#sihat Instagram Photos & Videos

sihat - 849.2k posts

Hashtag Popularity

8.6
average comments
1.3k
average likes

Latest #sihat Posts

  • Sebab kenapa ramai artis suka pakai #magiccurveslimmingset : ๐Ÿ’‹**Fabric diperbuat dari BAMBOO CHARCOAL (arang buluh) dimana boleh menghilangkan bau badan dan Anti bacteria** ๐Ÿฆ  ๐Ÿ’‹**Wave design** ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ *dapat membantu urutan micro ketika berjalan/bekerja/bersenam dalam masa yang sama membantu membakar lemak*
๐Ÿ’‹**Jepun Teknologi dimana fabric kami yang sangat berkualiti dan tidak mudah  longgar**
๐Ÿ’‹**Tiada sambungan jahitan di fabric Untuk mengelakkan rasa gatal **
๐Ÿ’‹**Far Infrared (detoxification)**
๐Ÿ’‹**Breathable fabric (tak panas)**
.
.
#cantik #sihat #kurus #tipskurus #sihat #girdle #girdlemurahmurah #bengkung #bengkungmoden #tipsbadancanti
  • Sebab kenapa ramai artis suka pakai #magiccurveslimmingset : ๐Ÿ’‹**Fabric diperbuat dari BAMBOO CHARCOAL (arang buluh) dimana boleh menghilangkan bau badan dan Anti bacteria** ๐Ÿฆ  ๐Ÿ’‹**Wave design** ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ *dapat membantu urutan micro ketika berjalan/bekerja/bersenam dalam masa yang sama membantu membakar lemak*
    ๐Ÿ’‹**Jepun Teknologi dimana fabric kami yang sangat berkualiti dan tidak mudah longgar**
    ๐Ÿ’‹**Tiada sambungan jahitan di fabric Untuk mengelakkan rasa gatal **
    ๐Ÿ’‹**Far Infrared (detoxification)**
    ๐Ÿ’‹**Breathable fabric (tak panas)**
    .
    .
    #cantik #sihat #kurus #tipskurus #sihat #girdle #girdlemurahmurah #bengkung #bengkungmoden #tipsbadancanti

  •  0  0  13 minutes ago
  • Pendaki Gunung Everest pun menyokong kempen #BMF dengan menggunakan Khalis Santan Sawit untuk badan yang sihat! 
Anda bila lagi? ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ˜
  • Pendaki Gunung Everest pun menyokong kempen #BMF dengan menggunakan Khalis Santan Sawit untuk badan yang sihat!
    Anda bila lagi? ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ˜

  •  3  1  36 minutes ago
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, .
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio i
โ€ข
#penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight 
#obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio i
    โ€ข
    #penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight
    #obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat

  •  0  0  44 minutes ago
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, .
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio i
โ€ข
#penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight 
#obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio i
    โ€ข
    #penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight
    #obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat

  •  0  0  45 minutes ago
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, .
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio i
โ€ข
#penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight 
#obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
  • Suplimen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio i
    โ€ข
    #penawarkencingmanis #ulcer #cancerfight
    #obatkolestrol #nyawa #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat

  •  0  0  45 minutes ago
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
.
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio 
#penawarkencingmanis
#kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
#kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
#supplements
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
    .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio
    #penawarkencingmanis
    #kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
    #kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
    #supplements

  •  0  0  48 minutes ago
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
.
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio 
#penawarkencingmanis
#kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
#kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
#supplements
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
    .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio
    #penawarkencingmanis
    #kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
    #kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
    #supplements

  •  0  0  48 minutes ago
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
โ€ข
Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
โ€ข
Khasiat utama: .
โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

Khasiat lain : .
โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
โ–ถ๏ธ merawat ulser
โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain 
100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

Cara pengambilan .
โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
โ€ข
*HARGA RM120 / 30biji*
โ€ข
Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
.
sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh  klik no wasap saya di bio 
#penawarkencingmanis
#kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
#kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
#supplements
  • Suplemen kesihatan *Black Ginger/Kunyit Hitam*
    โ€ข
    Dihasilkan oleh saintis-saintis MARDI
    โ€ข
    Khasiat utama: .
    โ–ถ๏ธ menurunkan gula dalam darah / kencing manis
    โ–ถ๏ธ merawat darah tinggi
    โ–ถ๏ธ merawat penyakit saraf
    โ–ถ๏ธ cegah dan merawat kanser

    Khasiat lain : .
    โ–ถ๏ธ menghilangkan kebas kaki & anggota lain
    โ–ถ๏ธ menambahkan tenaga
    โ–ถ๏ธ merawat masalah gout
    โ–ถ๏ธ menurunkan kadar kolestrol
    โ–ถ๏ธ merawat ulser
    โ–ถ๏ธ meningkatkan tenaga suami & isteri
    โ–ถ๏ธ menghilangkan masalah migrain
    100% selamat dan TIADA KESAN SAMPINGAN & Mendapat banyak pengiktirafan

    Cara pengambilan .
    โœ”๏ธ1 biji sehari sebelum sarapan pagi
    โ€ข
    *HARGA RM120 / 30biji*
    โ€ข
    Saya Sedia Membantu, Sila tinggalkan NO TELEFON untuk saya terangkan kebaikan dan testimoni pengguna
    .
    sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh klik no wasap saya di bio
    #penawarkencingmanis
    #kolestroltinggi #darahtinggi #kanser #gout #stroke #saraf #diabetes #sakitjantung #penawardarahtinggi #pureextract #assalamualaikum #penawarkolestrol #sayangmakabah #sihat
    #kanserpayudara #kunyithitam #kunyithitammardi
    #supplements

  •  0  0  48 minutes ago
  • SET DIET KEGILAAN RAMAI ๐Ÿ˜
.
Kenapa menjadi kegilaan ramai set diet ni? Apa yg best sangat?
.
Dengan set diet ni la ramai yg terpaksa hilang kilo setiap hari. .

Set yg mudah diguna dan yg penting dari bahan semulajadi.
.

Apa yg TEATOX boleh bantu uols?
.
1) Meningkatkan kadar metabolisme
2) Mencantikkan kulit
3) Menurunkan berat badan
4) Mengurangkan toksin dalam badan
5) Membantu proses penghadaman
6) Mengempiskan perut buncit
7) Membakar lemak dalam badan
8) Merawati buasir dan sembelit
.

CARA PENGGUNAAN : Hanya rendam satu uncang teatox dalam air panas 150ml dan biar kan seketika. Tunggu hingga tea bertukar warna dalam 5-10minit. Minun ketika sejuk atau suam2. .

Apa pulak yg FELINNA HOT LOTION boleh bantu uols?
.
1) Membakar lemak berlebihan
2) Mengurangkan dan menghalang pembentukan selulit
3) Melangsingkan badan
4) Melegakan sakit sakit otot, sakit sendi, kejang urat dan kebas kebas badan.
5) Melegakan senggugut
6) Mengurangkan kegatalan kulit.
.

CARA PENGGUNAAN : 
1) Gunakan selepas mandi 2kali sehari.
2) Goncangkan botol sebelum digunakan
3) Sapukan pada tempat yang bermasalah dan urut secara perlahan mengikut lawan arah jam sehingga meresap.
  • SET DIET KEGILAAN RAMAI ๐Ÿ˜
    .
    Kenapa menjadi kegilaan ramai set diet ni? Apa yg best sangat?
    .
    Dengan set diet ni la ramai yg terpaksa hilang kilo setiap hari. .

    Set yg mudah diguna dan yg penting dari bahan semulajadi.
    .

    Apa yg TEATOX boleh bantu uols?
    .
    1) Meningkatkan kadar metabolisme
    2) Mencantikkan kulit
    3) Menurunkan berat badan
    4) Mengurangkan toksin dalam badan
    5) Membantu proses penghadaman
    6) Mengempiskan perut buncit
    7) Membakar lemak dalam badan
    8) Merawati buasir dan sembelit
    .

    CARA PENGGUNAAN : Hanya rendam satu uncang teatox dalam air panas 150ml dan biar kan seketika. Tunggu hingga tea bertukar warna dalam 5-10minit. Minun ketika sejuk atau suam2. .

    Apa pulak yg FELINNA HOT LOTION boleh bantu uols?
    .
    1) Membakar lemak berlebihan
    2) Mengurangkan dan menghalang pembentukan selulit
    3) Melangsingkan badan
    4) Melegakan sakit sakit otot, sakit sendi, kejang urat dan kebas kebas badan.
    5) Melegakan senggugut
    6) Mengurangkan kegatalan kulit.
    .

    CARA PENGGUNAAN :
    1) Gunakan selepas mandi 2kali sehari.
    2) Goncangkan botol sebelum digunakan
    3) Sapukan pada tempat yang bermasalah dan urut secara perlahan mengikut lawan arah jam sehingga meresap.

  •  2  1  1 hour ago
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
.
.
Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
.
#sihat #GEMUK #KURUS #fit
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
    .
    Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
    .
    #sihat #GEMUK #KURUS #fit

  •  19  0  1 hour ago
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
.
.
Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
.
#sihat #GEMUK #KURUS #fit
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
    .
    Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
    .
    #sihat #GEMUK #KURUS #fit

  •  40  2  1 hour ago
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
.
.
Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
.
#sihat #GEMUK #KURUS #fit
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
    .
    Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
    .
    #sihat #GEMUK #KURUS #fit

  •  26  0  1 hour ago
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
.
Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
.
.
Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
.
#sihat #GEMUK #KURUS #fit
  • Tak payah pening pening pikir nak makan apa, apa takboleh makan etc, meh kita kasi guide terus awak tunggu dapat result je ๐Ÿคช๐Ÿคช
    .
    Ha korang tak bertindak, korang stay la gemuk sampai bila bila okay? ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    Awak hanya perlu amalkan GC dan IKUT NOTA, pasti dapat badan idaman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Nak tak? Tekan LINKTR di bio sekarang, ADA SALE BUY 1 FREE 1 untuk siapa yang CEPAT BERTINDAKโ—๏ธโ—๏ธ
    .
    #sihat #GEMUK #KURUS #fit

  •  23  0  1 hour ago

Top #sihat Posts

  • Hai , Semua . Tieyra nak tnya , ada yang tengah lalui ulser yang memedihkan ? Ha ni Tieyra nak share #TipsCantikbyAthirahZulkifli .

4 bahan didapur yang berkesan hilangkan ulser dimulut . Siapa ada ulser boleh terus ke dapur dan amalkan petua ini ๐Ÿ˜˜ .

1. GARAM
- Ambil 1sudu garam
- โ€ŽLarutkan dalam secawan air panas (kacau dengan sudu , bagi garam betul-betul larut dan tunggu air larutan garam tadi sedikit suam)
- โ€ŽBerkumur (fokuskan air garam supaya sampai ke ulser dan berkumur selama mana anda mampu menahan sakit)
- โ€ŽBuang air garam (Jangan bilas dgn air biasa , biarkan air garam melekat dkt ulser)
- โ€ŽUlang sekerap yang anda mampu .
Berkumur dgn air garam merupakan petua hilangkan ulser mulut paling popular . Tieyra rasa semua org pon tahu . Tapi taksemua  orang berani buat petua ini kerana ianya sangat menyakitkan . Walaupun petua ini sangat menyakitkan , tapi percayalah ! Kandungan sodium klorida yang terdapat dalam air garam membantu menyembuhkan ulser dengan cepat .

2. UNCANG TEH
- Rendam 1 uncang teh sehingga kembang - โ€ŽAngkat dari air panas dan tunggu sehingga uncang menjadi suam
- โ€ŽTekapkan pada ulser
- โ€ŽBiar sehingga uncang sejuk
.
Teh mengandungi asid tanik yang berfungsi membunuh bakteria dan mengelakkan berlakunya jangkitan pada ulser di samping menyembuhkan luka ulser

3. BAKING SODA
- Ambil sedikit baking soda dengan hujung jari , letakkan pada ulser . Biarkan seketika , kemudian berkumur dengan air biasa .
- โ€ŽAmbil sedikit baking soda , campurkan sedikit air sehingga menjadi pes . Tampalkan pes tadi pada ulser . Biarkan seketika , Kemudian berkumur dgn air biasa
.
Kat dapur ada baking soda ? Ha , anda boleh gunakan untuk menghilangkan ulser mulut .

4. MADU
Sapukan sedikit madu asli pada tempat yang terkena ulser dan biarkan ia melarut dalam mulut . Boleh juga campurkan secubit kunyit untuk mempercepatkan lagi proses penyembuhan.
.
Madu memiliki sifat antibakteria yang sangat baik untuk menghilangkan ulser mulut . Ia membantu mengekalkan kelembapan mulut dan menggalakkan proses pembentukan tisu baru. 
P/S : pastikan anda minum air kosong secukupnya ๐Ÿ˜˜
  • Hai , Semua . Tieyra nak tnya , ada yang tengah lalui ulser yang memedihkan ? Ha ni Tieyra nak share #TipsCantikbyAthirahZulkifli .

    4 bahan didapur yang berkesan hilangkan ulser dimulut . Siapa ada ulser boleh terus ke dapur dan amalkan petua ini ๐Ÿ˜˜ .

    1. GARAM
    - Ambil 1sudu garam
    - โ€ŽLarutkan dalam secawan air panas (kacau dengan sudu , bagi garam betul-betul larut dan tunggu air larutan garam tadi sedikit suam)
    - โ€ŽBerkumur (fokuskan air garam supaya sampai ke ulser dan berkumur selama mana anda mampu menahan sakit)
    - โ€ŽBuang air garam (Jangan bilas dgn air biasa , biarkan air garam melekat dkt ulser)
    - โ€ŽUlang sekerap yang anda mampu .
    Berkumur dgn air garam merupakan petua hilangkan ulser mulut paling popular . Tieyra rasa semua org pon tahu . Tapi taksemua orang berani buat petua ini kerana ianya sangat menyakitkan . Walaupun petua ini sangat menyakitkan , tapi percayalah ! Kandungan sodium klorida yang terdapat dalam air garam membantu menyembuhkan ulser dengan cepat .

    2. UNCANG TEH
    - Rendam 1 uncang teh sehingga kembang - โ€ŽAngkat dari air panas dan tunggu sehingga uncang menjadi suam
    - โ€ŽTekapkan pada ulser
    - โ€ŽBiar sehingga uncang sejuk
    .
    Teh mengandungi asid tanik yang berfungsi membunuh bakteria dan mengelakkan berlakunya jangkitan pada ulser di samping menyembuhkan luka ulser

    3. BAKING SODA
    - Ambil sedikit baking soda dengan hujung jari , letakkan pada ulser . Biarkan seketika , kemudian berkumur dengan air biasa .
    - โ€ŽAmbil sedikit baking soda , campurkan sedikit air sehingga menjadi pes . Tampalkan pes tadi pada ulser . Biarkan seketika , Kemudian berkumur dgn air biasa
    .
    Kat dapur ada baking soda ? Ha , anda boleh gunakan untuk menghilangkan ulser mulut .

    4. MADU
    Sapukan sedikit madu asli pada tempat yang terkena ulser dan biarkan ia melarut dalam mulut . Boleh juga campurkan secubit kunyit untuk mempercepatkan lagi proses penyembuhan.
    .
    Madu memiliki sifat antibakteria yang sangat baik untuk menghilangkan ulser mulut . Ia membantu mengekalkan kelembapan mulut dan menggalakkan proses pembentukan tisu baru.
    P/S : pastikan anda minum air kosong secukupnya ๐Ÿ˜˜

  •  206  11  25 September, 2019
  • See the difference?  Actually, ianya bukanlah sesuatu yang mudah tapi tidak mustahil. .

Sometimes I wonder how did I get myself trapped in that situation for so long?  All those years seem like yesterday though.  Sesekali bila tengok balik gambar-gambar lama, rasa macam tak percaya yang saya pernah โ€œsesuburโ€ itu dulu!๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ .

Apa pun, Iโ€™m so blessed to have all the support I need from my loved ones.  Itโ€™s very important.  Not only before and during but also post bariatric surgery as it requires a total lifestyle alteration.....to a better, sustainable one, of course. .

Now I eat better, I sleep better and Iโ€™m living my life to the fullest.  Canโ€™t beat that! ๐Ÿ’–๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ #mybariatricjourney #myliferenewed #Ethicon #ChefZam #cheflife #weightloss #jomkurus #sihat #healthiswealth
  • See the difference? Actually, ianya bukanlah sesuatu yang mudah tapi tidak mustahil. .

    Sometimes I wonder how did I get myself trapped in that situation for so long? All those years seem like yesterday though. Sesekali bila tengok balik gambar-gambar lama, rasa macam tak percaya yang saya pernah โ€œsesuburโ€ itu dulu!๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ .

    Apa pun, Iโ€™m so blessed to have all the support I need from my loved ones. Itโ€™s very important. Not only before and during but also post bariatric surgery as it requires a total lifestyle alteration.....to a better, sustainable one, of course. .

    Now I eat better, I sleep better and Iโ€™m living my life to the fullest. Canโ€™t beat that! ๐Ÿ’–๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ #mybariatricjourney #myliferenewed #Ethicon #ChefZam #cheflife #weightloss #jomkurus #sihat #healthiswealth

  •  1,444  88  6 November, 2019
  • Dia punya Sumpah tak habis2 Hahahahah Aisyah2 relaks je. Takpe orang percaya๐Ÿ˜‚ korang ada tak kawan macam ni ? Dia punya nak orang percaya paksa suruh rasa. Taknak pun kena paksa jugak.
.
Kalau ada tag diorang tu. hahaha. anyway guys, Alif nak bagitahu yang kalau korang tengah takde duit ke kan. Korang order makanan dekat @dahmakan guna code Alif betastyalif20. Sebab Alif akan belanja korang Rm20. Alif dah rasa makanan dekat @dahmakan memang sedap. Dari healthy food sampai lah yang tak berapa nak healthy semua ada. Okay! Moga alif dapat bantu korang mana yang mampu.
.
#alifteega #dahmakan #kongsi #rezeki #manfaat #kebaikan #tarbiah #muhasabah #makanan #sihat #foodreview
  • Dia punya Sumpah tak habis2 Hahahahah Aisyah2 relaks je. Takpe orang percaya๐Ÿ˜‚ korang ada tak kawan macam ni ? Dia punya nak orang percaya paksa suruh rasa. Taknak pun kena paksa jugak.
    .
    Kalau ada tag diorang tu. hahaha. anyway guys, Alif nak bagitahu yang kalau korang tengah takde duit ke kan. Korang order makanan dekat @dahmakan guna code Alif betastyalif20. Sebab Alif akan belanja korang Rm20. Alif dah rasa makanan dekat @dahmakan memang sedap. Dari healthy food sampai lah yang tak berapa nak healthy semua ada. Okay! Moga alif dapat bantu korang mana yang mampu.
    .
    #alifteega #dahmakan #kongsi #rezeki #manfaat #kebaikan #tarbiah #muhasabah #makanan #sihat #foodreview

  •  8,015  18  9 October, 2019