#secretrecipe Instagram Photos & Videos

secretrecipe - 291.7k posts

Hashtag Popularity

5.5
average comments
156.8
average likes

Latest #secretrecipe Posts

  • You deserve such a banquet table! #MelissaSapes #2020
🇬🇷 Αξίζετε ένα τέτοιο τραπεζάκι.
🇹🇷 Böyle biz ziyafet sofrasını siz de hak ediyorsunuz✌🏻
___________________________________________________
#melissarestaurant #melissasapes #sapes #greece #rodopi #alexandroupoli #gümülcine #komotini #grek #food  #foods #delicious #evros #grekkitchen #melissa #restaurant #yemek #pumkin #pumpkinfries #secretrecipe
  • You deserve such a banquet table! #MelissaSapes #2020
    🇬🇷 Αξίζετε ένα τέτοιο τραπεζάκι.
    🇹🇷 Böyle biz ziyafet sofrasını siz de hak ediyorsunuz✌🏻
    ___________________________________________________
    #melissarestaurant #melissasapes #sapes #greece #rodopi #alexandroupoli #gümülcine #komotini #grek #food #foods #delicious #evros #grekkitchen #melissa #restaurant #yemek #pumkin #pumpkinfries #secretrecipe

  •  14  0  33 minutes ago
  • Coldsmoked salmon with horseradish cream is one of our clients favourite Smørrebrød. Would you like one. Welcome to Tanskalainen Voileipä Oy, Cygnaeuksenkatu 5 Töölö, Helsinki, 🇫🇮Finland. #eat #enjoy #delicious #yummy #tasty #handmade #secretrecipe #premium #traditional #danish #smørrebrød #and #beer #restaurant #catering #events #party #breakfast #lunch #brunch #dinner #food #foodporn #foodpic #instafood #instagood #eathelsinki #welcome #helsinki #finland
  • Coldsmoked salmon with horseradish cream is one of our clients favourite Smørrebrød. Would you like one. Welcome to Tanskalainen Voileipä Oy, Cygnaeuksenkatu 5 Töölö, Helsinki, 🇫🇮Finland. #eat #enjoy #delicious #yummy #tasty #handmade #secretrecipe #premium #traditional #danish #smørrebrød #and #beer #restaurant #catering #events #party #breakfast #lunch #brunch #dinner #food #foodporn #foodpic #instafood #instagood #eathelsinki #welcome #helsinki #finland

  •  38  1  1 hour ago
  • Sis nak tanya ni adik kakak orang #KEDAH #PENANG? 
Ada lagi ka yang belum dapatkan sample cookies The BLACK Whisk?

Sebab kalau hampa keliru macam was-was or taktau nak order cookies yang mana untuk makan-makan ka atau untuk raya ka nanti, sis sarankan hampa beli dulu set sample ni.

Boleh makan dengan yang tersayang sekali. 😍. Boleh rasa semua, boleh tengok rupa dan boleh decide terus nanti.

Nanti senang dah tahu dah nak beli yang mana untuk ✅Rumah sendiri
✅Rumah mak
✅Rumah mertua
✅Nak bagi gift kat boss.

Betul tak?

Tapi insyallah sis jamin semua biskut TBW2020 tahun ni sedap terpelanting jarak jauh dia punya sedap tau.. Cenggini 👍👍👍👍.. Whatsapp Adilah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/+60182734245

#kedah #baling #penang #famousamos #beryls #almondlondon #kuihraya  #theblackwhisk #kuihraya2020  #kuihrayasedap #sogo #kualalumpur #penang #penangfoodie #kedah #baling #kupang #kampung #kampungpeople #tv3 #tv3malaysia #melodi #neelofa #bajubatik #bajukurung #bajuraya2020 #tudungbawal #jalanjalancarimakankedah #kfc#penanghill #secretrecipe #starbucks
  • Sis nak tanya ni adik kakak orang #KEDAH #PENANG?
    Ada lagi ka yang belum dapatkan sample cookies The BLACK Whisk?

    Sebab kalau hampa keliru macam was-was or taktau nak order cookies yang mana untuk makan-makan ka atau untuk raya ka nanti, sis sarankan hampa beli dulu set sample ni.

    Boleh makan dengan yang tersayang sekali. 😍. Boleh rasa semua, boleh tengok rupa dan boleh decide terus nanti.

    Nanti senang dah tahu dah nak beli yang mana untuk ✅Rumah sendiri
    ✅Rumah mak
    ✅Rumah mertua
    ✅Nak bagi gift kat boss.

    Betul tak?

    Tapi insyallah sis jamin semua biskut TBW2020 tahun ni sedap terpelanting jarak jauh dia punya sedap tau.. Cenggini 👍👍👍👍.. Whatsapp Adilah ⬇⬇⬇⬇⬇⬇
    http://www.wasap.my/+60182734245

    #kedah #baling #penang #famousamos #beryls #almondlondon #kuihraya #theblackwhisk #kuihraya2020 #kuihrayasedap #sogo #kualalumpur #penang #penangfoodie #kedah #baling #kupang #kampung #kampungpeople #tv3 #tv3malaysia #melodi #neelofa #bajubatik #bajukurung #bajuraya2020 #tudungbawal #jalanjalancarimakankedah #kfc#penanghill #secretrecipe #starbucks

  •  2  0  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  0  0  1 hour ago
  • #JenEats EASY ROASTED BROCCOLI IN SECRET SAUCE 🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦 The kind of broccoli that'll turn heads and fill stomachs just like that.. 🥦

If you haven't liked #broccoli ever before, I want you to come forth and try this recipe and you'll have your perception reversed! 😌

The secret sauce I'm taking about here is easy to make and has some quick and feasible ingredients that are already there in your kitchen.

And no, it doesn't have ketchup or tomatoes in any form!

I'll post the detailed secret sauce recipe on my website jenstories.com including a writeup on how to roast broccoli in your oven to get the perfect crisp (broccoli chips crunch? )

Meanwhile, the recipe for the easy NUTELLA CAKE I posted about on my #instagram a couple of days ago is now up on my blog! All it'll take is 2 minutes to look up for the recipe + screenshot it and 🔟 minutes to make it! Check? 
#broccolirecipes #broccoli🥦 #broccolicity #roastedbroccoli #broccolilover #broccoli🥦 #broccolibites #secretrecipe #sauce #secretsauce #foodbloggersofinstagram #jenstories #roastedveggies #blogged #🥦
  • #JenEats EASY ROASTED BROCCOLI IN SECRET SAUCE 🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦 The kind of broccoli that'll turn heads and fill stomachs just like that.. 🥦

    If you haven't liked #broccoli ever before, I want you to come forth and try this recipe and you'll have your perception reversed! 😌

    The secret sauce I'm taking about here is easy to make and has some quick and feasible ingredients that are already there in your kitchen.

    And no, it doesn't have ketchup or tomatoes in any form!

    I'll post the detailed secret sauce recipe on my website jenstories.com including a writeup on how to roast broccoli in your oven to get the perfect crisp (broccoli chips crunch? )

    Meanwhile, the recipe for the easy NUTELLA CAKE I posted about on my #instagram a couple of days ago is now up on my blog! All it'll take is 2 minutes to look up for the recipe + screenshot it and 🔟 minutes to make it! Check?
    #broccolirecipes #broccoli🥦 #broccolicity #roastedbroccoli #broccolilover #broccoli🥦 #broccolibites #secretrecipe #sauce #secretsauce #foodbloggersofinstagram #jenstories #roastedveggies #blogged #🥦

  •  124  52  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  0  0  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  0  0  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  1  0  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  0  0  1 hour ago
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
.
Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
.
Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
.
Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya
  • Sambal Kuah Kacang Kukac RM5 jerr??😱😱
    .
    Promosi! Promosi! Promosi! 😘😘
    .
    Sambal kuah kacang instant serbaguna, cuma tuang air panas dan kacau jer.. Sangat sesuai untuk pelbagai acara.. multipurpose gittew.. 😁😁
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ni RM15.. bukan RM5.. 😕😕
    .
    Iye betul, nilai yg korang bayar cuma RM5 sebab kukac ada promosi sekarang. Setiap pembelian sambal kuah kacang kukac harga RM15 akan diberi 1 free gift bernilai RM10! Korang tengok la sendiri kat gambar kukac nak bagi apa.. hehe. 😛😛
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi sis?! .
    Meh whatsapp kami sebelum habis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibio utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi #sambalkuahkacangkukac #meletop #juadahraya

  •  0  0  1 hour ago
  • Grilled Paneer Sub - The Making.⁣
⁣
A delicious and fresh bread in itself, filled with grilled, rich paneer. Paneer is first cooked with our own style of a masala and grilled. Veggies are added on the bread and by that we mean: cucumber, tomato, olives, onion, lettuce and much more. To give you a divine experience, we add the perfect blend of sauce to the bread. Finally, we add in our freshly made paneer to the base, wrap it up and serve it to you.⁣
⁣
Value: ₹119⁣
⁣
Come devour this yummy combination only at Adyaas Medley!⁣ ⁣
For online delivery, log on to Swiggy or Zomato.⁣
⁣
For queries and party orders, contact 99400 97707.⁣
⁣
Address:19/4-1 , Ground floor (Middle shop),⁣
2nd Main road, Besant Nagar, Chennai 600 090 (Near Besant nagar E.B office).⁣
⁣
We wish you a pleasant day ahead!⁣
⁣
#adyaasmedley #adyaas #basilpesto #capresse #sandwich #crunch #toast #spread #love #food #eats #sub #wrap #brownbread #eggetarian #vegfod #fresh #hotandspicy #happiness #secretrecipe #besantdiaries #bessiediaries
  • Grilled Paneer Sub - The Making.⁣
    ⁣
    A delicious and fresh bread in itself, filled with grilled, rich paneer. Paneer is first cooked with our own style of a masala and grilled. Veggies are added on the bread and by that we mean: cucumber, tomato, olives, onion, lettuce and much more. To give you a divine experience, we add the perfect blend of sauce to the bread. Finally, we add in our freshly made paneer to the base, wrap it up and serve it to you.⁣
    ⁣
    Value: ₹119⁣
    ⁣
    Come devour this yummy combination only at Adyaas Medley!⁣ ⁣
    For online delivery, log on to Swiggy or Zomato.⁣
    ⁣
    For queries and party orders, contact 99400 97707.⁣
    ⁣
    Address:19/4-1 , Ground floor (Middle shop),⁣
    2nd Main road, Besant Nagar, Chennai 600 090 (Near Besant nagar E.B office).⁣
    ⁣
    We wish you a pleasant day ahead!⁣
    ⁣
    #adyaasmedley #adyaas #basilpesto #capresse #sandwich #crunch #toast #spread #love #food #eats #sub #wrap #brownbread #eggetarian #vegfod #fresh #hotandspicy #happiness #secretrecipe #besantdiaries #bessiediaries

  •  1  0  1 hour ago
  • Globe ğŸŒŽ theme
1kg
Fondant cake

Super duper budget
Buttercream + choc moist + choc ganache + fondant deco + toys + toppers

Sedap . Cantik . Berkualiti

Chocolate moist cake + chocolate ganache 🍫🍫🍫🍫 Moist Chocolate Cake / Moist Vanilla Cake 
With chocolate 🍫 buttercream 
Design cartoon

HELLOKITTY 👉🏻DORAEMON 👉🏻FOOTBALL👉🏻SPIDERMAN 👉🏻SUPERMAN👉🏻BATMAN👉🏻UNICORN👉🏻LITTLEPONY👉🏻 SPONGEBOB 👉🏻OWL 👉🏻MINI MOUSE 👉🏻MICKY MOUSE 👉🏻CAPTAIN AMERICA 👉🏻IRONMAN 👉🏻MERMAID 👉🏻 DIDI&FRIENDS 👉🏻 BOBOIBOY 👉🏻BARBIE 👉🏻 FLORAL 👉🏻 FRUITS 👉🏻 ANIMALS 👉🏻 MODERN CUTE CAKE 👉🏻etc (let’s discuss ur plan😉) PO for 2-3days! 
Request Design add RM2
#cakebudget #kekbajet #ampang #cakesedap #cakemurah  #kekharijadi #birthdaycake #kekmurah #graphicdesiger #homemade #freshbaked #kekkualiti #nopengawet #secretrecipe #moderncake #moistchocolatecake #kekcoklat #kekampang #cakeart #graphicdesigner #limkokwing #globe #globecake
  • Globe ğŸŒŽ theme
    1kg
    Fondant cake

    Super duper budget
    Buttercream + choc moist + choc ganache + fondant deco + toys + toppers

    Sedap . Cantik . Berkualiti

    Chocolate moist cake + chocolate ganache 🍫🍫🍫🍫 Moist Chocolate Cake / Moist Vanilla Cake
    With chocolate 🍫 buttercream
    Design cartoon

    HELLOKITTY 👉🏻DORAEMON 👉🏻FOOTBALL👉🏻SPIDERMAN 👉🏻SUPERMAN👉🏻BATMAN👉🏻UNICORN👉🏻LITTLEPONY👉🏻 SPONGEBOB 👉🏻OWL 👉🏻MINI MOUSE 👉🏻MICKY MOUSE 👉🏻CAPTAIN AMERICA 👉🏻IRONMAN 👉🏻MERMAID 👉🏻 DIDI&FRIENDS 👉🏻 BOBOIBOY 👉🏻BARBIE 👉🏻 FLORAL 👉🏻 FRUITS 👉🏻 ANIMALS 👉🏻 MODERN CUTE CAKE 👉🏻etc (let’s discuss ur plan😉) PO for 2-3days!
    Request Design add RM2
    #cakebudget #kekbajet #ampang #cakesedap #cakemurah #kekharijadi #birthdaycake #kekmurah #graphicdesiger #homemade #freshbaked #kekkualiti #nopengawet #secretrecipe #moderncake #moistchocolatecake #kekcoklat #kekampang #cakeart #graphicdesigner #limkokwing #globe #globecake

  •  5  1  1 hour ago
  • 🙌 Have you tried our Curry Goat Hash yet? It's a SERIOUS fiery brunch vibe 🙌⁠
⁠
Our Curry Goat is marinated for 24 hours ready to be tossed with chipped potato, curry sauce & topped with pink onion & two free-range fried eggs. 😍⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#turtlebay #turtlebaylife #rum #reggae #jerk #caribbean #caribbeansocial #onelove #brunch #brunching #currygoathash #inmykitchen #freshcooking #caribbeancooking #caribbeanrecipes #currygoat #marinated #onmyplate #cheflife #secretrecipe #forkyeah #meateats #brunchclub #brunchers #breakfasttime #caribbeancuisine #jamaica #islandfood #foodporn #caribbeanlife⁠
  • 🙌 Have you tried our Curry Goat Hash yet? It's a SERIOUS fiery brunch vibe 🙌⁠
    ⁠
    Our Curry Goat is marinated for 24 hours ready to be tossed with chipped potato, curry sauce & topped with pink onion & two free-range fried eggs. 😍⁠
    .⁠
    .⁠
    .⁠
    .⁠
    .⁠
    .⁠
    .⁠
    #turtlebay #turtlebaylife #rum #reggae #jerk #caribbean #caribbeansocial #onelove #brunch #brunching #currygoathash #inmykitchen #freshcooking #caribbeancooking #caribbeanrecipes #currygoat #marinated #onmyplate #cheflife #secretrecipe #forkyeah #meateats #brunchclub #brunchers #breakfasttime #caribbeancuisine #jamaica #islandfood #foodporn #caribbeanlife⁠

  •  27  1  1 hour ago
  • On St Patrick's Day, I do believe, we all become a wee bit Irish!  So to celebrate, Java Momma has released a limited edition coffee that will be sure to satisfy even the wiliest of Leprechaun's!

The contents of a leprechaun’s pint glass isn’t always green and bubbly.  Java O’Momma keeps her shamrockin’ blend a closely held secret and trades it to these tricksters just a few weeks each year.  The creamy vanilla and mint is a legend among these wee folk and could be just the bait you’ll need to trap them for their pot of gold. #linkinbio #potofgold #leprechaun #stpatricksday #weebitirish🍀 #shamrocks #celebrate #vanillaandmint #secretrecipe #javamomma #javamommabarista #limitededition
  • On St Patrick's Day, I do believe, we all become a wee bit Irish! So to celebrate, Java Momma has released a limited edition coffee that will be sure to satisfy even the wiliest of Leprechaun's!

    The contents of a leprechaun’s pint glass isn’t always green and bubbly. Java O’Momma keeps her shamrockin’ blend a closely held secret and trades it to these tricksters just a few weeks each year. The creamy vanilla and mint is a legend among these wee folk and could be just the bait you’ll need to trap them for their pot of gold. #linkinbio #potofgold #leprechaun #stpatricksday #weebitirish🍀 #shamrocks #celebrate #vanillaandmint #secretrecipe #javamomma #javamommabarista #limitededition

  •  4  0  3 hours ago
  • Craving for Dinakdakan but you're on "No Red Meat" diet.... Try this  Spicy Dinakdakang Langka 🤗🤤
Tastes almost the same...or even better than pork dinakdakan☺ (I just added some ground pork rind,
 but you may replace it with anchovies).. #dinakdakan #jackfruitrecipes #pinoyfoodie #lutongbahay #secretrecipe #ulamfortoday #yummyph #foods #foodsofinstagram #foodporn #foodtography #foodgasm #foodgrammerph #whattoeatph #homecooked #mifacooking #pinoyfoodlover #foodieph #foodiephoto #instafood #fooddiary #lovecooking #instafoodphoto #goodfoods #sarapph #sarap #kain #kainpilipinas #pagkaingpinoy #lutongpinoy
  • Craving for Dinakdakan but you're on "No Red Meat" diet.... Try this Spicy Dinakdakang Langka 🤗🤤
    Tastes almost the same...or even better than pork dinakdakan☺ (I just added some ground pork rind,
    but you may replace it with anchovies).. #dinakdakan #jackfruitrecipes #pinoyfoodie #lutongbahay #secretrecipe #ulamfortoday #yummyph #foods #foodsofinstagram #foodporn #foodtography #foodgasm #foodgrammerph #whattoeatph #homecooked #mifacooking #pinoyfoodlover #foodieph #foodiephoto #instafood #fooddiary #lovecooking #instafoodphoto #goodfoods #sarapph #sarap #kain #kainpilipinas #pagkaingpinoy #lutongpinoy

  •  5  0  4 hours ago
  • 🥰Let us be grateful to the people who make us happy,
🥰Who always there when you don't even need them😜😜😜
🤩Thats how special they are❤️ I'm 28 alreadyyyyyyyyy🤪🤪🤪🤪🤪🤪 Thanks to all for the surprise especially to the mastermind. I love u guys lahhhhhh❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #february2020 #february #februarybirthday #februarybaby #love #family #2020 #thankful #surprise #secretrecipe #cake #cadbury #whittaker #chocolate
  • 🥰Let us be grateful to the people who make us happy,
    🥰Who always there when you don't even need them😜😜😜
    🤩Thats how special they are❤️ I'm 28 alreadyyyyyyyyy🤪🤪🤪🤪🤪🤪 Thanks to all for the surprise especially to the mastermind. I love u guys lahhhhhh❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #february2020 #february #februarybirthday #februarybaby #love #family #2020 #thankful #surprise #secretrecipe #cake #cadbury #whittaker #chocolate

  •  34  10  5 hours ago
  • Cakes are special. Every birthday, every celebration ends with something sweet, a cake, and people remember. It's all about the memories. ❤A simple cake to celebrate a simple person's day❤ 💥Rich Orange Butter Cake with Butter Cream💥 
FB:Taste of Heaven@mould with love
IG: tasteofheaven_chocs 👉PM for similar/customised order

#vanillaspongecake #chocolateindulgencecake #spongecake #buttercake
#tasteofheaven #shahalam #selangor #homemadecakes
#custommade #doorgift #party
#birthdaygift #weddinggift #fathersday #specialgift #allevents
#chocolates #edibleimage #kualalumpur #budgetgifts #valentinesday #mothersday #chocolatelovers #indulgencelover #secretrecipe #june3studio #birthday #richbuttercake #orange #orangecake
  • Cakes are special. Every birthday, every celebration ends with something sweet, a cake, and people remember. It's all about the memories. ❤A simple cake to celebrate a simple person's day❤ 💥Rich Orange Butter Cake with Butter Cream💥
    FB:Taste of Heaven@mould with love
    IG: tasteofheaven_chocs 👉PM for similar/customised order

    #vanillaspongecake #chocolateindulgencecake #spongecake #buttercake
    #tasteofheaven #shahalam #selangor #homemadecakes
    #custommade #doorgift #party
    #birthdaygift #weddinggift #fathersday #specialgift #allevents
    #chocolates #edibleimage #kualalumpur #budgetgifts #valentinesday #mothersday #chocolatelovers #indulgencelover #secretrecipe #june3studio #birthday #richbuttercake #orange #orangecake

  •  6  2  6 hours ago
  • You know you are blessed when you have student as sweet as this. During private IGCSE arts tuition, not only student belanja me my favourite Nyonya Ayam Pong Teh rice. 
I thought her bf called her for some reason when some guy called her..Later I found out she passed me one bag of secret recipe cakes to my amazement. It was the grab food guy delivering these cakes 😂 
Thank you dear @errmanda  my lovely student. I am grateful to have a student like u..I wish to have more of student like u..haha..replica..
  • You know you are blessed when you have student as sweet as this. During private IGCSE arts tuition, not only student belanja me my favourite Nyonya Ayam Pong Teh rice.
    I thought her bf called her for some reason when some guy called her..Later I found out she passed me one bag of secret recipe cakes to my amazement. It was the grab food guy delivering these cakes 😂
    Thank you dear @errmanda my lovely student. I am grateful to have a student like u..I wish to have more of student like u..haha..replica..

  •  7  2  8 hours ago
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
.
Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
.
Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
    Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
    .
    Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
    .
    Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
    Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi

  •  1  0  9 hours ago
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
.
Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
.
Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
    Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
    .
    Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
    .
    Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
    Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi

  •  1  0  9 hours ago
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
.
Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
.
Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
.
✅ Berat 400 gram
✅ Harga RM15 jer
.
Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
.
Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
.
Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
.
Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
www.wasap.my/+601110018816/kukac
.
.
#kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi
  • 🔥🔥Sambal Kuah Kacang Berapi🔥🔥 .
    Terbaik gais! Sambal kuah kacang instant, resipi tradisi yang disimpan rapi selama ini didedahkan.. cuma tuang air panas, kacau2 siap.. mudah ke mudah sangat ni? 😁😁
    .
    Sesuai dimakan bersama mee, tauhu sumbat, nasi himpit, cekodok, pecal, lempeng, nasi himpit.. eh macam2 lagi la.. dengan roti putih pun terangkat 😛😛
    .
    Sambal kuah kacang berapi Kukac 👇👇
    .
    ✅ Berat 400 gram
    ✅ Harga RM15 jer
    .
    Ada lagi!! Bukan itu saje gais.. Kukac bermurah hati untuk memberikan free gift premium kepada semua pelanggan Kukac bulan ni. Ape dia tu? 😳😳
    .
    Kitchen Timer dan key chain istimewa sedia menjadi hakmilik kekal korang tau.. harga pasaran bernilai RM10.. Jadi korang cuma bayar RM5 jer utk Sambal kuah kacang Kukac!! omak ai!! 😱😱
    .
    Dapat makan sambal kacang, dapat hadiah, free delivery lagi.. cukup ke terlebih cukup!? apa tunggu lagi gais?! .
    Meh whatsapp kami sebelum abis sebab stok terhad
    .
    Cash On Delivery (COD) sekitar Petaling Jaya, Sungai Buloh .
    DM atau Klik link dibawah utk order yer 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    www.wasap.my/+601110018816/kukac
    .
    .
    #kukac #kuahkacang #sambalpecal #homemade #instantmeal #kukacbynekmiss #ctdk #mirafilzah #sambaljawa #secretrecipe #resipitradisi #meerojak #tauhusumbat #premium #sedap #resipimudah #pedasberapi

  •  2  0  9 hours ago
  • Cantik la mamasab kita bergaya dngan kek red velvet double deck..
.
Uolss.. kalau nak macam ni pun boleh tau.. nak sambut birthday, makan tepi pantai beramai2.. kan best...
.
Jom dapat kan sekarang...murah je tau.. klik link bio
.
#kekbirthday#kekcoklat#secretrecipe
  • Cantik la mamasab kita bergaya dngan kek red velvet double deck..
    .
    Uolss.. kalau nak macam ni pun boleh tau.. nak sambut birthday, makan tepi pantai beramai2.. kan best...
    .
    Jom dapat kan sekarang...murah je tau.. klik link bio
    .
    #kekbirthday #kekcoklat #secretrecipe

  •  0  0  10 hours ago
  • Alhamdulillah. Ada yang request nak lihat gambar kek besen 1 per 1. Disini kami upload ya. Yang ini sebesen RM 20 special utk member. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
. 
Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
. 
Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
.
Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
. 
Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
. 
#meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen
  • Alhamdulillah. Ada yang request nak lihat gambar kek besen 1 per 1. Disini kami upload ya. Yang ini sebesen RM 20 special utk member. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
    .
    Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
    .
    Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
    .
    Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
    .
    Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
    .
    #meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen

  •  2  0  11 hours ago
  • Bulatnya mata awaa👁👁🥰🥰🥰🥰
.
Didi in the making 🔥🔥🔥
.
Cute cake dari Mamasab Bakery 🌹🌹🌹 TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK2 KESAYANGAN ANDA ? .
.
Nak berikan surprise terbaek untuk anak ? Nak tengok anak happening meloncat2 waktu birthdaynya ? Nak sambut birthday anak lain dari lain ? Jawapannya scroll terus ke bawah...
.
Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak2 mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu. Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah"❤🌹
.
📌Saiz 6” rm135
📌Saiz 7” rm155 .
>>>www.wasap.my/60182383905/nak_order_kek
.
📲klik link dibio profile untuk detail & order
.
.
.
#cakedecorating #cakes #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheese #jjcm #sayajual #sayamasak #secretrecipe #cake #birthdaycake #kekcheras #keksgbuloh #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #mahn #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #chocolatelover #brownielovers
  • Bulatnya mata awaa👁👁🥰🥰🥰🥰
    .
    Didi in the making 🔥🔥🔥
    .
    Cute cake dari Mamasab Bakery 🌹🌹🌹 TERCARI2 KEK BIRTHDAY UNTUK ANAK2 KESAYANGAN ANDA ? .
    .
    Nak berikan surprise terbaek untuk anak ? Nak tengok anak happening meloncat2 waktu birthdaynya ? Nak sambut birthday anak lain dari lain ? Jawapannya scroll terus ke bawah...
    .
    Inilah CUTE CAKE pilihan ramai mak ayah yang nak mencipta kenangan terindah bersama anak2 mereka. Cute Cake diadun sangat kemas mempunyai 4 lapisan chocolate fudge yang lembut dan gebu. Bahagian luar disalut dengan butter cream yang original membuatkan setiap gigitan cute cake meresap kesedapannya "wowww sedapnya kek ni, terima kasih mak ayah"❤🌹
    .
    📌Saiz 6” rm135
    📌Saiz 7” rm155 .
    >>>www.wasap.my/60182383905/nak_order_kek
    .
    📲klik link dibio profile untuk detail & order
    .
    .
    .
    #cakedecorating #cakes #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheese #jjcm #sayajual #sayamasak #secretrecipe #cake #birthdaycake #kekcheras #keksgbuloh #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #mahn #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #chocolatelover #brownielovers

  •  1  0  14 hours ago
  • Good morning sayang #lsblovers 🦋🌹
.
Red velvet full nutella💖🌹
.
ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? .
Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang #lsblovers 😉
.
Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia 🤭🤭🤭🤭
.
.
Jom order sekarang💪🏻
📲klik link di bio profile
.
.
.
 #cakedecorating #cutecake #mamasab #redvelvet #minipackredvelvet #redvelvetcake #redvelvetcupcakes #romahterlajaklaris #cake #cheese #cheesetart #secretrecipe #cake #birthdaycake #promosi #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #tempahankek #kekkahwin #sayajualkek #brownies #chocolatelover #jjcm #rmwsquad #mahn #sabrinabakery #regrann
  • Good morning sayang #lsblovers 🦋🌹
    .
    Red velvet full nutella💖🌹
    .
    ha tu diaaa , selalu dok tengok red velvet cheese jer kan? .
    Di mamasab bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang #lsblovers 😉
    .
    Kek red velevet yang dilapisi dengan cream cheese , dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia 🤭🤭🤭🤭
    .
    .
    Jom order sekarang💪🏻
    📲klik link di bio profile
    .
    .
    .
    #cakedecorating #cutecake #mamasab #redvelvet #minipackredvelvet #redvelvetcake #redvelvetcupcakes #romahterlajaklaris #cake #cheese #cheesetart #secretrecipe #cake #birthdaycake #promosi #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #tempahankek #kekkahwin #sayajualkek #brownies #chocolatelover #jjcm #rmwsquad #mahn #sabrinabakery #regrann

  •  1  0  14 hours ago
  • Alhamdulillah. Kek besen Chocolate Indulgence RM 40. Kami isi penuh bekas. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
. 
Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
. 
Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
.
Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
. 
Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
. 
#meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen
  • Alhamdulillah. Kek besen Chocolate Indulgence RM 40. Kami isi penuh bekas. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
    .
    Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
    .
    Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
    .
    Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
    .
    Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
    .
    #meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen

  •  1  0  14 hours ago
  • Alhamdulillah. Kek besen RM 20. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
. 
Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
. 
Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
.
Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
. 
Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
. 
#meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen
  • Alhamdulillah. Kek besen RM 20. Untung sedikit tak apa apa, asal hepi.
    .
    Semoga di setiap gigitan kek ini ada KEBAHAGIAAN.
    .
    Ayuh datang borong di kedai kek MekSiti Beris Kubor Besar. Buka setiap hari AHAD - KHAMIS jam 9 pagi hingga 6 petang. Waktu rehat 1-2 petang buka jah. 😊
    .
    Nak tempah dulu pun boleh 😉. WhatsApp ke www.wasap.my/60176196669/nakorder
    .
    Nak lokasi? Terus search di Waze atau Google maps: Mek Siti Industries M Sdn Bhd. InshaAllah jumpa.😄
    .
    #meksiti #kedaikekMekSiti #keksedapbachok #keksinggit #kekmurah #rotisinggit #roti #muffin #biskutraya #cupcakes #kekviral #kekbajet #kekcheeseleleh #kekaiskrim #secretrecipe #cakeboss #kekharijadi #kekmurahkelantan #kekbesen

  •  0  0  14 hours ago
  • Done delivery COMBO DAHSYAT semalam di Puchong💪🏻 tq #lsblovers share feedback❤🌹
.
.
Untuk lebih banyak feedback boleh klik #lsblfeedback
.
SUKA KE SUKA SANGATT😀
JOM ORDER!
.
Jika sayang2 semua nak order kek untuk majlis2 keraian, sebagai buah tangan ziarah sanak saudara, kawan2, jiran atau untuk makan sendiri bersama keluarga, jom whatsapp sue laju2, tak perlu nak berbelanja lebih kos petrol, tol, bersesak2 jammed.. just whatsapp sue & kek sampai depan pintu rumah anda🍰
.
📲UNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE
.
.
#cakedecorating #cakes #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cake  #birthdaycake #cakelover #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #fudgybrownies  #chocolatelover #chocoholics #chocoholic #brownielovers #bakingblog
  • Done delivery COMBO DAHSYAT semalam di Puchong💪🏻 tq #lsblovers share feedback❤🌹
    .
    .
    Untuk lebih banyak feedback boleh klik #lsblfeedback
    .
    SUKA KE SUKA SANGATT😀
    JOM ORDER!
    .
    Jika sayang2 semua nak order kek untuk majlis2 keraian, sebagai buah tangan ziarah sanak saudara, kawan2, jiran atau untuk makan sendiri bersama keluarga, jom whatsapp sue laju2, tak perlu nak berbelanja lebih kos petrol, tol, bersesak2 jammed.. just whatsapp sue & kek sampai depan pintu rumah anda🍰
    .
    📲UNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE
    .
    .
    #cakedecorating #cakes #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cake #birthdaycake #cakelover #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #fudgybrownies #chocolatelover #chocoholics #chocoholic #brownielovers #bakingblog

  •  2  0  15 hours ago

Top #secretrecipe Posts

  • Every time I visit home from uni, I put in food requests to the fam 😈 Last time it was my sister’s sweet chilli chicken & mushroom pie w/ roast carrots, parsnips & leek 🤤🤤 UNREAL!
  • Every time I visit home from uni, I put in food requests to the fam 😈 Last time it was my sister’s sweet chilli chicken & mushroom pie w/ roast carrots, parsnips & leek 🤤🤤 UNREAL!

  •  135  8  18 November, 2019
  • Pagi2 bikin ngiler dulu ah
Credit @snapfoodjourney
.
Yummy 👍👍👍
________
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
____
.
ğŸŽğŸğŸ“ğŸˆğŸŒ½ğŸ ğŸŒ°ğŸ–ğŸ—ğŸ¤ğŸ³
.
Mau video kamu kami repost??? 😊😊😊
.
Jangan lupa FOLLOW & TAG kami yaa....
.
👉 @videomasakanrumah 
________
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
____
.
#sedap #kuih #lazat #makanmakan #petai #nasilemak #jommakan #makanansedap #makananviral #kuihmuih #kudapkudap #karipap #putraheight #sayajualkek #kuihmelayu #klfood #klfoodie #jjcmtv3 #kuihtradisional #chickenchop #secretrecipe #rojak #dahmakan #laparpo #kelantanfood #minumpetang #foodhunting #chocmoistcake #sayajualdessert #cheesetarts
  • Pagi2 bikin ngiler dulu ah
    Credit @snapfoodjourney
    .
    Yummy 👍👍👍
    ________
    🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
    ____
    .
    ğŸŽğŸğŸ“ğŸˆğŸŒ½ğŸ ğŸŒ°ğŸ–ğŸ—ğŸ¤ğŸ³
    .
    Mau video kamu kami repost??? 😊😊😊
    .
    Jangan lupa FOLLOW & TAG kami yaa....
    .
    👉 @videomasakanrumah
    ________
    🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
    ____
    .
    #sedap #kuih #lazat #makanmakan #petai #nasilemak #jommakan #makanansedap #makananviral #kuihmuih #kudapkudap #karipap #putraheight #sayajualkek #kuihmelayu #klfood #klfoodie #jjcmtv3 #kuihtradisional #chickenchop #secretrecipe #rojak #dahmakan #laparpo #kelantanfood #minumpetang #foodhunting #chocmoistcake #sayajualdessert #cheesetarts

  •  5,693  130  13 October, 2019
  • Initially I didn’t want to post this picture because the texture doesn’t look very nice. But someone suggested that I do 🙂. So here it is, the cheesecake that I had earlier. Doesn’t look very pretty but taste so good. And look at the smiley face on the plate 🥰🥰🥰.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cake #cheesecake #cakeholic #cakesofinstagram #teatime #cafe #cafehop #jalanjalancarimakan #minumpetang #tea #klfoodie #foodiesofinstagram #foodiegram #sweettooth #secretrecipe #secretrecipemy #gateau
  • Initially I didn’t want to post this picture because the texture doesn’t look very nice. But someone suggested that I do 🙂. So here it is, the cheesecake that I had earlier. Doesn’t look very pretty but taste so good. And look at the smiley face on the plate 🥰🥰🥰.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #cake #cheesecake #cakeholic #cakesofinstagram #teatime #cafe #cafehop #jalanjalancarimakan #minumpetang #tea #klfoodie #foodiesofinstagram #foodiegram #sweettooth #secretrecipe #secretrecipemy #gateau

  •  1,044  17  26 January, 2020
  • ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸ³ğŸ½ğŸšğ•Šğ•¥ğ•–ğ•’ğ•ž 𝕄𝕚𝕟𝕔𝕖𝕕 ℙ𝕠𝕣𝕜 ℙ𝕒𝕥𝕥𝕪 
蒸肉餅(中文食譜在下面👇🏻) #KetoFriendly .
———————————————————
🏠This is a very common Chinese home-cook food, every family has their own recipe👨‍👩‍👧 But it’s actually not easy to master. For me, a good pork patty has to be juicy 💦, light to eat and not tough🙌🏻Perfect to pair with rice 🍚 (when I’m off Keto ☺️)
———————————————————
ğŸ”ºğ™„ğ™‰ğ™‚ğ™ğ™€ğ˜¿ğ™„ğ™€ğ™‰ğ™ğ™ŽğŸ”º
Minced pork x half kg 🐽
Soy sauce x 3 Tbsp
Dark soy sauce x 1 Tbsp
Stevia (sugar) x 1 tsp
Chinese wine
Salted egg York x 1 🥚
Water x around 300 ml 💦
ğŸ”¸ğ˜¿ğ™„ğ™ğ™€ğ˜¾ğ™ğ™„ğ™Šğ™‰ğ™ŽğŸ”¸
◾️Marinate the meat with soy sauce and sugar, wait for 10-15m
◾️Add the water with the meat multiple times, stir it well every time till it absorbs all the water.
◾️Repeat the work till the meat can’t absorb any more water (the meat should become very light and soft)
◾️Add in Chinese wine and put the egg yolk on top, Steam it for 25m
———————————————————
蒸肉餅🍚🐽
蒸肉餅是家常菜👨‍👩‍👧 每個家庭都有不同的食譜 對於我來講 蒸肉餅一定要軟身 不過於油膩 多肉汁💦 是白飯的好夥伴🍚 (可用花椰菜飯)
———————————————————
🔺材料🔺
免冶豬肉 x 半kg
生抽 x 3 Tbsp
老抽 x 1 Tbsp
甜菊糖 (糖) x 1 tsp
紹興酒 x 1 tsp
鹹蛋黃 x 1個
水 x 大概300 ml
-
🔸做法🔸
◾️豬肉用老抽, 生抽, 糖醃15分鐘
◾️把水分數次加入肉中 每次都需攪拌至豬肉吸收水份
◾️重覆數次以上動作 至肉再不能吸更多水分
(此時肉應該呈輕盈狀態 十分軟身)
◾️加入紹興酒和鹹蛋黃 蒸25分鐘
👩🏻‍🍳For more recipes 其他食譜: #InLsKitchen
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lowcarbdiet #homechef #healthyrecipes #mincedporkpatty #homerecipe #ketorecipes #cookingram #ketoasian #ketoasianrecipes #ketodiet #lowcarbrecipes #secretrecipe #ketolunch #homecooking #蒸肉餅 #instacook #ketoideas #食譜 #生酮飲食 #dietrecipes #ketoweightloss #生酮食譜 #dietfood #ketodinner #家常菜 #ketofood #低碳飲食 #住家飯.
  • ğŸ‘©ğŸ»â€ğŸ³ğŸ½ğŸšğ•Šğ•¥ğ•–ğ•’ğ•ž 𝕄𝕚𝕟𝕔𝕖𝕕 ℙ𝕠𝕣𝕜 ℙ𝕒𝕥𝕥𝕪
    蒸肉餅(中文食譜在下面👇🏻) #KetoFriendly .
    ———————————————————
    🏠This is a very common Chinese home-cook food, every family has their own recipe👨‍👩‍👧 But it’s actually not easy to master. For me, a good pork patty has to be juicy 💦, light to eat and not tough🙌🏻Perfect to pair with rice 🍚 (when I’m off Keto ☺️)
    ———————————————————
    ğŸ”ºğ™„ğ™‰ğ™‚ğ™ğ™€ğ˜¿ğ™„ğ™€ğ™‰ğ™ğ™ŽğŸ”º
    Minced pork x half kg 🐽
    Soy sauce x 3 Tbsp
    Dark soy sauce x 1 Tbsp
    Stevia (sugar) x 1 tsp
    Chinese wine
    Salted egg York x 1 🥚
    Water x around 300 ml 💦
    ğŸ”¸ğ˜¿ğ™„ğ™ğ™€ğ˜¾ğ™ğ™„ğ™Šğ™‰ğ™ŽğŸ”¸
    ◾️Marinate the meat with soy sauce and sugar, wait for 10-15m
    ◾️Add the water with the meat multiple times, stir it well every time till it absorbs all the water.
    ◾️Repeat the work till the meat can’t absorb any more water (the meat should become very light and soft)
    ◾️Add in Chinese wine and put the egg yolk on top, Steam it for 25m
    ———————————————————
    蒸肉餅🍚🐽
    蒸肉餅是家常菜👨‍👩‍👧 每個家庭都有不同的食譜 對於我來講 蒸肉餅一定要軟身 不過於油膩 多肉汁💦 是白飯的好夥伴🍚 (可用花椰菜飯)
    ———————————————————
    🔺材料🔺
    免冶豬肉 x 半kg
    生抽 x 3 Tbsp
    老抽 x 1 Tbsp
    甜菊糖 (糖) x 1 tsp
    紹興酒 x 1 tsp
    鹹蛋黃 x 1個
    水 x 大概300 ml
    -
    🔸做法🔸
    ◾️豬肉用老抽, 生抽, 糖醃15分鐘
    ◾️把水分數次加入肉中 每次都需攪拌至豬肉吸收水份
    ◾️重覆數次以上動作 至肉再不能吸更多水分
    (此時肉應該呈輕盈狀態 十分軟身)
    ◾️加入紹興酒和鹹蛋黃 蒸25分鐘
    👩🏻‍🍳For more recipes 其他食譜: #InLsKitchen
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #lowcarbdiet #homechef #healthyrecipes #mincedporkpatty #homerecipe #ketorecipes #cookingram #ketoasian #ketoasianrecipes #ketodiet #lowcarbrecipes #secretrecipe #ketolunch #homecooking #蒸肉餅 #instacook #ketoideas #食譜 #生酮飲食 #dietrecipes #ketoweightloss #生酮食譜 #dietfood #ketodinner #家常菜 #ketofood #低碳飲食 #住家飯.

  •  106  3  2 February, 2020
  • Secret Recipe Cakes for coughing remedies ( just kidding 😂😅😷)
1. Butterfly Pea Lemon Cheese 
2. New York Cheese 
3. Green Tea Cheese
#foods #foodie #foodlover #hungry #cake #desert #cheesecake #foodporn #foodblogger #foodpics #foodphotography #eat #fff #lfl #ifb #yummy #delicious #instagram #instafood #foodstagram #yummy #delicious #love #secretrecipe #gastronomy #mouthwatering 
P/S: kami tak dan nak plating bagi lawa sebab memasing tak sabaq nak mentekedaragh 😂😂😂
  • Secret Recipe Cakes for coughing remedies ( just kidding 😂😅😷)
    1. Butterfly Pea Lemon Cheese
    2. New York Cheese
    3. Green Tea Cheese
    #foods #foodie #foodlover #hungry #cake #desert #cheesecake #foodporn #foodblogger #foodpics #foodphotography #eat #fff #lfl #ifb #yummy #delicious #instagram #instafood #foodstagram #yummy #delicious #love #secretrecipe #gastronomy #mouthwatering
    P/S: kami tak dan nak plating bagi lawa sebab memasing tak sabaq nak mentekedaragh 😂😂😂

  •  146  6  14 January, 2020