#shaheizysam Instagram Photos & Videos

shaheizysam - 33.9k posts

Hashtag Popularity

6.5
average comments
952.9
average likes

Latest #shaheizysam Posts

  • .
BUKAN UBAT KURUS!
.
Kena ingat konsep FREAKYFITZ ini sekadar MEMBANTU, bukan 100% penyebab turun berat badan😊
.
🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
.
FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
.
🔥Membakar lemak
🔥Mengawal selera makan
🔥Meningkatkan metabolisma
🔥Pengembalian tenaga baru
.
Diperbuat dari :
🍊Serbuk Guarana
🌵Hoodia Gordonii
🌿Ekstrak Kopi Hijau
🍋Jus Buah Lemon
🍑Jus Buah Markisah
.
Khasiat Freaky Fitz :
.
🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
.
🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
.
🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
.
🍋JUS BUAH LEMON - Kaya dengan vitamin C, dan antioksidan yang melindungi diri dari radikal bebas yang merbahaya
.
🍑JUS BUAH MARKISAH - Sumber serat larut, yang berfungsi sebagai julap pukal,mengurangkan tanda-tanda sembelit dengan mengawal pergerakan usus.
.
Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
.
🚗 COD available!
▪️Kajang
▪️Bangi
▪️Hulu Langat
▪️Semenyih
▪️Putrajaya
▪️Cyberjaya ▪️Serdang
▪️Cheras
▪️Seri Kembangan
▪️Balakong
▪️UKM
▪️UPM
▪️Klang Valley
.
📬 POSTAGE daily!
.
🙋🏻‍♀ STOCKIST, Agent & Dropshipper are welcome.
.
#FreakyFitz #freakyfitzbangi #freakyfitzkajangbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzcheras #freakyfitzserdang #freakyfitzbalakong #freakyfitzhululangat
#freakyfitzserikembangan #freakyfitzbalakong #freakyfitzklangvalley #freakyfitzlembahklang #20dayschallenge #hadapsampaijadi #mestikurus #shaheizysam #samtilla #sepahtu
  • .
    BUKAN UBAT KURUS!
    .
    Kena ingat konsep FREAKYFITZ ini sekadar MEMBANTU, bukan 100% penyebab turun berat badan😊
    .
    🌵FREAKYFITZ PASSION LEMON TEA🍋
    .
    FreaktFitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. Hanya dengan 1 sachet ia membantu :
    .
    🔥Membakar lemak
    🔥Mengawal selera makan
    🔥Meningkatkan metabolisma
    🔥Pengembalian tenaga baru
    .
    Diperbuat dari :
    🍊Serbuk Guarana
    🌵Hoodia Gordonii
    🌿Ekstrak Kopi Hijau
    🍋Jus Buah Lemon
    🍑Jus Buah Markisah
    .
    Khasiat Freaky Fitz :
    .
    🍊SERBUK GUARANA - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
    .
    🌵HOODIA GORDONII - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. Hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
    .
    🌿EKSTRAK KOPI HIJAU - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
    .
    🍋JUS BUAH LEMON - Kaya dengan vitamin C, dan antioksidan yang melindungi diri dari radikal bebas yang merbahaya
    .
    🍑JUS BUAH MARKISAH - Sumber serat larut, yang berfungsi sebagai julap pukal,mengurangkan tanda-tanda sembelit dengan mengawal pergerakan usus.
    .
    Ramai dah berjaya turun berat badan! Uolls bila lagi? 😁
    .
    🚗 COD available!
    ▪️Kajang
    ▪️Bangi
    ▪️Hulu Langat
    ▪️Semenyih
    ▪️Putrajaya
    ▪️Cyberjaya ▪️Serdang
    ▪️Cheras
    ▪️Seri Kembangan
    ▪️Balakong
    ▪️UKM
    ▪️UPM
    ▪️Klang Valley
    .
    📬 POSTAGE daily!
    .
    🙋🏻‍♀ STOCKIST, Agent & Dropshipper are welcome.
    .
    #FreakyFitz #freakyfitzbangi #freakyfitzkajangbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzcheras #freakyfitzserdang #freakyfitzbalakong #freakyfitzhululangat
    #freakyfitzserikembangan #freakyfitzbalakong #freakyfitzklangvalley #freakyfitzlembahklang #20dayschallenge #hadapsampaijadi  #mestikurus #shaheizysam #samtilla #sepahtu

  •  8  0  16 hours ago

Top #shaheizysam Posts

  • Betul ke semua nama nadia ni cantik2 belaka 😍 
Cuba tag kawan korang nama Nadia 😬
  • Betul ke semua nama nadia ni cantik2 belaka 😍
    Cuba tag kawan korang nama Nadia 😬

  •  1,270  63  29 March, 2018
  • LAST BOOK 20 NOVEMBER 2017 jom cepat2 dapatkan sekarang sbelum tlambat .....rugi kalau uolls xjoin coz nila peluang uolls utk toton bersama pelakon Pinjamkan Hatiku 🎥🎬❣ Surprise!!!
.
Mesti korang dah excited nak tengok filem #PinjamkanHatiku kan? Ni peluang korang untuk tonton lebih awal secara eksklusif bersama pelakon-pelakon Pinjamkan Hatiku. Haaa! Menarik tak?
.
Bukan itu sahaja, korang juga akan dapat mechandise menarik mcm gamba kat atas tu kalau korang join Special Screening ni. Memang limited dan tak akan dapat di mana-mana
.
Kalau berminat boleh whatsapp untuk tempah seat korang. Tempat TERHAD! Siapa cepat dia dapat! Kalau lambat makan asap jer nanti haha 💨
.
Whatsapp sekarang!
☎ ‭+60 17 581 6949‬
.
🎬 Special Screening ; PINJAMKAN HATIKU
🗓 29 November 2017 | 8pm
📍TGV, 1 Utama Shopping Centre
.
#PinjamkanHatiku #AydaJebat #ShaheizySam #FaridKamil #OsmanAli #Aurawhite #NuansaFilm #LailaSafitri #Naufal #DrHasnan #EmpireFilmSolution #SkopProductions
  • LAST BOOK 20 NOVEMBER 2017 jom cepat2 dapatkan sekarang sbelum tlambat .....rugi kalau uolls xjoin coz nila peluang uolls utk toton bersama pelakon Pinjamkan Hatiku 🎥🎬❣ Surprise!!!
    .
    Mesti korang dah excited nak tengok filem #PinjamkanHatiku kan? Ni peluang korang untuk tonton lebih awal secara eksklusif bersama pelakon-pelakon Pinjamkan Hatiku. Haaa! Menarik tak?
    .
    Bukan itu sahaja, korang juga akan dapat mechandise menarik mcm gamba kat atas tu kalau korang join Special Screening ni. Memang limited dan tak akan dapat di mana-mana
    .
    Kalau berminat boleh whatsapp untuk tempah seat korang. Tempat TERHAD! Siapa cepat dia dapat! Kalau lambat makan asap jer nanti haha 💨
    .
    Whatsapp sekarang!
    ☎ ‭+60 17 581 6949‬
    .
    🎬 Special Screening ; PINJAMKAN HATIKU
    🗓 29 November 2017 | 8pm
    📍TGV, 1 Utama Shopping Centre
    .
    #PinjamkanHatiku #AydaJebat #ShaheizySam #FaridKamil #OsmanAli #Aurawhite #NuansaFilm #LailaSafitri #Naufal #DrHasnan #EmpireFilmSolution #SkopProductions

  •  7,233  63  15 hours ago