh makan apa sahaja makanan rakyat malaysia...
    .
    🤗Apa Peserta Dapat:🤗
    .
    .

    1.KECUTKAN LEMAK, Sistem Kurusihat untuk diamalkan seumur hidup. . - Mudah diamalkan dan tidak stress.
    . - boleh makan apa sahaja resepi dan makanan budaya malaysia
    . - boleh masak sendiri atau beli
    . - tidak lagi buntu dan risau untuk menyediakan makanan untuk diri dan family.
    .
    .

    2. SENTIASA ADA PANDUAN SEPANJANG HIDUP, Lifetime coaching🕯 dari coachakmal (selagi coach jalankan servis ni)
    . - sentiasa ada tempat untuk rujukan👨‍⚕ jika weightloss atau inchloss tidak progress
    . - coach sentiasa membantu dan menjawab😎 persoalan dalam masa 24 jam⏰.
    .
    .

    3. FAHAM AMALAN, TIDAK LAGI KELIRU, Nota harian📓 untuk kefahaman sistem Kurusihat selama 4 minggu.
    . - yakin😌 untuk amal sistem kerana faham hampir setiap hari bertambah ilmu
    . - tahu 🧐 apa yang perlu dibuat untuk menguruskan badan, dengan memahami sistem.
    .
    .

    Ok jika berminat menyertai Kurusihat, terus whatsapp coach ya
    .
    . ☎️Hubungi Coach Segera!,☎️
    .
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
    .
    Whatsapp 'KURUSIHAT' ke 011-11293429
    .
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #kurusmurah #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #datangbulan #tipskuruscepat #jomkurussihat #teamsurikurus #kurustanpasenaman #coachakmal #gemukair

  •  16  0  11 November, 2019
  • Semalam seharian kemas bilik tamu. All crooks and corner. So petang tu time masukkan meow dalam sangkar termiss step tangga, terjatuhlah kita dengan meow 😭.
.
So today, most of the time duduk diam-diam sambil tuam dengan ice pack. Alhamdulillah. So far oke la.
.
Ni yang baru nak start plan for the week ni.
.
Anyway. Anyone yang nak start kurus sekarang boleh lah roger-roger ya. Boleh je nak start sekarang 😘.
. =====================================
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING
📲0192112157 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognition and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun berat bagi yang ikut guideline

TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

Start Now 📲0192112157
30 DAYS TRIAL AVAILABLE
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Semalam seharian kemas bilik tamu. All crooks and corner. So petang tu time masukkan meow dalam sangkar termiss step tangga, terjatuhlah kita dengan meow 😭.
    .
    So today, most of the time duduk diam-diam sambil tuam dengan ice pack. Alhamdulillah. So far oke la.
    .
    Ni yang baru nak start plan for the week ni.
    .
    Anyway. Anyone yang nak start kurus sekarang boleh lah roger-roger ya. Boleh je nak start sekarang 😘.
    . =====================================
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING
    📲0192112157 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
    ✔️ Turun 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognition and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun berat bagi yang ikut guideline

    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    Start Now 📲0192112157
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  2  0  11 November, 2019
  • Semalam seharian kemas bilik tamu. All crooks and corner. So petang tu time masukkan meow dalam sangkar termiss step tangga, terjatuhlah kita dengan meow 😭.
.
So today, most of the time duduk diam-diam sambil tuam dengan ice pack. Alhamdulillah. So far oke la.
.
Ni yang baru nak start plan for the week ni.
.
Anyway. Anyone yang nak start kurus sekarang boleh lah roger-roger ya. Boleh je nak start sekarang 😘.
. =====================================
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING
📲0192112157 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognition and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun berat bagi yang ikut guideline

TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

Start Now 📲0192112157
30 DAYS TRIAL AVAILABLE
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Semalam seharian kemas bilik tamu. All crooks and corner. So petang tu time masukkan meow dalam sangkar termiss step tangga, terjatuhlah kita dengan meow 😭.
    .
    So today, most of the time duduk diam-diam sambil tuam dengan ice pack. Alhamdulillah. So far oke la.
    .
    Ni yang baru nak start plan for the week ni.
    .
    Anyway. Anyone yang nak start kurus sekarang boleh lah roger-roger ya. Boleh je nak start sekarang 😘.
    . =====================================
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING
    📲0192112157 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
    ✔️ Turun 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognition and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun berat bagi yang ikut guideline

    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    Start Now 📲0192112157
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  3  0  11 November, 2019
  • Bestnyaaa dh turun 2.1kg tanpa stress tanpa perlu berlapar! 😍. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib masak
❌Tak wajib bersenam
❌Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
✔ Boleh makan nasi
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔ Ebook resepi sihat
🎁 Rewards & recognition

KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachkurusonline
#herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia
  • Bestnyaaa dh turun 2.1kg tanpa stress tanpa perlu berlapar! 😍. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
    ❌Tak wajib masak
    ❌Tak wajib bersenam
    ❌Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
    ✔ Boleh makan nasi
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    🎁 Rewards & recognition

    KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #coachkurusonline
    #herbalifemalaysia
    #herbalifecoachmalaysia

  •  0  1  11 November, 2019
  • Bestnyaaa dh turun 2.1kg tanpa stress tanpa perlu berlapar! 😍. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib masak
❌Tak wajib bersenam
❌Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
✔ Boleh makan nasi
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔ Ebook resepi sihat
🎁 Rewards & recognition

KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachkurusonline
#herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia
  • Bestnyaaa dh turun 2.1kg tanpa stress tanpa perlu berlapar! 😍. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
    ❌Tak wajib masak
    ❌Tak wajib bersenam
    ❌Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
    ✔ Boleh makan nasi
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    🎁 Rewards & recognition

    KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #coachkurusonline
    #herbalifemalaysia
    #herbalifecoachmalaysia

  •  0  1  11 November, 2019
  • Rindunyaaa hari hari nak minum shake sedap sedap 😍 
Sama je macam rasa craving nak makan dessert dessert favorite! Bezanya Herbalife Formula 1 ada balanced nutrient; good fat, healthy carb, protein, vitamin minerals etc dan ianya makanan yang sangat membantu healthy weight management. 
Kalau ada soalan, “Pregnant boleh minum shake tak?”, the answer would be “Kalau awak boleh makan roti canai, insyaAllah boleh je ambik shake ni. Lagi berkhasiat dan bermanfaat untuk kesihatan badan". Its a matter of CHOICE k 😉 .
🌹END YEAR CHALLENGE🌹
✔️ Turun Berat 5-15KG sebelum 2020
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Farah www.wasap.my/60126959609
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#ProjekKurusSelepasRaya
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
  • Rindunyaaa hari hari nak minum shake sedap sedap 😍
    Sama je macam rasa craving nak makan dessert dessert favorite! Bezanya Herbalife Formula 1 ada balanced nutrient; good fat, healthy carb, protein, vitamin minerals etc dan ianya makanan yang sangat membantu healthy weight management.
    Kalau ada soalan, “Pregnant boleh minum shake tak?”, the answer would be “Kalau awak boleh makan roti canai, insyaAllah boleh je ambik shake ni. Lagi berkhasiat dan bermanfaat untuk kesihatan badan". Its a matter of CHOICE k 😉 .
    🌹END YEAR CHALLENGE🌹
    ✔️ Turun Berat 5-15KG sebelum 2020
    ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
    ✔️ Daily Meal Check
    ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📱Coach Farah www.wasap.my/60126959609
    🌸 #TeamSuriKurus

    #ProgramKurus30Hari
    #ProjekKurusSelepasRaya
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMelaka

  •  9  2  11 November, 2019
  • Last week saya jaga kalori agak strict, jadi saya kira f3 dalam shake saya. Untuk cukup2 biar align dengan kalori, saya kurangkan pengambilan F3 dan boleh rasa badan menggeleber sikit. F3 ni, antara fungsi dia, untuk shaping. Pure protein no fat at all.
.
Untuk yang perlu turun berat banyak dan berat turun laju, F3 ni sangat sesuai sebab badan takkan menggelebeh insyaAllah. Salah 1 sebab kawan2 sangka berat saya 60++ padahal 70 lebih adalah F3. Sebab shaping. So, get yours now!
.
📲CLICK LINK DI BIO UNTUK INFO HERBALIFE LEBIH LANJUT🤗
.
#odaonlinecoaching
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Last week saya jaga kalori agak strict, jadi saya kira f3 dalam shake saya. Untuk cukup2 biar align dengan kalori, saya kurangkan pengambilan F3 dan boleh rasa badan menggeleber sikit. F3 ni, antara fungsi dia, untuk shaping. Pure protein no fat at all.
    .
    Untuk yang perlu turun berat banyak dan berat turun laju, F3 ni sangat sesuai sebab badan takkan menggelebeh insyaAllah. Salah 1 sebab kawan2 sangka berat saya 60++ padahal 70 lebih adalah F3. Sebab shaping. So, get yours now!
    .
    📲CLICK LINK DI BIO UNTUK INFO HERBALIFE LEBIH LANJUT🤗
    .
    #odaonlinecoaching
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  5  1  11 November, 2019
  • Antara meal coachees semalam dan hari ni dalam group Coaching Surikurus.
Adooii!! Coach tengok pun terliuq.
Rajin dorang ni masak sedap2.

See! Nak kurus pum boleh makan sedap2 tau
Tak semestinya makan lauk sup rebus2 tak ada rasa gais.
Makan nasi dan lauk sedap2 is kemestian dalam Surikurus program.😀 KURUS TANPA STRESS
📲019 9970 666
Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
✔Tanpa Berlapar
✔Tanpa Stress
✔Boleh Makan 🍚
✔Tak Wajib Bersenam
✔Group Coaching yang Supportive
✔100% Online Seluruh Malaysia

#kurus30hari 
#kurusmudah
#endyearchallenge 
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Antara meal coachees semalam dan hari ni dalam group Coaching Surikurus.
    Adooii!! Coach tengok pun terliuq.
    Rajin dorang ni masak sedap2.

    See! Nak kurus pum boleh makan sedap2 tau
    Tak semestinya makan lauk sup rebus2 tak ada rasa gais.
    Makan nasi dan lauk sedap2 is kemestian dalam Surikurus program.😀 KURUS TANPA STRESS
    📲019 9970 666
    Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
    ✔Tanpa Berlapar
    ✔Tanpa Stress
    ✔Boleh Makan 🍚
    ✔Tak Wajib Bersenam
    ✔Group Coaching yang Supportive
    ✔100% Online Seluruh Malaysia

    #kurus30hari
    #kurusmudah
    #endyearchallenge
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  6  1  11 November, 2019
  • Minggu pertama November. Jom bermula hari ni juga.🤗
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Minggu pertama November. Jom bermula hari ni juga.🤗
    ============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
    ✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
    ✔️ Coaching Group yang awesome
    ✔️ Intense Coaching!
    ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
    ✔️ Rewards & Recognitions 🎁
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  9  1  11 November, 2019
  • Suami kata badan dah straight. Apa yang straight?
Perut dah hilang😂
.
Perempuan ni, orang keliling tego badan dia, boleh je diabaikan, tapi kalau hubby tego, memang deep lah terkesan di hati tu.
.
Jom mummies, anda pon boleh kurus!😍
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Suami kata badan dah straight. Apa yang straight?
    Perut dah hilang😂
    .
    Perempuan ni, orang keliling tego badan dia, boleh je diabaikan, tapi kalau hubby tego, memang deep lah terkesan di hati tu.
    .
    Jom mummies, anda pon boleh kurus!😍
    ============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
    ✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
    ✔️ Coaching Group yang awesome
    ✔️ Intense Coaching!
    ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
    ✔️ Rewards & Recognitions 🎁
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  5  1  11 November, 2019
  • Menu sihat untuk uolls..
PROGRAM KURUS 30HARI !!
KURUS SEBELUM 2020 !!
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Menu sihat untuk uolls..
    PROGRAM KURUS 30HARI !!
    KURUS SEBELUM 2020 !!
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  39  1  11 November, 2019
  • Pejam celik dah masuk tahun ke 8 saya gunakan produk Herbalife dalam kehidupan harian sekeluarga ❤️ Awalnya takdelah rasa nak serious mana pun berbusiness cuma 3-4 tahun kebelakangan ni sejak berkahwin, rezeki dikurniakan 2 cahayamata. Nekad nak bekerja sendiri untuk ada masa yang fleksible dengan keluarga alhamdulillah semuanya dengan izin Allah. 
SuriKurus came into my life at the right time and glad that I have made the best decision to use the platform and help ladies lose weight with our awesome program 😍

Things happened for a reason. Pada saat saya mencari arah tujuan untuk mulakan new business (after several attempt of doing other businesses) I started to stay focus on Herbalife and making it as my main source of income while working at home with my kids in hope to help and support my husband, financially 😄

Alhamdulillah all praises to Allah. Asbab makanan harian yang saya amalkan dengan izinNya dah membantu ratusan wanita (some are men too) untuk turun berat badan and feeling much more healthier and happier with SuriKurus Coaching 🥰

Its almost the end of 2019. Jom akhiri tahun ni with the utmost effort and lets strive our highest potential to become the best version of ourselves 💪🏻 #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMelaka #ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus #CoachKurusWanita #CoachKurusOnline #CoachTurunBerat #TurunBeratOnline
#MomOfBoys #HerbalifeMom #MakAnakDua
  • Pejam celik dah masuk tahun ke 8 saya gunakan produk Herbalife dalam kehidupan harian sekeluarga ❤️ Awalnya takdelah rasa nak serious mana pun berbusiness cuma 3-4 tahun kebelakangan ni sejak berkahwin, rezeki dikurniakan 2 cahayamata. Nekad nak bekerja sendiri untuk ada masa yang fleksible dengan keluarga alhamdulillah semuanya dengan izin Allah.
    SuriKurus came into my life at the right time and glad that I have made the best decision to use the platform and help ladies lose weight with our awesome program 😍

    Things happened for a reason. Pada saat saya mencari arah tujuan untuk mulakan new business (after several attempt of doing other businesses) I started to stay focus on Herbalife and making it as my main source of income while working at home with my kids in hope to help and support my husband, financially 😄

    Alhamdulillah all praises to Allah. Asbab makanan harian yang saya amalkan dengan izinNya dah membantu ratusan wanita (some are men too) untuk turun berat badan and feeling much more healthier and happier with SuriKurus Coaching 🥰

    Its almost the end of 2019. Jom akhiri tahun ni with the utmost effort and lets strive our highest potential to become the best version of ourselves 💪🏻 #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMelaka #ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus #CoachKurusWanita #CoachKurusOnline #CoachTurunBerat #TurunBeratOnline
    #MomOfBoys #HerbalifeMom #MakAnakDua

  •  19  1  11 November, 2019
  • 80% permakanan 20% Senaman uolls..👍🏻
Program Kurus 30hari Herbalife !!
Kurus Sebelum 2020 !!
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • 80% permakanan 20% Senaman uolls..👍🏻
    Program Kurus 30hari Herbalife !!
    Kurus Sebelum 2020 !!
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  62  1  11 November, 2019
  • Bila perut rasa buncit lepas balik travel, dah tahu dah nak cari air apa. Nak kasik perut kempis. Apple Fiber Herbalife la 🥰🥰🥰 Bancuh dengan air sejuk, memang sedap sangat sangat. Kalau bancuh dengan shake pun, shake jadik super sedap. Tak caya, boleh cuba k 😍

Dapatkan Herbalife di sini 📲011 1147 5950
Dapat sekali semua ni terus 👇🏻 ( inclusive with products purchase ) ✔️ Personalize Meal Plan
✔️Guidelines penggunaan produk mengikut keperluan anda.
✔️Coaching group yang awesome
✔️Intense coaching
✔️Homework
✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Reward & Recognition 🎁

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Bila perut rasa buncit lepas balik travel, dah tahu dah nak cari air apa. Nak kasik perut kempis. Apple Fiber Herbalife la 🥰🥰🥰 Bancuh dengan air sejuk, memang sedap sangat sangat. Kalau bancuh dengan shake pun, shake jadik super sedap. Tak caya, boleh cuba k 😍

    Dapatkan Herbalife di sini 📲011 1147 5950
    Dapat sekali semua ni terus 👇🏻 ( inclusive with products purchase ) ✔️ Personalize Meal Plan
    ✔️Guidelines penggunaan produk mengikut keperluan anda.
    ✔️Coaching group yang awesome
    ✔️Intense coaching
    ✔️Homework
    ✔️ Food Diary Checking 📝
    ✔️ Reward & Recognition 🎁

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  2  0  11 November, 2019
  • 4 hari pertama turun 2.2kg.
Rasa lebih bertenaga lepas consume Herbalife.
Alhamdulillah.

Ini lah yang selalu coach harap dan doa untuk semua coachee semoga mendapat manfaat dari coaching Herbalife Surikurus program.

Turun berat untuk lebih rasa sihat dan bertenaga❤

JOIN US, KURUS UNTUK SIHAT
Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
❌ Wajib Bersenam
❌ Wajib Berlapar
✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
✔ Kurus Tanpa Stress
✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
✔ Coaching Group yang Supportive
✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari
#kurussihat
#kurusmudah
#endyearchallenge
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • 4 hari pertama turun 2.2kg.
    Rasa lebih bertenaga lepas consume Herbalife.
    Alhamdulillah.

    Ini lah yang selalu coach harap dan doa untuk semua coachee semoga mendapat manfaat dari coaching Herbalife Surikurus program.

    Turun berat untuk lebih rasa sihat dan bertenaga❤

    JOIN US, KURUS UNTUK SIHAT
    Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
    ❌ Wajib Bersenam
    ❌ Wajib Berlapar
    ✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
    ✔ Kurus Tanpa Stress
    ✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
    ✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
    ✔ Coaching Group yang Supportive
    ✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurussihat
    #kurusmudah
    #endyearchallenge
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  3  1  11 November, 2019
  • Heheh gurau je! Takpe bila bila dah ready mesej je Coach k. InsyaAllah I am all here to give you my best service (with your best effort and commitment too)😘
END YEAR CHALLENGE! 📲LINK IN BIO
====================================
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline

KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0126959609

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Heheh gurau je! Takpe bila bila dah ready mesej je Coach k. InsyaAllah I am all here to give you my best service (with your best effort and commitment too)😘
    END YEAR CHALLENGE! 📲LINK IN BIO
    ====================================
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline

    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0126959609

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  14  1  11 November, 2019
  • PROGRAM KURUS 30HARI !!
KURUS SEBELUM 2020 !!
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • PROGRAM KURUS 30HARI !!
    KURUS SEBELUM 2020 !!
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  25  1  11 November, 2019
  • Betul ke minum herbalife boleh kurus ?
Yes dear..
Bila dah join program dengan saya..
Headcoach akan beri mealplan khas untuk setiap tinggi dan berat badan kita supaya dapat result bila minum herbalife ni..
TURUN 4_7KG SEBULAN dengan pakej diatas sahaja..
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Betul ke minum herbalife boleh kurus ?
    Yes dear..
    Bila dah join program dengan saya..
    Headcoach akan beri mealplan khas untuk setiap tinggi dan berat badan kita supaya dapat result bila minum herbalife ni..
    TURUN 4_7KG SEBULAN dengan pakej diatas sahaja..
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  21  1  11 November, 2019
  • PROGRAM TURUN BERAT ONLINE | MUDAH DAN BERKESAN

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

DAFTAR SEKARANG 📲 WHATSAPP COACH_INAKHAIRI 0148268639

Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
💥Group Coaching Ohsem
🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online
✅Tak Wajib Pegi Gym
✅ Tak Wajib Berlapar
✅ Tak Wajib Skip Meal
✅ Tak Wajib Eat Clean
✅ Tak Wajib Masak sendiri
💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
💐Wajib Enjoy
💐Wajib tidak stress
✔️Group Coaching Wanita sahaja
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Coaching Group yang supportive
✔️Food Diary Checking, HomeWork
📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
✔️Reward
✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

#herbalifecoach
#teamsurikurus
#herbalifebrunei
  • PROGRAM TURUN BERAT ONLINE | MUDAH DAN BERKESAN

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

    DAFTAR SEKARANG 📲 WHATSAPP COACH_INAKHAIRI 0148268639

    Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
    💥Group Coaching Ohsem
    🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
    🌺 Kelas Kurus Online
    ✅Tak Wajib Pegi Gym
    ✅ Tak Wajib Berlapar
    ✅ Tak Wajib Skip Meal
    ✅ Tak Wajib Eat Clean
    ✅ Tak Wajib Masak sendiri
    💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
    💐Wajib Enjoy
    💐Wajib tidak stress
    ✔️Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️Coaching Group yang supportive
    ✔️Food Diary Checking, HomeWork
    📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
    ✔️Reward
    ✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

    #herbalifecoach
    #teamsurikurus
    #herbalifebrunei

  •  1  1  11 November, 2019
  • DOA ADALAH SENJATA ORANG MUKMIN😍
Semoga yang baca Status ini kaya dan berjaya dalam apa sahaja bisnes yang dilakukan..😁
KURUS SEBELUM 2020!!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG
📲0123621339
@coach_nuratiqahjaafar
  • DOA ADALAH SENJATA ORANG MUKMIN😍
    Semoga yang baca Status ini kaya dan berjaya dalam apa sahaja bisnes yang dilakukan..😁
    KURUS SEBELUM 2020!!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG
    📲0123621339
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  84  1  11 November, 2019
  • Ramai yang turun berat & kekal kurus dgn mudah guna Herbalife ni bukan la sebab Herbalife ni ubat kurus atau sekat selera makan. Tak.
Herbalife BUKAN ubat kurus, tapi meal replacement yg rendah kalori, tapi padat dengan nutrisi.
.
So macam mana Herbalife bantu turun berat & kekal kurus dengan MUDAH & BERKESAN?
Antaranya adalah dengan mealplan & guideline yg betul, anda boleh kurangkan pengambilan kalori harian untuk turun berat tanpa kurangkan pengambilan nutrisi harian. 😍
.
Nak tau MUDAH nya kurus dengan SuriKurus ni macam mana?
❌ Tak wajib eat clean. Nak makan ikan/ayam goreng boleh, nak makan ayam masak merah pun boleh. Boleh makan lauk melayu yg anda teringin.
❌ Tak wajib exercise. Of course exercise ada banyak manfaat untuk badan, tapi tu bukan yg utama. Focus 1 thing at a time, bermula dgn pemakanan seimbang.
✔️ JIMAT masa & duit untuk prepare healthy food. Shake Herbalife ni menjimatkan perbelanjaan bulanan tau & jimat masa. 2 minit je nak prepare.
✔️Kurus tanpa berlapar & tak perlu complicated. Anda boleh kurus walau dalam apa jua lifestyle. Yg penting ikut guideline mealplan & coaching je.
🍚 Boleh makan nasi hari-hari.
.
Pendek katanya anda boleh kurus dengan selesa, mudah & berkesan. Tak perlu focus on perfection pun. Relax & enjoy je ikut mealplan, tau2 je berat turun 5kg, 10kg, sampai la dapat berat ideal 🤩

START YOURS! 📲0193709753 Coach Fatin

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #onlinecoaching
  • Ramai yang turun berat & kekal kurus dgn mudah guna Herbalife ni bukan la sebab Herbalife ni ubat kurus atau sekat selera makan. Tak.
    Herbalife BUKAN ubat kurus, tapi meal replacement yg rendah kalori, tapi padat dengan nutrisi.
    .
    So macam mana Herbalife bantu turun berat & kekal kurus dengan MUDAH & BERKESAN?
    Antaranya adalah dengan mealplan & guideline yg betul, anda boleh kurangkan pengambilan kalori harian untuk turun berat tanpa kurangkan pengambilan nutrisi harian. 😍
    .
    Nak tau MUDAH nya kurus dengan SuriKurus ni macam mana?
    ❌ Tak wajib eat clean. Nak makan ikan/ayam goreng boleh, nak makan ayam masak merah pun boleh. Boleh makan lauk melayu yg anda teringin.
    ❌ Tak wajib exercise. Of course exercise ada banyak manfaat untuk badan, tapi tu bukan yg utama. Focus 1 thing at a time, bermula dgn pemakanan seimbang.
    ✔️ JIMAT masa & duit untuk prepare healthy food. Shake Herbalife ni menjimatkan perbelanjaan bulanan tau & jimat masa. 2 minit je nak prepare.
    ✔️Kurus tanpa berlapar & tak perlu complicated. Anda boleh kurus walau dalam apa jua lifestyle. Yg penting ikut guideline mealplan & coaching je.
    🍚 Boleh makan nasi hari-hari.
    .
    Pendek katanya anda boleh kurus dengan selesa, mudah & berkesan. Tak perlu focus on perfection pun. Relax & enjoy je ikut mealplan, tau2 je berat turun 5kg, 10kg, sampai la dapat berat ideal 🤩

    START YOURS! 📲0193709753 Coach Fatin

    #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #onlinecoaching

  •  5  1  11 November, 2019
  • macamana nak makan sekadar cukup untuk badan?

Ikut MEAL PLAN.

Meal plan ni perlu untuk badan kita biar dia tau bila dia akan terima makanan dan tukar makanan jadi tenaga. Bila kita tahu defisit kalori harian senang nak buat meal plan tu. meal plan tu betul insyaAllah confirm senang nak turun berat, kekal berat or naik berat. 
Agak pening nak buat meal plan, sila tanya orang yang ada ilmu pasal tu. Nak try and error boleh cuma nanti jangan tanya kenapa dah ikut meal plan tak turun berat.

You join #teamsurikurus confirm dapat meal plan. No worries ye 😉

TEAMSURIKURUS ONLINE COACHING 💌 [ click link at bio ] #kurus30hari #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
  • macamana nak makan sekadar cukup untuk badan?

    Ikut MEAL PLAN.

    Meal plan ni perlu untuk badan kita biar dia tau bila dia akan terima makanan dan tukar makanan jadi tenaga. Bila kita tahu defisit kalori harian senang nak buat meal plan tu. meal plan tu betul insyaAllah confirm senang nak turun berat, kekal berat or naik berat.
    Agak pening nak buat meal plan, sila tanya orang yang ada ilmu pasal tu. Nak try and error boleh cuma nanti jangan tanya kenapa dah ikut meal plan tak turun berat.

    You join #teamsurikurus confirm dapat meal plan. No worries ye 😉

    TEAMSURIKURUS ONLINE COACHING 💌 [ click link at bio ] #kurus30hari #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

  •  26  1  11 November, 2019
  • Nak diet tapi tak sempat prepare healthy food?
Herbalife shake kan ada.
Get your HEALTHY FAST FOOD NOW

Nutrition to LOSE WEIGHT HEATHILY

DAPATKAN HERBALIFE ORIGINAL DI SINI 📲019 9970 666

Dapat sekali semua ni terus (inclusive with products purchase)
✔Personalize Mealplan
✔Guideline Penggunaan Produk Mengikut Keperluan Anda
✔Coaching Group yang Awesome
✔Intense Coaching
✔Homework/Weekly Challenge
✔Food Diary Checking
✔Reward and Recognition🎁

#kurus30hari 
#perutkempis
#endyearchallenge
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Nak diet tapi tak sempat prepare healthy food?
    Herbalife shake kan ada.
    Get your HEALTHY FAST FOOD NOW

    Nutrition to LOSE WEIGHT HEATHILY

    DAPATKAN HERBALIFE ORIGINAL DI SINI 📲019 9970 666

    Dapat sekali semua ni terus (inclusive with products purchase)
    ✔Personalize Mealplan
    ✔Guideline Penggunaan Produk Mengikut Keperluan Anda
    ✔Coaching Group yang Awesome
    ✔Intense Coaching
    ✔Homework/Weekly Challenge
    ✔Food Diary Checking
    ✔Reward and Recognition🎁

    #kurus30hari
    #perutkempis
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  2  1  11 November, 2019
  • Dengan meal plan surikurus, jangan risau takut lapar.. 🌙PROJEK TURUN BERAT ONLINE MUDAH DAN BERKESAN🌙 ❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ Boleh makan nasi
✔️ Personalize Mealplan yang mudah
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔️ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE
SURIKURUS ONLINE COACHING
📲0133734868

#teamsurikurus
#kurusmakannasi
#kurussebelum2020
#ProgramKurus30Hari
#coachkurusonlinemalaysia
#HerbalifeKl
#herbalifemalaysia
  • Dengan meal plan surikurus, jangan risau takut lapar.. 🌙PROJEK TURUN BERAT ONLINE MUDAH DAN BERKESAN🌙 ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    ✔️ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    ✔️ Boleh makan nasi
    ✔️ Personalize Mealplan yang mudah
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔️ Ebook Resipi Sihat
    🎁 Rewards & Recognitions

    KURUS DENGAN HERBALIFE
    SURIKURUS ONLINE COACHING
    📲0133734868

    #teamsurikurus
    #kurusmakannasi
    #kurussebelum2020
    #ProgramKurus30Hari
    #coachkurusonlinemalaysia
    #HerbalifeKl
    #herbalifemalaysia

  •  3  0  11 November, 2019
  • 😅.
#opps🙊.
.
Well, it’s never too late pun kalau nak start sekarang. Belum lagi 2020.
.
If you really want to do it, better do it now. Sebab if you put it off to later it’s going to be the exact same cycle again.
.
Decide.
Take action.
Enjoy yourself.
.
Along the way memang bukan all sunshine and rainbow, but you can get through all of it one at a time once you set your mind.
.
Remember, masih belum terlambat 🙂.
.
#teamsurikurus #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #surikurusonlinecoaching #coachperempuan
  • 😅.
    #opps🙊.
    .
    Well, it’s never too late pun kalau nak start sekarang. Belum lagi 2020.
    .
    If you really want to do it, better do it now. Sebab if you put it off to later it’s going to be the exact same cycle again.
    .
    Decide.
    Take action.
    Enjoy yourself.
    .
    Along the way memang bukan all sunshine and rainbow, but you can get through all of it one at a time once you set your mind.
    .
    Remember, masih belum terlambat 🙂.
    .
    #teamsurikurus #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #surikurusonlinecoaching #coachperempuan

  •  1  0  11 November, 2019
  • 😅.
#opps🙊.
.
Well, it’s never too late pun kalau nak start sekarang. Belum lagi 2020.
.
If you really want to do it, better do it now. Sebab if you put it off to later it’s going to be the exact same cycle again.
.
Decide.
Take action.
Enjoy yourself.
.
Along the way memang bukan all sunshine and rainbow, but you can get through all of it one at a time once you set your mind.
.
Remember, masih belum terlambat 🙂.
.
#teamsurikurus #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #surikurusonlinecoaching #coachperempuan
  • 😅.
    #opps🙊.
    .
    Well, it’s never too late pun kalau nak start sekarang. Belum lagi 2020.
    .
    If you really want to do it, better do it now. Sebab if you put it off to later it’s going to be the exact same cycle again.
    .
    Decide.
    Take action.
    Enjoy yourself.
    .
    Along the way memang bukan all sunshine and rainbow, but you can get through all of it one at a time once you set your mind.
    .
    Remember, masih belum terlambat 🙂.
    .
    #teamsurikurus #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #surikurusonlinecoaching #coachperempuan

  •  1  0  11 November, 2019
  • Sini-sini 👋🏻👋🏻
.
PRODUK DARIPADA KAMI:
✅Direct dari HERBALIFE HQ, ada guarantee, penghantaran yang terjamin keadaan barang.
✅Tulen, tiada kes expired.
✅Bayar 100% harga produk.
✅Coaching is free and inclusive for those who purchase with us.
.
Dapatkan HERBALIFE di sini (coaching after purchase and FREE): .
✔️Turun 4-7kg, SHAPELOSS.
✔️Personalised mealplan (sesuai  utk wanita sibuk, ibu menyusu, surirumah).
✔️Challenges & Homework.
✔️Coaching group (wanita sahaja).
✔️ Kelas Pemakanan.
✔️One-to-one coaching.
✔️ Video Senaman.
📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU.
❇️ KURUS SAMPAI JADI SEBELUM 2020.
📲0194514939 (link in BIO)
  • Sini-sini 👋🏻👋🏻
    .
    PRODUK DARIPADA KAMI:
    ✅Direct dari HERBALIFE HQ, ada guarantee, penghantaran yang terjamin keadaan barang.
    ✅Tulen, tiada kes expired.
    ✅Bayar 100% harga produk.
    ✅Coaching is free and inclusive for those who purchase with us.
    .
    Dapatkan HERBALIFE di sini (coaching after purchase and FREE): .
    ✔️Turun 4-7kg, SHAPELOSS.
    ✔️Personalised mealplan (sesuai utk wanita sibuk, ibu menyusu, surirumah).
    ✔️Challenges & Homework.
    ✔️Coaching group (wanita sahaja).
    ✔️ Kelas Pemakanan.
    ✔️One-to-one coaching.
    ✔️ Video Senaman.
    📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU.
    ❇️ KURUS SAMPAI JADI SEBELUM 2020.
    📲0194514939 (link in BIO)

  •  0  1  11 November, 2019
  • Shake disebalik timbunan kerja. Alhamdulillah ada shake. Kalau tak, setiap pagi saya masih berkejar2an nak sarapan. Kadang2 akan skip je sebab tak sempat. Sampai masa lunch, saya makan sekali banyak.
.
Mostly my day macam tu. Dari saya zaman belajar sampailah kerja. Breakfast sama ada lambat, atau lunch je nanti. Macam tu lah saya sampai jadi 97kg.
.
Anda tak perlu cecah berat hampir 100kg baru nak bermula. Bermulalah dari sekarang. Kesihatan tu aset yang tak ternilai.❤
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Shake disebalik timbunan kerja. Alhamdulillah ada shake. Kalau tak, setiap pagi saya masih berkejar2an nak sarapan. Kadang2 akan skip je sebab tak sempat. Sampai masa lunch, saya makan sekali banyak.
    .
    Mostly my day macam tu. Dari saya zaman belajar sampailah kerja. Breakfast sama ada lambat, atau lunch je nanti. Macam tu lah saya sampai jadi 97kg.
    .
    Anda tak perlu cecah berat hampir 100kg baru nak bermula. Bermulalah dari sekarang. Kesihatan tu aset yang tak ternilai.❤
    ============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
    ✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
    ✔️ Coaching Group yang awesome
    ✔️ Intense Coaching!
    ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
    ✔️ Rewards & Recognitions 🎁
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  3  1  11 November, 2019
  • Kurus tanpa stress dan tanpa perlu berlapar! 😍📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
  • Kurus tanpa stress dan tanpa perlu berlapar! 😍📲+60127462341. .

    PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
    ❎ Kurus tanpa stress
    ❎ Tak wajib masak
    ❎ Tak wajib bersenam
    ❎ Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
    ✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, food diary checking, intense coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    😍 Rewards & recognition . .

    DAFTAR SEKARANG!! 👇
    Herbalife Coach Faizah
    +60127462341. .

    #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

  •  1  1  11 November, 2019
  • Kurus tanpa stress dan tanpa perlu berlapar! 😍📲+60127462341. .

PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
❎ Kurus tanpa stress
❎ Tak wajib masak
❎ Tak wajib bersenam
❎ Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, food diary checking, intense coaching
✔ Ebook resepi sihat
😍 Rewards & recognition . .

DAFTAR SEKARANG!! 👇
Herbalife Coach Faizah
+60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
  • Kurus tanpa stress dan tanpa perlu berlapar! 😍📲+60127462341. .

    PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019
    ❎ Kurus tanpa stress
    ❎ Tak wajib masak
    ❎ Tak wajib bersenam
    ❎ Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu
    ✔ Boleh makan nasi (juga sambal)
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, food diary checking, intense coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    😍 Rewards & recognition . .

    DAFTAR SEKARANG!! 👇
    Herbalife Coach Faizah
    +60127462341. .

    #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

  •  2  1  11 November, 2019
  • Lunch time! Pilih la makanan yang lengkap seimbang, rendah lemak, tinggi protein, tinggi fibre. Paling penting kita happy dengan apa yang kita makan. Salah satu favourite saya untuk lunch meal yang mudah didapati dan lengkap seimbang adalah nasi ayam! 😍 Sedapppnyaaa 🤤 Pastu minuman pulak pekena teamix bancuh sejak tambah ais ketul sekali... oh nikmatnya waktu panas-panas tengah lapar dahaga gini 😋
.
So, korang lunch apa harini ? Cer sharee 🤗
.
#TeamSuriKurus #kurusmakannasi #ayamas #roastedblackpepper #ayampercik #teamixherbalife #herbalifemalaysia
  • Lunch time! Pilih la makanan yang lengkap seimbang, rendah lemak, tinggi protein, tinggi fibre. Paling penting kita happy dengan apa yang kita makan. Salah satu favourite saya untuk lunch meal yang mudah didapati dan lengkap seimbang adalah nasi ayam! 😍 Sedapppnyaaa 🤤 Pastu minuman pulak pekena teamix bancuh sejak tambah ais ketul sekali... oh nikmatnya waktu panas-panas tengah lapar dahaga gini 😋
    .
    So, korang lunch apa harini ? Cer sharee 🤗
    .
    #TeamSuriKurus #kurusmakannasi #ayamas #roastedblackpepper #ayampercik #teamixherbalife #herbalifemalaysia

  •  1  0  11 November, 2019
  • Lunch time! Pilih la makanan yang lengkap seimbang, rendah lemak, tinggi protein, tinggi fibre. Paling penting kita happy dengan apa yang kita makan. Salah satu favourite saya untuk lunch meal yang mudah didapati dan lengkap seimbang adalah nasi ayam! 😍 Sedapppnyaaa 🤤 Pastu minuman pulak pekena teamix bancuh sejak tambah ais ketul sekali... oh nikmatnya waktu panas-panas tengah lapar dahaga gini 😋
.
So, korang lunch apa harini ? Cer sharee 🤗
.
#TeamSuriKurus #kurusmakannasi #ayamas #roastedblackpepper #ayampercik #teamixherbalife #herbalifemalaysia
  • Lunch time! Pilih la makanan yang lengkap seimbang, rendah lemak, tinggi protein, tinggi fibre. Paling penting kita happy dengan apa yang kita makan. Salah satu favourite saya untuk lunch meal yang mudah didapati dan lengkap seimbang adalah nasi ayam! 😍 Sedapppnyaaa 🤤 Pastu minuman pulak pekena teamix bancuh sejak tambah ais ketul sekali... oh nikmatnya waktu panas-panas tengah lapar dahaga gini 😋
    .
    So, korang lunch apa harini ? Cer sharee 🤗
    .
    #TeamSuriKurus #kurusmakannasi #ayamas #roastedblackpepper #ayampercik #teamixherbalife #herbalifemalaysia

  •  0  1  11 November, 2019
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
.
MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia.
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
    .
    MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia.

  •  0  1  11 November, 2019
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
.
MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia.
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
    .
    MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia.

  •  1  1  11 November, 2019
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
.
MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲017-4511356
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia.
  • Basic package pun boleh kurus tau. Yang penting konsisten dan bersedia untuk belajar okey! Jom daftar harini untuk Kurus Sebelum 2020 😘
    .
    MISI KURUS 2020 - JOM KURUS SAMPAI JADI!
    ✔️ Turun 5-15kg sebelum 2020
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan mudah untuk kurus
    📓 EBOOK Resipi Sihat!
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲017-4511356
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia.

  •  0  1  11 November, 2019
  • Dah plan ke bila nak buat larian minggu ni? Jom kita main lumba lari minggu ni. Main kejar-kejar 'police and thief' dengan anak-anak pun boleh. Stay active everyday guys!
.
#coachkurusmudah #teamsurikurus #programkurus30hari
  • Dah plan ke bila nak buat larian minggu ni? Jom kita main lumba lari minggu ni. Main kejar-kejar 'police and thief' dengan anak-anak pun boleh. Stay active everyday guys!
    .
    #coachkurusmudah #teamsurikurus #programkurus30hari

  •  6  0  11 November, 2019
  • Ni haa lagi satu testimoni kurus selepas bersalin ??
-Boleh kurus tanpa efect susu badan jika betul2 follow mealplan..
-Start program time berpantang dan menyusukan..
-Ada mealplan khas untuk ibu yang menyusukan anak..
-Dari start program dan sampai sekarang dah mantain ideal weight..
KURUS SELEPAS BERSALIN !!
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Ni haa lagi satu testimoni kurus selepas bersalin ??
    -Boleh kurus tanpa efect susu badan jika betul2 follow mealplan..
    -Start program time berpantang dan menyusukan..
    -Ada mealplan khas untuk ibu yang menyusukan anak..
    -Dari start program dan sampai sekarang dah mantain ideal weight..
    KURUS SELEPAS BERSALIN !!
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  38  1  11 November, 2019

Top #teamsurikurus Posts

  • Be stronger than your excuses.
I’m always here when you need a Coach. 😘
=====================================
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0182234079 ✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline

TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

Start Now 📲0182234079
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Be stronger than your excuses.
    I’m always here when you need a Coach. 😘
    =====================================
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0182234079 ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline

    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    Start Now 📲0182234079
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  556  10  10 November, 2019
  • Jaga makan,,jaga diri,,jaga kesihatan..
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Jaga makan,,jaga diri,,jaga kesihatan..
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  3,103  9  31 October, 2019
  • Antara surah-surah yang paling saya suka amalkan...
Apa kelebihan amalkan surah ni:-
.
.
Sabda Rasulullah s.a.w. : “Ajarkanlah surah Al-Waqi’ah kepada isteri-isterimu. Kerana sesungguhnya ia adalah surah Kekayaan.” (Hadis riwayat Ibnu Ady)
Semoga Saya dan anda semua tergolong dalam kalangan orang yang itiqamah..InshaAllah Aamin😍😍
#herbalifecoach 
#herbalifekajang
  • Antara surah-surah yang paling saya suka amalkan...
    Apa kelebihan amalkan surah ni:-
    .
    .
    Sabda Rasulullah s.a.w. : “Ajarkanlah surah Al-Waqi’ah kepada isteri-isterimu. Kerana sesungguhnya ia adalah surah Kekayaan.” (Hadis riwayat Ibnu Ady)
    Semoga Saya dan anda semua tergolong dalam kalangan orang yang itiqamah..InshaAllah Aamin😍😍
    #herbalifecoach
    #herbalifekajang

  •  865  18  30 October, 2019
  • Jom amalkan😌😌
Moga bermanfaat buat Semua..InshaAllah😍
.
.
  • Jom amalkan😌😌
    Moga bermanfaat buat Semua..InshaAllah😍
    .
    .

  •  1,183  8  11 October, 2019
  • By: Alvin Zhou and Tasty

Ingredients (for 5 servings)
CHICKEN MARINADE
3 boneless, skinless chicken breasts
½ cup plain yogurt (125 g)
2 tablespoons lemon juice
6 cloves garlic, minced
1 tablespoon minced ginger
2 teaspoons salt
2 teaspoons ground cumin
2 teaspoons garam masala
2 teaspoons paprika
SAUCE
3 tablespoons oil
1 large onion, finely chopped
2 tablespoons minced ginger
8 cloves garlic, minced
2 teaspoons ground cumin
2 teaspoons ground turmeric
2 teaspoons ground coriander
2 teaspoons paprika
2 teaspoons chili powder
2 teaspoons garam masala
1 tablespoon tomato puree
3 ½ cups tomato sauce (800 g)
1 ¼ cups water (300 mL)
1 cup heavy cream (250 mL)
¼ cup fresh cilantro, for garnish (10 g)
cooked rice, for serving
naan bread, for serving
SPECIAL EQUIPMENT
Bamboo or wooden skewers

Preparation
Slice the chicken into bite-sized chunks. Combine the cubed chicken with the yogurt, lemon juice, garlic, ginger, salt, cumin, garam masala, and paprika and stir until well-coated.
Cover and refrigerate for at least 1 hour, or overnight.
Preheat the oven to 500°F (260°C). Line a high-sided baking pan or roasting tray with parchment paper.
Place the marinated chicken pieces on bamboo or wooden skewers, then set them over the prepared baking pan, making sure there is space underneath the chicken to help distribute the heat more evenly. Bake for about 15 minutes, until slightly dark brown on the edges.
Make the sauce: Heat the oil in a large pot over medium heat, then sauté the onions, ginger, and garlic until tender but not browned. Add the cumin, turmeric, coriander, paprika, chili powder, and garam masala and stir constantly for about 30 seconds, until the spices are fragrant. Stir in the tomato puree, tomato sauce, and 1 ¼ cups of water, then bring to a boil and cook for about 5 minutes. Pour in the cream.
Remove the chicken from the skewers and add to the sauce, cooking for another 1-2 minutes. Garnish with cilantro and serve over rice or alongside naan bread.
Enjoy!
  • By: Alvin Zhou and Tasty

    Ingredients (for 5 servings)
    CHICKEN MARINADE
    3 boneless, skinless chicken breasts
    ½ cup plain yogurt (125 g)
    2 tablespoons lemon juice
    6 cloves garlic, minced
    1 tablespoon minced ginger
    2 teaspoons salt
    2 teaspoons ground cumin
    2 teaspoons garam masala
    2 teaspoons paprika
    SAUCE
    3 tablespoons oil
    1 large onion, finely chopped
    2 tablespoons minced ginger
    8 cloves garlic, minced
    2 teaspoons ground cumin
    2 teaspoons ground turmeric
    2 teaspoons ground coriander
    2 teaspoons paprika
    2 teaspoons chili powder
    2 teaspoons garam masala
    1 tablespoon tomato puree
    3 ½ cups tomato sauce (800 g)
    1 ¼ cups water (300 mL)
    1 cup heavy cream (250 mL)
    ¼ cup fresh cilantro, for garnish (10 g)
    cooked rice, for serving
    naan bread, for serving
    SPECIAL EQUIPMENT
    Bamboo or wooden skewers

    Preparation
    Slice the chicken into bite-sized chunks. Combine the cubed chicken with the yogurt, lemon juice, garlic, ginger, salt, cumin, garam masala, and paprika and stir until well-coated.
    Cover and refrigerate for at least 1 hour, or overnight.
    Preheat the oven to 500°F (260°C). Line a high-sided baking pan or roasting tray with parchment paper.
    Place the marinated chicken pieces on bamboo or wooden skewers, then set them over the prepared baking pan, making sure there is space underneath the chicken to help distribute the heat more evenly. Bake for about 15 minutes, until slightly dark brown on the edges.
    Make the sauce: Heat the oil in a large pot over medium heat, then sauté the onions, ginger, and garlic until tender but not browned. Add the cumin, turmeric, coriander, paprika, chili powder, and garam masala and stir constantly for about 30 seconds, until the spices are fragrant. Stir in the tomato puree, tomato sauce, and 1 ¼ cups of water, then bring to a boil and cook for about 5 minutes. Pour in the cream.
    Remove the chicken from the skewers and add to the sauce, cooking for another 1-2 minutes. Garnish with cilantro and serve over rice or alongside naan bread.
    Enjoy!

  •  623  8  3 October, 2019
  • Deep sangat😣😣
Semoga kita semua menjadi manusia yang sentiasa bersyukur..
.
.
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Deep sangat😣😣
    Semoga kita semua menjadi manusia yang sentiasa bersyukur..
    .
    .
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  1,564  11  28 September, 2019
  • Besarnya pahala sedekah ni...nampak ringan je kan..Moga istiqamah..
Sedekah yang terbaik buat keluarga dan Adik beradik kita..InshaAllah😘
.
.
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Besarnya pahala sedekah ni...nampak ringan je kan..Moga istiqamah..
    Sedekah yang terbaik buat keluarga dan Adik beradik kita..InshaAllah😘
    .
    .
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  1,525  10  27 October, 2019
  • Betul tu betul😁😁Dah pernah alami ..
Kurus Sebelum 2020!!
Ask me how !!..
.
.

Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Betul tu betul😁😁Dah pernah alami ..
    Kurus Sebelum 2020!!
    Ask me how !!..
    .
    .

    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  1,039  21  17 hours ago