#putih Instagram Photos & Videos

putih - 2.5m posts

Hashtag Popularity

17.3
average comments
1.8k
average likes

Latest #putih Posts

  • ANTARA KEBAIKAN SNOW WHITE BLEACHING LOTION .
πŸ’‹ Membuatkan bulu roma tidak terlihat.
πŸ’‹Membuat kulit glowing.
πŸ’‹ Memutihkan kulit dengan cepat.
πŸ’‹ Boleh memutihkan hampir seluruh badan.

Dapat sesuatu ?
.
#newproduct #newintotheworld #teaser #nakputih #putih #kulitputih #cantik #cerah #swbl #snowwhite #bleachinglotion #sapusapudahgebu #newproject #2020 #lebarkansayap #luaskanempayar #snowwhitebleachinglotion #swbl
  • ANTARA KEBAIKAN SNOW WHITE BLEACHING LOTION .
    πŸ’‹ Membuatkan bulu roma tidak terlihat.
    πŸ’‹Membuat kulit glowing.
    πŸ’‹ Memutihkan kulit dengan cepat.
    πŸ’‹ Boleh memutihkan hampir seluruh badan.

    Dapat sesuatu ?
    .
    #newproduct #newintotheworld #teaser #nakputih #putih #kulitputih #cantik #cerah #swbl #snowwhite #bleachinglotion #sapusapudahgebu #newproject #2020 #lebarkansayap #luaskanempayar #snowwhitebleachinglotion #swbl

  •  0  0  48 seconds ago
  • ESW ~ EXTRA SKIN WHITE ! " DAH NAMA PUN EXTRA SKIN WHITE PASTI LA TERLEBIH PUTIH " [ #PUTIH CERAH GEBU ] ~ " SEJENIS KAPSUL YANG SANGAT MUDAH UNTUK TAMPIL PUTIH CERAH TANPA CELA!! " PARUT JERAWAT SERTA KULIT KUSAM GELAP PASTI HILANG" " NAK CANTIK WAJIB COSUME ESW!! " ~ KEKAL PUTIH " HARGA SANGAT MAMPU MILIK & YANG PENTING BERKESAN "

www.wasap.my/60124558014/Extra_Skin_White_Esw
  • ESW ~ EXTRA SKIN WHITE ! " DAH NAMA PUN EXTRA SKIN WHITE PASTI LA TERLEBIH PUTIH " [ #PUTIH CERAH GEBU ] ~ " SEJENIS KAPSUL YANG SANGAT MUDAH UNTUK TAMPIL PUTIH CERAH TANPA CELA!! " PARUT JERAWAT SERTA KULIT KUSAM GELAP PASTI HILANG" " NAK CANTIK WAJIB COSUME ESW!! " ~ KEKAL PUTIH " HARGA SANGAT MAMPU MILIK & YANG PENTING BERKESAN "

    www.wasap.my/60124558014/Extra_Skin_White_Esw

  •  0  0  3 minutes ago
  • PEMUTIH TERBAIK DI DUNIA VERSI GOOGLE 😍😍😍 Bisa di cek Langsung di Google ya πŸ˜‰

MANFAAT DAN KHASIAT VITALINE SOFTGEL YANG LUAR BIASA
Vitaline Softgel merupakan suplemen kulit alami yang mengandung banyak sekali manfaat untuk kulit. Vitaline Softgel aman untuk digunakan dengan manfaatnya yaitu: β€’	mencerahkan wajah dan badan β€’	memperhalus tekstur kulit β€’	mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo β€’	mengencangkan kulit β€’	mengatasi kulit kering β€’	Anti penuaan dini β€’	mengatasi radikal bebas yang masuk ke dalam tubuh

MENGAPA HARUS MENGGUNAKAN VITALINE SOFTGEL?
Mengapa harus VITALINE SOFTGEL? Mungkin itu yang terlintas di benak Anda sebelum menggunakan produk ini. Alasan untuk menggunakan VITALINE SOFTGEL adalah: β€’	Vitaline Softgel terbuat dari bahan-bahan alami yang aman untuk digunakan oleh semua kalangan dan umur, baik itu anak-anak hingga ibu hamil. β€’	Vitaline Softgel memiliki khasiat langsung ke kulit secara alamiah sehingga tidak akan menyebabkan ketergantungan. β€’	Sudah mendapatkan pengakuan serta Sertifikasi Internasional. β€’	Sudah mendapatkan Sertifikasi Halal MUI sehingga aman untuk dikonsumsi.

Info PEMESANAN PRODUK 
WA : 082123601957
#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #dokterbeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #beautyplus #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah
  • PEMUTIH TERBAIK DI DUNIA VERSI GOOGLE 😍😍😍 Bisa di cek Langsung di Google ya πŸ˜‰

    MANFAAT DAN KHASIAT VITALINE SOFTGEL YANG LUAR BIASA
    Vitaline Softgel merupakan suplemen kulit alami yang mengandung banyak sekali manfaat untuk kulit. Vitaline Softgel aman untuk digunakan dengan manfaatnya yaitu: β€’ mencerahkan wajah dan badan β€’ memperhalus tekstur kulit β€’ mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo β€’ mengencangkan kulit β€’ mengatasi kulit kering β€’ Anti penuaan dini β€’ mengatasi radikal bebas yang masuk ke dalam tubuh

    MENGAPA HARUS MENGGUNAKAN VITALINE SOFTGEL?
    Mengapa harus VITALINE SOFTGEL? Mungkin itu yang terlintas di benak Anda sebelum menggunakan produk ini. Alasan untuk menggunakan VITALINE SOFTGEL adalah: β€’ Vitaline Softgel terbuat dari bahan-bahan alami yang aman untuk digunakan oleh semua kalangan dan umur, baik itu anak-anak hingga ibu hamil. β€’ Vitaline Softgel memiliki khasiat langsung ke kulit secara alamiah sehingga tidak akan menyebabkan ketergantungan. β€’ Sudah mendapatkan pengakuan serta Sertifikasi Internasional. β€’ Sudah mendapatkan Sertifikasi Halal MUI sehingga aman untuk dikonsumsi.

    Info PEMESANAN PRODUK
    WA : 082123601957
    #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #dokterbeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #beautyplus #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah

  •  0  0  7 minutes ago
  • PEMUTIH TERBAIK DI DUNIA VERSI GOOGLE 😍😍😍 Bisa di cek Langsung di Google ya πŸ˜‰

MANFAAT DAN KHASIAT VITALINE SOFTGEL YANG LUAR BIASA
Vitaline Softgel merupakan suplemen kulit alami yang mengandung banyak sekali manfaat untuk kulit. Vitaline Softgel aman untuk digunakan dengan manfaatnya yaitu: β€’	mencerahkan wajah dan badan β€’	memperhalus tekstur kulit β€’	mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo β€’	mengencangkan kulit β€’	mengatasi kulit kering β€’	Anti penuaan dini β€’	mengatasi radikal bebas yang masuk ke dalam tubuh

MENGAPA HARUS MENGGUNAKAN VITALINE SOFTGEL?
Mengapa harus VITALINE SOFTGEL? Mungkin itu yang terlintas di benak Anda sebelum menggunakan produk ini. Alasan untuk menggunakan VITALINE SOFTGEL adalah: β€’	Vitaline Softgel terbuat dari bahan-bahan alami yang aman untuk digunakan oleh semua kalangan dan umur, baik itu anak-anak hingga ibu hamil. β€’	Vitaline Softgel memiliki khasiat langsung ke kulit secara alamiah sehingga tidak akan menyebabkan ketergantungan. β€’	Sudah mendapatkan pengakuan serta Sertifikasi Internasional. β€’	Sudah mendapatkan Sertifikasi Halal MUI sehingga aman untuk dikonsumsi.

Info PEMESANAN PRODUK 
WA : 082123601957
#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #dokterbeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #beautyplus #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah
  • PEMUTIH TERBAIK DI DUNIA VERSI GOOGLE 😍😍😍 Bisa di cek Langsung di Google ya πŸ˜‰

    MANFAAT DAN KHASIAT VITALINE SOFTGEL YANG LUAR BIASA
    Vitaline Softgel merupakan suplemen kulit alami yang mengandung banyak sekali manfaat untuk kulit. Vitaline Softgel aman untuk digunakan dengan manfaatnya yaitu: β€’ mencerahkan wajah dan badan β€’ memperhalus tekstur kulit β€’ mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo β€’ mengencangkan kulit β€’ mengatasi kulit kering β€’ Anti penuaan dini β€’ mengatasi radikal bebas yang masuk ke dalam tubuh

    MENGAPA HARUS MENGGUNAKAN VITALINE SOFTGEL?
    Mengapa harus VITALINE SOFTGEL? Mungkin itu yang terlintas di benak Anda sebelum menggunakan produk ini. Alasan untuk menggunakan VITALINE SOFTGEL adalah: β€’ Vitaline Softgel terbuat dari bahan-bahan alami yang aman untuk digunakan oleh semua kalangan dan umur, baik itu anak-anak hingga ibu hamil. β€’ Vitaline Softgel memiliki khasiat langsung ke kulit secara alamiah sehingga tidak akan menyebabkan ketergantungan. β€’ Sudah mendapatkan pengakuan serta Sertifikasi Internasional. β€’ Sudah mendapatkan Sertifikasi Halal MUI sehingga aman untuk dikonsumsi.

    Info PEMESANAN PRODUK
    WA : 082123601957
    #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #dokterbeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #beautyplus #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah

  •  0  0  8 minutes ago
  • Celuk2,kocak2 sedapnyer 
Cer masukkan aisketoi aduhh sedappnye korang lovit ni.
.
Zaman sekarang xda orang nak telan pahit2 ,tutup2 hidung semata2 nak kurus tau semua nak yang sedap2 ja telan masuk mulut.
.
Korang wajib try lovit banana coklat.satu2 nya coklat belgium berperisa banana yang bila kita minum tu terussss kuyusss..ehhh jangan percaya tau hihihi.
Sebenarnya  lovit ni πŸ’― selamat bahan terlarang,so selamat digunakan , testimoni awal lovit pun,ada yang turun 3kg, 4kg 7kg ,5kg dalam masa 10hari !
.
Wowowo πŸ‘ percaya x lovit dapat bantu proses penurunan berat badan dan whitening sekali.korang study sikit bahan2 lovit sebelom korang try dl tau.
.
Yakin percaya baru cuba !
Dan pasti korang akan terus bersama Lovit Banana 🍌🍫
.
BAHAN-BAHAN UTAMA 
Serbuk Koko 
Oat Fiber
Inulin 
Sekam Psyllium 
Phase 2 (Kacang Ginjal Putih) Teh Hijau / Green Tea,
Kacang Badam 
Kaktus (Hoodia Gordonii) 
Asam Gelugur / Garcinia Cambogia, 
Buah Naga 
Aloe Vera 
Tremella Fuciformis 
Vitamin Mineral 
Cerepron – F 
Banana 
Γ€GENT WANTED !! www.wasap.my/60162027447/LovitSibu
Follow igβ†ͺ️ lovit_sibu_official

@lovithq
@risteena
@theisakhan
@lovit_mummyofficial

#lovitteammakiti#lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller#agentsibusarawak
  • Celuk2,kocak2 sedapnyer
    Cer masukkan aisketoi aduhh sedappnye korang lovit ni.
    .
    Zaman sekarang xda orang nak telan pahit2 ,tutup2 hidung semata2 nak kurus tau semua nak yang sedap2 ja telan masuk mulut.
    .
    Korang wajib try lovit banana coklat.satu2 nya coklat belgium berperisa banana yang bila kita minum tu terussss kuyusss..ehhh jangan percaya tau hihihi.
    Sebenarnya lovit ni πŸ’― selamat bahan terlarang,so selamat digunakan , testimoni awal lovit pun,ada yang turun 3kg, 4kg 7kg ,5kg dalam masa 10hari !
    .
    Wowowo πŸ‘ percaya x lovit dapat bantu proses penurunan berat badan dan whitening sekali.korang study sikit bahan2 lovit sebelom korang try dl tau.
    .
    Yakin percaya baru cuba !
    Dan pasti korang akan terus bersama Lovit Banana 🍌🍫
    .
    BAHAN-BAHAN UTAMA
    Serbuk Koko
    Oat Fiber
    Inulin
    Sekam Psyllium
    Phase 2 (Kacang Ginjal Putih) Teh Hijau / Green Tea,
    Kacang Badam
    Kaktus (Hoodia Gordonii)
    Asam Gelugur / Garcinia Cambogia,
    Buah Naga
    Aloe Vera
    Tremella Fuciformis
    Vitamin Mineral
    Cerepron – F
    Banana
    Γ€GENT WANTED !! www.wasap.my/60162027447/LovitSibu
    Follow igβ†ͺ️ lovit_sibu_official

    @lovithq
    @risteena
    @theisakhan
    @lovit_mummyofficial

    #lovitteammakiti #lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkksesihatan #agent #stokis #dropship #reseller#agentsibusarawak

  •  0  0  13 minutes ago
  • LUFRA SOLD OUT !!! 😱😱😱
.
Suda dapat hasil begini ????
MASIH GK PERCAYAA ?? UDA KEBUKTI LHO 😍😍😍
.
CUMA 80RB BISA CERAH GITUUU.. ADUHH HEMAT BANGET CISSSSS
.

PUNYA MASALAH DAKI ??KULIT MATI ?? KULIT KUSAM ?? pakai LIQUID BODY LUFRA
Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya.
.
Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti :
Tumit kasar Dan pecahΒ²?
Kulit belangΒ² akibat panasΒ² dibawah sinar matahari?
Kulit terlihat kusam?
Kulit terasa kasar?
Kulit terlihat busik/bersisik?
Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam?
.
.
INFO ORDER/KONSULTASI/MEMBER :
Klik link di bio
GRATIS KONSULTASI ❀
Wa 082171190906

#lufra #pencerah #scrub #kakikasar #kakipecah #hitam #korengan #putih #cerah #lulur #scion #bodybar #body #sabun #murah #banjir #infoduri #infojkt #kabarduri #kabarjkt #banjirjakarta #banjirjkt
  • LUFRA SOLD OUT !!! 😱😱😱
    .
    Suda dapat hasil begini ????
    MASIH GK PERCAYAA ?? UDA KEBUKTI LHO 😍😍😍
    .
    CUMA 80RB BISA CERAH GITUUU.. ADUHH HEMAT BANGET CISSSSS
    .

    PUNYA MASALAH DAKI ??KULIT MATI ?? KULIT KUSAM ?? pakai LIQUID BODY LUFRA
    Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya.
    .
    Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti :
    Tumit kasar Dan pecahΒ²?
    Kulit belangΒ² akibat panasΒ² dibawah sinar matahari?
    Kulit terlihat kusam?
    Kulit terasa kasar?
    Kulit terlihat busik/bersisik?
    Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam?
    .
    .
    INFO ORDER/KONSULTASI/MEMBER :
    Klik link di bio
    GRATIS KONSULTASI ❀
    Wa 082171190906

    #lufra #pencerah #scrub #kakikasar #kakipecah #hitam #korengan #putih #cerah #lulur #scion #bodybar #body #sabun #murah #banjir #infoduri #infojkt #kabarduri #kabarjkt #banjirjakarta #banjirjkt

  •  1  0  13 minutes ago
  • Punya payudara besar dan kencang hanya 1-2 minggu, gmn sih caranya?Β Β ada jawabannya
-
Kenapa sih harus memilih kami dan bukan yang lain? Karena kami memiliki beberapa keunggulan sebagai berikut
.
Keunggulan Breast Mask Care:
- Terbuat dari bahan Herbal Alami kaya akan Protein dan Multivitamin
- Dapat digunakan untuk wanita hamil & saat menyusui sejak usia 12thn - 55thn
- Terbukti dapat mengencangkan dan membesarkan Payudara dlm 1-2minggu pemakaian
.
Rekomendasi para Artis dan Selebgram Indonesia
.
Info & Pemesanan‡
πŸ“²Wa: +62895411700944 
ORDER DISKON VIA WA😊
Fast Response Klik Link pada Bio Instagram
.
.
 #remajaislami #islam #dakwah #ummi #emak #mother #yearbook #vitc #modern #anakku #period #women #girl #remaja #senggugut #putih #elderly #couple #wood #desa #pak #axe #hammer #togetherness #lesson #teamwork #travelindonesia #travelasia #couplegoals #learningfromelders
  • Punya payudara besar dan kencang hanya 1-2 minggu, gmn sih caranya?Β Β ada jawabannya
    -
    Kenapa sih harus memilih kami dan bukan yang lain? Karena kami memiliki beberapa keunggulan sebagai berikut
    .
    Keunggulan Breast Mask Care:
    - Terbuat dari bahan Herbal Alami kaya akan Protein dan Multivitamin
    - Dapat digunakan untuk wanita hamil & saat menyusui sejak usia 12thn - 55thn
    - Terbukti dapat mengencangkan dan membesarkan Payudara dlm 1-2minggu pemakaian
    .
    Rekomendasi para Artis dan Selebgram Indonesia
    .
    Info & Pemesanan‡
    πŸ“²Wa: +62895411700944
    ORDER DISKON VIA WA😊
    Fast Response Klik Link pada Bio Instagram
    .
    .
    #remajaislami #islam #dakwah #ummi #emak #mother #yearbook #vitc #modern #anakku #period #women #girl #remaja #senggugut #putih #elderly #couple #wood #desa #pak #axe #hammer #togetherness #lesson #teamwork #travelindonesia #travelasia #couplegoals #learningfromelders

  •  1  0  18 minutes ago
  • .
Ingin Bebas Jerawat & Wajah Makin Cerah ?? Kami punya solusinya !!! SOLUSINYA hanya dengan Masker SPIRULINA ORIGINAL !!! Masker spirulina adalah Masker Herbal Kualitas International yang di produksi dgn bioteknologi modern, LEGALITAS MASKER SPIRULINA ORIGINAL :
⇨ BPOM
⇨ HALAL
⇨ SYARIAH
Yuuuuk konsultasikan masalah wajah kamu!!
Dapatkan rahasia perawatan wajah berminyak, kusam dan berjerawat 😍
Hanya di @spirulina_banjarbaru_
Buruan follow sekarang @spirulina_banjarbaru_
.
Karena di @spirulina_banjarbaru_ memberikan PROMO menarik, free kuas+mangkuk
.
.
.
.
.
.
#tiens #spirulinabjb #maskerspirulina #spirulinabjm #maskerjerawat #maskerherbal #banjarmasin #banjarbaru #maskerspirulinabjm #spirulinaori #maskerartis #maskertop #maskerjuara #tiens #obatjerawat #glowingskin #likeforfollow #likeforlike #instalike #tienskalimantan #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #peninggibadan #peninggibadantiens #cantik #putih #mulus #spirulinabanjarbaru #spirulinabanjarmasin
  • .
    Ingin Bebas Jerawat & Wajah Makin Cerah ?? Kami punya solusinya !!! SOLUSINYA hanya dengan Masker SPIRULINA ORIGINAL !!! Masker spirulina adalah Masker Herbal Kualitas International yang di produksi dgn bioteknologi modern, LEGALITAS MASKER SPIRULINA ORIGINAL :
    ⇨ BPOM
    ⇨ HALAL
    ⇨ SYARIAH
    Yuuuuk konsultasikan masalah wajah kamu!!
    Dapatkan rahasia perawatan wajah berminyak, kusam dan berjerawat 😍
    Hanya di @spirulina_banjarbaru_
    Buruan follow sekarang @spirulina_banjarbaru_
    .
    Karena di @spirulina_banjarbaru_ memberikan PROMO menarik, free kuas+mangkuk
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #tiens #spirulinabjb #maskerspirulina #spirulinabjm #maskerjerawat #maskerherbal #banjarmasin #banjarbaru #maskerspirulinabjm #spirulinaori #maskerartis #maskertop #maskerjuara #tiens #obatjerawat #glowingskin #likeforfollow #likeforlike #instalike #tienskalimantan #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #peninggibadan #peninggibadantiens #cantik #putih #mulus #spirulinabanjarbaru #spirulinabanjarmasin

  •  1  0  21 minutes ago
  • JUM KEMBALIKAN SIZE LIANG PORI!
.
Fuhh! Mimpi ngeri bila ada problem liang pori yang besar, makeup akan jadi tidak cantik , kulit akan mudah berminyak.
.
Punca liang pori besar boleh jadi perbagai faktor tau, salah satunya disebabkan tersumbat habuk, debu kotoran, maka akan terjadi masalah whitehead atau pun blackhead.
.
Bila belaku yang masalah tersebut, saiz liang pori akan lebih besar, korang nak tahu tak cara paling mudah untuk kecilkan liang pori? Meh baca tips by Miss Osza ni.
.
1. Amalkan penggunaan scurb dalam routine skincare.
.
Fungsi scrub ni untuk menyikirkan sel-sel kulit mati yang melekat pada kulit wajah, lakukan secara konsisten dalam seminggu 2 kali. Amalkan scurb akan elakkan belaku masalah whitehead or blackhead soo liang pori pun tidak mudah tersumbat.
.
2. Jangan Skip Toner
Rata-rata ramai tidak titik beratkan toner dalam routine skincare, toner sangat penting untuk kembalikan keseimbangan PH kulit, ia juga boleh mengecilkan saiz liang pori ke asal.
.
3. Serum akan buat Liang pori makin hari makin kecil.
Serum pun salah 1 routine wajib yang korang wajib perlu ada, serum kaya dengan perbagai bahan aktif yang boleh bantu mengembalikan saiz liang pori pada asal. Lebih-lebih lagi serum by Feelta beauty. Ada kandungan Collagen yang mampu menganjalkan kulit mengecilkan saiz liang pori tanpa perlu membuat rawat SPA yang mahal.
.
Nak kulit mulus-mulus tanpa ganguan lubang pori yang besar? Cubalah Shine Serum dengan segeraπŸ˜πŸ™ŒπŸ».
.
.
#feeltabeauty #feeltabeautysarawak #feeltabeautysecretjelly #feeltabeautyshineserum #secretjelly #shineserum #glowing #flawless #putihgebu #putih #kulitcantik #jerawat #porikecil #skincare #serum #supplement #pinky #glowserum #shineserumsarawak #secretjellysarawak #sarawak #mirisarawak #cantik #kusam #tipskecantikan #teamsyasya
  • JUM KEMBALIKAN SIZE LIANG PORI!
    .
    Fuhh! Mimpi ngeri bila ada problem liang pori yang besar, makeup akan jadi tidak cantik , kulit akan mudah berminyak.
    .
    Punca liang pori besar boleh jadi perbagai faktor tau, salah satunya disebabkan tersumbat habuk, debu kotoran, maka akan terjadi masalah whitehead atau pun blackhead.
    .
    Bila belaku yang masalah tersebut, saiz liang pori akan lebih besar, korang nak tahu tak cara paling mudah untuk kecilkan liang pori? Meh baca tips by Miss Osza ni.
    .
    1. Amalkan penggunaan scurb dalam routine skincare.
    .
    Fungsi scrub ni untuk menyikirkan sel-sel kulit mati yang melekat pada kulit wajah, lakukan secara konsisten dalam seminggu 2 kali. Amalkan scurb akan elakkan belaku masalah whitehead or blackhead soo liang pori pun tidak mudah tersumbat.
    .
    2. Jangan Skip Toner
    Rata-rata ramai tidak titik beratkan toner dalam routine skincare, toner sangat penting untuk kembalikan keseimbangan PH kulit, ia juga boleh mengecilkan saiz liang pori ke asal.
    .
    3. Serum akan buat Liang pori makin hari makin kecil.
    Serum pun salah 1 routine wajib yang korang wajib perlu ada, serum kaya dengan perbagai bahan aktif yang boleh bantu mengembalikan saiz liang pori pada asal. Lebih-lebih lagi serum by Feelta beauty. Ada kandungan Collagen yang mampu menganjalkan kulit mengecilkan saiz liang pori tanpa perlu membuat rawat SPA yang mahal.
    .
    Nak kulit mulus-mulus tanpa ganguan lubang pori yang besar? Cubalah Shine Serum dengan segeraπŸ˜πŸ™ŒπŸ».
    .
    .
    #feeltabeauty #feeltabeautysarawak #feeltabeautysecretjelly #feeltabeautyshineserum #secretjelly #shineserum #glowing #flawless #putihgebu #putih #kulitcantik #jerawat #porikecil #skincare #serum #supplement #pinky #glowserum #shineserumsarawak #secretjellysarawak #sarawak #mirisarawak #cantik #kusam #tipskecantikan #teamsyasya

  •  0  0  25 minutes ago
  • BEZA TEROK!
.
Ya Allah Alhamdulillah, nampak sangat berbeza skin dulu dan skin yang selepas. Dolok penuh masalah parut berlubang, rasa sik sia-sia lady’bos kita keluarkan produk yang hebat tok untuk bantu ramai orang kat luar.
.
Secret Jelly bukan sekadar jelly biasa-biasa, kandungan bahan sahaja dah tahu nya sangat bagus untuk kecantikan kulit. Lagi-lagi uols yang alami masalah parut, sangat sesuai consume untuk pudarkan masalah parut.
.
Shine Serum pula sejenis serum yang water base, sangat lembut dan lembap apply dekat wajah. Bersifat anti bacteria, anti kulat, dan anti radang. Sesuai sangat pada uols yang sedang alami masalah kulit breakout.
.
Banyak dah Feedback hebat-hebat kita terima, ada yang kulit breakout bertukar flawess dalam masa 2-3bulan, ada yang kulit burn gelap makin hari makin cerah dengan dua produk tok, ehh banyak lah feedback nya. Rugi korang masih belum mencubanya.
.
.
#feeltabeauty #feeltabeautysarawak #feeltabeautysecretjelly #feeltabeautyshineserum #secretjelly #shineserum #glowing #flawless #putihgebu #putih #kulitcantik #jerawat #porikecil #skincare #serum #supplement #pinky #glowserum #shineserumsarawak #secretjellysarawak #sarawak #mirisarawak #cantik #kusam #tipskecantikan #teamsyasya
  • BEZA TEROK!
    .
    Ya Allah Alhamdulillah, nampak sangat berbeza skin dulu dan skin yang selepas. Dolok penuh masalah parut berlubang, rasa sik sia-sia lady’bos kita keluarkan produk yang hebat tok untuk bantu ramai orang kat luar.
    .
    Secret Jelly bukan sekadar jelly biasa-biasa, kandungan bahan sahaja dah tahu nya sangat bagus untuk kecantikan kulit. Lagi-lagi uols yang alami masalah parut, sangat sesuai consume untuk pudarkan masalah parut.
    .
    Shine Serum pula sejenis serum yang water base, sangat lembut dan lembap apply dekat wajah. Bersifat anti bacteria, anti kulat, dan anti radang. Sesuai sangat pada uols yang sedang alami masalah kulit breakout.
    .
    Banyak dah Feedback hebat-hebat kita terima, ada yang kulit breakout bertukar flawess dalam masa 2-3bulan, ada yang kulit burn gelap makin hari makin cerah dengan dua produk tok, ehh banyak lah feedback nya. Rugi korang masih belum mencubanya.
    .
    .
    #feeltabeauty #feeltabeautysarawak #feeltabeautysecretjelly #feeltabeautyshineserum #secretjelly #shineserum #glowing #flawless #putihgebu #putih #kulitcantik #jerawat #porikecil #skincare #serum #supplement #pinky #glowserum #shineserumsarawak #secretjellysarawak #sarawak #mirisarawak #cantik #kusam #tipskecantikan #teamsyasya

  •  0  0  29 minutes ago
  • Yoo bisa Yoo!!! .

Belajar dulu kuy, jadi kami dari agent fearless 0265 cuma mau remind kalo kalian frengki frengbeb sejagad jangan sampe gagal tes masuk kerja gara-gara buta warna. Pokoknya bawa air putih biar gak panik + diawali dengan doa dan NwNw Authentic dari @kopinawnaw yang warna nya cokelat agak muda .

Wow gak ? .

#kamis #warna #putih #coklat #ilmu #wownawnaw #kopinawnaw #nawnawaliansi #nawnawenergydrink #nawnaweveryday #kopitalis #kopiadalahkunci #kopisusu #eskopisusu #eskopisusukekinian #wiskul #wiskultasik #minuman #tasikhitz #kuliner #kulinertasik #kulinertasikmalaya #discovertasikmalaya #explorekopi #exploretasik #kopitasik #ngopiditasik #tasikmalaya #jawabarat #indonesia
  • Yoo bisa Yoo!!! .

    Belajar dulu kuy, jadi kami dari agent fearless 0265 cuma mau remind kalo kalian frengki frengbeb sejagad jangan sampe gagal tes masuk kerja gara-gara buta warna. Pokoknya bawa air putih biar gak panik + diawali dengan doa dan NwNw Authentic dari @kopinawnaw yang warna nya cokelat agak muda .

    Wow gak ? .

    #kamis #warna #putih #coklat #ilmu #wownawnaw #kopinawnaw #nawnawaliansi #nawnawenergydrink #nawnaweveryday #kopitalis #kopiadalahkunci #kopisusu #eskopisusu #eskopisusukekinian #wiskul #wiskultasik #minuman #tasikhitz #kuliner #kulinertasik #kulinertasikmalaya #discovertasikmalaya #explorekopi #exploretasik #kopitasik #ngopiditasik #tasikmalaya #jawabarat #indonesia

  •  22  0  34 minutes ago
  • Yoo bisa Yoo!!! .

Belajar dulu kuy, jadi kami dari agent fearless 0265 cuma mau remind kalo kalian frengki frengbeb sejagad jangan sampe gagal tes masuk kerja gara-gara buta warna. Pokoknya bawa air putih biar gak panik + diawali dengan doa dan NwNw Authentic dari @kopinawnaw yang warna nya cokelat agak muda .

Wow gak ? .

#kamis #warna #putih #coklat #ilmu #wownawnaw #kopinawnaw #nawnawaliansi #nawnawenergydrink #nawnaweveryday #kopitalis #kopiadalahkunci #kopisusu #eskopisusu #eskopisusukekinian #wiskul #wiskultasik #minuman #tasikhitz #kuliner #kulinertasik #kulinertasikmalaya #discovertasikmalaya #explorekopi #exploretasik #kopitasik #ngopiditasik #tasikmalaya #jawabarat #indonesia
  • Yoo bisa Yoo!!! .

    Belajar dulu kuy, jadi kami dari agent fearless 0265 cuma mau remind kalo kalian frengki frengbeb sejagad jangan sampe gagal tes masuk kerja gara-gara buta warna. Pokoknya bawa air putih biar gak panik + diawali dengan doa dan NwNw Authentic dari @kopinawnaw yang warna nya cokelat agak muda .

    Wow gak ? .

    #kamis #warna #putih #coklat #ilmu #wownawnaw #kopinawnaw #nawnawaliansi #nawnawenergydrink #nawnaweveryday #kopitalis #kopiadalahkunci #kopisusu #eskopisusu #eskopisusukekinian #wiskul #wiskultasik #minuman #tasikhitz #kuliner #kulinertasik #kulinertasikmalaya #discovertasikmalaya #explorekopi #exploretasik #kopitasik #ngopiditasik #tasikmalaya #jawabarat #indonesia

  •  32  0  35 minutes ago
  • Dress 538 scuba premium Rp.137kπŸŽ€
stretch ld100-110 p95cm
#hitam#pink#putih
  • Dress 538 scuba premium Rp.137kπŸŽ€
    stretch ld100-110 p95cm
    #hitam #pink #putih

  •  2  0  41 minutes ago
  • Penangan saka snowfitz semua dah berani nak pakai baju zaman belum khawin.hikkssπŸ˜‡
.
.
SNOWFITZ
.
HARGA Promosi RM110 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM13ss 
Whatsapp 0137333248 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
Penghantaran menggunakan poslaju untuk luar melaka. Dalam melaka kita boleh cod atau self pickup ☺
  • Penangan saka snowfitz semua dah berani nak pakai baju zaman belum khawin.hikkssπŸ˜‡
    .
    .
    SNOWFITZ
    .
    HARGA Promosi RM110 sekotak belum termasuk postage RM8sm / RM13ss
    Whatsapp 0137333248 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘
    Penghantaran menggunakan poslaju untuk luar melaka. Dalam melaka kita boleh cod atau self pickup ☺

  •  0  1  42 minutes ago
  • #kcollyadvancefeedback
.
Tiada halangan bagi warga emas untuk mencuba Kcolly Advance ni. Sebab Kcolly Advance ni tiada collagen okay. πŸ˜‰πŸ₯° Mereka pun nak nampak cantik dan awet muda 😘
====================================
‼️Kelebihan UTAMA K-COLLY ADVANCE‼️
====================================
.
🌸 memutihkan seluruh tubuh badan
🌸 melambatkan proses penuaan
🌸 melembapkan kulit
🌸 menghilangkan jerawat
🌸 membantu menghilangkan jeragat
🌸 menghilangkan parut
🌸 melawaskan pembuangan air besar
🌸 mencerah melanin kulit yang hitam
🌸 kulit lebih tegang dan lembab
.
Promosi untuk PEMBELI DAPAT HADIAH *FREEGIFT* IBU PUTIH MUTIARA ASLI AAA GRED QUALITY !!!!!!
.
π—žπ—¨π—Ÿπ—œπ—§ π—–π—˜π—₯𝗔𝗛 π—™π—Ÿπ—”π—ͺπ—Ÿπ—˜π—¦π—¦ π—¦π—˜π— π—¨π—Ÿπ—”π—π—”π——π—œ π—•π—˜π—₯𝗦𝗔𝗠𝗔 π—žπ—–π—’π—Ÿπ—Ÿπ—¬ π—”π——π—©π—”π—‘π—–π—˜
.
====================================
Nak join AGENT/DROPSHIP #TeamAMAZEU atau Nak Order Produk, cepat2 whatsapp dgn klik link d bio 😘😘
.
πšƒπšŽπš”πšŠπš— π™»πš’πš—πš” πšπš’ π™±πš’πš˜ 𝙸𝙢 πšžπš—πšπšžπš” π™΅πšŠπšœπš πšπšŽπšœπš™πš˜πš—πš!
.
====================================
Now available for walk-in purchase at our cube storesπŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“ŒπŸ“¦ G76-G77 @Cubestop.Sengkurong [Near BIBD ATM/PIZZAHUT]
.
πŸ“ŒπŸ“¦ B77 @QubeBox [Petani Mall, Tutong,Opposite Jolibee]
.
πŸ“Œ πŸ“¦ L18 @McsGadong, MezAminCubeShop [Bgn Abd Razak Complex, Opposite Centerpoint/Next to Ahan Thai Rest]
.
πŸ“ŒπŸ“¦ L59 @McsTutong, MezAminCubeShop [Bgn Og Complex, Opposite BIBD/Next to Mums Bakery]
====================================
.
#kcollyadvancebrunei #kcollybrunei #putih #flawless #awetmuda #cantik #cerah #jamumoden #jeragat #jerawat #motivation #agentbruneiwanted #dropshipbruneiwanted #teamAMAZEU
  • #kcollyadvancefeedback
    .
    Tiada halangan bagi warga emas untuk mencuba Kcolly Advance ni. Sebab Kcolly Advance ni tiada collagen okay. πŸ˜‰πŸ₯° Mereka pun nak nampak cantik dan awet muda 😘
    ====================================
    ‼️Kelebihan UTAMA K-COLLY ADVANCE‼️
    ====================================
    .
    🌸 memutihkan seluruh tubuh badan
    🌸 melambatkan proses penuaan
    🌸 melembapkan kulit
    🌸 menghilangkan jerawat
    🌸 membantu menghilangkan jeragat
    🌸 menghilangkan parut
    🌸 melawaskan pembuangan air besar
    🌸 mencerah melanin kulit yang hitam
    🌸 kulit lebih tegang dan lembab
    .
    Promosi untuk PEMBELI DAPAT HADIAH *FREEGIFT* IBU PUTIH MUTIARA ASLI AAA GRED QUALITY !!!!!!
    .
    π—žπ—¨π—Ÿπ—œπ—§ π—–π—˜π—₯𝗔𝗛 π—™π—Ÿπ—”π—ͺπ—Ÿπ—˜π—¦π—¦ π—¦π—˜π— π—¨π—Ÿπ—”π—π—”π——π—œ π—•π—˜π—₯𝗦𝗔𝗠𝗔 π—žπ—–π—’π—Ÿπ—Ÿπ—¬ π—”π——π—©π—”π—‘π—–π—˜
    .
    ====================================
    Nak join AGENT/DROPSHIP #TeamAMAZEU atau Nak Order Produk, cepat2 whatsapp dgn klik link d bio 😘😘
    .
    πšƒπšŽπš”πšŠπš— π™»πš’πš—πš” πšπš’ π™±πš’πš˜ 𝙸𝙢 πšžπš—πšπšžπš” π™΅πšŠπšœπš πšπšŽπšœπš™πš˜πš—πš!
    .
    ====================================
    Now available for walk-in purchase at our cube storesπŸ‘‡πŸ»
    .
    πŸ“ŒπŸ“¦ G76-G77 @Cubestop.Sengkurong [Near BIBD ATM/PIZZAHUT]
    .
    πŸ“ŒπŸ“¦ B77 @QubeBox [Petani Mall, Tutong,Opposite Jolibee]
    .
    πŸ“Œ πŸ“¦ L18 @McsGadong, MezAminCubeShop [Bgn Abd Razak Complex, Opposite Centerpoint/Next to Ahan Thai Rest]
    .
    πŸ“ŒπŸ“¦ L59 @McsTutong, MezAminCubeShop [Bgn Og Complex, Opposite BIBD/Next to Mums Bakery]
    ====================================
    .
    #kcollyadvancebrunei #kcollybrunei #putih #flawless #awetmuda #cantik #cerah #jamumoden #jeragat #jerawat #motivation #agentbruneiwanted #dropshipbruneiwanted #teamAMAZEU

  •  0  0  43 minutes ago
  • [ EH APA DAH JADI NI ! ]

Lepas habis je sebotol
Terus nak repeat order sampai 3 botol 
3 botol tau
Bukan kaleng kaleng tuu
Selama ni jerawat & parut tak pernah nak hilang

Eh eh
Bila makan Vitamin Dianz je
Paduuu dia lain macam
Patutlah ramai yang rekomen

Sekali dengan kakak dia grab Dianz Vitamin
Bila kawan tengok, dengan kawan  sekali grab Dianz 
Fuhh produk letops kangs😍
.
.
#Jerawat
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#dianzshahalam
#putih
#putihcepat
#putihgebu
#kulitputih
#kulitputihalami
#parutjerawat
#parutjerawathilang
#parutjerawathitam
#resdung
#ketiakputih
#dianzvitamin
#dianzlover
#dianzklang
#ketiakputihbersih
#ketiakhitamhilang
#penghilangdaki
#sabunhilangdaki
#parutjerawatpudar
#dianzselangor
  • [ EH APA DAH JADI NI ! ]

    Lepas habis je sebotol
    Terus nak repeat order sampai 3 botol
    3 botol tau
    Bukan kaleng kaleng tuu
    Selama ni jerawat & parut tak pernah nak hilang

    Eh eh
    Bila makan Vitamin Dianz je
    Paduuu dia lain macam
    Patutlah ramai yang rekomen

    Sekali dengan kakak dia grab Dianz Vitamin
    Bila kawan tengok, dengan kawan sekali grab Dianz
    Fuhh produk letops kangs😍
    .
    .
    #Jerawat
    #jerawatbatu
    #jerawathilang
    #jerawatpasir
    #dianzshahalam
    #putih
    #putihcepat
    #putihgebu
    #kulitputih
    #kulitputihalami
    #parutjerawat
    #parutjerawathilang
    #parutjerawathitam
    #resdung
    #ketiakputih
    #dianzvitamin
    #dianzlover
    #dianzklang
    #ketiakputihbersih
    #ketiakhitamhilang
    #penghilangdaki
    #sabunhilangdaki
    #parutjerawatpudar
    #dianzselangor

  •  0  0  43 minutes ago
  • KULIT MUDAH KERING?⁣
⁣
Antara solusi jika kulit anda mudah kering adalah Rice Bran.⁣
⁣
Ini kerana komposisi utama dalam Rice Bran iaitu Vitamin E dan fatty acids. Dua komponen ini mempunyai kelebihan untuk meresap ke dalam kulit dengan lebih mudah.⁣
⁣
Oleh itu kelembapan kulit akan lebih terjaga dan kulit anda akan terasa lebih segar 😊. Nak dapat dekat mana Rice Bran ni? Gunalah #Pwiscrub πŸ˜‰β£
⁣
Siapa suka info ni cuba comment kat bawah πŸ‘‡πŸ»β£
⁣

#JunniBeauty #skincare #junnibeauty #glowingskin #beauty #tjcodtaiping #tjcodkamunting  #perak #korea #junnilovers #malaysia #malaysiatrending #cantik #putih #tiktok #nomercury #kulitsensitif #sayajualskincare #trending #malaysians
#kulitcantik #kulitkusam #jerawat #TeamSyababSeiko
  • KULIT MUDAH KERING?⁣
    ⁣
    Antara solusi jika kulit anda mudah kering adalah Rice Bran.⁣
    ⁣
    Ini kerana komposisi utama dalam Rice Bran iaitu Vitamin E dan fatty acids. Dua komponen ini mempunyai kelebihan untuk meresap ke dalam kulit dengan lebih mudah.⁣
    ⁣
    Oleh itu kelembapan kulit akan lebih terjaga dan kulit anda akan terasa lebih segar 😊. Nak dapat dekat mana Rice Bran ni? Gunalah #Pwiscrub πŸ˜‰β£
    ⁣
    Siapa suka info ni cuba comment kat bawah πŸ‘‡πŸ»β£
    ⁣

    #JunniBeauty #skincare #junnibeauty #glowingskin #beauty #tjcodtaiping #tjcodkamunting #perak #korea #junnilovers #malaysia #malaysiatrending #cantik #putih #tiktok #nomercury #kulitsensitif #sayajualskincare #trending #malaysians
    #kulitcantik #kulitkusam #jerawat #TeamSyababSeiko

  •  1  0  47 minutes ago
  • [BIG PROMO AKHIR FEBRUARI HINGGA 50% dan FREE PERALATAN MASKER]

SEGERA KONSULTASIKAN!
Cek tokonya @beautyherbal_super kamu pasti beli recommended!!!
Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.

Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?

MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‰Mengencangkan Kulit Wajah
πŸ‘‰Memperhalus Tekstur Kulit Wajah
πŸ‘‰Mencerahkan Kulit Wajah
πŸ‘‰Mempertahankan Kekenyalan Kulit
πŸ‘‰Agar Kulit Tidak Berminyak
πŸ‘‰Menghilangkan Jerawat
πŸ‘‰Mengecilkan Pori2
πŸ‘‰Menghilangkan Komedo
πŸ‘‰Menghambat Penuaan Dini
πŸ‘‰Menghilangkan Kerutan Diwajah
πŸ‘‰Menghilangkan Flek Hitam
πŸ‘‰Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat

TERSEDIA JUGA:
-PENINGGI BADAN
-β€ŽPENGGEMUK
-β€ŽPELANGSING
-β€ŽPEMUTIH
.
alasan memilih produk kami:
βœ”BPOM
βœ”PENGHARGAAN INTERNASIONAL
βœ”AMAN KARENA HERBAL
βœ”TIDAK KETERGANTUNGAN
βœ”HALAL MUI
.
Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!!
.
ORDER NOW!!
@beautyherbal_super
@beautyherbal_super

ORDER VIA:
WA: 0881-0248-95493

#amazingmask #maskerwajah #masker
#tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl
  • [BIG PROMO AKHIR FEBRUARI HINGGA 50% dan FREE PERALATAN MASKER]

    SEGERA KONSULTASIKAN!
    Cek tokonya @beautyherbal_super kamu pasti beli recommended!!!
    Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina.

    Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?

    MANFAAT Masker Spirulina : πŸ‘‰Mengencangkan Kulit Wajah
    πŸ‘‰Memperhalus Tekstur Kulit Wajah
    πŸ‘‰Mencerahkan Kulit Wajah
    πŸ‘‰Mempertahankan Kekenyalan Kulit
    πŸ‘‰Agar Kulit Tidak Berminyak
    πŸ‘‰Menghilangkan Jerawat
    πŸ‘‰Mengecilkan Pori2
    πŸ‘‰Menghilangkan Komedo
    πŸ‘‰Menghambat Penuaan Dini
    πŸ‘‰Menghilangkan Kerutan Diwajah
    πŸ‘‰Menghilangkan Flek Hitam
    πŸ‘‰Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat

    TERSEDIA JUGA:
    -PENINGGI BADAN
    -β€ŽPENGGEMUK
    -β€ŽPELANGSING
    -β€ŽPEMUTIH
    .
    alasan memilih produk kami:
    βœ”BPOM
    βœ”PENGHARGAAN INTERNASIONAL
    βœ”AMAN KARENA HERBAL
    βœ”TIDAK KETERGANTUNGAN
    βœ”HALAL MUI
    .
    Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!!
    .
    ORDER NOW!!
    @beautyherbal_super
    @beautyherbal_super

    ORDER VIA:
    WA: 0881-0248-95493

    #amazingmask #maskerwajah #masker
    #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

  •  75  0  48 minutes ago
  • [SEBAB TU #DIANZVITAMIN NI SPECIAL! 😘] Duk tengok banyak sangat
Sekarang ni vitamin kat pasaran
Sampai rambang mata nak ambil
Yang mana satu berkenan
Tapi tu la, apa beza
#DianzVitamin dengan vitamin
lain kat drugstore tu? πŸ˜…

Ade aje beza dia
Sebab perbezaan tu la buat #DianzVitamin ni special!
Apa lagi Founder Dianz, kasi explain satu kali! 😘 .
.
#Jerawat
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#dianzshahalam
#putih
#putihcepat
#putihgebu
#kulitputih
#kulitputihalami
#parutjerawat
#parutjerawathilang
#parutjerawathitam
#resdung
#ketiakputih
#dianzvitamin
#dianzlover
#dianzklang
#ketiakputihbersih
#ketiakhitamhilang
#penghilangdaki
#sabunhilangdaki
#parutjerawatpudar
#dianzselangor
  • [SEBAB TU #DIANZVITAMIN NI SPECIAL! 😘] Duk tengok banyak sangat
    Sekarang ni vitamin kat pasaran
    Sampai rambang mata nak ambil
    Yang mana satu berkenan
    Tapi tu la, apa beza
    #DianzVitamin dengan vitamin
    lain kat drugstore tu? πŸ˜…

    Ade aje beza dia
    Sebab perbezaan tu la buat #DianzVitamin ni special!
    Apa lagi Founder Dianz, kasi explain satu kali! 😘 .
    .
    #Jerawat
    #jerawatbatu
    #jerawathilang
    #jerawatpasir
    #dianzshahalam
    #putih
    #putihcepat
    #putihgebu
    #kulitputih
    #kulitputihalami
    #parutjerawat
    #parutjerawathilang
    #parutjerawathitam
    #resdung
    #ketiakputih
    #dianzvitamin
    #dianzlover
    #dianzklang
    #ketiakputihbersih
    #ketiakhitamhilang
    #penghilangdaki
    #sabunhilangdaki
    #parutjerawatpudar
    #dianzselangor

  •  0  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  1  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  1  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  0  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  1  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  1  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
.
Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
.
*WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
.
πŸ“ Miss V lebih Cerah
πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
.
Dan...
Yang paling best lagi...
.
Boleh digunakan sebagai..
.
πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
.
Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
.
Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
.
Opsss...
.
*Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
.
Rasanyaaa seronok tak ???
Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
.
.
➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
.
.
*KANDUNGAN*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
πŸ“ Arbutin (Pencerah)
πŸ“ Daun Sireh
πŸ“ Manjakani
πŸ“ Aloevera
πŸ“ Akar serapat
πŸ“ Kacip Fatimah
.
*HARGA*
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
100ml = RM39 SAHAJA 😱
(Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
.
*Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
JIMAT Kan kan...
.
*SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
.
JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
.
#magictoner#magic#tonermagic#skincare#yanko#yankoskincare#yankooriginal#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    *BUKTIKAN AWAK SAYANG DIRI DENGAN MENJAGA ASET PALING BERHARGA SEBAGAI WANITA*πŸ˜‰
    .
    Pernah tak terfikir nak feminine wash yang buatkan diri bertambah YAKIN SEPANJANG HARI ???? 🧐
    .
    *WAJIB DIMILIKI SETIAP WANITA*
    .
    πŸ“ Miss V lebih Cerah
    πŸ“ Haruman yang sangat exclusive
    πŸ“ Sejuk dan sangat menyegarkan
    πŸ“ Bebas dari masalah keputihan
    πŸ“ Bebas dari masalah kegatalan semasa haid
    πŸ“ Miss V rapat kembali seperti DARA
    πŸ“ Sembuh luka selepas bersalin
    πŸ“ Hubungan suami isteri lebih rapat
    πŸ“ Bebas dari masalah bau & bakteria
    πŸ“ Sesuai digunakan ketika mengandung dan dalam pantang
    .
    Dan...
    Yang paling best lagi...
    .
    Boleh digunakan sebagai..
    .
    πŸ“ *MASKER MUKA* 😱
    πŸ“ *MASKER PAYUDARA* 😱
    .
    Untuk kulit lebih TEGANG dan ANJAL !! Dalam masa yang sama mengecilkan pori pori di wajah !!!
    .
    Semua itu boleh dimiliki hanya dengan MAGIC FEMININE WASH by FILIA 😍
    .
    Opsss...
    .
    *Dah pernah guna MAGIC TONER ?*
    .
    Rasanyaaa seronok tak ???
    Haaaa macam tu la Nikmat dan Bestnyeee semasa menggunakan PENCUCI WANITA AJAIB ini .. *SEJUK SEGAR WANGI* itu wajib 😍
    .
    .
    ➑️➑️ Wanita Bujang sangat digalakkan pakai okay, sebabnya kebersihan intim wanita harus dijaga sepanjang hari dan bukannya hanya selepas berkahwin.. ia adalaha ASET WANITA YANG PALING BERHARGA SAYANGKUπŸ˜‰
    .
    .
    *KANDUNGAN*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ πŸ“ Gluthatione (Pencerah)
    πŸ“ Arbutin (Pencerah)
    πŸ“ Daun Sireh
    πŸ“ Manjakani
    πŸ“ Aloevera
    πŸ“ Akar serapat
    πŸ“ Kacip Fatimah
    .
    *HARGA*
    β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
    100ml = RM39 SAHAJA 😱
    (Penggunaan selama 2 - 3 Bulan)
    .
    *Bermaksud kos sebulan RM13 je..*
    JIMAT Kan kan...
    .
    *SAYA SAYANG ASET BERHARGA SAYA*
    .
    JOM BUKTIKAN SEKARANG 😌😌
    .
    #magictoner #magic #tonermagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan#yankoborong#borong#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#serum#magictoner#toner#tudung#baju

  •  1  0  1 hour ago
  • Dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan. Orang lain helok ja gebus ploles..
. 
Cer cek tengok dah detoks ke belum sebelum cuba skincare @ supplement?
. 
Snow White Tablet juga berfungsi sebagai detoks yg boleh menyingkirkan segala toksin dalam badan.
. 
Kemam2 si oren ni di bawah lidah utk kesan penyerapan yg lebih pantas + minum air putih 2 - 3 liter setiap hari.
. 
Lepas sebulan dua, ehh berat dah kurang la. Kulit makin cantik siap lebih gebus.. Wowww.. Sapa yg suka gitu cepat2 la bertindak. Takkan esok raya hari ni baru nak consume.. πŸ˜…
.
#snowwhitesecretkuantan #snowwhitesupplement #snowwhitetablet #snowybodylotion #putih #putihgebu #kemam2ja #kulitcantik #skincarecantik #krimsiang #krimmalam #supplementputih #vitaminC #vitaminE #parutluka #paruthitam #krimjerawat #ubatjerawat #ubatparut #kulitkering #parutbaru #kulitberminyak #kulitsensitif #lawas #kurus #slimming -
  • Dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan. Orang lain helok ja gebus ploles..
    .
    Cer cek tengok dah detoks ke belum sebelum cuba skincare @ supplement?
    .
    Snow White Tablet juga berfungsi sebagai detoks yg boleh menyingkirkan segala toksin dalam badan.
    .
    Kemam2 si oren ni di bawah lidah utk kesan penyerapan yg lebih pantas + minum air putih 2 - 3 liter setiap hari.
    .
    Lepas sebulan dua, ehh berat dah kurang la. Kulit makin cantik siap lebih gebus.. Wowww.. Sapa yg suka gitu cepat2 la bertindak. Takkan esok raya hari ni baru nak consume.. πŸ˜…
    .
    #snowwhitesecretkuantan #snowwhitesupplement #snowwhitetablet #snowybodylotion #putih #putihgebu #kemam2ja #kulitcantik #skincarecantik #krimsiang #krimmalam #supplementputih #vitaminC #vitaminE #parutluka #paruthitam #krimjerawat #ubatjerawat #ubatparut #kulitkering #parutbaru #kulitberminyak #kulitsensitif #lawas #kurus #slimming -

  •  1  0  1 hour ago
  • 😱😱😱
Suda dapat hasil begini ????
MASIH GK PERCAYAA ?? UDA KEBUKTI LHO 😍😍😍
.
CUMA 80RB BISA CERAH GITUUU.. ADUHH HEMAT BANGET CISSSSS
.

PUNYA MASALAH DAKI ??KULIT MATI ?? KULIT KUSAM ?? pakai LIQUID BODY LUFRA
Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya.
.
Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti :
Tumit kasar Dan pecahΒ²?
Kulit belangΒ² akibat panasΒ² dibawah sinar matahari?
Kulit terlihat kusam?
Kulit terasa kasar?
Kulit terlihat busik/bersisik?
Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam?
.
.
INFO ORDER/KONSULTASI/MEMBER :
Klik link di bio
GRATIS KONSULTASI ❀
Wa 082171190906

#lufra #pencerah #scrub #kakikasar #kakipecah #hitam #korengan #putih #cerah #lulur #scion #bodybar #body #sabun #murah #banjir #infoduri #infojkt #kabarduri #kabarjkt #banjirjakarta #banjirjkt
  • 😱😱😱
    Suda dapat hasil begini ????
    MASIH GK PERCAYAA ?? UDA KEBUKTI LHO 😍😍😍
    .
    CUMA 80RB BISA CERAH GITUUU.. ADUHH HEMAT BANGET CISSSSS
    .

    PUNYA MASALAH DAKI ??KULIT MATI ?? KULIT KUSAM ?? pakai LIQUID BODY LUFRA
    Scrub lembut terbuat Dari Cangkang walnut Dan lidah buaya.
    .
    Cocok bgt buat kamu yg punya keluhan seperti :
    Tumit kasar Dan pecahΒ²?
    Kulit belangΒ² akibat panasΒ² dibawah sinar matahari?
    Kulit terlihat kusam?
    Kulit terasa kasar?
    Kulit terlihat busik/bersisik?
    Siku Dan lutut terasa kasar dan hitam?
    .
    .
    INFO ORDER/KONSULTASI/MEMBER :
    Klik link di bio
    GRATIS KONSULTASI ❀
    Wa 082171190906

    #lufra #pencerah #scrub #kakikasar #kakipecah #hitam #korengan #putih #cerah #lulur #scion #bodybar #body #sabun #murah #banjir #infoduri #infojkt #kabarduri #kabarjkt #banjirjakarta #banjirjkt

  •  1  0  1 hour ago
  • Kulit sehat berawal dari kulit yg bersih!
.
FACIAL WASH msglow diformulasikan berbentuk foam utk teknologi deep cleansing yg membersihkan kulit hingga kedalam pori, memiliki kandungan enzym papain yg merupakan mild exfoliate dapat mengangkat sel kulit mati sehinggs kulit lebih bersih dan cerah.
.
GLOWING TONER memiliki fungsi utama penyeimbang PH pada kulit serta mempersiapkan kulit untuk menerima nutrisi selanjutnya dari essence, serum dan cream.
.
Beauties! Pemakaian sabun dan toner memiliki kerja sama yg baik untuk kulitmu.
Facial wash memiliki PH BASA sehingga setelah memakai toner kulitmu di netralkan kembali dengan PH ASAMnya.
.
Penggunaan MSGLOW set basic terdiri dari 
1. FACIAL WASH
2. TONER
3. DAY CREAM
4 NIGHT CREAM
Jgn lupa maksimalkan dengan pemakaian ESSENCE,SERUM,dan RED JELLY ya beauties!
.
.
Contac admin
WA : 081908280043
Shopee : riana0708

#msglowskincare #msglowlamongan #msglowbeauty #msglowjakarta #msglowbali #msglowbekasi #msglowklinik #kinclong #msglowglowing #serum #glowing #putih #berseri #blackplum  #msglowagenjakarta #langsing #msglowagendepok #msglowbogor
#msglowskincaredepok #kulit #putih #mulus
#msglowbycantikskincare #msglowsubang
#msglow
#glowingskin 
#msglowori
#msglowpusat 
#msglowdepok
#facialwash
#redjelly
  • Kulit sehat berawal dari kulit yg bersih!
    .
    FACIAL WASH msglow diformulasikan berbentuk foam utk teknologi deep cleansing yg membersihkan kulit hingga kedalam pori, memiliki kandungan enzym papain yg merupakan mild exfoliate dapat mengangkat sel kulit mati sehinggs kulit lebih bersih dan cerah.
    .
    GLOWING TONER memiliki fungsi utama penyeimbang PH pada kulit serta mempersiapkan kulit untuk menerima nutrisi selanjutnya dari essence, serum dan cream.
    .
    Beauties! Pemakaian sabun dan toner memiliki kerja sama yg baik untuk kulitmu.
    Facial wash memiliki PH BASA sehingga setelah memakai toner kulitmu di netralkan kembali dengan PH ASAMnya.
    .
    Penggunaan MSGLOW set basic terdiri dari
    1. FACIAL WASH
    2. TONER
    3. DAY CREAM
    4 NIGHT CREAM
    Jgn lupa maksimalkan dengan pemakaian ESSENCE,SERUM,dan RED JELLY ya beauties!
    .
    .
    Contac admin
    WA : 081908280043
    Shopee : riana0708

    #msglowskincare #msglowlamongan #msglowbeauty #msglowjakarta #msglowbali #msglowbekasi #msglowklinik #kinclong #msglowglowing #serum #glowing #putih #berseri #blackplum #msglowagenjakarta #langsing #msglowagendepok #msglowbogor
    #msglowskincaredepok #kulit #putih #mulus
    #msglowbycantikskincare #msglowsubang
    #msglow
    #glowingskin
    #msglowori
    #msglowpusat
    #msglowdepok
    #facialwash
    #redjelly

  •  1  0  1 hour ago
  • WHITENING DAY CREAM  Memiliki fungsi utama untuk melindungi kulitmu dari sinar UVA dan UVB yg dapat merusak kulit dan menjadikan kulitmu kusam dan gelap! Memiliki tekstur foundation ringan yg non komedogenic mampu mengcovee noda wajah dan menjadikan kulit tone up dengan finishing glowing look.
.
WHITENING NIGHT CREAM memiliki fungsi utama melembabkan! diformulasikan dengan kandungan NANO WHITE yg merupkan teknologi gabungan dari gluthathione, kojic acid, vitamin c dan Alpha Arbutin yg dijadikan dalam bentuk liposome sehingga memiliki penetrasi yg lebih dalam dan lebih efektif dibandingkan ingrediens lain,
Nano white memiliki cara kerja yaitu menghambat pembentukan enzym tyrosinase penyebab kulit gelap sehingga prosesn pencerahan  kulit secara mendalam dpat terjadi lebih cepat, serta meratakan warna kulit yg gelap menjadi lebih cerah.
.
Jadi beauties day cream dan night cream bukan pilihan ya karena memiliki fungsi yg berbeda,kalian wajib menggunakan keduanya!
Ketika kulitmu dinutrisi dan dicerahkan pada MALAM HARI, maka pada PAGI HARI kulit akan terlindungi dari radiasi matahari yg menyebabkan kulitmu kusam dan gelap.
Kerja sama day cream dan night cream menghasilkan kulit yg ternutrisi sehingga lebih lembab, cerah, kenyal dan lebih sehat.
.

Contac admin
WA : 081908280043
Shopee : riana0708

#msglowskincare #msglowlamongan #msglowbeauty #msglowjakarta #msglowbali #msglowbekasi #msglowklinik #kinclong #msglowglowing #serum #glowing #putih #berseri #blackplum  #msglowagenjakarta #langsing #msglowagendepok #msglowbogor
#msglowskincaredepok #kulit #putih #mulus
#msglowbycantikskincare #msglowsubang
#msglow
#glowingskin 
#msglowori
#msglowpusat 
#msglowdepok
#facialwash
#redjelly
  • WHITENING DAY CREAM Memiliki fungsi utama untuk melindungi kulitmu dari sinar UVA dan UVB yg dapat merusak kulit dan menjadikan kulitmu kusam dan gelap! Memiliki tekstur foundation ringan yg non komedogenic mampu mengcovee noda wajah dan menjadikan kulit tone up dengan finishing glowing look.
    .
    WHITENING NIGHT CREAM memiliki fungsi utama melembabkan! diformulasikan dengan kandungan NANO WHITE yg merupkan teknologi gabungan dari gluthathione, kojic acid, vitamin c dan Alpha Arbutin yg dijadikan dalam bentuk liposome sehingga memiliki penetrasi yg lebih dalam dan lebih efektif dibandingkan ingrediens lain,
    Nano white memiliki cara kerja yaitu menghambat pembentukan enzym tyrosinase penyebab kulit gelap sehingga prosesn pencerahan kulit secara mendalam dpat terjadi lebih cepat, serta meratakan warna kulit yg gelap menjadi lebih cerah.
    .
    Jadi beauties day cream dan night cream bukan pilihan ya karena memiliki fungsi yg berbeda,kalian wajib menggunakan keduanya!
    Ketika kulitmu dinutrisi dan dicerahkan pada MALAM HARI, maka pada PAGI HARI kulit akan terlindungi dari radiasi matahari yg menyebabkan kulitmu kusam dan gelap.
    Kerja sama day cream dan night cream menghasilkan kulit yg ternutrisi sehingga lebih lembab, cerah, kenyal dan lebih sehat.
    .

    Contac admin
    WA : 081908280043
    Shopee : riana0708

    #msglowskincare #msglowlamongan #msglowbeauty #msglowjakarta #msglowbali #msglowbekasi #msglowklinik #kinclong #msglowglowing #serum #glowing #putih #berseri #blackplum #msglowagenjakarta #langsing #msglowagendepok #msglowbogor
    #msglowskincaredepok #kulit #putih #mulus
    #msglowbycantikskincare #msglowsubang
    #msglow
    #glowingskin
    #msglowori
    #msglowpusat
    #msglowdepok
    #facialwash
    #redjelly

  •  1  0  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
#MagicTonerStrawberry
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
#FILIA_MagicCare πŸ“
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. πŸ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
πŸ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
πŸ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
πŸ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . πŸ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. πŸ‘‰πŸ» Ekstrak strawberry
πŸ‘‰πŸ» Gluthatione (agent pencerah)
πŸ‘‰πŸ» Arbutin (agent pencerah)
πŸ‘‰πŸ» Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . πŸ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan kulit
πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan kehalusan kulit
πŸ‘‰πŸ» Merawat tona kulit tidak sekata
πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
πŸ‘‰πŸ» Mengurangkan garis garis halus
πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
πŸ‘‰πŸ» Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
πŸ‘‰πŸ» Membersih dan menghidratkan kulit
πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan Kulit
πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut jerawat di badan
πŸ‘‰πŸ» Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* πŸ™ˆπŸ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jera
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    #MagicTonerStrawberry
    #MagicLotionInstantWhitening
    #MagicShowerGelScrubWhitening
    #FILIA_MagicCare πŸ“
    .
    *BOSAN KULIT GELAP ?*
    . πŸ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
    πŸ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
    πŸ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
    πŸ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
    . *TAPI TANGAN ???* 😭
    . *BADAN* ??? 😰
    .
    Okayyyy sudah sudah !
    JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
    . *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
    . *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
    . *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
    . *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
    . . πŸ“ *KANDUNGAN UTAMA*
    . πŸ‘‰πŸ» Ekstrak strawberry
    πŸ‘‰πŸ» Gluthatione (agent pencerah)
    πŸ‘‰πŸ» Arbutin (agent pencerah)
    πŸ‘‰πŸ» Kojic (agent pencerah)
    . *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
    . . πŸ“ *KELEBIHAN*
    . *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
    πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan kehalusan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Merawat tona kulit tidak sekata
    πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
    πŸ‘‰πŸ» Mengurangkan garis garis halus
    πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Melindungi Kulit dari Sinar UV
    . . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
    . πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
    πŸ‘‰πŸ» Membersih dan menghidratkan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan Kulit
    πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut jerawat di badan
    πŸ‘‰πŸ» Memberi keharuman yang menyegarkan
    . *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* πŸ™ˆπŸ™ˆ
    . .
    #magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jera

  •  1  0  1 hour ago
  • Ayang, boleh tak jangan jadi macam β€œPuteri Lilin” bila keluar dengan abang?
.
Sebenarnya nak bagitahu, baru-baru ini saya ada masalah besar. Kawan saya si Nabila, dia ada masalah jerawat. Walaupun dah pakai banyak produk tapi jerawat masih lagi tak hilang malah makin teruk.Dia rasa teruk sangat sebab bila setiap kali nak cuci muka jadi pedih bila kena jerawat, guna tangan pun sakit.
Sampai suami pernah sound cakap
.
β€œAyang, boleh tak jangan jadi macam β€œPuteri Lilin” bila keluar dengan abang?” Hanya sebab bila muka saya terkena terik panas, muka akan jadi merah macam terbakar dan kawasan jerawat akan jadi pedih
.
Muka pula akan jadi sangat berminyak, sampai saya kena pakai topi untuk tutup muka dan sentiasa lari kalau tempat tu panas untuk cari tempat yang lebih teduh macam β€œputeri lilin”.
So saya recommend dia cuba pakai produk Firmax3
.
Dia ragu-ragu masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk Firmax3 ini sebagai ikhtiar. Kalau sesuai dan jerawat boleh hilang, boleh teruskan pakai. Tak rugi kalau kita mencuba. Dia pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu
.
Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap : β€œThanks sebab rekomen saya pakai produk Firmax3 ni. Memang elok sangat boleh kecutkan dan hilangkan jerawat kat muka saya
.
Memang nampak ketara kesan dia sebab mula-mula dia kecutkan semua jerawat, lepas itu barulah parut jerawat mula pudar dan hilang perlahan-lahan. Jerawat pun dah segan nak tumbuh kat muka saya
.
Yang penting, produk jerawat ini selamat (lulus KKM) dan semulajadi untuk hilangkan jerawat saya sampaikan kulit muka saya jadi halus dan licin semula macam bayi baru lahir
.
Siap dapat consultation lagi daripada penjual produk Firmax3 ni. Antara tipsnya, saya
perlu ambil buah yang tinggi vitamin C dan vitamin E sebab keduanya bertindak sebagai anti-oksida. Sekarang jerawat dah hilang, suami pun puji kulit muka saya makin halus,
licin dan cerah
.
Malah, suami jadi rajin nak beli buah-buahan yang tinggi vitamin C dan vitamin E demi memastikan kulit saya terus halus dan cantik.Serius produk Firmax3 memang terbaik dan berkesan untuk hilangkan jerawat!
.
Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955
  • Ayang, boleh tak jangan jadi macam β€œPuteri Lilin” bila keluar dengan abang?
    .
    Sebenarnya nak bagitahu, baru-baru ini saya ada masalah besar. Kawan saya si Nabila, dia ada masalah jerawat. Walaupun dah pakai banyak produk tapi jerawat masih lagi tak hilang malah makin teruk.Dia rasa teruk sangat sebab bila setiap kali nak cuci muka jadi pedih bila kena jerawat, guna tangan pun sakit.
    Sampai suami pernah sound cakap
    .
    β€œAyang, boleh tak jangan jadi macam β€œPuteri Lilin” bila keluar dengan abang?” Hanya sebab bila muka saya terkena terik panas, muka akan jadi merah macam terbakar dan kawasan jerawat akan jadi pedih
    .
    Muka pula akan jadi sangat berminyak, sampai saya kena pakai topi untuk tutup muka dan sentiasa lari kalau tempat tu panas untuk cari tempat yang lebih teduh macam β€œputeri lilin”.
    So saya recommend dia cuba pakai produk Firmax3
    .
    Dia ragu-ragu masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk Firmax3 ini sebagai ikhtiar. Kalau sesuai dan jerawat boleh hilang, boleh teruskan pakai. Tak rugi kalau kita mencuba. Dia pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 3 minggu
    .
    Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap : β€œThanks sebab rekomen saya pakai produk Firmax3 ni. Memang elok sangat boleh kecutkan dan hilangkan jerawat kat muka saya
    .
    Memang nampak ketara kesan dia sebab mula-mula dia kecutkan semua jerawat, lepas itu barulah parut jerawat mula pudar dan hilang perlahan-lahan. Jerawat pun dah segan nak tumbuh kat muka saya
    .
    Yang penting, produk jerawat ini selamat (lulus KKM) dan semulajadi untuk hilangkan jerawat saya sampaikan kulit muka saya jadi halus dan licin semula macam bayi baru lahir
    .
    Siap dapat consultation lagi daripada penjual produk Firmax3 ni. Antara tipsnya, saya
    perlu ambil buah yang tinggi vitamin C dan vitamin E sebab keduanya bertindak sebagai anti-oksida. Sekarang jerawat dah hilang, suami pun puji kulit muka saya makin halus,
    licin dan cerah
    .
    Malah, suami jadi rajin nak beli buah-buahan yang tinggi vitamin C dan vitamin E demi memastikan kulit saya terus halus dan cantik.Serius produk Firmax3 memang terbaik dan berkesan untuk hilangkan jerawat!
    .
    Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

  •  1  1  1 hour ago
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
#MagicTonerStrawberry
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
#FILIA_MagicCare πŸ“
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. πŸ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
πŸ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
πŸ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
πŸ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . πŸ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. πŸ‘‰πŸ» Ekstrak strawberry
πŸ‘‰πŸ» Gluthatione (agent pencerah)
πŸ‘‰πŸ» Arbutin (agent pencerah)
πŸ‘‰πŸ» Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . πŸ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan kulit
πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan kehalusan kulit
πŸ‘‰πŸ» Merawat tona kulit tidak sekata
πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
πŸ‘‰πŸ» Mengurangkan garis garis halus
πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
πŸ‘‰πŸ» Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
πŸ‘‰πŸ» Membersih dan menghidratkan kulit
πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan Kulit
πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut jerawat di badan
πŸ‘‰πŸ» Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* πŸ™ˆπŸ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jera
  • πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    πŸ“² www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
    .
    #MagicTonerStrawberry
    #MagicLotionInstantWhitening
    #MagicShowerGelScrubWhitening
    #FILIA_MagicCare πŸ“
    .
    *BOSAN KULIT GELAP ?*
    . πŸ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
    πŸ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
    πŸ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
    πŸ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
    . *TAPI TANGAN ???* 😭
    . *BADAN* ??? 😰
    .
    Okayyyy sudah sudah !
    JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
    . *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
    . *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
    . *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
    . *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
    . . πŸ“ *KANDUNGAN UTAMA*
    . πŸ‘‰πŸ» Ekstrak strawberry
    πŸ‘‰πŸ» Gluthatione (agent pencerah)
    πŸ‘‰πŸ» Arbutin (agent pencerah)
    πŸ‘‰πŸ» Kojic (agent pencerah)
    . *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
    . . πŸ“ *KELEBIHAN*
    . *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
    πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan kehalusan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Merawat tona kulit tidak sekata
    πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
    πŸ‘‰πŸ» Mengurangkan garis garis halus
    πŸ‘‰πŸ» Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Melindungi Kulit dari Sinar UV
    . . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
    . πŸ‘‰πŸ» Mencerahkan kulit secara berperingkat
    πŸ‘‰πŸ» Membersih dan menghidratkan kulit
    πŸ‘‰πŸ» Memelihara kelembapan Kulit
    πŸ‘‰πŸ» Memudarkan bekas parut jerawat di badan
    πŸ‘‰πŸ» Memberi keharuman yang menyegarkan
    . *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* πŸ™ˆπŸ™ˆ
    . .
    #magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jera

  •  1  0  1 hour ago

Top #putih Posts

  • Awas ada raksasa kucing abu abus 😸😻
.
Jangan lupa follow, like, tag, dan share juga yaaa 😻😻😻
.
πŸ“½ @εœ°ηƒδΈŠηš„δΈ€η²’ε°η”Ÿε‘½ | DY
#kucingjakarta#kucing#kucingku
#kucingpersia#kucingkampung#kucingsphynx#meow#meowmeow#pecinta#pecintakucing#pecintakucingindonesia#kucingindonesia#kucingmalang#kucingsurabaya#kucingjogja#kucingsolo#kucingsemarang#kucingbandung#putih#kucingputih#kucinghitam#kucingbelang#kucingoren#kucinghitz#viral#kucinglucu#lucu#kucingimut#imut
  • Awas ada raksasa kucing abu abus 😸😻
    .
    Jangan lupa follow, like, tag, dan share juga yaaa 😻😻😻
    .
    πŸ“½ @εœ°ηƒδΈŠηš„δΈ€η²’ε°η”Ÿε‘½ | DY
    #kucingjakarta #kucing #kucingku
    #kucingpersia #kucingkampung #kucingsphynx #meow #meowmeow #pecinta #pecintakucing#pecintakucingindonesia#kucingindonesia#kucingmalang#kucingsurabaya#kucingjogja#kucingsolo#kucingsemarang#kucingbandung#putih#kucingputih#kucinghitam#kucingbelang#kucingoren#kucinghitz#viral#kucinglucu#lucu#kucingimut#imut

  •  8,165  23  12 February, 2020