#songketsarawakmurah Instagram Photos & Videos

songketsarawakmurah - 36.6k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
27.8
average likes

Latest #songketsarawakmurah Posts

  • 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
+
+
🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
+
+
🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
+
+
+
💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
+
+
+
💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
+
+
Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan +
💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
wallet digital, duit digital,
artificial intelligent💰💥 +
+
+
💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti wallet PLUSTOKEN atau duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
+
😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
+
+
+ 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020 
jgn MENYESAL😓 lihat org2
berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
+
+
💥PLUSTOKEN Wallet
Kita ajak MENYIMPAN, bukan melabur.
💰Untung masuk hari2. 🤑Simpanan boleh keluar bila2.
Tiada ikat kontrak. Teknologi ROBOT A.I= Artificial Intelligent. Risiko SIFAR.
KLIK @plustoken_bank
+
+
+ +
🇲🇾DDKOIN
Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
+
Join komuniti DDKOIN, DDK
KLIK @asset_digital_global
+
+
MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
+
🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
+
+
FB Cikgu Zaiful Zakaria
  • 🇲🇾🏆Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.
    +
    +
    🇲🇾🏆Di sekolah baik dibuat pagi2, sebelum setiap perhimpunan pagi. Bg pljr2 duduk. Tapak tangan hala ke atas, letak di atas lutut. Sedut nafas, tahan 7 kiraan, hembus. 3X. Dan mulakan bacaan🙂🏆🇲🇾 Klik link di bio utk detail
    +
    +
    🙂🇲🇾Bangun pagi katakan, SAYA BERSEDIA MENERIMA SEGALA KEBAIKAN PADA HARI INI. Dan SENYUM🙂
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Bantu anak2 murid membersihkan minda bawah sedar mereka dari menyimpan perkara2/perkataan2 negatif menyentuh minda, emosi dan sikap. Caranya ialah mudah saja, dengan berkata I REMOVE, I DELETE terhadap perkara negatif tersebut. SAYA KELUARKAN, SAYA PADAMKAN🇲🇾
    +
    +
    +
    💥🇲🇾Perkataan2 negatif yg sering disebut oleh rakan2, bila mereka terdengar akan direkod di minda bawah sedar mereka dan mempengaruhi tindakan2 mereka dalam kehidupan🇲🇾. +
    +
    +
    Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan +
    💥🇲🇾Ambil tahu teknologi
    wallet digital, duit digital,
    artificial intelligent💰💥 +
    +
    +
    💥Yang tak nak KETINGGALAN revolusi matawang boleh belajar sendiri. Atau join mana2 komuniti supaya dapat panduan dlm group leader2. Boleh cuba komuniti wallet PLUSTOKEN atau duit digital DDK (DDKOIN).💥 +
    +
    😍FB pun nak keluarkan duit digital pd 2020. Mula sekarang, sebelum menyesal KETINGGALAN💥
    +
    +
    + 💥🇲🇾Mulakan sekarang. Pada 2020
    jgn MENYESAL😓 lihat org2
    berjaya dan anda dah KETINGGALAN JAUH😭💥
    +
    +
    💥PLUSTOKEN Wallet
    Kita ajak MENYIMPAN, bukan melabur.
    💰Untung masuk hari2. 🤑Simpanan boleh keluar bila2.
    Tiada ikat kontrak. Teknologi ROBOT A.I= Artificial Intelligent. Risiko SIFAR.
    KLIK @plustoken_bank
    +
    +
    + +
    🇲🇾DDKOIN
    Rakyat Malaysia cepat rebut duit digital taraf GLOBAL, ciptaan rakyat Malaysia🇲🇾 sementara harga masih rendah
    +
    Join komuniti DDKOIN, DDK
    KLIK @asset_digital_global
    +
    +
    MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful +
    +
    🇲🇾🕌Ya Allah berikan manfaat kepada hamba2 Mu yang terjumpa dan terbaca IG ini, Aamiinn🕌🇲🇾
    +
    +
    FB Cikgu Zaiful Zakaria

  •  5  1  21 July, 2019
  • Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.

Klik link di bio

Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
+
PLUSTOKEN Wallet @plustoken_bank +
+ +
🇲🇾DDKOIN @asset_digital_global
+
MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful
  • Cadangan nilai tambah aktiviti semasa perhimpunan pagi di sekolah, taska, tadika, pasti, prasekolah.

    Klik link di bio

    Mencari peluang? Di sini ada rezeki seluas lautan
    +
    PLUSTOKEN Wallet @plustoken_bank +
    + +
    🇲🇾DDKOIN @asset_digital_global
    +
    MEMAKSIMUMKAN POTENSI DIRI @motivasicikguzaiful

  •  12  1  29 May, 2019
  • Motivasi Modal Insan JUARA di bina dengan 2 komponen : +
+
Komponen 1:
Semangat JUARA
Pemikiran JUARA
Sikap JUARA +
+
Komponen 2:
Ilmu JUARA
Kemahiran JUARA
Pengalaman JUARA
+
+
Motivasi lengkap di link bio
  • Motivasi Modal Insan JUARA di bina dengan 2 komponen : +
    +
    Komponen 1:
    Semangat JUARA
    Pemikiran JUARA
    Sikap JUARA +
    +
    Komponen 2:
    Ilmu JUARA
    Kemahiran JUARA
    Pengalaman JUARA
    +
    +
    Motivasi lengkap di link bio

  •  13  4  20 May, 2019
  • Motivasi Modal Insan JUARA di bina dengan 2 komponen : +
+
Komponen 1:
Semangat JUARA
Pemikiran JUARA
Sikap JUARA +
+
Komponen 2:
Ilmu JUARA
Kemahiran JUARA
Pengalaman JUARA
+
+
Motivasi lengkap di link bio
  • Motivasi Modal Insan JUARA di bina dengan 2 komponen : +
    +
    Komponen 1:
    Semangat JUARA
    Pemikiran JUARA
    Sikap JUARA +
    +
    Komponen 2:
    Ilmu JUARA
    Kemahiran JUARA
    Pengalaman JUARA
    +
    +
    Motivasi lengkap di link bio

  •  17  3  20 May, 2019

Top #songketsarawakmurah Posts

  • Hmm Raya 2019 tak lama dah tau, at least dari segi nak menempah busana stylo nanti. Check out padanan terbaru kain-kain batik dan songket Sarawak didatangkan khas dari bumi Kenyalang.

Materialnya adalah  viscose. Kain yang lembut & sejuk, paling best untuk kain jenis ni ialah susah nak berkedut, so kinda mcm wrinkle-free. Cetakan emas pada kain sangat utuh dan tak akan tanggal walau dicuci mahupun digores. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Nak buat kurta pun boleh, sampin pun boleh, blouse pun boleh, kebaya ka, baju kurung ka semua sesuai sbb kain sejuk.

Satu set adalah sepanjang 4m- RM100 tak termasuk postage. Delivery ke serata dunia. Jika beli 3 set keatas, delivery adalah percuma. Jom order skrg!! #raya2019 
#bajuraya2019 
#songketsarawakmurah
  • Hmm Raya 2019 tak lama dah tau, at least dari segi nak menempah busana stylo nanti. Check out padanan terbaru kain-kain batik dan songket Sarawak didatangkan khas dari bumi Kenyalang.

    Materialnya adalah viscose. Kain yang lembut & sejuk, paling best untuk kain jenis ni ialah susah nak berkedut, so kinda mcm wrinkle-free. Cetakan emas pada kain sangat utuh dan tak akan tanggal walau dicuci mahupun digores. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Nak buat kurta pun boleh, sampin pun boleh, blouse pun boleh, kebaya ka, baju kurung ka semua sesuai sbb kain sejuk.

    Satu set adalah sepanjang 4m- RM100 tak termasuk postage. Delivery ke serata dunia. Jika beli 3 set keatas, delivery adalah percuma. Jom order skrg!! #raya2019
    #bajuraya2019
    #songketsarawakmurah

  •  20  5  24 January, 2019