#serumrambut Instagram Photos & Videos

serumrambut - 143k posts

Latest #serumrambut Posts

  • Jadi, keratin itu protein utama yang penting pada pembentukan batang rambut kita. Batang rambut yang kasar, kering dan tidak sehat disebabkan karena kandungan keratinnya terkikis.
.
Apa yang mengikis keratin rambut? Polusi, radikal bebas, penuaan, proses kimia dan panas sinar matahari. Hal tersebut beberapa ridak bisa kita hindari, tapi kita bisa dan punya cara untuk mempertahankan kandungan keratin batang rambut kita dengan mengisi ulang.
.
Nah, keratin treatment di MESK Hair Care and Salon pada dasarnya adalah untuk mengisi kekosongan keratin pada batang rambut yang rusak. Dengan terpenuhinya nutrisi batang rambut, makan rambut akan sehat dan lembut.
.
Keratin Filler Drop fungsinya mengisi keratin ke batang rambut kita, begitu pula Keratin Glossy Effect. Tapi... Keratin Glossy Effect ini tidak hanya mengisi namun juga memberikan efek kilau sehat alami rambut.
.
Penasaran? Yuk cobain di MESK Hair Care and Salon
.
#salonmurah
#salonmurahjogja
#salonjogja
#coloringjogja 
#salonmahasiswajogja 
#salonmahasiswa
#coloringmurah
#coloringmurahjogja
#serumrambut
#keratinrambut
#infusekeratin 
#keratininfusion 
#jualbabypinkjogja
  • Jadi, keratin itu protein utama yang penting pada pembentukan batang rambut kita. Batang rambut yang kasar, kering dan tidak sehat disebabkan karena kandungan keratinnya terkikis.
    .
    Apa yang mengikis keratin rambut? Polusi, radikal bebas, penuaan, proses kimia dan panas sinar matahari. Hal tersebut beberapa ridak bisa kita hindari, tapi kita bisa dan punya cara untuk mempertahankan kandungan keratin batang rambut kita dengan mengisi ulang.
    .
    Nah, keratin treatment di MESK Hair Care and Salon pada dasarnya adalah untuk mengisi kekosongan keratin pada batang rambut yang rusak. Dengan terpenuhinya nutrisi batang rambut, makan rambut akan sehat dan lembut.
    .
    Keratin Filler Drop fungsinya mengisi keratin ke batang rambut kita, begitu pula Keratin Glossy Effect. Tapi... Keratin Glossy Effect ini tidak hanya mengisi namun juga memberikan efek kilau sehat alami rambut.
    .
    Penasaran? Yuk cobain di MESK Hair Care and Salon
    .
    #salonmurah
    #salonmurahjogja
    #salonjogja
    #coloringjogja
    #salonmahasiswajogja
    #salonmahasiswa
    #coloringmurah
    #coloringmurahjogja
    #serumrambut
    #keratinrambut
    #infusekeratin
    #keratininfusion
    #jualbabypinkjogja
  •  1  0  16 minutes ago

Advertisements

  • Rambut Gugur?? 🙍
.
Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
.
Kepala Gatal Gatal??💆🏼
.
Uban Merata Rata??👵🏻
.
Rambut Botak Tengah??👴🏾
.
Rambut Berbau??🙇
.
Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
.
Rambut Lambat Panjang??💇🏼
.
Rambut Nipis Teruk??🙋
.

INI PENYELESAIAN NYA!!
  • Rambut Gugur?? 🙍
    .
    Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
    .
    Kepala Gatal Gatal??💆🏼
    .
    Uban Merata Rata??👵🏻
    .
    Rambut Botak Tengah??👴🏾
    .
    Rambut Berbau??🙇
    .
    Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
    .
    Rambut Lambat Panjang??💇🏼
    .
    Rambut Nipis Teruk??🙋
    .

    INI PENYELESAIAN NYA!!
  •  6  1  25 minutes ago
  • Rambut Gugur?? 🙍
.
Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
.
Kepala Gatal Gatal??💆🏼
.
Uban Merata Rata??👵🏻
.
Rambut Botak Tengah??👴🏾
.
Rambut Berbau??🙇
.
Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
.
Rambut Lambat Panjang??💇🏼
.
Rambut Nipis Teruk??🙋
.

INI PENYELESAIAN NYA!! 💁
  • Rambut Gugur?? 🙍
    .
    Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
    .
    Kepala Gatal Gatal??💆🏼
    .
    Uban Merata Rata??👵🏻
    .
    Rambut Botak Tengah??👴🏾
    .
    Rambut Berbau??🙇
    .
    Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
    .
    Rambut Lambat Panjang??💇🏼
    .
    Rambut Nipis Teruk??🙋
    .

    INI PENYELESAIAN NYA!! 💁
  •  1  1  25 minutes ago

Advertisements

  • Rambut Gugur?? 🙍
.
Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
.
Kepala Gatal Gatal??💆🏼
.
Uban Merata Rata??👵🏻
.
Rambut Botak Tengah??👴🏾
.
Rambut Berbau??🙇
.
Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
.
Rambut Lambat Panjang??💇🏼
.
Rambut Nipis Teruk??🙋
.

INI PENYELESAIAN NYA!! 💁
  • Rambut Gugur?? 🙍
    .
    Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
    .
    Kepala Gatal Gatal??💆🏼
    .
    Uban Merata Rata??👵🏻
    .
    Rambut Botak Tengah??👴🏾
    .
    Rambut Berbau??🙇
    .
    Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
    .
    Rambut Lambat Panjang??💇🏼
    .
    Rambut Nipis Teruk??🙋
    .

    INI PENYELESAIAN NYA!! 💁
  •  9  1  28 minutes ago
  • XL Professionnel Hair Serum 70 ml
...
XL Professionnel Hair Serum, serum rambut alami yang berfungsi untuk menutrisi rambut kering, kusut & berwarna. Juga mampu mengatasi rambut bercabang dan rapuh.

Serum rambut yang tidak lengket & tidak berminyak adalah serum rambut yang tidak hanya menutrisi tapi juga memperbaiki bentuk rambut. Rambut bercahaya,mengkilap namun tidak lengket sama sekali. Rambut terlihat jauh lebih indah & harum.

Tersedia dalam 3 varian:
a. Revitalizing, untuk rambut warna & di rebonding
b. Invigorating, untuk rambut normal 
c. Regenerating, untuk rambut rusak, kusut & susah diatur
==============
Harga Rp 45.000
==============
*Order (via Tokopedia, Shopee atau Line/WA)👇
-Tokopedia : https://bit.ly/2JxufOS
-Shopee. :
-Wa/Line : 085883222193
#xlprofessionel #hairserum#serumrambut
  • XL Professionnel Hair Serum 70 ml
    ...
    XL Professionnel Hair Serum, serum rambut alami yang berfungsi untuk menutrisi rambut kering, kusut & berwarna. Juga mampu mengatasi rambut bercabang dan rapuh.

    Serum rambut yang tidak lengket & tidak berminyak adalah serum rambut yang tidak hanya menutrisi tapi juga memperbaiki bentuk rambut. Rambut bercahaya,mengkilap namun tidak lengket sama sekali. Rambut terlihat jauh lebih indah & harum.

    Tersedia dalam 3 varian:
    a. Revitalizing, untuk rambut warna & di rebonding
    b. Invigorating, untuk rambut normal
    c. Regenerating, untuk rambut rusak, kusut & susah diatur
    ==============
    Harga Rp 45.000
    ==============
    *Order (via Tokopedia, Shopee atau Line/WA)👇
    -Tokopedia : https://bit.ly/2JxufOS
    -Shopee. :
    -Wa/Line : 085883222193
    #xlprofessionel  #hairserum #serumrambut
  •  0  0  1 hour ago

Advertisements

  • Kulit kepala gatal ni bukan je boleh jejaskan keselesaan dan kesihatan rambut tapi juga boleh rosakkan penampilan kita.
.
Apa kata cuba HAIRMIST dari faithfleur ni. Sebab ianya bersifat antifungal iaitu boleh rawat kulit kepala dari terkena jangkitan kulat.
.
Berminat, boleh klik link wsap di bio✌️
.
  • Kulit kepala gatal ni bukan je boleh jejaskan keselesaan dan kesihatan rambut tapi juga boleh rosakkan penampilan kita.
    .
    Apa kata cuba HAIRMIST dari faithfleur ni. Sebab ianya bersifat antifungal iaitu boleh rawat kulit kepala dari terkena jangkitan kulat.
    .
    Berminat, boleh klik link wsap di bio✌️
    .
  •  2  1  1 hour ago
  • Happy Thursday TeaMontclair! How's your Thursday going so far? May your day be as amazing as your hair 🤗
.
Gimana nih hari kamisnya? Ada yang seru gak? Share dong di kolom komen 🤗👇🏻
.
#SerumRambutRekomendasiParaDokter #MontclairGrasse
  • Happy Thursday TeaMontclair! How's your Thursday going so far? May your day be as amazing as your hair 🤗
    .
    Gimana nih hari kamisnya? Ada yang seru gak? Share dong di kolom komen 🤗👇🏻
    .
    #SerumRambutRekomendasiParaDokter #MontclairGrasse
  •  76  39  1 hour ago
  • Bau honeydew best sangat macam nak makan jurr tapi ni untuk rambut tau.😋😅 Hanya yang terbaik faith fleur hasilkan khas untuk awak. Shampoo dan conditioner tanpa bahan kimia yang boleh merosakkan rambut.😁 Dah bekenan, Meh risik2..rambut sihat, wangi, lembut sepanjang Hari. 😘😘😘 http://www.wasap.my/60122558386
Hanya rm47 shj. 😚😚 #faithfleurbyctymary
#teampower
  • Bau honeydew best sangat macam nak makan jurr tapi ni untuk rambut tau.😋😅 Hanya yang terbaik faith fleur hasilkan khas untuk awak. Shampoo dan conditioner tanpa bahan kimia yang boleh merosakkan rambut.😁 Dah bekenan, Meh risik2..rambut sihat, wangi, lembut sepanjang Hari. 😘😘😘 http://www.wasap.my/60122558386
    Hanya rm47 shj. 😚😚 #faithfleurbyctymary
    #teampower
  •  9  1  1 hour ago
  • TINDAK BALAS JIKA CAMPUR PRODUK😨
  • TINDAK BALAS JIKA CAMPUR PRODUK😨
  •  1  1  1 hour ago
  • LELAKI PUN BOLEH PAKAI😁😃
  • LELAKI PUN BOLEH PAKAI😁😃
  •  3  2  1 hour ago
  • BOLEH LEBATKAN RAMBUT😱😊
  • BOLEH LEBATKAN RAMBUT😱😊
  •  1  1  2 hours ago
  • 💞 FAITH FLEUR HAIR SERUM 💞
.
Faith Fleur serum nie Minyak Rambut ke? .
Bukan la saiyang² sekalian..🙅 .
Serum Faith Fleur ni Tak Berminyak🙅, Mudah digunakn & cepat meresap pada rambut serta kulit kepala kerana ia berasaskan air (water-based).
.
Bukan je dapat merapikan rambut malah dapat merawat pelbagai jenis masalah rambut seperti gatal kulit kepala, rambut gugur, kelemumur, melembutkan & melebatkan rambut serta mengatasi masalah kutu di kepala. Menjadikan Rambut Sihat Dan Cantik!
.
65ml uols..wangiii pulak tuu.. 😘
.
Jom grab! .
#FaithFleurMalaysia #SerumRambut #Wangi #RambutCantik #RambutSihat #Hair 
#HaircareProduct
  • 💞 FAITH FLEUR HAIR SERUM 💞
    .
    Faith Fleur serum nie Minyak Rambut ke? .
    Bukan la saiyang² sekalian..🙅 .
    Serum Faith Fleur ni Tak Berminyak🙅, Mudah digunakn & cepat meresap pada rambut serta kulit kepala kerana ia berasaskan air (water-based).
    .
    Bukan je dapat merapikan rambut malah dapat merawat pelbagai jenis masalah rambut seperti gatal kulit kepala, rambut gugur, kelemumur, melembutkan & melebatkan rambut serta mengatasi masalah kutu di kepala. Menjadikan Rambut Sihat Dan Cantik!
    .
    65ml uols..wangiii pulak tuu.. 😘
    .
    Jom grab! .
    #FaithFleurMalaysia #SerumRambut #Wangi #RambutCantik #RambutSihat #Hair
    #HaircareProduct
  •  3  0  2 hours ago
  • Ingin terasa seperti seorang Puteri berada di Taman Kayangan?
Cuba sembur HAIRMIST ni.....
.
Bauannya seperti bunga-bungaan yang harum menusuk kalbu.
.
Membuatkan uolls rasa segar, nyaman dan tenang sambil ditemani seorang Putera Kacak membelai-belai rambut uolls yang sangat wangi, lembut dan cantik itu sambil berkata. Isteriku, aku cinta kamu. Githeww.🤪
.
  • Ingin terasa seperti seorang Puteri berada di Taman Kayangan?
    Cuba sembur HAIRMIST ni.....
    .
    Bauannya seperti bunga-bungaan yang harum menusuk kalbu.
    .
    Membuatkan uolls rasa segar, nyaman dan tenang sambil ditemani seorang Putera Kacak membelai-belai rambut uolls yang sangat wangi, lembut dan cantik itu sambil berkata. Isteriku, aku cinta kamu. Githeww.🤪
    .
  •  7  1  3 hours ago
  • Produk Berkualiti, Barang Menjadi. 
Customer Repeat Order, Oh Senangnya Dalam Hati 💕💕
  • Produk Berkualiti, Barang Menjadi.
    Customer Repeat Order, Oh Senangnya Dalam Hati 💕💕
  •  3  1  4 hours ago
  • Setiap wanita inginkan rambut yang sihat,cantik dan menawan.

Ingin memiliki rambut idaman anda?
Dengan faith fleur anda boleh memilikinya. 📲019-9550159

#faithfleurbyctymary 
#rambutsihat
  • Setiap wanita inginkan rambut yang sihat,cantik dan menawan.

    Ingin memiliki rambut idaman anda?
    Dengan faith fleur anda boleh memilikinya. 📲019-9550159

    #faithfleurbyctymary
    #rambutsihat
  •  4  1  4 hours ago
  • Busuk nye rambut. Berbau kepam 😫
Walaupun bertudung mahkota kita kena jaga tau.

Dengan hair mist faith fleur rambut kekal wangi sepanjang hari walaupun anda bertudung.

Hanya rm29.90 📲019-9550159

#faithfleurbyctymary 
#hairmist
#perfumerambut
  • Busuk nye rambut. Berbau kepam 😫
    Walaupun bertudung mahkota kita kena jaga tau.

    Dengan hair mist faith fleur rambut kekal wangi sepanjang hari walaupun anda bertudung.

    Hanya rm29.90 📲019-9550159

    #faithfleurbyctymary
    #hairmist
    #perfumerambut
  •  2  1  4 hours ago
  • Rambut Gugur?? 🙍
Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
Kepala Gatal Gatal??💆🏼
Uban Merata Rata??👵🏻
Rambut Botak Tengah??👴🏾
Rambut Berbau??🙇🏻‍♀️
Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
Rambut Lambat Panjang??💇🏼
Rambut Nipis Teruk??🙋
.

INI PENYELESAIAN NYA!! 💁💁
.
  • Rambut Gugur?? 🙍
    Kelemumur Bergelimpangan??🙅🏻
    Kepala Gatal Gatal??💆🏼
    Uban Merata Rata??👵🏻
    Rambut Botak Tengah??👴🏾
    Rambut Berbau??🙇🏻‍♀️
    Bangun Tidur Rambut Macam Singa??🙎🏼
    Rambut Lambat Panjang??💇🏼
    Rambut Nipis Teruk??🙋
    .

    INI PENYELESAIAN NYA!! 💁💁
    .
  •  2  1  4 hours ago
  • Kepala anda berkelemumur? Dah macam salji di kepala.🤯 Ditambah pula dengan bau busuk😷
Jom rawat segera dengan produk faith fleur.

Oder sekarang terus sampai ke hati anda📦 📲019-9550159

#faithfleurbyctymary 
#teampower 
#dropshipwanted
  • Kepala anda berkelemumur? Dah macam salji di kepala.🤯 Ditambah pula dengan bau busuk😷
    Jom rawat segera dengan produk faith fleur.

    Oder sekarang terus sampai ke hati anda📦 📲019-9550159

    #faithfleurbyctymary
    #teampower
    #dropshipwanted
  •  4  1  4 hours ago