#seluarxxl Instagram Photos & Videos

seluarxxl - 458 posts

Hashtag Popularity

3.7
average comments
112.3
average likes

Latest #seluarxxl Posts

  • Contoh meal lunch yang lengkap dgn keperluan makronutrien yg diperlukan badan. Cara masakan juga adalah clean.
.
Nak tau tak? Bahawa nk diet ni tak perlu berlapar pun sebenarnya.. cuma perlu pilih apa yg harus diambil..
.
Apa kata ambil peluang selama sebulan November ni belajar tentang pemakanan sihat dan diet seimbang dalam program #mudahkurusonline
.
Dalam program juga ada rating meal peserta samada ok dari segi masakan, portion bersesuaian atau tidak mengikut berat badan, kesesuaian makanan untuk turun berat badan supaya senang utk teruskan perjalanan ke berat ideal nanti.
.
Klik link di bio coach Asyikin untuk mendaftar. Sebelum intake November ditutup.
.
Coach Asyikin @asyikin.said
📲+60136840548
.
.
.
.
#demirindumu #wanitahariini #kurussihat #menusedap #seluarxxl #bajusaizbesar #browniesbatupahat #johorfood #putrajayafooddelivery
  • Contoh meal lunch yang lengkap dgn keperluan makronutrien yg diperlukan badan. Cara masakan juga adalah clean.
    .
    Nak tau tak? Bahawa nk diet ni tak perlu berlapar pun sebenarnya.. cuma perlu pilih apa yg harus diambil..
    .
    Apa kata ambil peluang selama sebulan November ni belajar tentang pemakanan sihat dan diet seimbang dalam program #mudahkurusonline
    .
    Dalam program juga ada rating meal peserta samada ok dari segi masakan, portion bersesuaian atau tidak mengikut berat badan, kesesuaian makanan untuk turun berat badan supaya senang utk teruskan perjalanan ke berat ideal nanti.
    .
    Klik link di bio coach Asyikin untuk mendaftar. Sebelum intake November ditutup.
    .
    Coach Asyikin @asyikin.said
    📲+60136840548
    .
    .
    .
    .
    #demirindumu #wanitahariini #kurussihat #menusedap #seluarxxl #bajusaizbesar #browniesbatupahat #johorfood #putrajayafooddelivery

  •  28  0  22 October, 2019
  • " Selesa Bersama Palazzo Aleesya "
-
Pergi sukan ke. Pergi travel ke. Pergi ke office ke. Even pergi ke mana mana pun Syaa sarung je Palazzo Aleesya. Kenapa ?
-
Sebab selesa lah of course. Nak tahu selesa macam mana tu. Kene try sendiri lah sis hehe. -
Palazzo Aleesya Restock with New Colours !
-
#thedisya 
#iyliamalekxthedisya
  • " Selesa Bersama Palazzo Aleesya "
    -
    Pergi sukan ke. Pergi travel ke. Pergi ke office ke. Even pergi ke mana mana pun Syaa sarung je Palazzo Aleesya. Kenapa ?
    -
    Sebab selesa lah of course. Nak tahu selesa macam mana tu. Kene try sendiri lah sis hehe. -
    Palazzo Aleesya Restock with New Colours !
    -
    #thedisya
    #iyliamalekxthedisya

  •  40  4  18 October, 2019
  • Assalamualaikum selamat pagi semua
-
Jom sarapan sambil cuci mata tengok warna baru Palazzo Aleesya. Korang nak warna yang mana satu ?.
-
Share sikit warna yang uollss rasa tertarik tuuu..
#thedisya 
#iyliamalekxthedisya
  • Assalamualaikum selamat pagi semua
    -
    Jom sarapan sambil cuci mata tengok warna baru Palazzo Aleesya. Korang nak warna yang mana satu ?.
    -
    Share sikit warna yang uollss rasa tertarik tuuu..
    #thedisya
    #iyliamalekxthedisya

  •  49  10  9 October, 2019
  • APA LA SANGAT SEBIJIK COKODOK TU
.
Kalau sebijik pon dah 180 kalori,kalo 10 biji tu?
.
Cekodok nie buat dari pisang..Pisang tu dah bagus makan tapi bila dah jadi cokodok,kalori die pon bertambah
.
So jangan sebab die buat dari makanan yg baik,bila bergoreng pon kita rasa kalori sama je..Berbeza okay!
.
Sama mcm sekarang org kata peria elok untk kesihatan tapi kalau dah jd peria goreng ape citeeee🤭
.
Kalau saya,natural is the best..Kalau nk mkn peria mkn peria tak perlu nk goreng salut tepung bagai..Kalau nk mkn pisang ambil buah pisang,tak perlu nk goreng ke apa..Okay gais??😉
.
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
.
🌸Coach Aida
📲+601111493832
Personally lost 20kg
Mom of 1, 34tahun
Kurus dari rumah😍
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 
#ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #ubatkurus #fitness
  • APA LA SANGAT SEBIJIK COKODOK TU
    .
    Kalau sebijik pon dah 180 kalori,kalo 10 biji tu?
    .
    Cekodok nie buat dari pisang..Pisang tu dah bagus makan tapi bila dah jadi cokodok,kalori die pon bertambah
    .
    So jangan sebab die buat dari makanan yg baik,bila bergoreng pon kita rasa kalori sama je..Berbeza okay!
    .
    Sama mcm sekarang org kata peria elok untk kesihatan tapi kalau dah jd peria goreng ape citeeee🤭
    .
    Kalau saya,natural is the best..Kalau nk mkn peria mkn peria tak perlu nk goreng salut tepung bagai..Kalau nk mkn pisang ambil buah pisang,tak perlu nk goreng ke apa..Okay gais??😉
    .
    JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
    NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020?
    .
    Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program BMS Coaching Online.
    .
    🌸Coach Aida
    📲+601111493832
    Personally lost 20kg
    Mom of 1, 34tahun
    Kurus dari rumah😍
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3
    #ariani #shawllabuh #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #senamankurus #ubatkurus #fitness

  •  32  0  2 October, 2019

Top #seluarxxl Posts

  • Which colour you choose for IRONLESS #Nicholebyf_l pants 😉
.
#Nicholebyf_l
.
NICHOLE
🔥Code : Nude latte, Ebony Black, Dusty Blue, Baby Pink, Silver Grey
🔥Status : READY STOCK -
🔥Material I : Stretchable Heavy Spandex
✨Material Advantages :-
▪IRONLESS fabric
▪More breathable fabric
▪Opaque fabric
▪Crease-resistant
▪non-ripping seams
▪non-shrinking fabric
-
🔥Early Bird Price : RM79 (until 13 October)
Normal price : RM89
-
🔥Features :-
▪Side Pocket in both sides
▪Adjustable waist
▪Wudhu Friendly
▪Acrylic brand at the bottom
▪Full rubber stretchable waist
🔥Size : XS, S, M, L, XL, XXL
  • Which colour you choose for IRONLESS #Nicholebyf_l pants 😉
    .
    #Nicholebyf_l
    .
    NICHOLE
    🔥Code : Nude latte, Ebony Black, Dusty Blue, Baby Pink, Silver Grey
    🔥Status : READY STOCK -
    🔥Material I : Stretchable Heavy Spandex
    ✨Material Advantages :-
    ▪IRONLESS fabric
    ▪More breathable fabric
    ▪Opaque fabric
    ▪Crease-resistant
    ▪non-ripping seams
    ▪non-shrinking fabric
    -
    🔥Early Bird Price : RM79 (until 13 October)
    Normal price : RM89
    -
    🔥Features :-
    ▪Side Pocket in both sides
    ▪Adjustable waist
    ▪Wudhu Friendly
    ▪Acrylic brand at the bottom
    ▪Full rubber stretchable waist
    🔥Size : XS, S, M, L, XL, XXL

  •  62  11  15 hours ago