#rawatdalamanwanita Instagram Photos & Videos

rawatdalamanwanita - 1.2k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
23.4
average likes

Latest #rawatdalamanwanita Posts

  • ๐ŸŒป Siapa yang digalakkan mengambil suplimen JELITA TIMUR ?? .
.
๐Ÿ‘‰ Wanita berumur 15 tahun dan ke atas... ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จ
๐Ÿ‘‰ Semua golongan yang makan sikit TAPI berat badan mudah naik... .
๐Ÿ‘‰ Semua golongan yang jenis KUAT selera makan
๐Ÿ‘‰ Mereka yang nak cantik dan jaga penampilan semasa RAYA / HADIRI MAJLIS - MAJLIS .
๐Ÿ‘‰ Mereka yang nak lepaskan BMI untuk interview Polis, Askar, Bomba... ๐Ÿ‘ฎโ›‘๐Ÿ‘ท
๐Ÿ‘‰ Mereka yang selalu kerja penat macam misi / nurse, guru, pekerja kilang dan bekerja shift... ๐Ÿฆ๐Ÿจ๐Ÿฅ๐Ÿš‘๐Ÿš’๐Ÿš“๐Ÿš๐Ÿš…๐Ÿšˆโ›ฝ๐Ÿš”
๐Ÿ‘‰ Wanita yang ada masalah kesihatan dalaman contohnya keputihan atau period yang tidak teratur
โ€ข
โ€ข ๐Ÿ€ JELITA TIMUR by UMR Empires ๐Ÿ€ .
.
๐Ÿ‚ Ramuan berasaskan herba alam semulajadi. Rahsia dari pusaka titih bertitih dari pengamalan wanita dulu kala. .
.
โ™ป Melalui proses pembuatan dan pembungkusan di kilang bertaraf GMP .
.
๐Ÿ†™ Kelulusan pendaftaran dgn KKM ๐Ÿ’ฏ%DI JAMIN SANGAT BERKESAN๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ .
.
๐Ÿ’ช๐Ÿป#bertenaga ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป#kuruscepat ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ #cergasaktif ๐Ÿ‘ญ #rawatdalamanwanita
๐Ÿ™‹โ€โ™€ #keyakinan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ#awetmuda ๐Ÿ’ #RapatDalam .
.
.

Nak kami bantu?? Tekan link di bawah

Http://www.wasap.my/+60139090306/JelitaTimur .
.
#eatcleanmalaysia 
#detoxslim 
#dietketat 
#dietplan 
#youcanloseweightfromhome 
#youcandoit 
#cabaranturunberatbadan 
#cabaran30hari 
#makansihat 
#menusihat 
#workout 
#simpleworkout 
#photooftheday 
#visitmyig 
#detox 
#dherbs
  • ๐ŸŒป Siapa yang digalakkan mengambil suplimen JELITA TIMUR ?? .
    .
    ๐Ÿ‘‰ Wanita berumur 15 tahun dan ke atas... ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จ
    ๐Ÿ‘‰ Semua golongan yang makan sikit TAPI berat badan mudah naik... .
    ๐Ÿ‘‰ Semua golongan yang jenis KUAT selera makan
    ๐Ÿ‘‰ Mereka yang nak cantik dan jaga penampilan semasa RAYA / HADIRI MAJLIS - MAJLIS .
    ๐Ÿ‘‰ Mereka yang nak lepaskan BMI untuk interview Polis, Askar, Bomba... ๐Ÿ‘ฎโ›‘๐Ÿ‘ท
    ๐Ÿ‘‰ Mereka yang selalu kerja penat macam misi / nurse, guru, pekerja kilang dan bekerja shift... ๐Ÿฆ๐Ÿจ๐Ÿฅ๐Ÿš‘๐Ÿš’๐Ÿš“๐Ÿš๐Ÿš…๐Ÿšˆโ›ฝ๐Ÿš”
    ๐Ÿ‘‰ Wanita yang ada masalah kesihatan dalaman contohnya keputihan atau period yang tidak teratur
    โ€ข
    โ€ข ๐Ÿ€ JELITA TIMUR by UMR Empires ๐Ÿ€ .
    .
    ๐Ÿ‚ Ramuan berasaskan herba alam semulajadi. Rahsia dari pusaka titih bertitih dari pengamalan wanita dulu kala. .
    .
    โ™ป Melalui proses pembuatan dan pembungkusan di kilang bertaraf GMP .
    .
    ๐Ÿ†™ Kelulusan pendaftaran dgn KKM ๐Ÿ’ฏ%DI JAMIN SANGAT BERKESAN๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ .
    .
    ๐Ÿ’ช๐Ÿป #bertenaga ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #kuruscepat ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ #cergasaktif ๐Ÿ‘ญ #rawatdalamanwanita
    ๐Ÿ™‹โ€โ™€ #keyakinan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ #awetmuda ๐Ÿ’ #RapatDalam .
    .
    .

    Nak kami bantu?? Tekan link di bawah

    Http://www.wasap.my/+60139090306/JelitaTimur .
    .
    #eatcleanmalaysia
    #detoxslim
    #dietketat
    #dietplan
    #youcanloseweightfromhome
    #youcandoit
    #cabaranturunberatbadan
    #cabaran30hari
    #makansihat
    #menusihat
    #workout
    #simpleworkout
    #photooftheday
    #visitmyig
    #detox
    #dherbs

  •  6  0  21 January, 2020
  • Promosi #jammuqhita bermula gaiss. Jom dapatkan segera! Stok semakin surut ๐Ÿคญ ramai mencari nak aset mantap 2020 
Jangan lepaskan peluang gaiss. 
Time sales ni boleh pulun beli buat stock di rumah
  • Promosi #jammuqhita bermula gaiss. Jom dapatkan segera! Stok semakin surut ๐Ÿคญ ramai mencari nak aset mantap 2020
    Jangan lepaskan peluang gaiss.
    Time sales ni boleh pulun beli buat stock di rumah

  •  7  1  20 January, 2020
  • PRโญ•Mโญ• SEE.END.WHYโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ PRโญ•๏ธMโญ•๏ธ CNYโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SAH SEHINGGA 24 JAN. 
Jom jadi org yg bijak berbelanja_ detoks&rawat sekaligus ๐Ÿ”ฅ

#humairapureherbs 
#jusdetoks
#rawatdalamanwanita
  • PRโญ•Mโญ• SEE.END.WHYโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ PRโญ•๏ธMโญ•๏ธ CNYโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SAH SEHINGGA 24 JAN.
    Jom jadi org yg bijak berbelanja_ detoks&rawat sekaligus ๐Ÿ”ฅ

    #humairapureherbs
    #jusdetoks
    #rawatdalamanwanita

  •  0  0  17 January, 2020
  • Jangan biarkan masalah dalaman membelenggu hidup kita wahai wanita2 sekalian .

Rawatlah sebelum terlambat. 
#magicalcpure
#rawatdalamanwanita
  • Jangan biarkan masalah dalaman membelenggu hidup kita wahai wanita2 sekalian .

    Rawatlah sebelum terlambat.
    #magicalcpure
    #rawatdalamanwanita

  •  3  0  16 January, 2020
  • Banyak sangat kelebihan dan kebaikan JAMU ASAM KUNYIT ni...nak2 lagi orang perempuan...awak tak amal jamu..awak rugi..orang perempuan perlukan JAMU..nak2 lagi yang dah berkahwin..dah ada anak2...perlu sangat2... Orang dulu2 dlm pantang minum jus kunyit takpun makan nasi ulam dengan kunyit tumbuk...untuk apa???? Untuk sembuhkan luka dalaman kita..untuk pulihkan balik tenaga kita...sebab tu org dlu2 awet muda..orang dulu2 kuat..semua kerja boleh buat๐Ÿ˜˜

Nak mudah jom oder JAMU ASAM KUNYIT dengan Hani je...mudah..yg penting homemade tau...
harga berbaloi baloi rm15/500ml je... www.wasap.my/60179792339/jak

#jamuasamkunyitkuantan #jamulovers #rawatdalamanwanita #jamuzamanberzaman #marketing #viral #bisnesonline #sayajual #jualonline #codareakuantan #posseluruhnegeri
  • Banyak sangat kelebihan dan kebaikan JAMU ASAM KUNYIT ni...nak2 lagi orang perempuan...awak tak amal jamu..awak rugi..orang perempuan perlukan JAMU..nak2 lagi yang dah berkahwin..dah ada anak2...perlu sangat2... Orang dulu2 dlm pantang minum jus kunyit takpun makan nasi ulam dengan kunyit tumbuk...untuk apa???? Untuk sembuhkan luka dalaman kita..untuk pulihkan balik tenaga kita...sebab tu org dlu2 awet muda..orang dulu2 kuat..semua kerja boleh buat๐Ÿ˜˜

    Nak mudah jom oder JAMU ASAM KUNYIT dengan Hani je...mudah..yg penting homemade tau...
    harga berbaloi baloi rm15/500ml je... www.wasap.my/60179792339/jak

    #jamuasamkunyitkuantan #jamulovers #rawatdalamanwanita #jamuzamanberzaman #marketing #viral #bisnesonline #sayajual #jualonline #codareakuantan #posseluruhnegeri

  •  3  0  6 January, 2020
  • Krim WDTA ni cara guna dia sesangat lah MUDAH korang. Hanya calit di nadi dan boleh jugak disapu nipis-nipis di tempat yang bermasalah. Contoh jerawat .
Krim WDTA ni jugak menggunakan BIO TEKNOLOGI NANO yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel-sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.
.
Sebab tu lah bila korang guna krim WDTA dia akan hasilkan "feedback" kulit wajah yang lebih cantik dan anjal giteww. Kira beza sesangat dengan wajah sebelum.
.
Jadi, untuk korang yang ada masalah BREAKOUT salah guna produk skincare, meh cepat cuba krim WDTA ini. Dah lah mudah cara guna, kulit cantik dan dapat pulak join Lucky Draw Rm15,000 ๐Ÿ˜
.
Pat pat lambat melepas tau. .
Wasap 011-27242486 atau klik link on bio

#krimWDTA #krimawetmuda #calitcalitnadi #cantikluardalam #krimmultifungsi #merawat #rawatkulitkusam #rawatjeragat #rawatdalamanwanita
  • Krim WDTA ni cara guna dia sesangat lah MUDAH korang. Hanya calit di nadi dan boleh jugak disapu nipis-nipis di tempat yang bermasalah. Contoh jerawat .
    Krim WDTA ni jugak menggunakan BIO TEKNOLOGI NANO yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel-sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.
    .
    Sebab tu lah bila korang guna krim WDTA dia akan hasilkan "feedback" kulit wajah yang lebih cantik dan anjal giteww. Kira beza sesangat dengan wajah sebelum.
    .
    Jadi, untuk korang yang ada masalah BREAKOUT salah guna produk skincare, meh cepat cuba krim WDTA ini. Dah lah mudah cara guna, kulit cantik dan dapat pulak join Lucky Draw Rm15,000 ๐Ÿ˜
    .
    Pat pat lambat melepas tau. .
    Wasap 011-27242486 atau klik link on bio

    #krimWDTA #krimawetmuda #calitcalitnadi #cantikluardalam #krimmultifungsi #merawat #rawatkulitkusam #rawatjeragat #rawatdalamanwanita

  •  39  0  3 January, 2020
  • Hanya konsisten 10ml setiap pagi 
DANNNNNNNN
Hasilnya BERJAYA TURUN 10Kgโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Bukan sikit tau 10kg ni, mmg bertukar size berubah bentuk wajah. Yang penting, keterampilan makin konfiden. Love it. 
#humairapureherbs 
#jusdetoks
#rawatdalamanwanita
  • Hanya konsisten 10ml setiap pagi
    DANNNNNNNN
    Hasilnya BERJAYA TURUN 10Kgโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Bukan sikit tau 10kg ni, mmg bertukar size berubah bentuk wajah. Yang penting, keterampilan makin konfiden. Love it.
    #humairapureherbs
    #jusdetoks
    #rawatdalamanwanita

  •  1  0  25 December, 2019
  • jamu WANITA moden.... ramuan jamu original dalam 1 Coffee Collagen....mudah telan mudah diamalkan ๐ŸŒผkulit gebu & lembut
๐ŸŒผmampu mengetatkan seawal 3hari..
๐ŸŒผmenguatkan otot2 dlaman
๐ŸŒผmenaikkan payudara.. ๐ŸŒผmembentuk payudara lebih pejal
๐ŸŒผmenghilangkan bau bdn
๐ŸŒผmengatasi masalah keputihan
๐ŸŒผmemberi tenaga berpanjangan 
berminat wasap Diba โคต๏ธโคต๏ธ www.wasap.my/601126933048/hls

#bellynabyadibah 
#agendiperlukan 
#dropshipdiperlukan 
#BellynaHotLadySecret 
#rawatdalamanwanita 
#untukwanita
  • jamu WANITA moden.... ramuan jamu original dalam 1 Coffee Collagen....mudah telan mudah diamalkan ๐ŸŒผkulit gebu & lembut
    ๐ŸŒผmampu mengetatkan seawal 3hari..
    ๐ŸŒผmenguatkan otot2 dlaman
    ๐ŸŒผmenaikkan payudara.. ๐ŸŒผmembentuk payudara lebih pejal
    ๐ŸŒผmenghilangkan bau bdn
    ๐ŸŒผmengatasi masalah keputihan
    ๐ŸŒผmemberi tenaga berpanjangan
    berminat wasap Diba โคต๏ธโคต๏ธ www.wasap.my/601126933048/hls

    #bellynabyadibah
    #agendiperlukan
    #dropshipdiperlukan
    #BellynaHotLadySecret
    #rawatdalamanwanita
    #untukwanita

  •  1  0  1 hour ago
  • MAKIN AWET MUDA DENGAN WDTA ๐Ÿ’ƒ
.
Tak senang duduk bila tengok testimoni kakak sorang niii. Umur 43 tapi pipi makin lama makin awet muda. Kulit cerah gebu gebas gittew. Perghhh, hasil konsisten 6 bulan calit WDTA. .
Orangnya memang dah lawa, tapi sejak calit WDTA ni. Kulit yang tak berapa nak sihat tu yang kusam terus dibawa pergi bagai angin lalu.
.
Bahan hebat dalam ramuan krim WDTA iaitu #ekstrakTreePeony, segala toksin dalam badan habis dikeluarkan. Ditambah lagi dengan #ekstrakPuerariaMirifica menganjalkan kembali mana yang kendur, lagi bertambah gebu. Wallawei, cantiknya. Dari jauh dah nampak peloles ๐Ÿ˜
.
Kadang kita rasa kita takde masalah, tapi bila calit WDTA memacam masalah dalaman yang WDTA rawat satu persatu. Dulunya dalaman tak stabil, toksin plak banyak berkeladak. Mujur cepat jumpa WDTA, menjadi penyelamat segalanya๐Ÿ˜
.
Sejak guna krim WDTA ni, ramai yang tegur nampak lain sekarangg nii. Makin cantik berseri kulit muka.
.
Bila dah ada yang tegur tu maknanya memang power la WDTA ni kan. Guna WDTA ni, semua masalah dapat detect. Best kan?
.
Luar dalam terawat sihat dan cantikk ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Korang nak cantik, nak sihat tapi takde masa. WDTA ni sangat sesuai untuk korang. Mudah guna, jimat masa dan berkesan.
.
Nak harga JIMAT?
Nak join LUCKY DRAW HADIAH BERNILAI RM15,000?
.
Wasap sekarangg!
.
011-27242485 atau klik link di bio

#kulitsihat #kulitcerah #kulitbersih #bebasjerawat #bebaskulitkusam #awetmuda #kulitanjal #kulittegang #wdec #wdecselangor #krimnanoteknologi #krim1001manfaat #rawatdalamanwanita #selangor #shahalam #klang #gmklang
  • MAKIN AWET MUDA DENGAN WDTA ๐Ÿ’ƒ
    .
    Tak senang duduk bila tengok testimoni kakak sorang niii. Umur 43 tapi pipi makin lama makin awet muda. Kulit cerah gebu gebas gittew. Perghhh, hasil konsisten 6 bulan calit WDTA. .
    Orangnya memang dah lawa, tapi sejak calit WDTA ni. Kulit yang tak berapa nak sihat tu yang kusam terus dibawa pergi bagai angin lalu.
    .
    Bahan hebat dalam ramuan krim WDTA iaitu #ekstrakTreePeony, segala toksin dalam badan habis dikeluarkan. Ditambah lagi dengan #ekstrakPuerariaMirifica menganjalkan kembali mana yang kendur, lagi bertambah gebu. Wallawei, cantiknya. Dari jauh dah nampak peloles ๐Ÿ˜
    .
    Kadang kita rasa kita takde masalah, tapi bila calit WDTA memacam masalah dalaman yang WDTA rawat satu persatu. Dulunya dalaman tak stabil, toksin plak banyak berkeladak. Mujur cepat jumpa WDTA, menjadi penyelamat segalanya๐Ÿ˜
    .
    Sejak guna krim WDTA ni, ramai yang tegur nampak lain sekarangg nii. Makin cantik berseri kulit muka.
    .
    Bila dah ada yang tegur tu maknanya memang power la WDTA ni kan. Guna WDTA ni, semua masalah dapat detect. Best kan?
    .
    Luar dalam terawat sihat dan cantikk ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
    .
    Korang nak cantik, nak sihat tapi takde masa. WDTA ni sangat sesuai untuk korang. Mudah guna, jimat masa dan berkesan.
    .
    Nak harga JIMAT?
    Nak join LUCKY DRAW HADIAH BERNILAI RM15,000?
    .
    Wasap sekarangg!
    .
    011-27242485 atau klik link di bio

    #kulitsihat #kulitcerah #kulitbersih #bebasjerawat #bebaskulitkusam #awetmuda #kulitanjal #kulittegang #wdec #wdecselangor #krimnanoteknologi #krim1001manfaat #rawatdalamanwanita #selangor #shahalam #klang #gmklang

  •  4  0  21 December, 2019

Top #rawatdalamanwanita Posts

  • Perempuan Patut Tahu Tentang Tombong, Jom Tepis Masalah Ini Laju-laju Sebelum Suami Buat Halโ€ผ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kes ini Hakak harap anda sedar lebih awal terutamanya kaum wanita yang bergelar isteri. Satu masalah sensitif malah pernah ada kes yang seorang isteri terpaksa hidup bermadu kerana suami cari lain disebabkan rahim jatuh yang tahap teruk!
.
Haa... jangan main-main dan kalau Allah nak bagi ujian ni, terimalah dengan hati terbuka tetapi jangan terus terduduk dan menyerah. Anda boleh semak dari awal dan rawat secara berperingkat.
.
Nak tahu lebih jauh mengenai tombong, semak sini... 6 Punca Peranakan atau Rahim boleh jatuh :-
.
==================================
1. Sebab kemalangan yang kuat.. Contoh: jatuh terhentak atau terduduk yang kuat. Sebab tu kena elakkan & berhati-hati semasa buat apa-apa aktiviti lasak. 
2. Seks yang keterlaluan.. Yang ni buat aksi-aksi melampau sangat memang boleh bagi kesan pada rahim.
.
3. Mengangkat benda-benda berat. Contoh: kotak-kotak yang besar.
.
4. Jalan terlalu lasak.
.
5. Tidak menjaga pantang ketika lepas bersalin.
.
6. Tidak menjaga pemakanan.
.
Ini 8 TANDA-TANDA Peranakan Jatuh :-
===============================
1. Sakit perut yang luar biasa.
.
2. Keluar cecair dari rahim.
.
3. Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan.
.
4. Sakit pada ari-ari.
.
5. Sakit pada dinding faraj.
.
6. Sakit ketika 'bersama' suami.
.
7. Kejang pada bahagian bawah perut.
.
8. Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak kuar dari faraj.. (ini peringkat yang teruk)
.
Kakak2 jangan stress sangat, ada jalan penyelesaian nya.. Jom rawat dengan mudah je masalah di atas.. Amalkan jammu qhita jelahh uolls pasti membantu ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ01111008007
.
#supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #pinklady #jamususukdara #jamukacipmalam #jamuratumalaya #jamujeratsuami #jamusweetdara #jamujelita #jamutunteja #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan
  • Perempuan Patut Tahu Tentang Tombong, Jom Tepis Masalah Ini Laju-laju Sebelum Suami Buat Halโ€ผ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kes ini Hakak harap anda sedar lebih awal terutamanya kaum wanita yang bergelar isteri. Satu masalah sensitif malah pernah ada kes yang seorang isteri terpaksa hidup bermadu kerana suami cari lain disebabkan rahim jatuh yang tahap teruk!
    .
    Haa... jangan main-main dan kalau Allah nak bagi ujian ni, terimalah dengan hati terbuka tetapi jangan terus terduduk dan menyerah. Anda boleh semak dari awal dan rawat secara berperingkat.
    .
    Nak tahu lebih jauh mengenai tombong, semak sini... 6 Punca Peranakan atau Rahim boleh jatuh :-
    .
    ==================================
    1. Sebab kemalangan yang kuat.. Contoh: jatuh terhentak atau terduduk yang kuat. Sebab tu kena elakkan & berhati-hati semasa buat apa-apa aktiviti lasak.
    2. Seks yang keterlaluan.. Yang ni buat aksi-aksi melampau sangat memang boleh bagi kesan pada rahim.
    .
    3. Mengangkat benda-benda berat. Contoh: kotak-kotak yang besar.
    .
    4. Jalan terlalu lasak.
    .
    5. Tidak menjaga pantang ketika lepas bersalin.
    .
    6. Tidak menjaga pemakanan.
    .
    Ini 8 TANDA-TANDA Peranakan Jatuh :-
    ===============================
    1. Sakit perut yang luar biasa.
    .
    2. Keluar cecair dari rahim.
    .
    3. Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan.
    .
    4. Sakit pada ari-ari.
    .
    5. Sakit pada dinding faraj.
    .
    6. Sakit ketika 'bersama' suami.
    .
    7. Kejang pada bahagian bawah perut.
    .
    8. Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak kuar dari faraj.. (ini peringkat yang teruk)
    .
    Kakak2 jangan stress sangat, ada jalan penyelesaian nya.. Jom rawat dengan mudah je masalah di atas.. Amalkan jammu qhita jelahh uolls pasti membantu ๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ01111008007
    .
    #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #pinklady #jamususukdara #jamukacipmalam #jamuratumalaya #jamujeratsuami #jamusweetdara #jamujelita #jamutunteja #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

  •  48  0  17 April, 2019