#setelahkudimiliki Instagram Photos & Videos

setelahkudimiliki - 18.7k posts

Hashtag Popularity

27.7
average comments
2.5k
average likes

Latest #setelahkudimiliki Posts

  • {SEMUANYA PASAL KULIT}

Tengok kiri kanan, makwe kulit bersih, flawless, gebu dan segar.
. 
Tapi bila tengok muka sendiri,
Kenapa???
Why???
Tak macam orang lain.
Mulalah merendah diri.
.
Persepsi minda, wow DIA mesti maintenance Baik Punya👌🏻.
Tapi.
Bila dengar DIA KATA semua NI terjadi PASAL pekena serbuk pink masam2 manis tu.
Memang susah nak caya.
.
Otak set nak cantik,
Dptlah cantik macam diidam.
Tapi kalu otak set nak cantik,
Asbab nk kasi cantik pun kelabu asap.
Sampai pejam mata pun gitu je.
.
Sapa nk caya semua ni jadi bermula pada RM39.90 je.
Nak kasi korang happy, #teamfakarina bagi misteri gift kalu beli 3 kotak terus.
.
Klik ni untuk dptkannya.

www.wasap.my/60122418637/misteri

#magicalcpure
#angsaemasbeaute
#vitamincmurah
#cantikgebu
#setelahkudimiliki
#lelakimuyangdulu
#demicinta
#stokisneeded
#agentwanted
#dropshipneeded
  • {SEMUANYA PASAL KULIT}

    Tengok kiri kanan, makwe kulit bersih, flawless, gebu dan segar.
    .
    Tapi bila tengok muka sendiri,
    Kenapa???
    Why???
    Tak macam orang lain.
    Mulalah merendah diri.
    .
    Persepsi minda, wow DIA mesti maintenance Baik Punya👌🏻.
    Tapi.
    Bila dengar DIA KATA semua NI terjadi PASAL pekena serbuk pink masam2 manis tu.
    Memang susah nak caya.
    .
    Otak set nak cantik,
    Dptlah cantik macam diidam.
    Tapi kalu otak set nak cantik,
    Asbab nk kasi cantik pun kelabu asap.
    Sampai pejam mata pun gitu je.
    .
    Sapa nk caya semua ni jadi bermula pada RM39.90 je.
    Nak kasi korang happy, #teamfakarina bagi misteri gift kalu beli 3 kotak terus.
    .
    Klik ni untuk dptkannya.

    www.wasap.my/60122418637/misteri

    #magicalcpure
    #angsaemasbeaute
    #vitamincmurah
    #cantikgebu
    #setelahkudimiliki
    #lelakimuyangdulu
    #demicinta
    #stokisneeded
    #agentwanted
    #dropshipneeded

  •  1  0  7 November, 2019
  • Perkara pertama yg anda perlu ubah bila nak kurus ialah minum air kosong ikut keperluan badan.
Tahu tak berapa keperluan air dalam badan kita.
.
1 Liter bersamaan 25kg berat.. Nak minum lebih pun tak apa sebab memang air tu akan keluar semula melalui pernafasan, air kencing, air besar dan peluh.
.
TURN ON NOTIFICATION untuk follow tips kurus dan sihat dari coach emma.
.
Coach emma-01125363063
  • Perkara pertama yg anda perlu ubah bila nak kurus ialah minum air kosong ikut keperluan badan.
    Tahu tak berapa keperluan air dalam badan kita.
    .
    1 Liter bersamaan 25kg berat.. Nak minum lebih pun tak apa sebab memang air tu akan keluar semula melalui pernafasan, air kencing, air besar dan peluh.
    .
    TURN ON NOTIFICATION untuk follow tips kurus dan sihat dari coach emma.
    .
    Coach emma-01125363063

  •  11  2  7 November, 2019
  • NOVEMBER PROMO YANG SANGAT ONZ😱😱😱 Sebotol besar 250ml rm20 sahaja❗
.
Packaging yang cantik bunga2 dalam box & boleh pakai share lelaki & perempuan😍 
JIMAT BERBALOI BALOI❗
.
.
LACE EDITION
🍬 Pure seduction lace -red plum sweet candy
🍬 Love spell lace -sweet cheery blossom
🍬 Aqua kiss lace-sweet Fresh .
🍬 Temptation lace -sweet Candy .
.
  • NOVEMBER PROMO YANG SANGAT ONZ😱😱😱 Sebotol besar 250ml rm20 sahaja❗
    .
    Packaging yang cantik bunga2 dalam box & boleh pakai share lelaki & perempuan😍
    JIMAT BERBALOI BALOI❗
    .
    .
    LACE EDITION
    🍬 Pure seduction lace -red plum sweet candy
    🍬 Love spell lace -sweet cheery blossom
    🍬 Aqua kiss lace-sweet Fresh .
    🍬 Temptation lace -sweet Candy .
    .

  •  3  1  7 November, 2019
  • |No 4 & 5 tu betul ke betul?|😂
.
.
.
KOMEN: "Nak Kurus" if nak  Coach share 3 CARA KURUS YG MUDAH!!! 😱
.
.
.

Tag kawan2 yang selalu tak jadi buat no 4 & 5 tu
.
Nak kurus tu selalu jadi azam SEBELUM MASUK TAHUN BARU kan?
.
Sebab setiap tahun selalu tak jadi buat🙈
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
. 
#TeamBestnyeKurus
  • |No 4 & 5 tu betul ke betul?|😂
    .
    .
    .
    KOMEN: "Nak Kurus" if nak Coach share 3 CARA KURUS YG MUDAH!!! 😱
    .
    .
    .

    Tag kawan2 yang selalu tak jadi buat no 4 & 5 tu
    .
    Nak kurus tu selalu jadi azam SEBELUM MASUK TAHUN BARU kan?
    .
    Sebab setiap tahun selalu tak jadi buat🙈
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    📲Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    📲Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #TeamBestnyeKurus

  •  12  1  7 November, 2019
  • CARA-CARA PENGGUNAAN AINAA CLEANSER👇🏻
.
1. Bersihkan tangan dahulu
2. Basahkan muka dengan air suam
3. Picit satu pump AINAA CLEANSER di telapak tangan
4. Urut wajah secara bulatan selama 60 saat
5. Bilas muka menggunakan air yang bersih
6. Kering/lap muka menggunakan tisu kering atau tuala muka yang bersih
.
Lakukan step ini 2-3 kali dalam sehari secara konsisten and you guys akan nampak hasilnya❤️
  • CARA-CARA PENGGUNAAN AINAA CLEANSER👇🏻
    .
    1. Bersihkan tangan dahulu
    2. Basahkan muka dengan air suam
    3. Picit satu pump AINAA CLEANSER di telapak tangan
    4. Urut wajah secara bulatan selama 60 saat
    5. Bilas muka menggunakan air yang bersih
    6. Kering/lap muka menggunakan tisu kering atau tuala muka yang bersih
    .
    Lakukan step ini 2-3 kali dalam sehari secara konsisten and you guys akan nampak hasilnya❤️

  •  1  1  7 November, 2019
  • STRESS da pakai macam2, tapi muka tak berubah cantik jugak 😥⁣
⁣
Nak tahu sebab apa? ⁣
⁣
✅ Sebab dalaman tak ok. Badan penuh toksin kotor yang buat jerawat selalu tumbuh di muka⁣
⁣
Ramai tak perasan dan rasa pelik kenapa dalaman kotor, jerawat boleh tumbuh pulak? ⁣
⁣
Bila dalaman kotor, pernah pikir tak kemana toksin tu pergi kalau kita tak rawat dan buang? Hah sebab tu lah menjadi jadi jerawat keluar mencanak naik 🥴⁣
⁣
Jadi sesiapa yang nak KULIT CANTIK BERSIH & KEKAL AWET MUDA macam video atas tu, komen “NAK” sekarang ❗️⁣
⁣
Kami akan bagi harga special DISKAUN RM20 taw❗️❗️❗️⁣
⁣
atau wasap 📲 0176390104 / boleh klik “LEARN MORE” untuk claim harga special dan details lebih mengenai krim wdta 😘⁣
  • STRESS da pakai macam2, tapi muka tak berubah cantik jugak 😥⁣

    Nak tahu sebab apa? ⁣

    ✅ Sebab dalaman tak ok. Badan penuh toksin kotor yang buat jerawat selalu tumbuh di muka⁣

    Ramai tak perasan dan rasa pelik kenapa dalaman kotor, jerawat boleh tumbuh pulak? ⁣

    Bila dalaman kotor, pernah pikir tak kemana toksin tu pergi kalau kita tak rawat dan buang? Hah sebab tu lah menjadi jadi jerawat keluar mencanak naik 🥴⁣

    Jadi sesiapa yang nak KULIT CANTIK BERSIH & KEKAL AWET MUDA macam video atas tu, komen “NAK” sekarang ❗️⁣

    Kami akan bagi harga special DISKAUN RM20 taw❗️❗️❗️⁣

    atau wasap 📲 0176390104 / boleh klik “LEARN MORE” untuk claim harga special dan details lebih mengenai krim wdta 😘⁣

  •  0  1  7 November, 2019
  • Orang perempuan ni selalu ada masalah sakit kaki dan tumit bila travel. Apa kata bawak ISila travel sekali, 1 scoop waktu breakfast dan sebelum tidur. Nanti boleh la travel ke negara dalam wishlist anda tue bersama dengan husband, anak, menantu dan cucu. Wahhh HAPPY FAMILY 👪

Nak cuba ISila whatsapp lajuss2 https://www.wasap.my/601159754102 
#isilapenawarsendi
#isilamalaysia
#teamisila
#sakittumit
#tv3malaysia
#setelahkudimiliki
  • Orang perempuan ni selalu ada masalah sakit kaki dan tumit bila travel. Apa kata bawak ISila travel sekali, 1 scoop waktu breakfast dan sebelum tidur. Nanti boleh la travel ke negara dalam wishlist anda tue bersama dengan husband, anak, menantu dan cucu. Wahhh HAPPY FAMILY 👪

    Nak cuba ISila whatsapp lajuss2 https://www.wasap.my/601159754102
    #isilapenawarsendi
    #isilamalaysia
    #teamisila
    #sakittumit
    #tv3malaysia
    #setelahkudimiliki

  •  0  0  7 November, 2019

Top #setelahkudimiliki Posts

  • Dah kawennnn, takleh lari dahhh, Adriz now in charge! Ngeh ngeh ngehhh!! sesi ngorat Sarra kini berjalan lancar! 😁 pukul 7pm jap lagi kita zasssss!!
.
#setelahkudimiliki
#DramaSangat
@dramasangat
  • Dah kawennnn, takleh lari dahhh, Adriz now in charge! Ngeh ngeh ngehhh!! sesi ngorat Sarra kini berjalan lancar! 😁 pukul 7pm jap lagi kita zasssss!!
    .
    #setelahkudimiliki
    #DramaSangat
    @dramasangat

  •  54,030  824  5 November, 2019