#teamkaktila Instagram Photos & Videos

teamkaktila - 47.1k posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
36.8
average likes

Latest #teamkaktila Posts

  • LOST BERKILO2 DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
.
Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
Kesan positive seawal 1 setโ—
Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
.
Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Harga : RM78 / 1 SET
Postage : RM10 SM / RM15 SS
*Freegifts percuma disediakan*
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO
  • LOST BERKILO2 DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
    Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
    Kesan positive seawal 1 setโ—
    Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
    Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
    Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
    .
    Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
    .
    Harga : RM78 / 1 SET
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    *Freegifts percuma disediakan*
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO

  •  2  1  41 minutes ago
  • SIS JEERA LOST 20KG DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
.
Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
Kesan positive seawal 1 setโ—
Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
.
Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Harga : RM78 / 1 SET
Postage : RM10 SM / RM15 SS
*Freegifts percuma disediakan*
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO
  • SIS JEERA LOST 20KG DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
    Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
    Kesan positive seawal 1 setโ—
    Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
    Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
    Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
    .
    Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
    .
    Harga : RM78 / 1 SET
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    *Freegifts percuma disediakan*
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO

  •  1  1  41 minutes ago
  • LOST BERKILO2 DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
.
Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
Kesan positive seawal 1 setโ—
Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
.
Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Harga : RM78 / 1 SET
Postage : RM10 SM / RM15 SS
*Freegifts percuma disediakan*
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO
  • LOST BERKILO2 DGN MODAL RM2.60 JE SEHARI ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Power sgt uolls minuman diet ni dh buat ramai kurus melidiโ—
    Testimoni yg dh berjaya kurus mencecah 1000++
    Kesan positive seawal 1 setโ—
    Membakar lemak kaw kaw dkt bahagian perut buncit, peha bergesel, lengan sado, pipi pau, double chin dan mcm2 lagi
    Sesuai utk gemuk air, gemuk daging, gemuk lemak, lelaki & perempuan semua blhโ—
    Ibu menyusukan baby 6 bulan keatas pun boleh...
    .
    Haa dah la murah, kesan setanding slimming centre pulak ! Jom kurus melidi ! Stock terhad mmg laku keras uolls ! Berminat cpt2 pm sis jeera segera okay ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
    .
    Harga : RM78 / 1 SET
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    *Freegifts percuma disediakan*
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860 @ CLICK LINK DIBIO

  •  2  1  42 minutes ago
  • *CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?* Tanda badan makin membesar bila โคต

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya ๐Ÿ˜‚

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

#KlubnaLaleh
#KurusItuSIHAT
#jangancopy
#teamkaktila
#mohonshare
  • *CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?* Tanda badan makin membesar bila โคต

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya ๐Ÿ˜‚

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

    #KlubnaLaleh
    #KurusItuSIHAT
    #jangancopy
    #teamkaktila
    #mohonshare

  •  2  0  1 hour ago
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila โคต

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya ๐Ÿ˜‚

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

#KlubnaLaleh
#KurusItuSIHAT
#jangancopy
#teamkaktila
#mohonshare
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila โคต

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya ๐Ÿ˜‚

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

    #KlubnaLaleh
    #KurusItuSIHAT
    #jangancopy
    #teamkaktila
    #mohonshare

  •  0  0  1 hour ago
  • TESTIMONI DUTA ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Tak percaya boleh tengok sendiri gambar lama duta kita dengan latest pic. Woaaah ketara pipi dah tak tembam uolsss. Dah ada anak pun menten tau
.
Nak jadi cam duta kita? Wasap lekaihhh
.
#klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila
  • TESTIMONI DUTA ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Tak percaya boleh tengok sendiri gambar lama duta kita dengan latest pic. Woaaah ketara pipi dah tak tembam uolsss. Dah ada anak pun menten tau
    .
    Nak jadi cam duta kita? Wasap lekaihhh
    .
    #klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila

  •  0  0  2 hours ago
  • SELERA MAKAN TERKAWAL DGN 1 SACHETS #KLUBNA SAJA ๐Ÿ”ฅ
.
Tudiaa customer kita baru je try 1 sachet tau terus rasa kenyang je seharian. Kalau dulu makan 2 3 bungkus nasi lemak skrg amik 1 pun dh kenyang.
.
Sis ni pun happy sgt selera makan terkawal xde dh istilah terlajak makan hari2. Mudah xperlu pun jaga mkn strict sgt tau dgn adanya kopi ni alhamdulillah mmg sgt membantu. Customer happy kita pun happy! Awk yg blm cuba meh try 1 set & rasai keberkesanan nya sendiri okay ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • SELERA MAKAN TERKAWAL DGN 1 SACHETS #KLUBNA SAJA ๐Ÿ”ฅ
    .
    Tudiaa customer kita baru je try 1 sachet tau terus rasa kenyang je seharian. Kalau dulu makan 2 3 bungkus nasi lemak skrg amik 1 pun dh kenyang.
    .
    Sis ni pun happy sgt selera makan terkawal xde dh istilah terlajak makan hari2. Mudah xperlu pun jaga mkn strict sgt tau dgn adanya kopi ni alhamdulillah mmg sgt membantu. Customer happy kita pun happy! Awk yg blm cuba meh try 1 set & rasai keberkesanan nya sendiri okay ๐Ÿ˜‰
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  2  1  4 hours ago
  • SELERA MAKAN TERKAWAL DGN 1 SACHETS #KLUBNA SAJA ๐Ÿ”ฅ
.
Tudiaa customer kita baru je try 1 sachet tau terus rasa kenyang je seharian. Kalau dulu makan 2 3 bungkus nasi lemak skrg amik 1 pun dh kenyang.
.
Sis ni pun happy sgt selera makan terkawal xde dh istilah terlajak makan hari2. Mudah xperlu pun jaga mkn strict sgt tau dgn adanya kopi ni alhamdulillah mmg sgt membantu. Customer happy kita pun happy! Awk yg blm cuba meh try 1 set & rasai keberkesanan nya sendiri okay ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • SELERA MAKAN TERKAWAL DGN 1 SACHETS #KLUBNA SAJA ๐Ÿ”ฅ
    .
    Tudiaa customer kita baru je try 1 sachet tau terus rasa kenyang je seharian. Kalau dulu makan 2 3 bungkus nasi lemak skrg amik 1 pun dh kenyang.
    .
    Sis ni pun happy sgt selera makan terkawal xde dh istilah terlajak makan hari2. Mudah xperlu pun jaga mkn strict sgt tau dgn adanya kopi ni alhamdulillah mmg sgt membantu. Customer happy kita pun happy! Awk yg blm cuba meh try 1 set & rasai keberkesanan nya sendiri okay ๐Ÿ˜‰
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  3  1  4 hours ago
  • 7 HARI LOST 3KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Yeay dulu ragu2 nk cuba skrg ehhh berat turun laju la pulak katanya. Tak menyesal cuba. Baru seminggu dh lost 3kg. Blm sebulan detox lg tu kan. Kalau sebulan confirm 2-10kg blh lost ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Kami tak propa. Awk nilai sendiri drpd feedback customer sis. Dia cuba & dh rasai results positive sendiri. Awk yg lain jom lerrr join misi kurus sblm raya haji pulak. Masih ada masa nk merasa body curvy2. Janji grab 1 set skrg sis jamin results mmg berbaloi ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • 7 HARI LOST 3KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
    .
    Yeay dulu ragu2 nk cuba skrg ehhh berat turun laju la pulak katanya. Tak menyesal cuba. Baru seminggu dh lost 3kg. Blm sebulan detox lg tu kan. Kalau sebulan confirm 2-10kg blh lost ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Kami tak propa. Awk nilai sendiri drpd feedback customer sis. Dia cuba & dh rasai results positive sendiri. Awk yg lain jom lerrr join misi kurus sblm raya haji pulak. Masih ada masa nk merasa body curvy2. Janji grab 1 set skrg sis jamin results mmg berbaloi ๐Ÿ˜‰
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  2  1  4 hours ago
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ? 
Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan. 
Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh. 
Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS . 
Best tak ? ๐Ÿ˜

#medinadesire
#klubnalaleh
#teamkaktila
#zonlarangancopy
#mohonshare
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ?
    Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

    Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

    Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
    ๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
    ๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
    ๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
    ๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
    ๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

    Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
    ๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
    ๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
    ๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

    Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan.
    Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh.
    Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS .
    Best tak ? ๐Ÿ˜

    #medinadesire
    #klubnalaleh
    #teamkaktila
    #zonlarangancopy
    #mohonshare

  •  3  0  4 hours ago
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ? 
Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan. 
Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh. 
Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS . 
Best tak ? ๐Ÿ˜

#medinadesire
#klubnalaleh
#teamkaktila
#zonlarangancopy
#mohonshare
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ?
    Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

    Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

    Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
    ๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
    ๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
    ๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
    ๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
    ๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

    Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
    ๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
    ๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
    ๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

    Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan.
    Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh.
    Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS .
    Best tak ? ๐Ÿ˜

    #medinadesire
    #klubnalaleh
    #teamkaktila
    #zonlarangancopy
    #mohonshare

  •  4  0  4 hours ago
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ? 
Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan. 
Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh. 
Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS . 
Best tak ? ๐Ÿ˜

#medinadesire
#klubnalaleh
#teamkaktila
#zonlarangancopy
#mohonshare
  • [ *BIAR BETUL ! ] MAKAN NASI HARI-HARI, BOLEH KURUS* ?
    Siapa cakap nak KURUS, tak boleh makan nasi, wajib bersenam, kena pantang itu ini, kena tahan lapar ?

    Kalau tak makan langsung, lagi lah susah nak KURUS wahai sayangku.

    Dengan KOPI #KLUBNA_LALEH, awak semua boleh makan macam biasa, sebab Kopi Ajaib nie mampu : ๐Ÿ‘‘ Bakar lemak 2 kali ganda
    ๐Ÿ‘‘ Perut kenyang & tak lapar
    ๐Ÿ‘‘ Meningkatkan tenaga
    ๐Ÿ‘‘ Bertindak sebagai Anti-Aging
    ๐Ÿ‘‘ Mengurangkan kolestrol
    ๐Ÿ‘‘ Mengelakkan serangan jantung

    Antara bahan dalam KlubnaLaleh : ๐ŸŽArabic Gum | Grape Seed ๐ŸŽPsyllium Husk | Brown Rice ๐ŸŽGreen Coffee | Robusta Coffee
    ๐ŸŽLemon Powder | Garcinia Cambogia
    ๐ŸŽPurple Potato | Apple Fiber
    ๐ŸŽOat Powder | Grape Seed

    Semua kandungan bahan semulajadi, lulus KKM dan di formulasikan dari Pakar Kesihatan.
    Mudah sangat dear, nak kurus dengan KlubnaLaleh.
    Minum-minum jer sebulan, timbang-timbang dahh KURUS .
    Best tak ? ๐Ÿ˜

    #medinadesire
    #klubnalaleh
    #teamkaktila
    #zonlarangancopy
    #mohonshare

  •  3  0  4 hours ago
  • LOST 15KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
.
Amalkan #kopiklubnalaleh secara consistent tau2 dh lost 15kg. Bkn tu je  tgk lerrr tu body reshape start ada cutting, perut pun kempis. Dari size XL ke S skrg ni. Kemain cantik dh sis ni tau ๐Ÿ˜
.
Takde stress exercise berjam2 kt gym. Blh makan 5-6kali sehari dgn portion yg btl. Blh mkn nasi blh jgk mkn lauk fav. Mudah je kwl selera mkn dgn kopi kurus ni. Haa nk tau more info psl diet santai tp blh lost berkilo2? Grab lerrr 1 set skrg sis akan share more info pd awk okay ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LOST 15KG DGN SET #KLUBNALALEH ๐Ÿ”ฅ
    .
    Amalkan #kopiklubnalaleh secara consistent tau2 dh lost 15kg. Bkn tu je tgk lerrr tu body reshape start ada cutting, perut pun kempis. Dari size XL ke S skrg ni. Kemain cantik dh sis ni tau ๐Ÿ˜
    .
    Takde stress exercise berjam2 kt gym. Blh makan 5-6kali sehari dgn portion yg btl. Blh mkn nasi blh jgk mkn lauk fav. Mudah je kwl selera mkn dgn kopi kurus ni. Haa nk tau more info psl diet santai tp blh lost berkilo2? Grab lerrr 1 set skrg sis akan share more info pd awk okay ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + NEW SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  1  1  8 hours ago
  • PAK CIK 60 TAHUN LOST 10KG DGN 2 SET #KLUBNALALEH๐Ÿ”ฅ
.
Uncle dh berumur pun dh try #kopikurusviral alhamdulillah sebulan saja berjaya lost 10kg. Perut buncit ketara makin susut. Seluar yg sama pun makin longgar ๐Ÿ‘
.
Alhamdulillah makin sihat & aktif uncle ni bulan puasa ni sbb bdn makin ringan. Awk yg lain xkn tgk je? Kalau uncle ni pun blh kurus awk mesti blh jgk. Start detox skrg siapa tau raya nnt blh berkebaya size S. Melepas peluang nnt rugi la ๐Ÿคญ
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • PAK CIK 60 TAHUN LOST 10KG DGN 2 SET #KLUBNALALEH๐Ÿ”ฅ
    .
    Uncle dh berumur pun dh try #kopikurusviral alhamdulillah sebulan saja berjaya lost 10kg. Perut buncit ketara makin susut. Seluar yg sama pun makin longgar ๐Ÿ‘
    .
    Alhamdulillah makin sihat & aktif uncle ni bulan puasa ni sbb bdn makin ringan. Awk yg lain xkn tgk je? Kalau uncle ni pun blh kurus awk mesti blh jgk. Start detox skrg siapa tau raya nnt blh berkebaya size S. Melepas peluang nnt rugi la ๐Ÿคญ
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  3  1  8 hours ago
  • IBU ANAK 4 BODY SLIM MCM ANAK DARA WOWโ—๐Ÿ˜ฑ
.
Penangan amalkan 5 set #klubnalaleh body ibu anak 4 ni bertukar jd size XS uolls! Nmpk tu body curvy, lengan peha pinggul semua mengecil, muka runcing comel sgt mcm anak dara aihhh ๐Ÿ˜
.
Skrg percaya kan yg ibu2 tanpa senam or diet extreme pun blh kurus tau. Key utamanya wajip consistent detox saja. Sis jamin 100% mmg akan menjadi. Kita ada lg 1000++ testimoni dh berjaya kurus dgn kopi organik kami. Jom join misi kurus tanpa stress dgn kami sementara peluang masih dibuka ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + SHAKER
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • IBU ANAK 4 BODY SLIM MCM ANAK DARA WOWโ—๐Ÿ˜ฑ
    .
    Penangan amalkan 5 set #klubnalaleh body ibu anak 4 ni bertukar jd size XS uolls! Nmpk tu body curvy, lengan peha pinggul semua mengecil, muka runcing comel sgt mcm anak dara aihhh ๐Ÿ˜
    .
    Skrg percaya kan yg ibu2 tanpa senam or diet extreme pun blh kurus tau. Key utamanya wajip consistent detox saja. Sis jamin 100% mmg akan menjadi. Kita ada lg 1000++ testimoni dh berjaya kurus dgn kopi organik kami. Jom join misi kurus tanpa stress dgn kami sementara peluang masih dibuka ๐Ÿ˜‰
    .
    ๐ŸŽ FREE EXCLUSIVE GELANG EMAS 24K + SHAKER
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  1  1  8 hours ago
  • TESTIMONI DUTA ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Tak percaya boleh tengok sendiri gambar lama duta kita dengan latest pic. Woaaah ketara pipi dah tak tembam uolsss. Dah ada anak pun menten tau
.
Nak jadi cam duta kita? Wasap lekaihhh
01162073204
.
#klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila
  • TESTIMONI DUTA ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Tak percaya boleh tengok sendiri gambar lama duta kita dengan latest pic. Woaaah ketara pipi dah tak tembam uolsss. Dah ada anak pun menten tau
    .
    Nak jadi cam duta kita? Wasap lekaihhh
    01162073204
    .
    #klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila

  •  1  0  8 hours ago

Top #teamkaktila Posts

  • *INILAH SAATNYA, RAHSIA YANG KU SIMPAN SELAMA INI, DAH TAK MAMPU PENDAM SORANG DIRI*

Ramai orang ingat saya pakai produk yang mahal harga ribu riban! Manalahhh nak mampu pakai beribu-ribu sebulan! Ada yang kata saya pergi sedut lemak! Ohhhh scary! "Awak pakai apa? Nampak kurus lain la! Mesti mahal! Saya nak cuba tapi takutlah! Ke awak pergi buat liposuction tu?! Sudah, sudah! Hahaha apesal ni! Tetiba jadi FEMESSSS!

Semua ni PUNCA dari #KLUBNA_LALEH! Takde makna nak sedut lemak! RAHSIA saya adalah ISTIQAMAH jaga pemakanan dengan KOPI AJAIB ni.

Jangan la amalkan sekali dua lepastu stop cakap TAKDE KESAN! Kena usahakan berterusan! 
Hasilnya memang PROVEN! Dulu lemak berkilo, tak yakin pada diri, kini makin berkeyakinan, dah PANDAI JAGA BADAN.

Harap-harap lepas ni, 
sis lebih tenang ๐Ÿ˜‚

Sebab dah #bongkarkan rahsia kurus melentiks dengan 
KLUBNA LALEH! 
Yang mana ada masalah macam sis, cecepat grab kopi detox ini! RECOMMENDED sis!

#medinadesire
#klubnalaleh
#kopikurus
#kurussebelumraya
#ZonLarangancopy
#mohonsharesahaja
#teamkaktila
  • *INILAH SAATNYA, RAHSIA YANG KU SIMPAN SELAMA INI, DAH TAK MAMPU PENDAM SORANG DIRI*

    Ramai orang ingat saya pakai produk yang mahal harga ribu riban! Manalahhh nak mampu pakai beribu-ribu sebulan! Ada yang kata saya pergi sedut lemak! Ohhhh scary! "Awak pakai apa? Nampak kurus lain la! Mesti mahal! Saya nak cuba tapi takutlah! Ke awak pergi buat liposuction tu?! Sudah, sudah! Hahaha apesal ni! Tetiba jadi FEMESSSS!

    Semua ni PUNCA dari #KLUBNA_LALEH! Takde makna nak sedut lemak! RAHSIA saya adalah ISTIQAMAH jaga pemakanan dengan KOPI AJAIB ni.

    Jangan la amalkan sekali dua lepastu stop cakap TAKDE KESAN! Kena usahakan berterusan!
    Hasilnya memang PROVEN! Dulu lemak berkilo, tak yakin pada diri, kini makin berkeyakinan, dah PANDAI JAGA BADAN.

    Harap-harap lepas ni,
    sis lebih tenang ๐Ÿ˜‚

    Sebab dah #bongkarkan rahsia kurus melentiks dengan
    KLUBNA LALEH!
    Yang mana ada masalah macam sis, cecepat grab kopi detox ini! RECOMMENDED sis!

    #medinadesire
    #klubnalaleh
    #kopikurus
    #kurussebelumraya
    #ZonLarangancopy
    #mohonsharesahaja
    #teamkaktila

  •  9  1  22 hours ago
  • OFFER JATUH GAUNG DGN EXTRA FREEGIFTS BERLAMBAKโ—โ—โ—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
1 SET FREE 3 ITEMS
โœ” 1 exclusive gelang emas 24k
โœ” 1 shaker
โœ” 1 random makeup brush / cosmetics mirror
Harga : RM78 / 1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
2 SET FREE 6 ITEMS
โœ” 2 exclusive gelang emas 24k
โœ” 2 shaker
โœ” 1 makeup bag
โœ” 1 random makeup brush / cosmetics mirror
Harga : RM156 / 2 set
Postage : RM15 SM / RM23 SS
.
*LIMITED EDITION FREEGIFTS TERHAD UTK 10 PEMBELI TERAWAL SAJA*
.
COD AREA
BANDAR KLANG
BUKIT TINGGI KLANG
PORT KLANG
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • OFFER JATUH GAUNG DGN EXTRA FREEGIFTS BERLAMBAKโ—โ—โ—๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    1 SET FREE 3 ITEMS
    โœ” 1 exclusive gelang emas 24k
    โœ” 1 shaker
    โœ” 1 random makeup brush / cosmetics mirror
    Harga : RM78 / 1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    .
    2 SET FREE 6 ITEMS
    โœ” 2 exclusive gelang emas 24k
    โœ” 2 shaker
    โœ” 1 makeup bag
    โœ” 1 random makeup brush / cosmetics mirror
    Harga : RM156 / 2 set
    Postage : RM15 SM / RM23 SS
    .
    *LIMITED EDITION FREEGIFTS TERHAD UTK 10 PEMBELI TERAWAL SAJA*
    .
    COD AREA
    BANDAR KLANG
    BUKIT TINGGI KLANG
    PORT KLANG
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  18  3  19 November, 2019
  • TIPS SAHUR DIBULAN RAMADHAN ๐Ÿ˜‰
  • TIPS SAHUR DIBULAN RAMADHAN ๐Ÿ˜‰

  •  101  4  5 May, 2019