#selangor Instagram Photos & Videos

selangor - 3.8m posts

Latest #selangor Posts

  • - Let's ROCK our WEEKEND BABES!!! 💃💃💃
.
.
Happy Satur-YAY!!!!! 🤩
.
.
.
📮 FREE POSTAGE for BOSTBALM + RHASSAOUL600 HERE!!! 📮
.
.

JUST CLICK  Bio-link @boostbalm.co 
or boleh whatsapp sis! 👇
.
📲  016-2883386
📲  016-2883386
📲  016-2883386
.
.
  • - Let's ROCK our WEEKEND BABES!!! 💃💃💃
    .
    .
    Happy Satur-YAY!!!!! 🤩
    .
    .
    .
    📮 FREE POSTAGE for BOSTBALM + RHASSAOUL600 HERE!!! 📮
    .
    .

    JUST CLICK Bio-link @boostbalm.co
    or boleh whatsapp sis! 👇
    .
    📲 016-2883386
    📲 016-2883386
    📲 016-2883386
    .
    .
  •  4  1  4 minutes ago
  • Assalamualaikum 😘
.
.
PROMOSI  kak  ros  dengan  HARGA  AHLI  hingga  30hb  Mac  ni 😳😳
.
.

Sayangi  orang  Tersayang 😘😘
.
Rutin  sebelum  breakfast  untuk  Suami  kesayangan  Kak  ros  1 sudu  sekali  sehari 😘
.
Ready  stock  dengan  HARGA  AHLI 😳😳. Limited  Stock ye .

Antara kelebihan & khasiat VIVIX 👇
.
🍇 AWET MUDA. Nampak LEBIH MUDA dari usia sebenar 😎
.
🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin.
.
🍇 TURUN BERAT BADAN.  Tingkatkan metabolisme badan, turunkan berat badan dengan sihat.
.
🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, VIVIX untuk baiki sel badan kita yang rosak daripada peringkat DNA. Lepas dah baiki sel jadi sihat dan muda, VIVIX akan melindungi sel tu pulak dari rosak. Sel sihat, organ sihat, seluruh badan sihat!
.
🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. VIVIX membantu ikhtiar hamil, di mana VIVIX tolong membaiki sel badan. Bila sel sihat, organ badan yang terbentuk dari sel pun akan menjadi sihat. Ini termasuklah organ peranakan.
.
🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Luka bersalin czer atau jahitan.
.
🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Kandungan VIVIX membantu meningkatkan kesihatan sakit sendi.
.
🍇ANTI KERADANGAN. Mengurangkan keradangan kulit seperti jerawat merah, serta mengawal eczema atau psoriasis.
.
🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. VIVIX bukan ubat tau, tapi VIVIX membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan secara optima 😊
.
Sila  share  sekiranya  manafaat. .
.P/s. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit..
Yang  nak  mencuba  Ready  stok  bolih  whatsapp  kak  ros  0196011657.
.
.
#ajimaura
  • Assalamualaikum 😘
    .
    .
    PROMOSI kak ros dengan HARGA AHLI hingga 30hb Mac ni 😳😳
    .
    .

    Sayangi orang Tersayang 😘😘
    .
    Rutin sebelum breakfast untuk Suami kesayangan Kak ros 1 sudu sekali sehari 😘
    .
    Ready stock dengan HARGA AHLI 😳😳. Limited Stock ye .

    Antara kelebihan & khasiat VIVIX 👇
    .
    🍇 AWET MUDA. Nampak LEBIH MUDA dari usia sebenar 😎
    .
    🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin.
    .
    🍇 TURUN BERAT BADAN. Tingkatkan metabolisme badan, turunkan berat badan dengan sihat.
    .
    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, VIVIX untuk baiki sel badan kita yang rosak daripada peringkat DNA. Lepas dah baiki sel jadi sihat dan muda, VIVIX akan melindungi sel tu pulak dari rosak. Sel sihat, organ sihat, seluruh badan sihat!
    .
    🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. VIVIX membantu ikhtiar hamil, di mana VIVIX tolong membaiki sel badan. Bila sel sihat, organ badan yang terbentuk dari sel pun akan menjadi sihat. Ini termasuklah organ peranakan.
    .
    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Luka bersalin czer atau jahitan.
    .
    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Kandungan VIVIX membantu meningkatkan kesihatan sakit sendi.
    .
    🍇ANTI KERADANGAN. Mengurangkan keradangan kulit seperti jerawat merah, serta mengawal eczema atau psoriasis.
    .
    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. VIVIX bukan ubat tau, tapi VIVIX membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan secara optima 😊
    .
    Sila share sekiranya manafaat. .
    .P/s. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit..
    Yang nak mencuba Ready stok bolih whatsapp kak ros 0196011657.
    .
    .
    #ajimaura
  •  3  1  6 minutes ago
  • Selamat  pagi sahabat  sahabat  Kak  ros 😘
  • Selamat pagi sahabat sahabat Kak ros 😘
  •  1  2  18 minutes ago
  • CHARCOAL BLACK
—————————
Exclusive . Comfort . Significant
.
SIREH EXCLUSIVE’s Colors
.
Given design peplum, using peacock 🦚 lace, brings more sweet and cuteness to babies and kids
.
Material
————
High Quality Dull Satin ( lembut gler, better than cotton)
.
Detailings
—————
Using sequin patches at the shoulder and chest gives more exclusivity to the Sireh, add on with 3D flowers and diamond trimming along the waist
.
For the skirt, we patches half of it with the peacock 🦚 lace
.
Colors
———-
Charcoal | Turqoise White | Powder Blue | Caramel Pink
.
Sizes & Price
——————-
☑️XS | 6-12m | RM 119; sleeveless
☑️S | 1-2y | RM 119; sleeveless
☑️M | 2-3y | RM 129; sleeveless
☑️L | 3-4y | RM 129; longsleeve
☑️XL | 4-5y | RM 139; longsleeve
☑️XXL | 5-6y | RM 139; longsleeve
☑️3XL | 6-8y | RM 139; longsleeve
☑️4XL | 8-9y | RM 149; longsleeve
.
Beautifully made with love 💕 to your little darlings
.
Happy shopping mommies! We love to serve you with all my best💗
.
Find more details at
Collection | ☀️#lk_peplumsireh
#lk_raya2019
———————————————————————
To Purchase
DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
Or
Cara paling senang di dunia : click link on d bio👆🏻
———————————————————————
.
.
#kidskebaya #kebayabudak #kualalumpur #selangor #shahalam #setiaalam #cod #kebayamalaysia #kidskebayaekslusif #exclusivekebaya #handmade #handmadedress #handmadekebaya #raya2019 #bajuraya2019 #kebayaraya2019 #exclusiveraya2019 #littlekarya #sgmom #singapore #lovemybaby #babygirldress #kebayababy #kurungbudak #kidskurung #bajukurungbaby #rompersbaby
  • CHARCOAL BLACK
    —————————
    Exclusive . Comfort . Significant
    .
    SIREH EXCLUSIVE’s Colors
    .
    Given design peplum, using peacock 🦚 lace, brings more sweet and cuteness to babies and kids
    .
    Material
    ————
    High Quality Dull Satin ( lembut gler, better than cotton)
    .
    Detailings
    —————
    Using sequin patches at the shoulder and chest gives more exclusivity to the Sireh, add on with 3D flowers and diamond trimming along the waist
    .
    For the skirt, we patches half of it with the peacock 🦚 lace
    .
    Colors
    ———-
    Charcoal | Turqoise White | Powder Blue | Caramel Pink
    .
    Sizes & Price
    ——————-
    ☑️XS | 6-12m | RM 119; sleeveless
    ☑️S | 1-2y | RM 119; sleeveless
    ☑️M | 2-3y | RM 129; sleeveless
    ☑️L | 3-4y | RM 129; longsleeve
    ☑️XL | 4-5y | RM 139; longsleeve
    ☑️XXL | 5-6y | RM 139; longsleeve
    ☑️3XL | 6-8y | RM 139; longsleeve
    ☑️4XL | 8-9y | RM 149; longsleeve
    .
    Beautifully made with love 💕 to your little darlings
    .
    Happy shopping mommies! We love to serve you with all my best💗
    .
    Find more details at
    Collection | ☀️ #lk_peplumsireh
    #lk_raya2019
    ———————————————————————
    To Purchase
    DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
    DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
    DM or Whatsapp🤳🏼0 1 3 3 7 5 1 0 0 4
    Or
    Cara paling senang di dunia : click link on d bio👆🏻
    ———————————————————————
    .
    .
    #kidskebaya #kebayabudak #kualalumpur #selangor #shahalam #setiaalam #cod #kebayamalaysia #kidskebayaekslusif #exclusivekebaya #handmade #handmadedress #handmadekebaya #raya2019 #bajuraya2019 #kebayaraya2019 #exclusiveraya2019 #littlekarya #sgmom #singapore #lovemybaby #babygirldress #kebayababy #kurungbudak #kidskurung #bajukurungbaby #rompersbaby
  •  4  0  26 minutes ago
  • Rose Mohamed:
Apa itu 'Skinvigorate Cleansing Brush?' .
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Untuk maklumat lanjut, percubaan dan tempahan, hubungi saya cepat!!🤗🤗🤗
.
📱601137070810👆
.
#skincareroutine #marykay #malaysia #negerisembilan #melaka #selangor #skinvigoratebrush
  • Rose Mohamed:
    Apa itu 'Skinvigorate Cleansing Brush?' .
    ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
    .
    ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
    .
    ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
    .
    ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
    ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
    .
    ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
    .
    Untuk maklumat lanjut, percubaan dan tempahan, hubungi saya cepat!!🤗🤗🤗
    .
    📱601137070810👆
    .
    #skincareroutine #marykay #malaysia #negerisembilan #melaka #selangor #skinvigoratebrush
  •  3  1  27 minutes ago
  • Berlangsung Day 2 private tour 
Kundasangtrip Bajet Transport Sabah
.
.
.
Abg hafiz & friend from johor kuala lumpur
Pakej bajet 3hari 2malam kk- kundasang
.
.
.
*ITINERARY 3HARI 2MALAM*
.
.
.
*Day 1*
🛫pick up airport
🥘lunch 📸taman teluk likas view
📽jambatan gantung tamparuli
🏠rumah terbalik
🏔pekan nabalu hand craf market
🍇🍈🍉kundasang market
🥘makan malam at restaurans
🏘cek in homestay kundasang .
.
.
.
*Day 2*
🏷chek out 🍳sarapan pagi at gerai kg mesilou
🐄desa cattle farm
🖼kundasang war memorial
🏊‍♀️poring hotspring
🐟fish massage spa
🐰ranau rabbit farm
🛌balik homestay & rehat
🏘water village see view
🌅 pantai tanjung aru beach
🍝makan malam seafood jam 8pm
🌃pasar malam kg air 🏢balik homestay or setaraf .
.
.
*Day 3*
🏷chek out 🍽sarapan pagi
🏚️Muzium sabah
🎊pasar filipino market
💸Jamillah mutiara
🌁signal hill tower
🕌Masjid terapung
🗼Yayasan sabah
🍫choklate house
🍰kue lapis sarawak
✈transfer airport .
.
🏁🏁THE END🏁🏁
.
.
.
Inginkan percutian yang bajet,ekonomi murah & berpatutan......
.
.
.
Mengapa harus bayar lebih sedangkan ada yg bajet & ekonomi,Transport yg sama harga yg berbeza.....
.
.
.
STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️
STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️
.
.
.
🚕Transport bajet  2-4seat
🚐Mpv bajet.  5-6seat
🚙Mini Van bajet  7-12seat
🚌Bas bajet  30-40seat
.
. .
http://www.wasap.my/+60149550124/kundasangtrip_bajet_travel_sabah
.
.
.
http://www.wasap.my/+60143718198/kundasangtrip_bajet_travel_sabah
.
.
.
#pakejpercutiansabahmurah #jommelancong #johobharu #johor #jb #jdt #melaka #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #kuchingsarawak #sarawakian #singapore #kajang #seremban #cuticutikundasang #cutisekolah #publicschool #tripbajetkundasang #percutianmurahsabah #vanseluruhsabah #vansewakundasang
  • Berlangsung Day 2 private tour
    Kundasangtrip Bajet Transport Sabah
    .
    .
    .
    Abg hafiz & friend from johor kuala lumpur
    Pakej bajet 3hari 2malam kk- kundasang
    .
    .
    .
    *ITINERARY 3HARI 2MALAM*
    .
    .
    .
    *Day 1*
    🛫pick up airport
    🥘lunch 📸taman teluk likas view
    📽jambatan gantung tamparuli
    🏠rumah terbalik
    🏔pekan nabalu hand craf market
    🍇🍈🍉kundasang market
    🥘makan malam at restaurans
    🏘cek in homestay kundasang .
    .
    .
    .
    *Day 2*
    🏷chek out 🍳sarapan pagi at gerai kg mesilou
    🐄desa cattle farm
    🖼kundasang war memorial
    🏊‍♀️poring hotspring
    🐟fish massage spa
    🐰ranau rabbit farm
    🛌balik homestay & rehat
    🏘water village see view
    🌅 pantai tanjung aru beach
    🍝makan malam seafood jam 8pm
    🌃pasar malam kg air 🏢balik homestay or setaraf .
    .
    .
    *Day 3*
    🏷chek out 🍽sarapan pagi
    🏚️Muzium sabah
    🎊pasar filipino market
    💸Jamillah mutiara
    🌁signal hill tower
    🕌Masjid terapung
    🗼Yayasan sabah
    🍫choklate house
    🍰kue lapis sarawak
    ✈transfer airport .
    .
    🏁🏁THE END🏁🏁
    .
    .
    .
    Inginkan percutian yang bajet,ekonomi murah & berpatutan......
    .
    .
    .
    Mengapa harus bayar lebih sedangkan ada yg bajet & ekonomi,Transport yg sama harga yg berbeza.....
    .
    .
    .
    STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️
    STILL AVALABLE⚠️⚠️⚠️
    .
    .
    .
    🚕Transport bajet 2-4seat
    🚐Mpv bajet. 5-6seat
    🚙Mini Van bajet 7-12seat
    🚌Bas bajet 30-40seat
    .
    . .
    http://www.wasap.my/+60149550124/kundasangtrip_bajet_travel_sabah
    .
    .
    .
    http://www.wasap.my/+60143718198/kundasangtrip_bajet_travel_sabah
    .
    .
    .
    #pakejpercutiansabahmurah #jommelancong #johobharu #johor #jb #jdt #melaka #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #kuchingsarawak #sarawakian #singapore #kajang #seremban #cuticutikundasang #cutisekolah #publicschool #tripbajetkundasang #percutianmurahsabah #vanseluruhsabah #vansewakundasang
  •  6  2  29 minutes ago
  • NAK KURUS KENA RAJIN.
Ramai dah berjaya. Boleh sroll testimoni yang sebelum. 
Insya Allah sama-sama kita ushakan.💪
.
1. UBAH CARA MAKAN
.
Apa kata sekali sekala anda ubah cara makan anda dengan menggunakan pinggan yang kecil. Mungkin sebelum ini anda sering menggunakan pinggan besar untuk setiap hidangan makanan yang anda ambil.
.
Dari sudut psikologi, manusia akan memenuhkan pinggan mereka. Lagi besar pinggan, lagi banyak makanan yang diambil. Tidak percaya, cubalah nanti. Pinggan kecil pun kenyang juga.

2. CARI KAWAN YANG SAMA MATLAMAT
.
Jika semua kawan-kawan anda "kaki makan", apa kata anda bergaul dengan kawan-kawan anda yang sama matlamat dengan anda (diet).
. 
Sekurang-kurangnya, anda dapat mengawal nafsu makan anda apabila keluar dengan mereka.

3. BELAJAR KALORI
.
Ilmu pengetahuan mengenai kalori itu penting. Saya sarankan agar anda mendapatkan banyak maklumat mengenai makanan dan minuman serta nilai kalori dalam meal plan anda.

4. SERTAI PROGRAM-PROGRAM PENGURUSAN BERAT BADAN
.
Kalau anda masih belum bersenam, mulakanlah bersenam. Jalan kaki sahaja pun boleh. Tetapi ianya lebih seronok sekiranya anda mempunyai satu komuniti yang dapat saling memberikan sokongan dan melakukan aktiviti bersama-sama seperti peserta-peserta WEIGHT LOSS CHALLENGE FROM HOME 100% ONLINE.
.
5. MASAK SENDIRI
. 
Makan makanan yang di masak dari rumah adalah lebih baik daripada makan makanan di kedai. Anda boleh mengawal kandungan minyak, gula dan garam. Lagi pun, kos pun lebih jimat. Ada duit lebih sedikit untuk menabung.
.
SUKAR hanyalah mainan minda sahaja dan minda boleh di ubah dengan PEMIKIRAN YANG POSITIF
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
.
Coach Lin +60199195466
.
#brunei #johor #teamckrosliza #kelantan #sarawak #kualalumpur #kedah#selangor #xxlfreshman2018 #bajupengantinxplus#shimahboutiq#telekongeksklusif#dressxxxl#alquran.eksklusif#diet#kurussihat#nakknakkurus#makanansihat#dressxxxl#jubahbesar#diabetes#hospital
  • NAK KURUS KENA RAJIN.
    Ramai dah berjaya. Boleh sroll testimoni yang sebelum.
    Insya Allah sama-sama kita ushakan.💪
    .
    1. UBAH CARA MAKAN
    .
    Apa kata sekali sekala anda ubah cara makan anda dengan menggunakan pinggan yang kecil. Mungkin sebelum ini anda sering menggunakan pinggan besar untuk setiap hidangan makanan yang anda ambil.
    .
    Dari sudut psikologi, manusia akan memenuhkan pinggan mereka. Lagi besar pinggan, lagi banyak makanan yang diambil. Tidak percaya, cubalah nanti. Pinggan kecil pun kenyang juga.

    2. CARI KAWAN YANG SAMA MATLAMAT
    .
    Jika semua kawan-kawan anda "kaki makan", apa kata anda bergaul dengan kawan-kawan anda yang sama matlamat dengan anda (diet).
    .
    Sekurang-kurangnya, anda dapat mengawal nafsu makan anda apabila keluar dengan mereka.

    3. BELAJAR KALORI
    .
    Ilmu pengetahuan mengenai kalori itu penting. Saya sarankan agar anda mendapatkan banyak maklumat mengenai makanan dan minuman serta nilai kalori dalam meal plan anda.

    4. SERTAI PROGRAM-PROGRAM PENGURUSAN BERAT BADAN
    .
    Kalau anda masih belum bersenam, mulakanlah bersenam. Jalan kaki sahaja pun boleh. Tetapi ianya lebih seronok sekiranya anda mempunyai satu komuniti yang dapat saling memberikan sokongan dan melakukan aktiviti bersama-sama seperti peserta-peserta WEIGHT LOSS CHALLENGE FROM HOME 100% ONLINE.
    .
    5. MASAK SENDIRI
    .
    Makan makanan yang di masak dari rumah adalah lebih baik daripada makan makanan di kedai. Anda boleh mengawal kandungan minyak, gula dan garam. Lagi pun, kos pun lebih jimat. Ada duit lebih sedikit untuk menabung.
    .
    SUKAR hanyalah mainan minda sahaja dan minda boleh di ubah dengan PEMIKIRAN YANG POSITIF
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
    .
    Coach Lin +60199195466
    .
    #brunei #johor #teamckrosliza #kelantan #sarawak #kualalumpur #kedah #selangor #xxlfreshman2018 #bajupengantinxplus #shimahboutiq #telekongeksklusif #dressxxxl #alquran.eksklusif #diet #kurussihat #nakknakkurus #makanansihat #dressxxxl #jubahbesar #diabetes #hospital
  •  5  1  30 minutes ago