#sale Instagram Photos & Videos

sale - 59m posts

Latest #sale Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • 【終極低價!最後數天!】 S-Twelve 貼晶石蕾絲印花上衣
【Goodbye Price:$100 任揀4件】
膊闊:44CM
胸全圍:84CM
腰全圍:86CM 
衫長(最高點到最低點):73CM <網購及實體開倉同時進行>
<之前帖子的貨品有貨的照樣發售,歡迎查詢庫存>
<訂購私訊 http://m.me/crystalchan19801207 >
<訂購或可 Whatsapp 91062924 >
<只限本地訂購,買家承擔運費>
<偏遠地區、住宅,速遞公司會額外收費>
<特價貨品,恕不退換>
<所有郵寄風險,例如寄失、遲收等,不包在內>

#sale #salehk #outlet #outlethk #warehousesale #charcoal_hk #hkig #hkiger#hkfashion #italianfashion #fashion #discounthk
  • 【終極低價!最後數天!】 S-Twelve 貼晶石蕾絲印花上衣
    【Goodbye Price:$100 任揀4件】
    膊闊:44CM
    胸全圍:84CM
    腰全圍:86CM
    衫長(最高點到最低點):73CM <網購及實體開倉同時進行>
    <之前帖子的貨品有貨的照樣發售,歡迎查詢庫存>
    <訂購私訊 http://m.me/crystalchan19801207 >
    <訂購或可 Whatsapp 91062924 >
    <只限本地訂購,買家承擔運費>
    <偏遠地區、住宅,速遞公司會額外收費>
    <特價貨品,恕不退換>
    <所有郵寄風險,例如寄失、遲收等,不包在內>

    #sale #salehk #outlet #outlethk #warehousesale #charcoal_hk #hkig #hkiger #hkfashion #italianfashion #fashion #discounthk
  •  2  0  15 seconds ago
  • 【終極低價!最後數天!】 S-Twelve 貼晶石蕾絲印花上衣
【Goodbye Price:$100 任揀4件】
膊闊:44CM
胸全圍:84CM
腰全圍:86CM 
衫長(最高點到最低點):73CM <網購及實體開倉同時進行>
<之前帖子的貨品有貨的照樣發售,歡迎查詢庫存>
<訂購私訊 http://m.me/crystalchan19801207 >
<訂購或可 Whatsapp 91062924 >
<只限本地訂購,買家承擔運費>
<偏遠地區、住宅,速遞公司會額外收費>
<特價貨品,恕不退換>
<所有郵寄風險,例如寄失、遲收等,不包在內>

#sale #salehk #outlet #outlethk #warehousesale #charcoal_hk #hkig #hkiger#hkfashion #italianfashion #fashion #discounthk
  • 【終極低價!最後數天!】 S-Twelve 貼晶石蕾絲印花上衣
    【Goodbye Price:$100 任揀4件】
    膊闊:44CM
    胸全圍:84CM
    腰全圍:86CM
    衫長(最高點到最低點):73CM <網購及實體開倉同時進行>
    <之前帖子的貨品有貨的照樣發售,歡迎查詢庫存>
    <訂購私訊 http://m.me/crystalchan19801207 >
    <訂購或可 Whatsapp 91062924 >
    <只限本地訂購,買家承擔運費>
    <偏遠地區、住宅,速遞公司會額外收費>
    <特價貨品,恕不退換>
    <所有郵寄風險,例如寄失、遲收等,不包在內>

    #sale #salehk #outlet #outlethk #warehousesale #charcoal_hk #hkig #hkiger #hkfashion #italianfashion #fashion #discounthk
  •  0  0  52 seconds ago
  • Open PO batch 4 (20-23 Maret 2019)... 🍒 *TAS SAMPURASUN*

SLING BAG, POUCH, TOTTE BAG & 2in1

Edisi : Kota Bandung & Kuliner series

Detil barang : - kain canvas printing
- vooring tebal dan kantong di bag dalam
- retsleting good quality
- dapat dicuci, tidak luntur
- tali kulit sintetis keras

Ukuran : 
Tote bag : 35 x 40 cm
Sling bag : 25 x 22 cm
Pouch : 18 x 15 x 5 cm

Kode : sudah tercantum di foto

1. Balon Udara (kuning muda)
2. Bandros (putih)
3. Onthelan (putih)
4. Taman Dago (off-white)
5. Si Cinta (hijau tua)
6. Jembatan Pasupati (abu muda)
7. Kue Bandros (hijau stabilo)
8. Surabi Oncom (pink)
9. Si Cepot (hijau pupus, muda banget)
10. Legenda Sangkuriang (off white kehijauan)
11. Si Kabayan (abu tua)
12. Kripik Pedas (coklat)

Apa sih bedanya sling bag, totte bag, pouch & 2in1? - sling bag alias tas slempang, tali panjang, bisa dirubah2 panjang/pendeknya. - totte bag alias tas bahu, tali pendek, tdk bs dirubah panjang/pendek. - pouch alias tempat kosmetik. Gambar hanya di 1 sisi, sisi lainnya warna off white polos. - 2in1 , 1 tas bisa di pakai slingbag & totebag HANYA ADA 2 MOTIF yaitu TARI MERAK DAN SARIMBIT 
CLOSE ORDER : 
Sabtu, 23 Maret 2019 jam 18.00

Pembayaran : 
FULL PAYMENT SAAT PEMBUATAN INVOICE.

Order
👉WA 0857-9444-9395 / klik link di bio

#leggingwudhu #ootdhijab #ootd #hijabfashion #hijabers #totebag #tunik #dailyfashion #dailyhijab #jualdailyhijab #rokleggingpremium #sale #promo #dzithafashionhijab #dzithahijab #tassampurasun #tassampurasun_dzithahijab
  • Open PO batch 4 (20-23 Maret 2019)... 🍒 *TAS SAMPURASUN*

    SLING BAG, POUCH, TOTTE BAG & 2in1

    Edisi : Kota Bandung & Kuliner series

    Detil barang : - kain canvas printing
    - vooring tebal dan kantong di bag dalam
    - retsleting good quality
    - dapat dicuci, tidak luntur
    - tali kulit sintetis keras

    Ukuran :
    Tote bag : 35 x 40 cm
    Sling bag : 25 x 22 cm
    Pouch : 18 x 15 x 5 cm

    Kode : sudah tercantum di foto

    1. Balon Udara (kuning muda)
    2. Bandros (putih)
    3. Onthelan (putih)
    4. Taman Dago (off-white)
    5. Si Cinta (hijau tua)
    6. Jembatan Pasupati (abu muda)
    7. Kue Bandros (hijau stabilo)
    8. Surabi Oncom (pink)
    9. Si Cepot (hijau pupus, muda banget)
    10. Legenda Sangkuriang (off white kehijauan)
    11. Si Kabayan (abu tua)
    12. Kripik Pedas (coklat)

    Apa sih bedanya sling bag, totte bag, pouch & 2in1? - sling bag alias tas slempang, tali panjang, bisa dirubah2 panjang/pendeknya. - totte bag alias tas bahu, tali pendek, tdk bs dirubah panjang/pendek. - pouch alias tempat kosmetik. Gambar hanya di 1 sisi, sisi lainnya warna off white polos. - 2in1 , 1 tas bisa di pakai slingbag & totebag HANYA ADA 2 MOTIF yaitu TARI MERAK DAN SARIMBIT
    CLOSE ORDER :
    Sabtu, 23 Maret 2019 jam 18.00

    Pembayaran :
    FULL PAYMENT SAAT PEMBUATAN INVOICE.

    Order
    👉WA 0857-9444-9395 / klik link di bio

    #leggingwudhu #ootdhijab #ootd #hijabfashion #hijabers #totebag #tunik #dailyfashion #dailyhijab #jualdailyhijab #rokleggingpremium #sale #promo #dzithafashionhijab #dzithahijab #tassampurasun #tassampurasun_dzithahijab
  •  0  0  52 seconds ago
  • BADAN ANDA TAK BERAPA TINGGI?
.
Ya? Dari dulu sampai skrg tak tinggi? Dah try ubat tu, try ubat ni, tapi masih tak tinggi2 jugak? Rasa nak give up, rasa kecewa, x tau nak buat camne dah?
.
Kini!! anda tak perlu sedih lagi..sebab dgn kepakaran dan kepesatan bidang perubatan dan bioteknologi moden maka terciptalah formula TAMBAH TINGGI badan manusia yg mungkin tak masuk akal bagi org2 yg kurang mengikuti perkembangan dunia skrg..huhuhu . 👉Supplement Peninggi Badan Tiens + Menambah TINGGI BADAN
+ Mencegah TERBANTUT
+ Membina jisim tulang baru yg sihat dan kuat
+ Mengubati penyakit tulang (osteoporosis) dan Tulang retak + Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi(organik) tanpa bahan-bahan terlarang
+ Mendapat pengiktirafan HALAL dan KKM(Kementerian Kesihatan Malaysia)

Skrg!! anda pilih NAK TINGGI atau NAK PEN-DEK selamanya?? 😄

Untuk maklumat lanjut boleh terus berhubung kpd sy melalui whatsapp

Jika berminat sahaja!! Pm terus 👇

Whatshap : +60168245871
Whatshap : +60168245871
atau

Tinggalkan no. whatsapp anda di ruangan komen.
Tq 😎 
#merdeka #merdekasale #salemerdeka #sale#salekemerdekaan #salerayahaji #rayahajisale#rayaaidiladha #rayakorban
  • BADAN ANDA TAK BERAPA TINGGI?
    .
    Ya? Dari dulu sampai skrg tak tinggi? Dah try ubat tu, try ubat ni, tapi masih tak tinggi2 jugak? Rasa nak give up, rasa kecewa, x tau nak buat camne dah?
    .
    Kini!! anda tak perlu sedih lagi..sebab dgn kepakaran dan kepesatan bidang perubatan dan bioteknologi moden maka terciptalah formula TAMBAH TINGGI badan manusia yg mungkin tak masuk akal bagi org2 yg kurang mengikuti perkembangan dunia skrg..huhuhu . 👉Supplement Peninggi Badan Tiens + Menambah TINGGI BADAN
    + Mencegah TERBANTUT
    + Membina jisim tulang baru yg sihat dan kuat
    + Mengubati penyakit tulang (osteoporosis) dan Tulang retak + Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi(organik) tanpa bahan-bahan terlarang
    + Mendapat pengiktirafan HALAL dan KKM(Kementerian Kesihatan Malaysia)

    Skrg!! anda pilih NAK TINGGI atau NAK PEN-DEK selamanya?? 😄

    Untuk maklumat lanjut boleh terus berhubung kpd sy melalui whatsapp

    Jika berminat sahaja!! Pm terus 👇

    Whatshap : +60168245871
    Whatshap : +60168245871
    atau

    Tinggalkan no. whatsapp anda di ruangan komen.
    Tq 😎 
    #merdeka  #merdekasale  #salemerdeka  #sale #salekemerdekaan  #salerayahaji  #rayahajisale #rayaaidiladha  #rayakorban
  •  0  0  56 seconds ago
  • تمدید شد 
تا ۱۵ فروردین تمدید شد

60 درصد تخفیف ویژه به همراه 20 درصد اعتبار برای تمامی محصولات 
به همراه کالکشن بهاره اسپلش
اعتبار دریافتی ۲۰ درصد از مبلغ پرداختی شماست که از پایان همان روز تا پایان اسفند ماه قابل استفاده می‌باشد.

#خداحافظ_1397 #goodbye_1397 #splash #اسپلش #مشهد #mashhad #iran #promotion #sale
  • تمدید شد
    تا ۱۵ فروردین تمدید شد

    60 درصد تخفیف ویژه به همراه 20 درصد اعتبار برای تمامی محصولات
    به همراه کالکشن بهاره اسپلش
    اعتبار دریافتی ۲۰ درصد از مبلغ پرداختی شماست که از پایان همان روز تا پایان اسفند ماه قابل استفاده می‌باشد.

    #خداحافظ_1397 #goodbye_1397 #splash #اسپلش #مشهد #mashhad #iran #promotion #sale
  •  2  0  1 minute ago
  • IHG hotels sale 🙌

Ого! "Просто праздник какой-то": еще одна отличная распродажа 😀
Скидки 30% на кучу, просто КУЧУ брендов от IHG. А это - Holiday Inn и многие другие 👍

Распродажа продлится до 22 марта, детали - в профайле (см.фото)

#otelkeyfi_акции_отели #ihg
  • IHG hotels sale 🙌

    Ого! "Просто праздник какой-то": еще одна отличная распродажа 😀
    Скидки 30% на кучу, просто КУЧУ брендов от IHG. А это - Holiday Inn и многие другие 👍

    Распродажа продлится до 22 марта, детали - в профайле (см.фото)

    #otelkeyfi_акции_отели #ihg
  •  1  1  3 minutes ago