#sek Instagram Photos & Videos

sek - 90.6k posts

Hashtag Popularity

5.6
average comments
590.1
average likes

Latest #sek Posts

  • VERY VERY VERY FUNNY THIS SCENE AND MOMENT OF #KADIR AND #SEK SEK 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....WONDERFUL GREAT STRONG GOOD PERFECT GORGEOUS LOVELY SUPER GOOD STRONG ADORABLE EXCELLENT PERFORMANCE OF THE KING @kivanctatlitug /#kadir✊✊✊✊✊✊✌✌👍👍👏👏❤❤❤💙💙😍😍 WITH #sek sek😂😂😂💓💓💓👍🏻👍🏻.....FROM GREAT GOOD  HANDSOME AMAZING SERIES #carpisma💙💙💙❤❤❤✌👍👏👏👏👏👏 LOVE LOVE LOVE SO MUCH ❤💙👑💖😘😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏✊🏼✊🏼✊🏼👍🏻👍🏻👍🏻✌✌👌👌👌💯💯💯💯💯💯💯❤💙👑💖❤💙👑💖😘
  • VERY VERY VERY FUNNY THIS SCENE AND MOMENT OF #KADIR AND #SEK SEK 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....WONDERFUL GREAT STRONG GOOD PERFECT GORGEOUS LOVELY SUPER GOOD STRONG ADORABLE EXCELLENT PERFORMANCE OF THE KING @kivanctatlitug / #kadir✊✊✊✊✊✊✌✌👍👍👏👏❤❤❤💙💙😍😍 WITH #sek sek😂😂😂💓💓💓👍🏻👍🏻.....FROM GREAT GOOD HANDSOME AMAZING SERIES #carpisma💙💙💙❤❤❤✌👍👏👏👏👏👏 LOVE LOVE LOVE SO MUCH ❤💙👑💖😘😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏✊🏼✊🏼✊🏼👍🏻👍🏻👍🏻✌✌👌👌👌💯💯💯💯💯💯💯❤💙👑💖❤💙👑💖😘

  •  16  0  1 hour ago
  • HUJUNG TAHUN SUDAH..CUTI SEKOLAH SUDAH HABIS

Sekejap nya masa berlalu. Da nak abes pun tahun 2019.. tinggal beberapa Hari lagi dah nak masuk tahun 2020. Dulu kecik kecik Rasa lambat nye nak sampai tahun 2020. Nah sekarang insyaallah Kita masuk 2020. Dengan semangat baru. Impian baru. Jadi org Yang lebih baik.

Dalam sibuk sibuk prepare anak anak punya persiapan ke sekolah.. korang Ada tak prepare oil untuk diorang.. kalau Tanya mama. Ia sangat perlu.. ia Kira macam kit kecemasan atau booster bagi mereka. Vitamin Yang perlu bagi mereka... Kelengkapan untuk mereka seharian.

Kita dah prepare baju sek, kasut, beg Dan peralatan sek Yang lain.tapi lupa nak prepare diorg punya booster.. mama Kasi contoh lah korang pergi sekolah pakai kasut dengan stokin.kalau takde stokin macam tak lengkap kan. Atau Kita Ada pen tapi takde dakwat..begitu juga macam eo ni..perlu utkk support immune, fizikal Dan emosi.

So korang boleh allocate sikit utk keperluan eo bagi anak anak.. hanya rm750. boleh support from head to toe.. insyaallah membantu sangat, jimat Dan berbaloi.. anak anak sihat.. mak Pak pun happy. 
Untuk mendapat Kan more info, boleh follow mama rapat rapat Dan set see first.

Love 
Mama Linda
#essentialoil
#youngliving
#vitamin
#mineral
#zat
#psk
#jimat
#backtoschool
#sek
#anak
  • HUJUNG TAHUN SUDAH..CUTI SEKOLAH SUDAH HABIS

    Sekejap nya masa berlalu. Da nak abes pun tahun 2019.. tinggal beberapa Hari lagi dah nak masuk tahun 2020. Dulu kecik kecik Rasa lambat nye nak sampai tahun 2020. Nah sekarang insyaallah Kita masuk 2020. Dengan semangat baru. Impian baru. Jadi org Yang lebih baik.

    Dalam sibuk sibuk prepare anak anak punya persiapan ke sekolah.. korang Ada tak prepare oil untuk diorang.. kalau Tanya mama. Ia sangat perlu.. ia Kira macam kit kecemasan atau booster bagi mereka. Vitamin Yang perlu bagi mereka... Kelengkapan untuk mereka seharian.

    Kita dah prepare baju sek, kasut, beg Dan peralatan sek Yang lain.tapi lupa nak prepare diorg punya booster.. mama Kasi contoh lah korang pergi sekolah pakai kasut dengan stokin.kalau takde stokin macam tak lengkap kan. Atau Kita Ada pen tapi takde dakwat..begitu juga macam eo ni..perlu utkk support immune, fizikal Dan emosi.

    So korang boleh allocate sikit utk keperluan eo bagi anak anak.. hanya rm750. boleh support from head to toe.. insyaallah membantu sangat, jimat Dan berbaloi.. anak anak sihat.. mak Pak pun happy.
    Untuk mendapat Kan more info, boleh follow mama rapat rapat Dan set see first.

    Love
    Mama Linda
    #essentialoil
    #youngliving
    #vitamin
    #mineral
    #zat
    #psk
    #jimat
    #backtoschool
    #sek
    #anak

  •  1  0  5 hours ago
  • Made some giftcards for my love @jonasranhansen at @jinxtattoo 😅❤️ Perfect Christmas gift to your friends and family 😊
  • Made some giftcards for my love @jonasranhansen at @jinxtattoo 😅❤️ Perfect Christmas gift to your friends and family 😊

  •  49  1  9 hours ago
  • Semalam punya cerita 😘terima kasih kepada ams family kerana sudi mejemput adik2 jagaan saya👍🏻semoga ukhwah kita berpanjangan hingga akhir hayat...AMIN ☺️💫
#AMS FAMILYS 
#TSM FAMILYS 
#COBRA BROTHERS 
#SEK KITO JNGN PECCOH
  • Semalam punya cerita 😘terima kasih kepada ams family kerana sudi mejemput adik2 jagaan saya👍🏻semoga ukhwah kita berpanjangan hingga akhir hayat...AMIN ☺️💫
    #AMS FAMILYS
    #TSM FAMILYS
    #COBRA BROTHERS
    #SEK KITO JNGN PECCOH

  •  72  10  13 hours ago
  • *uri uri budoyo surup*

#ora warok ora moplok
#sek keri bonus
  • *uri uri budoyo surup*

    #ora warok ora moplok
    #sek keri bonus

  •  118  7  15 hours ago
  •  6  1  13 December, 2019
  • Taktrsa dah dibulann Ahir tahun,,masih banyak yg harus dicapai dimasa depan semangat menggapai yg lebih Baek LG,,#sek bakoh
# r kakean sambat#semgat mz bjo,,#sll berjuang bersama #naufal_Arsa😘
  • Taktrsa dah dibulann Ahir tahun,,masih banyak yg harus dicapai dimasa depan semangat menggapai yg lebih Baek LG,, #sek bakoh
    # r kakean sambat #semgat mz bjo,, #sll berjuang bersama #naufal_Arsa😘

  •  4  0  13 December, 2019
  • Una de las mejores etapas de mi vida, que espero retomar en algún momento fue formar parte de un equipo ganador #SEK.
  • Una de las mejores etapas de mi vida, que espero retomar en algún momento fue formar parte de un equipo ganador #SEK.

  •  8  1  12 December, 2019

Top #sek Posts

  • Austrian EKO Cobra 💀🇦🇹🦅
•source: ORF
  • Austrian EKO Cobra 💀🇦🇹🦅
    •source: ORF

  •  1,997  21  8 December, 2019
  • German SEK 💀🇩🇪🦅
  • German SEK 💀🇩🇪🦅

  •  1,951  5  7 December, 2019
  • German SEK 💀🇩🇪🦅
  • German SEK 💀🇩🇪🦅

  •  1,887  17  19 November, 2019
  • GSG 9, PRÄZISIONSSCHÜTZEN▪Die 1. Einheit der GSG 9 verfügt über verschiedenste Präzisionswaffen und spezielle Aufklärungsmittel, die nötig sind, um das gesamte Spektrum des polizeilichen Präzisionsschützenwesens abzudecken. Hierzu zählt das Aufklären gegen Zielpersonen und unterschiedliche Zielobjekte aus verschiedensten, getarnten Schützenstellungen im Gelände und im Gebäude, bis hin zur finalen Bekämpfung mehrerer Täter als mögliche Optionen zur Lagelösung. 
Außerdem sind sie Meister der Tarnung, wie man unschwer erkennen kann.
Die Ausbildung zum Präzisionsschützen findet abwechselnd GSG 9-intern oder in Zusammenarbeit mit anderen Spezialeinheiten im In- und Ausland statt. 
#Bundespolizei #bpol #Einsatz #MitSicherheitVielfältig #federalpolice #lawenforcement #polizei #police #GSG9 #specialunit #operator #swat #sek
  • GSG 9, PRÄZISIONSSCHÜTZEN▪Die 1. Einheit der GSG 9 verfügt über verschiedenste Präzisionswaffen und spezielle Aufklärungsmittel, die nötig sind, um das gesamte Spektrum des polizeilichen Präzisionsschützenwesens abzudecken. Hierzu zählt das Aufklären gegen Zielpersonen und unterschiedliche Zielobjekte aus verschiedensten, getarnten Schützenstellungen im Gelände und im Gebäude, bis hin zur finalen Bekämpfung mehrerer Täter als mögliche Optionen zur Lagelösung.
    Außerdem sind sie Meister der Tarnung, wie man unschwer erkennen kann.
    Die Ausbildung zum Präzisionsschützen findet abwechselnd GSG 9-intern oder in Zusammenarbeit mit anderen Spezialeinheiten im In- und Ausland statt.
    #Bundespolizei #bpol #Einsatz #MitSicherheitVielfältig #federalpolice #lawenforcement #polizei #police #GSG9 #specialunit #operator #swat #sek

  •  10,051  60  21 October, 2019