#sayateamlofattah Instagram Photos & Videos

sayateamlofattah - 8.9k posts

Hashtag Popularity

8.6
average comments
312.5
average likes

Latest #sayateamlofattah Posts

  • Cantik kan... KURUNG MODEN KAIN DUYUNG !! Berbaloii dgn harga, sbab apa⤵️ ✔️Siap jahit
✔️Dapat trus blh pakai
✔️100% cotton ( cotton lembut yg sedap pakai )
✔️Tahan lasak dan warna tidak luntur
✔️ Tak kecut

RM71 only❗️❗️harga tak masuk kos pos 🍭  www.wasap.my/60139133990/mermaidkurung
  • Cantik kan... KURUNG MODEN KAIN DUYUNG !! Berbaloii dgn harga, sbab apa⤵️ ✔️Siap jahit
    ✔️Dapat trus blh pakai
    ✔️100% cotton ( cotton lembut yg sedap pakai )
    ✔️Tahan lasak dan warna tidak luntur
    ✔️ Tak kecut

    RM71 only❗️❗️harga tak masuk kos pos 🍭 www.wasap.my/60139133990/mermaidkurung

  •  5  3  3 March, 2018
  • Cantik kan... KURUNG MODEN KAIN DUYUNG !! Berbaloii dgn harga, sbab apa⤵️ ✔️Siap jahit
✔️Dapat trus blh pakai
✔️100% cotton ( cotton lembut yg sedap pakai )
✔️Tahan lasak dan warna tidak luntur
✔️ Tak kecut

RM71 only❗️❗️harga tak masuk kos pos 🍭  www.wasap.my/60139133990/mermaidkurung
  • Cantik kan... KURUNG MODEN KAIN DUYUNG !! Berbaloii dgn harga, sbab apa⤵️ ✔️Siap jahit
    ✔️Dapat trus blh pakai
    ✔️100% cotton ( cotton lembut yg sedap pakai )
    ✔️Tahan lasak dan warna tidak luntur
    ✔️ Tak kecut

    RM71 only❗️❗️harga tak masuk kos pos 🍭 www.wasap.my/60139133990/mermaidkurung

  •  6  2  3 March, 2018
  •  10  2  2 March, 2018
  • PSC》Antara lagu yang capai fenomena walaupon bukan dari penyanyi yang professional @fattahaminz
.
Top in charts
Most played songs
This is power of lofattahfans
.
@Regranned from @wardawpr - "🎬 Melodi TV3, 8 Jan 2017 (part 3)-late repost
.
🖌 Like a true gentleman, he calmly answered the 'deadly' questions. His smile never leave his face. I admire his composure  in providing the 'need-to-know-basis' answers to the repeated questions. A clear demonstration of a wise gentleman. Well done @fattahaminz. And your endless appreciation towards the #lofattah clans blossom many hearts.
.
🖌Be rest assured that we know who is #sidia #wanitaterakhir and dear @neelofa, I bet you know it too 😉 Again, your man has nailed it - a testament of his feeling towards you in a live interview ❤️
.
🖌When we love, we always strive to become better than we are. When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too. |Paulo Coelho, The Alchemist|
.
Snippets of the interview 🎤🎤
.
🎤🎤 I dah cakap kat fans I.. SI DIA.. dorang faham.. yang penting fans faham.... bila fans back you up, you rasa dihargai... apa saja yang jadi kita akan tetap support #LOFATTAH...
.
🎤❓❓#LOFATTAH bersatu semula, @fatahaminz masih mengharap❓❓⬅️ Well the fans know the status 😉😉😉
.
🎤🎤Apa yang saya boleh cakap doa yang baik baik.
.
🎤🎤Allah itu Maha Pemurah, Dia akan tunjukkan jalan , itu maksud doa yang baik.
.
🖌 Dear fans - the #lofattahclans, you know who you are. Thank you & let's continue supporting them, respect, spread loves & positivity 😘
.
#sayateamlofattah
#doayangbaikbaik
#slowlybutsurely
#sidia
#wanitaterakhir
#wanitaterakhirbyfattahamin
#renjisrenjisdipilis
#teamibufattah
#teammakusufattah
#lofattahclans
#lofattahunited
.
@imani_imtiyaz wrote:
.
Part 3 @meloditv3

Tqvm @fattahamiz yg betul2 hargai kami fan #lofattah...Insya Allah..kami akan bersatu bersama demi fattah & @neelofa. Doa kami utk kalian ber2 tidak akan tputus.Insya Allah.

Kami fan #Lofattah mmg tahu ssgt lagu #wanitaterakhir utk siapa..utk si dia.😘😘 #fattahamin @fattahaminz
#neelofa 
#wanitaterakhir
#Lofattah 
Allah maha mengetahui..Allah Maha merancang.Insya Allah.Doa yang baik2." - #regrann
  • PSC》Antara lagu yang capai fenomena walaupon bukan dari penyanyi yang professional @fattahaminz
    .
    Top in charts
    Most played songs
    This is power of lofattahfans
    .
    @Regranned from @wardawpr - "🎬 Melodi TV3, 8 Jan 2017 (part 3)-late repost
    .
    🖌 Like a true gentleman, he calmly answered the 'deadly' questions. His smile never leave his face. I admire his composure in providing the 'need-to-know-basis' answers to the repeated questions. A clear demonstration of a wise gentleman. Well done @fattahaminz. And your endless appreciation towards the #lofattah clans blossom many hearts.
    .
    🖌Be rest assured that we know who is #sidia #wanitaterakhir and dear @neelofa, I bet you know it too 😉 Again, your man has nailed it - a testament of his feeling towards you in a live interview ❤️
    .
    🖌When we love, we always strive to become better than we are. When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too. |Paulo Coelho, The Alchemist|
    .
    Snippets of the interview 🎤🎤
    .
    🎤🎤 I dah cakap kat fans I.. SI DIA.. dorang faham.. yang penting fans faham.... bila fans back you up, you rasa dihargai... apa saja yang jadi kita akan tetap support #LOFATTAH...
    .
    🎤❓❓ #LOFATTAH bersatu semula, @fatahaminz masih mengharap❓❓⬅️ Well the fans know the status 😉😉😉
    .
    🎤🎤Apa yang saya boleh cakap doa yang baik baik.
    .
    🎤🎤Allah itu Maha Pemurah, Dia akan tunjukkan jalan , itu maksud doa yang baik.
    .
    🖌 Dear fans - the #lofattahclans, you know who you are. Thank you & let's continue supporting them, respect, spread loves & positivity 😘
    .
    #sayateamlofattah
    #doayangbaikbaik
    #slowlybutsurely
    #sidia
    #wanitaterakhir
    #wanitaterakhirbyfattahamin
    #renjisrenjisdipilis
    #teamibufattah
    #teammakusufattah
    #lofattahclans
    #lofattahunited
    .
    @imani_imtiyaz wrote:
    .
    Part 3 @meloditv3

    Tqvm @fattahamiz yg betul2 hargai kami fan #lofattah...Insya Allah..kami akan bersatu bersama demi fattah & @neelofa. Doa kami utk kalian ber2 tidak akan tputus.Insya Allah.

    Kami fan #Lofattah mmg tahu ssgt lagu #wanitaterakhir utk siapa..utk si dia.😘😘 #fattahamin @fattahaminz
    #neelofa
    #wanitaterakhir
    #Lofattah
    Allah maha mengetahui..Allah Maha merancang.Insya Allah.Doa yang baik2." - #regrann

  •  97  4  29 December, 2017
  • Sila contact admin @lf_lovers4 kalau ko orang ada nak sponsor apa-apa untuk Majlis Jalinan Kasih Lofattah di talian +60145199558 atau boleh DM @inazzerol ❤❤❤ love you . . .

@Regrann from @lf_lovers4 -  Assalamualaikum semua kesayangan admin..... Alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot - #regrann
  • Sila contact admin @lf_lovers4 kalau ko orang ada nak sponsor apa-apa untuk Majlis Jalinan Kasih Lofattah di talian +60145199558 atau boleh DM @inazzerol ❤❤❤ love you . . .

    @Regrann from @lf_lovers4 - Assalamualaikum semua kesayangan admin..... Alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot - #regrann

  •  220  5  4 September, 2017
  • Event Oktober... @Regrann from @lf_lovers4 -  assalamualaikum semua kesayangan admin..... alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot - #regrann
  • Event Oktober... @Regrann from @lf_lovers4 - assalamualaikum semua kesayangan admin..... alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot - #regrann

  •  15  0  26 August, 2017
  • assalamualaikum semua kesayangan admin..... alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot
  • assalamualaikum semua kesayangan admin..... alhamdulillah urusan event berjalan dgn lancar , in shaa Allah 07/10/17 ni kita semua dapat buat group hug ya sayang2 semua , di sebab kan ramai duk tanya pasal sponsor , so sesiapa yg rasa nak sponsor apa2 jenis barang pun boleh la wasap admin ya 0145199558 , terima kasih kpd pihak2 yg murah hati yg bagi sponsor2 tu ya , moga Allah je dapat membalasnya .... #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah #jalinankasihlofattah #1styearsurihatimrpilot

  •  168  7  26 August, 2017
  • Jommmm tarikh event semakin hampir , sesiapa yg rasa nak join boleh cepat2 wasap kak Inazz 012-7302142 sbb tempat dah tinggal beberapa kekosongan je lagi ..... cepat cepat cepat!!!!!!!! time ni je korang nak hug2 admin2 lofattah yg letop2 meletop tu sbb ramai admin2 lofattah turun nanti, adminrina pun x sabar nak jumpa korang semua yg sentiasa bersama kami sepanjang setahun ni dlm apa jua keadaan pun , krn korang #lofattahfans la admin2 #lofattah masih di sini walaupun di fitnah di caci di hina di paksa move on tapi kami masih kuat utk harunginya demi korang n kesayangan kita @neelofa @fattahaminz ..... yg penting krn FENOMENA LOFATTAH  lah hubungan kita semua sampai ke tahap ini walaupun x pernah bersua walaupun tinggal merata dunia yg penting kita sama2 support kesayangan kita NOOR NEELOFA MOHD NOOR & ABDUL FATTAH MOHD AMIN ....... #lofattahlovers #lofattah #lofattahfans #sayateamlofattah #lofattahselamanya #kamisayanglofattah
  • Jommmm tarikh event semakin hampir , sesiapa yg rasa nak join boleh cepat2 wasap kak Inazz 012-7302142 sbb tempat dah tinggal beberapa kekosongan je lagi ..... cepat cepat cepat!!!!!!!! time ni je korang nak hug2 admin2 lofattah yg letop2 meletop tu sbb ramai admin2 lofattah turun nanti, adminrina pun x sabar nak jumpa korang semua yg sentiasa bersama kami sepanjang setahun ni dlm apa jua keadaan pun , krn korang #lofattahfans la admin2 #lofattah masih di sini walaupun di fitnah di caci di hina di paksa move on tapi kami masih kuat utk harunginya demi korang n kesayangan kita @neelofa @fattahaminz ..... yg penting krn FENOMENA LOFATTAH lah hubungan kita semua sampai ke tahap ini walaupun x pernah bersua walaupun tinggal merata dunia yg penting kita sama2 support kesayangan kita NOOR NEELOFA MOHD NOOR & ABDUL FATTAH MOHD AMIN ....... #lofattahlovers #lofattah #lofattahfans #sayateamlofattah #lofattahselamanya #kamisayanglofattah

  •  21  0  25 August, 2017
  • tarikh event semakin hampir , sesiapa yg rasa nak join boleh cepat2 wasap kak Inazz 012-7302142 sbb tempat dah tinggal beberapa kekosongan je lagi ..... cepat cepat cepat!!!!!!!! time ni je korang nak hug2 admin2 lofattah yg letop2 meletop tu sbb ramai admin2 lofattah turun nanti, adminrina pun x sabar nak jumpa korang semua yg sentiasa bersama kami sepanjang setahun ni dlm apa jua keadaan pun , krn korang #lofattahfans la admin2 #lofattah masih di sini walaupun di fitnah di caci di hina di paksa move on tapi kami masih kuat utk harunginya demi korang n kesayangan kita @neelofa @fattahaminz ..... yg penting krn FENOMENA LOFATTAH  lah hubungan kita semua sampai ke tahap ini walaupun x pernah bersua walaupun tinggal merata dunia yg penting kita sama2 support kesayangan kita NOOR NEELOFA MOHD NOOR & ABDUL FATTAH MOHD AMIN ....... #lofattahlovers #lofattah #lofattahfans #sayateamlofattah #lofattahselamanya #kamisayanglofattah
  • tarikh event semakin hampir , sesiapa yg rasa nak join boleh cepat2 wasap kak Inazz 012-7302142 sbb tempat dah tinggal beberapa kekosongan je lagi ..... cepat cepat cepat!!!!!!!! time ni je korang nak hug2 admin2 lofattah yg letop2 meletop tu sbb ramai admin2 lofattah turun nanti, adminrina pun x sabar nak jumpa korang semua yg sentiasa bersama kami sepanjang setahun ni dlm apa jua keadaan pun , krn korang #lofattahfans la admin2 #lofattah masih di sini walaupun di fitnah di caci di hina di paksa move on tapi kami masih kuat utk harunginya demi korang n kesayangan kita @neelofa @fattahaminz ..... yg penting krn FENOMENA LOFATTAH lah hubungan kita semua sampai ke tahap ini walaupun x pernah bersua walaupun tinggal merata dunia yg penting kita sama2 support kesayangan kita NOOR NEELOFA MOHD NOOR & ABDUL FATTAH MOHD AMIN ....... #lofattahlovers #lofattah #lofattahfans #sayateamlofattah #lofattahselamanya #kamisayanglofattah

  •  548  22  25 August, 2017
  • assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann
  • assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann

  •  222  4  21 August, 2017
  • @Regrann from @lf_lovers4 -  assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann
  • @Regrann from @lf_lovers4 - assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann

  •  23  0  20 August, 2017
  • Selamat ptg followers yg baik hsti cun meletop kebabomssssss.. .
Uya nk ckp yg admin hilofattyou pun dtg event ni.. .
Korang msti tak thu kn siapa admin hilofattyou.. .
Yeke uya admin?  Bukan bukan. . .
Klau nk thu msti LA dtg .
#bajetartissangatni
.
PS/ siapa join boleh main mercun dgn uyaaaaa.. Siapa join boleh main lari dlm guni dgn uya.. Cnfrm uya kalah.. Siapa join boleh main game siapa makan ramen paling cepat. Ha hah hah ha... Ade hadiah menarik tau.. Uya dgr event tuh ade 4 biji kek menanti.. Bapakkkkk punya bnyk.  Untuk siapakah?  Nk thu kene lh join.. .
Ok penat bebel 
#Repost @lf_lovers4 (@get_repost)
・・・
assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah
  • Selamat ptg followers yg baik hsti cun meletop kebabomssssss.. .
    Uya nk ckp yg admin hilofattyou pun dtg event ni.. .
    Korang msti tak thu kn siapa admin hilofattyou.. .
    Yeke uya admin? Bukan bukan. . .
    Klau nk thu msti LA dtg .
    #bajetartissangatni
    .
    PS/ siapa join boleh main mercun dgn uyaaaaa.. Siapa join boleh main lari dlm guni dgn uya.. Cnfrm uya kalah.. Siapa join boleh main game siapa makan ramen paling cepat. Ha hah hah ha... Ade hadiah menarik tau.. Uya dgr event tuh ade 4 biji kek menanti.. Bapakkkkk punya bnyk. Untuk siapakah? Nk thu kene lh join.. .
    Ok penat bebel
    #Repost @lf_lovers4 (@get_repost)
    ・・・
    assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah

  •  611  19  16 August, 2017
  • #Repost @lf_lovers4 (@get_repost)
・・・
assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah
  • #Repost @lf_lovers4 (@get_repost)
    ・・・
    assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah

  •  125  0  15 August, 2017
  • assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah
  • assalamualaikum semua kesayangan admin...... , sesiapa yg berminat utk event OKTOBER nanti @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak Inazz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah

  •  403  1  15 August, 2017
  • @Regrann from @lf_lovers4 -  assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann
  • @Regrann from @lf_lovers4 - assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann

  •  23  0  14 August, 2017
  • Jom.. Eratkan silaturrahim

Regrann from @tuannas.umar -  Pejam celik.. Dah hampir 1 tahun drama yang menjadi fenomena #surihatimrpilot berlalu.. now #lofattahfans akan meraikan 1 tahun #surihatimrpilot dan majlis ramah mesra bersama... . .

Jom sertai banyak aktiviti akan dijalankan..untuk keterangan lanjut boleh semak detail dibawah... 👇👇👇 . . .

@Regrann from @lf_lovers4 -  assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
  • Jom.. Eratkan silaturrahim

    Regrann from @tuannas.umar - Pejam celik.. Dah hampir 1 tahun drama yang menjadi fenomena #surihatimrpilot berlalu.. now #lofattahfans akan meraikan 1 tahun #surihatimrpilot dan majlis ramah mesra bersama... . .

    Jom sertai banyak aktiviti akan dijalankan..untuk keterangan lanjut boleh semak detail dibawah... 👇👇👇 . . .

    @Regrann from @lf_lovers4 - assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

  •  63  2  14 August, 2017
  • Regrann from @tuannas.umar -  Pejam celik.. Dah hampir 1 tahun drama yang menjadi fenomena #surihatimrpilot berlalu.. now #lofattahfans akan meraikan 1 tahun #surihatimrpilot dan majlis ramah mesra bersama... . .

Jom sertai banyak aktiviti akan dijalankan..untuk keterangan lanjut boleh semak detail dibawah... 👇👇👇 . . .

@Regrann from @lf_lovers4 -  assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz  012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom 
#lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
  • Regrann from @tuannas.umar - Pejam celik.. Dah hampir 1 tahun drama yang menjadi fenomena #surihatimrpilot berlalu.. now #lofattahfans akan meraikan 1 tahun #surihatimrpilot dan majlis ramah mesra bersama... . .

    Jom sertai banyak aktiviti akan dijalankan..untuk keterangan lanjut boleh semak detail dibawah... 👇👇👇 . . .

    @Regrann from @lf_lovers4 - assalamualaikum semua kesayangan admin...... kami akan mengadakan event JALINAN KASIH LOFATTAHFANS & sempena 1st YEAR SURI HATI MR PILOT pada OKTOBER nantiiiiii , sesiapa yg berminat @ ingin tahu lebih lanjut boleh wasap kak inaz 012-7302142 skrggggg krn tempat adalah terhad!!!!!!!!!!!! anda juga mungkin berpeluang berjumpa dgn admin2 lofattah......jom jom jom
    #lofattahlovers #lofattah #sayateamlofattah - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

  •  185  0  11 August, 2017

Top #sayateamlofattah Posts

  • "Orang yang berjiwa besar memiliki dua hati; satu hati menangis dan yang satu lagi bersabar." ~ Kahlil Gibran

We miss you. Yes, You.

Hanya doa yang baik baik sahaja untuk #surihatimrpilotraya 
#sayateamlofattah 
#lofattah
  • "Orang yang berjiwa besar memiliki dua hati; satu hati menangis dan yang satu lagi bersabar." ~ Kahlil Gibran

    We miss you. Yes, You.

    Hanya doa yang baik baik sahaja untuk #surihatimrpilotraya
    #sayateamlofattah
    #lofattah

  •  1,034  16  8 April, 2017