#qunyitmaskerkelantan Instagram Photos & Videos

qunyitmaskerkelantan - 225 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
7.2
average likes

Latest #qunyitmaskerkelantan Posts

  • JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!😱😱
.
Sampai bila nak sembunyi  dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? .
Jom cuba Qunyit masker.Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar 😍😍😍
.
Selain tu qunyit masker 
dapat?
.
🌸membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🌸mengecilkan pori pori muka
🌸menghilangkan tanda tanda penuaan 🌸menyelesaikan masalah parut
🌸kulit glowing dan cerah
🌸membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌸melembutkan kulit
🌸kulit lebih tegang
🌸membantu merawat resdung dan eczema
.
Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh
.
Nak lagi best campur dengan asam jawa
.
Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral
.
Nak saya bantu,tekan link di bawah
www.wasap.my/60145362077
.
#qunyitmasker #qunyitmaskerviral #qunyitmaskerkelantan #qunyitmaskerkotabharu #qunyitmaskerterbaik #maskerkunyit #maskerorganik #jerawat #parut  #kulitkusam #sayajual #maskerqunyit #kulitflawless #scruborganik #maskerorganik #visitmyig #igbizshop #instashop #khaibahar 
# #bazarpaknil #agentwanted #visitmyig
  • JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!😱😱
    .
    Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? .
    Jom cuba Qunyit masker.Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar 😍😍😍
    .
    Selain tu qunyit masker
    dapat?
    .
    🌸membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🌸mengecilkan pori pori muka
    🌸menghilangkan tanda tanda penuaan 🌸menyelesaikan masalah parut
    🌸kulit glowing dan cerah
    🌸membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
    🌸melembutkan kulit
    🌸kulit lebih tegang
    🌸membantu merawat resdung dan eczema
    .
    Cara pakai qunyit masker
    1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
    2.Letak air sedikit dan kacau.
    3.Basuh muka
    4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
    5.Tunggu kering boleh basuh
    .
    Nak lagi best campur dengan asam jawa
    .
    Selamat mencuba
    Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral
    .
    Nak saya bantu,tekan link di bawah
    www.wasap.my/60145362077
    .
    #qunyitmasker #qunyitmaskerviral #qunyitmaskerkelantan #qunyitmaskerkotabharu #qunyitmaskerterbaik #maskerkunyit #maskerorganik #jerawat #parut #kulitkusam #sayajual #maskerqunyit #kulitflawless #scruborganik #maskerorganik #visitmyig #igbizshop #instashop #khaibahar
    # #bazarpaknil #agentwanted #visitmyig

  •  7  0  14 March, 2018

Top #qunyitmaskerkelantan Posts

  • Pernah tak korang rasa teringin nak cuba pakai MASKER KUNYIT....
.
TAPI....
RISAU,
👉🏼 rasa panas di kulit
👉🏼 tinggal bekas kuning di wajah , comot...
👉🏼 tak sesuai utk kulit sensitif
👉🏼 sakit bila nak tanggalkan
👉🏼 membuatkan kulit jadi kering
.
Kini tak perlu risau dan ragu2 lagi....sebab kami ada QUNYIT MASKER yang sangat2 best dan terbaik. 
Merupakan produk organik...👍🏽
.
Apa yg best pasal QUNYIT MASKER ni ye?
.
Jom baca👇🏽
✔kulit terasa sejuk lembap semasa pemakaian
✔menjadikan kulit lebih cerah berseri kerana mengandungi vitamin c
✔tidak meninggalkan kesan kekuningan pada wajah
✔sesuai utk kulit kering mahupun sensitif
✔tak perlu tunggu lama kerana paste masker ni cepat kering
✔kulit akan jadi lebih anjal dan awet muda kerana masker ni mengandungi kolagen
✔jerawat kecut dan parut jerawat pudar
✔sesuai juga utk kanak2
.
BEST KAN....
.
Jadi apa ditunggu lagi...jom lah cuba QUNYIT MASKER ni...sekali pakai pasti nak repeat berkali2....
.
Mmg THE BEST lahhh..👍🏽😘
.
#qunyitmasker #qunyitmaskerviral #qunyitmaskerkelantan #qunyitmaskerkotabharu #qunyitmaskerterbaik #maskerkunyit #maskerorganik #jerawat #parut  #kulitkusam #sayajual #maskerqunyit #kulitflawless #scruborganik #maskerorganik #visitmyig #igbizshop #instashop #khaibahar
  • Pernah tak korang rasa teringin nak cuba pakai MASKER KUNYIT....
    .
    TAPI....
    RISAU,
    👉🏼 rasa panas di kulit
    👉🏼 tinggal bekas kuning di wajah , comot...
    👉🏼 tak sesuai utk kulit sensitif
    👉🏼 sakit bila nak tanggalkan
    👉🏼 membuatkan kulit jadi kering
    .
    Kini tak perlu risau dan ragu2 lagi....sebab kami ada QUNYIT MASKER yang sangat2 best dan terbaik.
    Merupakan produk organik...👍🏽
    .
    Apa yg best pasal QUNYIT MASKER ni ye?
    .
    Jom baca👇🏽
    ✔kulit terasa sejuk lembap semasa pemakaian
    ✔menjadikan kulit lebih cerah berseri kerana mengandungi vitamin c
    ✔tidak meninggalkan kesan kekuningan pada wajah
    ✔sesuai utk kulit kering mahupun sensitif
    ✔tak perlu tunggu lama kerana paste masker ni cepat kering
    ✔kulit akan jadi lebih anjal dan awet muda kerana masker ni mengandungi kolagen
    ✔jerawat kecut dan parut jerawat pudar
    ✔sesuai juga utk kanak2
    .
    BEST KAN....
    .
    Jadi apa ditunggu lagi...jom lah cuba QUNYIT MASKER ni...sekali pakai pasti nak repeat berkali2....
    .
    Mmg THE BEST lahhh..👍🏽😘
    .
    #qunyitmasker #qunyitmaskerviral #qunyitmaskerkelantan #qunyitmaskerkotabharu #qunyitmaskerterbaik #maskerkunyit #maskerorganik #jerawat #parut #kulitkusam #sayajual #maskerqunyit #kulitflawless #scruborganik #maskerorganik #visitmyig #igbizshop #instashop #khaibahar

  •  3  3  13 February, 2018