#programkurus Instagram Photos & Videos

programkurus - 37.5k posts

Hashtag Popularity

16.2
average comments
656
average likes

Latest #programkurus Posts

  • Bila 1 of coaches send pic macam ni.
Wahhhh! Bahagianyaaa bila stok penuh macam ni.

Bagi yang nak kurus tanpa stress, nak breakfast on the go, yang nak healthy fastfood, atau yang nak kurus makan nasi boleh la cuba Herbalife with Surikurus Online Coaching

Surikurus provide you platform kurus tanpa stress dan boleh makan nasi setiap hari!
Pasti turun berat 4-8kg sebulan tanpa berlapar.

JOIN END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (October - December)
Program Turun Berat Online Paling MUDAH dan BERKESAN
✔Bermula October ini!
✔Top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
✔JOIN our 30 days program NOW guys. 😍

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari 
#kurusmudah 
#endyearchallenge 
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Bila 1 of coaches send pic macam ni.
    Wahhhh! Bahagianyaaa bila stok penuh macam ni.

    Bagi yang nak kurus tanpa stress, nak breakfast on the go, yang nak healthy fastfood, atau yang nak kurus makan nasi boleh la cuba Herbalife with Surikurus Online Coaching

    Surikurus provide you platform kurus tanpa stress dan boleh makan nasi setiap hari!
    Pasti turun berat 4-8kg sebulan tanpa berlapar.

    JOIN END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (October - December)
    Program Turun Berat Online Paling MUDAH dan BERKESAN
    ✔Bermula October ini!
    ✔Top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
    ✔JOIN our 30 days program NOW guys. 😍

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurusmudah
    #endyearchallenge
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  1  1  44 minutes ago
  • Setiap orang, badannya berbeza. Saya jenis, makan nasi lambat kenyang so perlukan nasi yang banyak. Lepastu cepat je lapar. So, obviously kalori memang akan tinggi. Sebab makan nasi banyak dan kerap. Makanan yang tinggi GI memang macam tu.
.
Sejak minum shake herbalife, satu minuman sahaja dapat buat saya kenyang lebih lama dan rendah kalori. Alhamdulillah❤
.
Dapatkan herbalife anda di sini ye📲011 19716995
.
#odaonlinecoaching
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Setiap orang, badannya berbeza. Saya jenis, makan nasi lambat kenyang so perlukan nasi yang banyak. Lepastu cepat je lapar. So, obviously kalori memang akan tinggi. Sebab makan nasi banyak dan kerap. Makanan yang tinggi GI memang macam tu.
    .
    Sejak minum shake herbalife, satu minuman sahaja dapat buat saya kenyang lebih lama dan rendah kalori. Alhamdulillah❤
    .
    Dapatkan herbalife anda di sini ye📲011 19716995
    .
    #odaonlinecoaching
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  4  1  5 hours ago
  • Sis nana ni antara strong fighter dalam suri kurus. Dah turun 27kg daripada berat dia 97kg. MasyaAllah.❤
.
U can do it too.💪🏻
.
============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ Coaching Group yang awesome
✔️ Intense Coaching!
✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
✔️ Rewards & Recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Sis nana ni antara strong fighter dalam suri kurus. Dah turun 27kg daripada berat dia 97kg. MasyaAllah.❤
    .
    U can do it too.💪🏻
    .
    ============================ START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
    ✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
    ✔️ Coaching Group yang awesome
    ✔️ Intense Coaching!
    ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝
    ✔️ Rewards & Recognitions 🎁
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  8  1  5 hours ago
  • Macam mana nak kempiskan perut dengan cepat?
NO SUGAR. NO JUNK FOOD. NO BAD CALORIES.
DRINK HERBALIFE SHAKES😃

JOIN END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (October - December)
✔Bermula October ini!
✔Top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
❌ Wajib Bersenam
❌ Wajib Berlapar
✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
✔ Kurus Tanpa Stress
✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
✔ Coaching Group yang Supportive
✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari
#kurussihat
#endyearchallenge
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Macam mana nak kempiskan perut dengan cepat?
    NO SUGAR. NO JUNK FOOD. NO BAD CALORIES.
    DRINK HERBALIFE SHAKES😃

    JOIN END YEAR CHALLENGE SURIKURUS (October - December)
    ✔Bermula October ini!
    ✔Top 3 biggest loser SuriKurus setiap bulan akan memenangi voucher hadiah bernilai RMxxx 😱
    ❌ Wajib Bersenam
    ❌ Wajib Berlapar
    ✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
    ✔ Kurus Tanpa Stress
    ✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
    ✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
    ✔ Coaching Group yang Supportive
    ✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurussihat
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  4  1  16 hours ago
  • Advice dari coach nana untuk coachees2 baru yang rasa down bila orang kondem tengok kita jaga makan. "Slay the excuse girls.
Chin up and smile.
Focus and show them result"

Swipe left untuk tengok transformasi coach nana😍

KURUS TANPA STRESS 📲019 9970 666

Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN
✔Tanpa Stress
✔Tanpa Berlapar
✔Boleh Makan Nasi

Daftar SEKARANG 📲 019 9970 666

#kurus30hari
#kurusmudah
#kurustanpastress
#endyearchallenge
#teamsurikurus
#herbalifemalaysia
  • Advice dari coach nana untuk coachees2 baru yang rasa down bila orang kondem tengok kita jaga makan. "Slay the excuse girls.
    Chin up and smile.
    Focus and show them result"

    Swipe left untuk tengok transformasi coach nana😍

    KURUS TANPA STRESS 📲019 9970 666

    Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN
    ✔Tanpa Stress
    ✔Tanpa Berlapar
    ✔Boleh Makan Nasi

    Daftar SEKARANG 📲 019 9970 666

    #kurus30hari
    #kurusmudah
    #kurustanpastress
    #endyearchallenge
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  2  1  19 hours ago
  • Ehehehehe! Lama tak share before after diri sendiri. Maksudnya gambar baru. Yg after tu bln lepas. Boleh la kan? 🤪
.
Turun naik berat tu normal
Tetapi kenalah cover segera kalau dah naik tu. Dibuatnya tak turun? Tak ke naya! Hahahaahah!
.
So? Jom run today heheeh! Petang2 sikit. Ni panas naw2. Kang pengsan pulok 🤪 .
.
Macam mana boleh jadi AFTER tu? 👇
DO WHATEVER IT'S TAKE! 😉
.
#divakurus 
#divakurusbynouruldepp #teamdivakurusbynouruldepp
#jagatanganjagamulut
  • Ehehehehe! Lama tak share before after diri sendiri. Maksudnya gambar baru. Yg after tu bln lepas. Boleh la kan? 🤪
    .
    Turun naik berat tu normal
    Tetapi kenalah cover segera kalau dah naik tu. Dibuatnya tak turun? Tak ke naya! Hahahaahah!
    .
    So? Jom run today heheeh! Petang2 sikit. Ni panas naw2. Kang pengsan pulok 🤪 .
    .
    Macam mana boleh jadi AFTER tu? 👇
    DO WHATEVER IT'S TAKE! 😉
    .
    #divakurus
    #divakurusbynouruldepp #teamdivakurusbynouruldepp
    #jagatanganjagamulut

  •  19  5  22 hours ago
  • MY SHAPELOSS AND CONFIDENCE STORY

Gambar kiri, confident level tu dah mula datang 70% sebab dah turun 13KG. Posing pun acah-acah diva sangat kan 😂

Gambar kanan, confident level 100% selepas turun 15KG and shapelossssss banyakk. Pakai tudung instant and no make up keluar pun confident semangat okeee 😆

Be your self, know your self worth. Enjoy the ride, strive for your best! You can do it mommas! 💞💕 #TeamSuriKurus 
#KurusSelepasBersalin 
#CzerMom
  • MY SHAPELOSS AND CONFIDENCE STORY

    Gambar kiri, confident level tu dah mula datang 70% sebab dah turun 13KG. Posing pun acah-acah diva sangat kan 😂

    Gambar kanan, confident level 100% selepas turun 15KG and shapelossssss banyakk. Pakai tudung instant and no make up keluar pun confident semangat okeee 😆

    Be your self, know your self worth. Enjoy the ride, strive for your best! You can do it mommas! 💞💕 #TeamSuriKurus
    #KurusSelepasBersalin
    #CzerMom

  •  0  1  22 hours ago
  • Minum Herbalife ni bukan sahaja untuk turunkan berat badan tapi utk perubahan badan yg positif. 
Most coachees rasa lebih sihat, cergas dan happy turun berat mudah tanpa perlu berlapar.

JOIN US, KURUS 30 HARI
Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
❌ Wajib Bersenam
❌ Wajib Berlapar
✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
✔ Kurus Tanpa Stress
✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
✔ Coaching Group yang Supportive
✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari
#kurussihat
#endyearchallenge
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Minum Herbalife ni bukan sahaja untuk turunkan berat badan tapi utk perubahan badan yg positif.
    Most coachees rasa lebih sihat, cergas dan happy turun berat mudah tanpa perlu berlapar.

    JOIN US, KURUS 30 HARI
    Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
    ❌ Wajib Bersenam
    ❌ Wajib Berlapar
    ✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
    ✔ Kurus Tanpa Stress
    ✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
    ✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
    ✔ Coaching Group yang Supportive
    ✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurussihat
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  5  1  16 November, 2019
  • BEST THINGS ABOUT HERBALIFE TEAMIX 😍 ☕️ boost metabolisma badan. ☕️ Energy booster. Tu yg students suka sangat. ☕️ ada Antioxidant. ☕️ Senang sangat nak bancuh ☕️ Rendah sangat sangat kcal. Boleh ganti air manis!! ☕️ Bantu lebih segar & fokus ☕️ Bantu kurangkan craving benda manis/kawal appetite (secara sihat ye bukan suppress appetite)

Ada perasa Lemon 🍋 & Peach 🍑!! 😱

HOW CAN IT HELP YOU?
Bila sibuk sangat, kita hilang fokus, hilang mood, lapar, teringin air manis/benda manis. Minumla Teamix ni InsyaAllah membantu. 😍😍😍
-------------------------------------- Saya selalu pesan pada Coachee, kalau lapar, minum Teamix dulu. Kalau lapar jugak, maknanya kena makan. Kalau lepas Teamix tak lapar, means tak lapar snanye. 
KATA ORANG HERBALIFE, "DONT TALK TO ME UNTIL I HAD MY MORNING HERBALIFE TEA." ☕️☕️☕️😎 Kalau tak teamix lg pagi2, badmood je hahah. *products are not intended to cure treat diagnose prevent diseases
.

HERBALIFE ONLINE COACHING PALING MUDAH & BERKESAN
💯Produk Original
🌹Group for Ladies Only
✳️Get Herbalife here
🔖Complete guide after purchase
🧕🏻Top Coach Malaysia Est 2012
📲017-4511356
  • BEST THINGS ABOUT HERBALIFE TEAMIX 😍 ☕️ boost metabolisma badan. ☕️ Energy booster. Tu yg students suka sangat. ☕️ ada Antioxidant. ☕️ Senang sangat nak bancuh ☕️ Rendah sangat sangat kcal. Boleh ganti air manis!! ☕️ Bantu lebih segar & fokus ☕️ Bantu kurangkan craving benda manis/kawal appetite (secara sihat ye bukan suppress appetite)

    Ada perasa Lemon 🍋 & Peach 🍑!! 😱

    HOW CAN IT HELP YOU?
    Bila sibuk sangat, kita hilang fokus, hilang mood, lapar, teringin air manis/benda manis. Minumla Teamix ni InsyaAllah membantu. 😍😍😍
    -------------------------------------- Saya selalu pesan pada Coachee, kalau lapar, minum Teamix dulu. Kalau lapar jugak, maknanya kena makan. Kalau lepas Teamix tak lapar, means tak lapar snanye.
    KATA ORANG HERBALIFE, "DONT TALK TO ME UNTIL I HAD MY MORNING HERBALIFE TEA." ☕️☕️☕️😎 Kalau tak teamix lg pagi2, badmood je hahah. *products are not intended to cure treat diagnose prevent diseases
    .

    HERBALIFE ONLINE COACHING PALING MUDAH & BERKESAN
    💯Produk Original
    🌹Group for Ladies Only
    ✳️Get Herbalife here
    🔖Complete guide after purchase
    🧕🏻Top Coach Malaysia Est 2012
    📲017-4511356

  •  1  1  16 November, 2019
  • Waaahhhh! 1.7kg seminggu!😱 FAST TRACK KURUS 30 HARI
019 9970 666

Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN ✔Turun Berat 4-8kg SEBULAN
✔Turun 4-40kg 2019
✔TAK PERLU SKIP MEAL
✔Mealplan mudah, BOLEH MAKAN NASI
✔Group Coaching WANITA sahaja
✔sesuai untuk orang sibuk/ibu2 sibuk
✔Tak Wajib Masak
✔Tak Wajib Eatclean
✔Tak Wajib Bersenam
✔Kurus Tanpa Berlapar.
✔Kurus Tanpa Stress
✔100% ONLINE & EFFECTIVE

#teamsurikurus
#kurus30hari
#end
#kurusmudah
#herbalifemalaysia
#flatbelly
  • Waaahhhh! 1.7kg seminggu!😱 FAST TRACK KURUS 30 HARI
    019 9970 666

    Program Turun Berat Online MUDAH dan BERKESAN ✔Turun Berat 4-8kg SEBULAN
    ✔Turun 4-40kg 2019
    ✔TAK PERLU SKIP MEAL
    ✔Mealplan mudah, BOLEH MAKAN NASI
    ✔Group Coaching WANITA sahaja
    ✔sesuai untuk orang sibuk/ibu2 sibuk
    ✔Tak Wajib Masak
    ✔Tak Wajib Eatclean
    ✔Tak Wajib Bersenam
    ✔Kurus Tanpa Berlapar.
    ✔Kurus Tanpa Stress
    ✔100% ONLINE & EFFECTIVE

    #teamsurikurus
    #kurus30hari
    #end
    #kurusmudah
    #herbalifemalaysia
    #flatbelly

  •  1  1  15 November, 2019
  • K E E P  Y O U R  M I N D  U N C L O U D E D

Saya suka dengan caption diatas. Nak kejari sesuatu yang kita pasti, xperlu dipandang pada kata sinis orang sekeliling, jangan block mind kita..jangan penuhi minda kita dengan kabus2 yang akan mengaburi niat dan tujuan kita..keep strong 💪💪. Orang tidak tahu apa yang kita lalui, orang tidak tahu apa tujuan kita..saya pun mengalami sindiran2 hebat juga. so, just take your action.

Dunia ini berputar, itulah resam kehidupan. Nak kurus, memang perlu banyak pengorbanan. Dari kita seorang yang tidak mengamalkan pemakanan seimbang, tidak menjalani kehidupan yang sihat, dalam masa 3 4 hari bukan mudah nak pecahkan habit..sekurang2nya mengambil masa 2 3 bulan untuk kita betul2 boleh adapt sesuatu habit, untuk badan kita menerima sesuatu isyarat..jangan masukkan dalam jiwa omong2 orang sekitar..mereka tak tahu apa pun 😉😉.. Saya pernah baca sharing drp surisisters, nak kurus sebab memikirkan bagaimana lah nanti kariah lain nak menguruskan jasad kita yang dah terkujur kaku..dengan berat badan yang berlebihan..semua kembali pada niat kita..so, dont give up..ayuhlah anda diluar sana, saya tahu anda berkeinginan, tapi takut dengan dunia luar.. Sertai kami sekarang💞💞 PROJEK KURUS AKHIR TAHUN
Www.wasap.my/60199173500
coach kurus herbalife

P/s: bebel panjang sket, terkesan dengan sharing dr grup🌟🌟
  • K E E P Y O U R M I N D U N C L O U D E D

    Saya suka dengan caption diatas. Nak kejari sesuatu yang kita pasti, xperlu dipandang pada kata sinis orang sekeliling, jangan block mind kita..jangan penuhi minda kita dengan kabus2 yang akan mengaburi niat dan tujuan kita..keep strong 💪💪. Orang tidak tahu apa yang kita lalui, orang tidak tahu apa tujuan kita..saya pun mengalami sindiran2 hebat juga. so, just take your action.

    Dunia ini berputar, itulah resam kehidupan. Nak kurus, memang perlu banyak pengorbanan. Dari kita seorang yang tidak mengamalkan pemakanan seimbang, tidak menjalani kehidupan yang sihat, dalam masa 3 4 hari bukan mudah nak pecahkan habit..sekurang2nya mengambil masa 2 3 bulan untuk kita betul2 boleh adapt sesuatu habit, untuk badan kita menerima sesuatu isyarat..jangan masukkan dalam jiwa omong2 orang sekitar..mereka tak tahu apa pun 😉😉.. Saya pernah baca sharing drp surisisters, nak kurus sebab memikirkan bagaimana lah nanti kariah lain nak menguruskan jasad kita yang dah terkujur kaku..dengan berat badan yang berlebihan..semua kembali pada niat kita..so, dont give up..ayuhlah anda diluar sana, saya tahu anda berkeinginan, tapi takut dengan dunia luar.. Sertai kami sekarang💞💞 PROJEK KURUS AKHIR TAHUN
    Www.wasap.my/60199173500
    coach kurus herbalife

    P/s: bebel panjang sket, terkesan dengan sharing dr grup🌟🌟

  •  2  2  15 November, 2019
  • Herbalife with Team Surikurus.
Senanggggg kurus.
Ada siap personalize mealplan untuk pastikan cik dan puan semua turun berat tanpa berlapar.

Program Surikurus, kurus dengan makan nasi setiap hari. Lauk wajib sedap, lengkap rasa.

Nak join?

GET YOUR HERBALIFE ORIGINAL DI SINI 📲019 9970 666

SIGN UP WITH SURIKURUS COACHING dan Dapat sekali semua ni terus (inclusive with products purchase)
✔Personalize Mealplan
✔Guideline Penggunaan Produk Mengikut Keperluan Anda
✔Coaching Group yang Awesome
✔Intense Coaching
✔Homework/Weekly Challenge
✔Food Diary Checking
✔Reward and Recognition🎁

#kurus30hari 
#perutkempis
#endyearchallenge 
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Herbalife with Team Surikurus.
    Senanggggg kurus.
    Ada siap personalize mealplan untuk pastikan cik dan puan semua turun berat tanpa berlapar.

    Program Surikurus, kurus dengan makan nasi setiap hari. Lauk wajib sedap, lengkap rasa.

    Nak join?

    GET YOUR HERBALIFE ORIGINAL DI SINI 📲019 9970 666

    SIGN UP WITH SURIKURUS COACHING dan Dapat sekali semua ni terus (inclusive with products purchase)
    ✔Personalize Mealplan
    ✔Guideline Penggunaan Produk Mengikut Keperluan Anda
    ✔Coaching Group yang Awesome
    ✔Intense Coaching
    ✔Homework/Weekly Challenge
    ✔Food Diary Checking
    ✔Reward and Recognition🎁

    #kurus30hari
    #perutkempis
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  5  1  15 November, 2019
  • She is 50s. A working mom. Tak ada masa untuk bersenam. Cuma jaga makan.
Turun berat untuk sihat.

Siapa kata dah berusia tak perlu jaga kesihatan.
Muda ke tua ke sama sahaja. Harus berusaha jaga kesihatan supaya kekal cergas walaupun di usia emas.

JOIN US, KURUS UNTUK SIHAT
Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
❌ Wajib Bersenam
❌ Wajib Berlapar
✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
✔ Kurus Tanpa Stress
✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
✔ Coaching Group yang Supportive
✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari
#kurussihat
#endyearchallenge
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • She is 50s. A working mom. Tak ada masa untuk bersenam. Cuma jaga makan.
    Turun berat untuk sihat.

    Siapa kata dah berusia tak perlu jaga kesihatan.
    Muda ke tua ke sama sahaja. Harus berusaha jaga kesihatan supaya kekal cergas walaupun di usia emas.

    JOIN US, KURUS UNTUK SIHAT
    Program Turun Berat Online PALING MUDAH dan BERKESAN
    ❌ Wajib Bersenam
    ❌ Wajib Berlapar
    ✔ Pasti Turun Berat 4-8kg Sebulan
    ✔ Kurus Tanpa Stress
    ✔ Boleh Makan Nasi/Lauk Kedai
    ✔ Sesuai untuk orang2 sibuk/Ibu
    ✔ Coaching Group yang Supportive
    ✔ 100% ONLINE Seluruh Malaysia

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurussihat
    #endyearchallenge
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  1  1  15 November, 2019
  • Tak semestinya nak kurus baru perlu minum air kan?
.
Air tu bagus, tapi tak perlu pulun lebih 7L-10L.. Minum byk tu, kalo tak ubah corak pemakanan dan gaya hidup, sama saja nnti.. Air secara semulajadi bole;
➡️ bantu badan kekal hidrasi,
➡️ tingkatkan metabolisma(tapi takde la sampai nak bakar lemak),
➡️ bantu otak lebih segar,
➡️ bantu hantar nutrien keseluruhan badan
➡️ buang toksik.
➡️ Kawal nafsu makan
➡️ bantu kulit lebih cantik
➡️ Melincirkan sendi
.
Minum lebih kerap bukan terus pulun 1L.. Tak perlu tunggu haus baru rasa nk cari air, biasanya time tu badan dh kehausan selama 20min, peluang utk amik air manis lebih tinggi.
.
Fakta yg korang perlu tau
➡️ Air tak menyebabkan buncit
➡️ Terlalu byk air
➡️ Tak merosakkan buah pinggang jika bdn sihat, lagipun bukannya sejam duk pulun air je.
➡️ Meningkatkan metabolisma tapi tak sampai bakar lemak.. Perlu ubah tabiat makan.
➡️ Jika ada masalah jantung dan buah pinggang, doktor yg akan hadkan pengambilan air(perlu ikut)
➡️ Kalo terlalu byk, menjejaskan sodium dlm badan. Jdi pening.
.
Like,share dan tag
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#ajariplayboyitu
#programkurusterbaik 
#programkurus
#bigstage
#neelofa
#astroceria
#slotakasiatv3
#kentanggoreng
#sweetpotato
#Starbucksmalaysia
#cafelatte
#mekdi
#kfcmalaysia
#kfcproposal
#rajaayampenyet
#demirindumu
#hananik
#jannanick
#caraturungemukair
#blackpink
  • Tak semestinya nak kurus baru perlu minum air kan?
    .
    Air tu bagus, tapi tak perlu pulun lebih 7L-10L.. Minum byk tu, kalo tak ubah corak pemakanan dan gaya hidup, sama saja nnti.. Air secara semulajadi bole;
    ➡️ bantu badan kekal hidrasi,
    ➡️ tingkatkan metabolisma(tapi takde la sampai nak bakar lemak),
    ➡️ bantu otak lebih segar,
    ➡️ bantu hantar nutrien keseluruhan badan
    ➡️ buang toksik.
    ➡️ Kawal nafsu makan
    ➡️ bantu kulit lebih cantik
    ➡️ Melincirkan sendi
    .
    Minum lebih kerap bukan terus pulun 1L.. Tak perlu tunggu haus baru rasa nk cari air, biasanya time tu badan dh kehausan selama 20min, peluang utk amik air manis lebih tinggi.
    .
    Fakta yg korang perlu tau
    ➡️ Air tak menyebabkan buncit
    ➡️ Terlalu byk air
    ➡️ Tak merosakkan buah pinggang jika bdn sihat, lagipun bukannya sejam duk pulun air je.
    ➡️ Meningkatkan metabolisma tapi tak sampai bakar lemak.. Perlu ubah tabiat makan.
    ➡️ Jika ada masalah jantung dan buah pinggang, doktor yg akan hadkan pengambilan air(perlu ikut)
    ➡️ Kalo terlalu byk, menjejaskan sodium dlm badan. Jdi pening.
    .
    Like,share dan tag
    .
    #teamsayadave
    Coach Dave +60163227430
    .
    #ajariplayboyitu
    #programkurusterbaik
    #programkurus
    #bigstage
    #neelofa
    #astroceria
    #slotakasiatv3
    #kentanggoreng
    #sweetpotato
    #Starbucksmalaysia
    #cafelatte
    #mekdi
    #kfcmalaysia
    #kfcproposal
    #rajaayampenyet
    #demirindumu
    #hananik
    #jannanick
    #caraturungemukair
    #blackpink

  •  437  2  15 November, 2019
  • Another Suri turun 8kg. Simple je caranya;
- Ikut mealplan yg diberi.
- Air cukup as suggested
- Follow challenge dalam Elite Coaching yg coach bagi

Simple je kan? Yg penting takde pun diet ketat atau kena berlapar tau. Dgn 3 point di atas ni pun, insyaAllah #pastikurus, sambil boleh "rompak" hadiah dari coach lagi! 😍
.
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0193709753
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
Start Now 📲0193709753
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Another Suri turun 8kg. Simple je caranya;
    - Ikut mealplan yg diberi.
    - Air cukup as suggested
    - Follow challenge dalam Elite Coaching yg coach bagi

    Simple je kan? Yg penting takde pun diet ketat atau kena berlapar tau. Dgn 3 point di atas ni pun, insyaAllah #pastikurus, sambil boleh "rompak" hadiah dari coach lagi! 😍
    .
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0193709753
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
    .
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    .
    Start Now 📲0193709753
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  9  1  15 November, 2019
  • 4tahun dulu Cappuccino.
Pagi tadi pun sama.
Cappuccinoooo!
Blender je tukar😂

Bukan 4tahun baru consume Herbalife.
Dah 8-9years. But 4tahun dengan Surikurus
Lebih awesome experience bila dengan Surikurus ni.

Lebih pandai jaga makan.
Lebih faham nak kurus tak perlu skip nasi.
Lebih pandai nak layan makan macam2 waktu bila.
Paling best, bila dapat ubah corak makan anak2 dan Berjaya turun berat 20kg+ selepas bersalin Fayyadh

Senang cerita lebih bahagia😍

#teamsurikurus
#herbalifemom
#makanak7
#kurus30hari 
#jagamakan
  • 4tahun dulu Cappuccino.
    Pagi tadi pun sama.
    Cappuccinoooo!
    Blender je tukar😂

    Bukan 4tahun baru consume Herbalife.
    Dah 8-9years. But 4tahun dengan Surikurus
    Lebih awesome experience bila dengan Surikurus ni.

    Lebih pandai jaga makan.
    Lebih faham nak kurus tak perlu skip nasi.
    Lebih pandai nak layan makan macam2 waktu bila.
    Paling best, bila dapat ubah corak makan anak2 dan Berjaya turun berat 20kg+ selepas bersalin Fayyadh

    Senang cerita lebih bahagia😍

    #teamsurikurus
    #herbalifemom
    #makanak7
    #kurus30hari
    #jagamakan

  •  2  1  15 November, 2019

Top #programkurus Posts

  • MASIH RAMAI LAGI YANG BELUM TAHU BERAT IDEAL MENGIKUT KETINGGIAN
.
Lepas post saya pasal kira berat ideal tu, ramai giler yg komen. Sampai tak terkira.

Ingatkan tak ramai yg tak tahu lagi berat ideal masing2.

Every week dalam sesi Q&A pun ramai yang tanya jugak.

Bagi memudahkan anda semua, ni checklist berapa berat anda sepatutnya mengikut ketinggian2 standard orang Malaysia.

Komen sikit, anda yg mana?
Berapa kilo lagi nak dapat berat ideal?

Kredit kepada owner gambar.
.
.
TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Pendaftaran akan ditutup pada 5 Oktober 2019.
.
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
  • MASIH RAMAI LAGI YANG BELUM TAHU BERAT IDEAL MENGIKUT KETINGGIAN
    .
    Lepas post saya pasal kira berat ideal tu, ramai giler yg komen. Sampai tak terkira.

    Ingatkan tak ramai yg tak tahu lagi berat ideal masing2.

    Every week dalam sesi Q&A pun ramai yang tanya jugak.

    Bagi memudahkan anda semua, ni checklist berapa berat anda sepatutnya mengikut ketinggian2 standard orang Malaysia.

    Komen sikit, anda yg mana?
    Berapa kilo lagi nak dapat berat ideal?

    Kredit kepada owner gambar.
    .
    .
    TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Pendaftaran akan ditutup pada 5 Oktober 2019.
    .
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<

  •  3,969  126  3 October, 2019
  • 8 MAKANAN YANG KURANGKAN KECERDIKAN & KURANGKAN AKTIVITI OTAK.
.
Ada kawan yang selalu 'pending' bila kita bercakap dengannya?
.
Itu salah satu tanda kerosakan otak bahagian Prefrontal Cortex (PFC). Kalau tak tau, boleh Google. Hihi...
.
Tapi kenapa 8 makanan ni perlu elakkan? Apa sebab2 nya? Dalam 8 makanan ni, saya boleh simpulkan 5 sebab...
.
1. Gula
2. Perisa tiruan
3. Garam berlebihan
4. Bahan pengawet
5. Bahan aditif atau MSG
.
Bahan2 ni rupanya bukan je menggemukkan, tapi merosakkan otak jugak. Memang WAJIB boikot ni. Kalau tak, kurang cerdik pulak kita nanti...
.
.
Kredit gambar Dr. Rizal Abu Bakar, pakar otak.
  • 8 MAKANAN YANG KURANGKAN KECERDIKAN & KURANGKAN AKTIVITI OTAK.
    .
    Ada kawan yang selalu 'pending' bila kita bercakap dengannya?
    .
    Itu salah satu tanda kerosakan otak bahagian Prefrontal Cortex (PFC). Kalau tak tau, boleh Google. Hihi...
    .
    Tapi kenapa 8 makanan ni perlu elakkan? Apa sebab2 nya? Dalam 8 makanan ni, saya boleh simpulkan 5 sebab...
    .
    1. Gula
    2. Perisa tiruan
    3. Garam berlebihan
    4. Bahan pengawet
    5. Bahan aditif atau MSG
    .
    Bahan2 ni rupanya bukan je menggemukkan, tapi merosakkan otak jugak. Memang WAJIB boikot ni. Kalau tak, kurang cerdik pulak kita nanti...
    .
    .
    Kredit gambar Dr. Rizal Abu Bakar, pakar otak.

  •  1,204  29  6 November, 2019
  • Setiap keadaan ada penawarnya
.
Tagged & shared
.
POGYISMAIL +60188744534
  • Setiap keadaan ada penawarnya
    .
    Tagged & shared
    .
    POGYISMAIL +60188744534

  •  2,390  3  10 October, 2019
  • "SUMBER PENYAKIT ADALAH PERUT. PERUT ADALAH GUDANG PENYAKIT DAN BERPUASA ITU ADALAH UBAT" ~ HR Muslim
.
Suatu ketika Saidina Umar bin Khattab bertemu dengan salah satu shahabat yang berperut buncit.
.
Beliau memegang perutnya dan berkata, “Apa ini?”.
.
Sahabat menjawab, “Ini kurnia dari Allah SWT”.
.
Dengan nada marah Umar bin Khattab berkata, “Ini azab dari Allah SWT, kerana perut buncit menyebabkan orang malas beribadah dan perut adalah sumber penyakit”.
.
Kemudian Sang Khalifah memberikan nasihat agar kaum muslimin menjaga makanan dan minuman agar perut tidak menjadi gendut.
.
.
.
.
Kredit video & caption for respective owners. DM for credit or removal.
  • "SUMBER PENYAKIT ADALAH PERUT. PERUT ADALAH GUDANG PENYAKIT DAN BERPUASA ITU ADALAH UBAT" ~ HR Muslim
    .
    Suatu ketika Saidina Umar bin Khattab bertemu dengan salah satu shahabat yang berperut buncit.
    .
    Beliau memegang perutnya dan berkata, “Apa ini?”.
    .
    Sahabat menjawab, “Ini kurnia dari Allah SWT”.
    .
    Dengan nada marah Umar bin Khattab berkata, “Ini azab dari Allah SWT, kerana perut buncit menyebabkan orang malas beribadah dan perut adalah sumber penyakit”.
    .
    Kemudian Sang Khalifah memberikan nasihat agar kaum muslimin menjaga makanan dan minuman agar perut tidak menjadi gendut.
    .
    .
    .
    .
    Kredit video & caption for respective owners. DM for credit or removal.

  •  808  14  3 November, 2019
  • Kalau boleh turun berat 3-7kg sebulan dengan makan sedap 5x sehari takkan nak kena lapar kan.
.

Tak tahu cemana nak makan 5x sehari boleh kurus? KLIK LINK DIBIO utk join #kfoc50 intake Oktober. .

Kaksyuuu❤️
0148394023📲
#kurusfitonlinecoaching
  • Kalau boleh turun berat 3-7kg sebulan dengan makan sedap 5x sehari takkan nak kena lapar kan.
    .

    Tak tahu cemana nak makan 5x sehari boleh kurus? KLIK LINK DIBIO utk join #kfoc50 intake Oktober. .

    Kaksyuuu❤️
    0148394023📲
    #kurusfitonlinecoaching

  •  773  25  20 September, 2019
  • 8 CARA RASULULLAH MENJAGA KESIHATAN DIRI.
.
Jom muhasabah Mungkin ada yang kita terlepas pandang bila makin lama kesihatan kita makin merosot.
.
Mana tau dengan cara simple yang Rasulullah SAW buat ni kesihatan kita makin imorove.
.
Jom like post ini dan tag kawan2 anda. Biar semua orang tahu tentang amalan ni.
.
.
Kredit gambar @insta_dakwah
  • 8 CARA RASULULLAH MENJAGA KESIHATAN DIRI.
    .
    Jom muhasabah Mungkin ada yang kita terlepas pandang bila makin lama kesihatan kita makin merosot.
    .
    Mana tau dengan cara simple yang Rasulullah SAW buat ni kesihatan kita makin imorove.
    .
    Jom like post ini dan tag kawan2 anda. Biar semua orang tahu tentang amalan ni.
    .
    .
    Kredit gambar @insta_dakwah

  •  1,227  4  29 October, 2019
  • "KHAS KEPADA YG NAK BUANG AT LEAST 10KG BERAT BADAN SEBELUM 2020"
.
Kalau anda nak turunkan at least 10kg sebelum 2020, kena mulakan sekarang. Ada masa 2 bulan lebih je lagi.
.
Lepas dikira2, sebulan anda perlu turun 4-5kg je. Possible tak turun 4-5kg sebulan? Komfem la senang giler bila jadi student Cikgu Diet.
.
Saya cerita pasal fakta. Sepanjang 8 tahun saya bantu org turunkan berat, berapa orang je yg boleh turun 10kg sebulan. Boleh kira dengan jari.
.
Be realistic cik akak, cik abang oi. Bukan senang nak turun belas2 kilo sebulan. 5 kilo pun tak ramai mampu, inikan pulak 10kg.
.
Sebab tu sekarang Cikgu Diet nak seru kepada semua yang nak turun at least 10kg untuk daftar dalam CABARAN TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Tak lah semput nak kejor turunkan 10kg tu.
.
Best kan? Kalau dah faham, apa kata anda daftar sekarang.
.
Macam mana nak daftar? Meh saya ajar.
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
.
Senang je...takyah pegi mana2. Anda online je, tang tu jugak anda boleh daftar.
.
CEPAT! CABARAN ni sangat laku keras. Siapa cepat, dia dapat. Jangan menangis tersedu2 pulak kalau kuota dah penuh...
.
Daftar sekarang!
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
>DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
  • "KHAS KEPADA YG NAK BUANG AT LEAST 10KG BERAT BADAN SEBELUM 2020"
    .
    Kalau anda nak turunkan at least 10kg sebelum 2020, kena mulakan sekarang. Ada masa 2 bulan lebih je lagi.
    .
    Lepas dikira2, sebulan anda perlu turun 4-5kg je. Possible tak turun 4-5kg sebulan? Komfem la senang giler bila jadi student Cikgu Diet.
    .
    Saya cerita pasal fakta. Sepanjang 8 tahun saya bantu org turunkan berat, berapa orang je yg boleh turun 10kg sebulan. Boleh kira dengan jari.
    .
    Be realistic cik akak, cik abang oi. Bukan senang nak turun belas2 kilo sebulan. 5 kilo pun tak ramai mampu, inikan pulak 10kg.
    .
    Sebab tu sekarang Cikgu Diet nak seru kepada semua yang nak turun at least 10kg untuk daftar dalam CABARAN TRANSFORMASI 90 HARI bersama Cikgu Diet. Tak lah semput nak kejor turunkan 10kg tu.
    .
    Best kan? Kalau dah faham, apa kata anda daftar sekarang.
    .
    Macam mana nak daftar? Meh saya ajar.
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    .
    Senang je...takyah pegi mana2. Anda online je, tang tu jugak anda boleh daftar.
    .
    CEPAT! CABARAN ni sangat laku keras. Siapa cepat, dia dapat. Jangan menangis tersedu2 pulak kalau kuota dah penuh...
    .
    Daftar sekarang!
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<
    >DM NAMA DAN NO.TELEFON ANDA<

  •  1,228  6  19 hours ago