#produkmuslim Instagram Photos & Videos

produkmuslim - 289.5k posts

Hashtag Popularity

7.4
average comments
162
average likes

Latest #produkmuslim Posts

  • ..
⛔Dangerrrr!!!!⛔..
.
Kepada yang berani nak wangi je, kami offer benda ni. Kalau agak-agak suka bau asham tu, sila abaikan gambar-gambar ni. Sebab mereka mereka ni yang spesis berani untuk bau wangi. Sekarang ni, boleh bawa ke mana-mana bau mesin basuh korang. Opis? Skolah? Universiti? Rumah mayat? mana-mana pun boleh. Lepas ni, korang akan rasa lebih nyaman. Ya, nyaman di mana-mana. Berani ke? Kalau berani, whatsapp cepat!!!..
.
Whatsapp Cepat!!!.
.
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
.
Bau Apa yang Hottt?đŸ”„đŸ”„đŸ”„.
.
💛 CRUSH (Yellow) - Royal Peach Scent.
💜 SOULMATE (Purple) - Royal Floral Scent.
💙 CA PEARL (Blue) - Royal Blossom Scent.
💖 CA WIN (Pink) - Royal Dynamos Scent.
âšȘ QANDHA - Soul Java Scent.
⚫ DENDHA - Soul Blackberry Scent.
.
🔊🔊Follow kami di:-.
Facebook: http://bit.ly/fbsuciayu.
Instagram: http://bit.ly/instasuciayu.
Whatsapp: http://suciayu.wasap.my/.
.
RESELLER WANTED!!!đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ».
.
#yourlaundrysecrets #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #suciayuviral #suciayu #produkmuslim #support #jenamalokal #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #PewangiBajuSerbaguna #capearl #cawin #crush #soulmate #qandha #dendha
  • ..
    ⛔Dangerrrr!!!!⛔..
    .
    Kepada yang berani nak wangi je, kami offer benda ni. Kalau agak-agak suka bau asham tu, sila abaikan gambar-gambar ni. Sebab mereka mereka ni yang spesis berani untuk bau wangi. Sekarang ni, boleh bawa ke mana-mana bau mesin basuh korang. Opis? Skolah? Universiti? Rumah mayat? mana-mana pun boleh. Lepas ni, korang akan rasa lebih nyaman. Ya, nyaman di mana-mana. Berani ke? Kalau berani, whatsapp cepat!!!..
    .
    Whatsapp Cepat!!!.
    .
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    .
    Bau Apa yang Hottt?đŸ”„đŸ”„đŸ”„.
    .
    💛 CRUSH (Yellow) - Royal Peach Scent.
    💜 SOULMATE (Purple) - Royal Floral Scent.
    💙 CA PEARL (Blue) - Royal Blossom Scent.
    💖 CA WIN (Pink) - Royal Dynamos Scent.
    âšȘ QANDHA - Soul Java Scent.
    ⚫ DENDHA - Soul Blackberry Scent.
    .
    🔊🔊Follow kami di:-.
    Facebook: http://bit.ly/fbsuciayu.
    Instagram: http://bit.ly/instasuciayu.
    Whatsapp: http://suciayu.wasap.my/.
    .
    RESELLER WANTED!!!đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ».
    .
    #yourlaundrysecrets #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #suciayuviral #suciayu #produkmuslim #support #jenamalokal #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #PewangiBajuSerbaguna #capearl #cawin #crush #soulmate #qandha #dendha

  •  2  1  14 hours ago
  • *TARIKH PERKAHWINAN DAH DEKAT*

Checklist
✅Kad kawin
✅Pelamin
✅MUA
✅Henna
✅Catering
✅Baju
❌Bentuk Badan menarik ❌Kulit wajah berseri seri ❌Keputihan settle
❌Tenaga dalaman recharge 
OMG!!! Apsal aku boleh lupa pasal diri aku sendiri ni... Kenapa bila nak buat majlis perkahwinan.. Mempelai asyik fikir pasal tetamu, pasal kawan-kawan dan sedara mara? Diri sendiri macamana???? Sampai diri sendiri terabai!! Uols nak ke di hari Gemilang uols musnah.. đŸ˜±Muka uols kusam? đŸ˜±Baju dah cantik tp bila sarung sedeyyy? đŸ˜±Pinggang lebar? đŸ˜±Body flat sebab breast kecil? đŸ˜±MissV masih lagi dengan keputihan? 
Relax sis... Sempat lagi ni.. Sis just ambil *Set Super Jimat 2 Bulan*.. Minum sehari 2 sachet.. Pasti ada perubahan!! Jangan fikir-fikir lagi dah.. Tak percaya? 
#tegang #montok #cerah #anjal #slim #ketat #sendat  #bertenaga #jamuketatdara #kopijamu #jamuperapat #cantikluardalam #produkmuslim #coffeecowpex #kulitanjal
#jomcantik #keputihan #ibubersalin #wanitabekerjaya
  • *TARIKH PERKAHWINAN DAH DEKAT*

    Checklist
    ✅Kad kawin
    ✅Pelamin
    ✅MUA
    ✅Henna
    ✅Catering
    ✅Baju
    ❌Bentuk Badan menarik ❌Kulit wajah berseri seri ❌Keputihan settle
    ❌Tenaga dalaman recharge
    OMG!!! Apsal aku boleh lupa pasal diri aku sendiri ni... Kenapa bila nak buat majlis perkahwinan.. Mempelai asyik fikir pasal tetamu, pasal kawan-kawan dan sedara mara? Diri sendiri macamana???? Sampai diri sendiri terabai!! Uols nak ke di hari Gemilang uols musnah.. đŸ˜±Muka uols kusam? đŸ˜±Baju dah cantik tp bila sarung sedeyyy? đŸ˜±Pinggang lebar? đŸ˜±Body flat sebab breast kecil? đŸ˜±MissV masih lagi dengan keputihan?
    Relax sis... Sempat lagi ni.. Sis just ambil *Set Super Jimat 2 Bulan*.. Minum sehari 2 sachet.. Pasti ada perubahan!! Jangan fikir-fikir lagi dah.. Tak percaya?
    #tegang #montok #cerah #anjal #slim #ketat #sendat #bertenaga #jamuketatdara #kopijamu #jamuperapat #cantikluardalam #produkmuslim #coffeecowpex #kulitanjal
    #jomcantik #keputihan #ibubersalin #wanitabekerjaya

  •  1  0  14 hours ago
  • Siapa dah makan Nestum McFlurry..Siapa tak sempat try rasa Luxs Chizkut Topping Nestum..In shaa Allah rasa lebih kurang..Yummyhh..
  • Siapa dah makan Nestum McFlurry..Siapa tak sempat try rasa Luxs Chizkut Topping Nestum..In shaa Allah rasa lebih kurang..Yummyhh..

  •  2  1  14 hours ago
  • Ikatan Kasih Syg ❀
Kenapa JSRD Best!!! Sebab... Jom lihat apa yang terkandung dalam JSRD 😊. 1. Akar serapat + Manjakani + Kacip fatimah : dalaman wanita, menguatkan dan menyembuhkan faraj, mengimbangi hormon, meningkatkan sistem imun, merendahkan kolestrol, mengelakkan sistem menopus, melindungi kulit & rambut.
.
2. Halia muda : Membuang angin, melawaskan, melegakan sakit sendi.
.
3. Kunyit + Temulawak : Menggebu dan melembutkan kulit, memudarkan parut, merawat alergi, ruam, jerawat, merawat luka luar dan dalam.
.
4. Kurma Merah : Anti penuaan (awet muda), milk booster, mencergaskan badan & minda.
.
5. Lemon + asam jawa : Membuang toksin dalam badan, bertindak sbg anti oksidan, sebab tu badan kita rasa cergas and fresh sbb bila badan bertoksin, badan akan penat & lesu. Ia juga bertindak burn lemak berlebihan.
.
6. Habbatussauda + saffron : anti penuaan, elak masalah penghadaman, menstabilkan tekanan darah, kulit & tulang yg sihat, elak risiko kanser, elak sindrom peamenstruasi (PMS).
.
7. Madu : Melembabkan kulit, milk booster, tenaga, so tiada istilah ibu bf tak boleh cantik & kurus dan bertenaga mcm yg org ramai komplen.

Lihat!!Berbagai fungsi dalam satu botol.Jadi,tunggu lagi...jomm try skrg!!! http://www.wasap.my/+60139360068

#Jamumekcomey #JamuMurah #Produkmuslim #Homemade
  • Ikatan Kasih Syg ❀
    Kenapa JSRD Best!!! Sebab... Jom lihat apa yang terkandung dalam JSRD 😊. 1. Akar serapat + Manjakani + Kacip fatimah : dalaman wanita, menguatkan dan menyembuhkan faraj, mengimbangi hormon, meningkatkan sistem imun, merendahkan kolestrol, mengelakkan sistem menopus, melindungi kulit & rambut.
    .
    2. Halia muda : Membuang angin, melawaskan, melegakan sakit sendi.
    .
    3. Kunyit + Temulawak : Menggebu dan melembutkan kulit, memudarkan parut, merawat alergi, ruam, jerawat, merawat luka luar dan dalam.
    .
    4. Kurma Merah : Anti penuaan (awet muda), milk booster, mencergaskan badan & minda.
    .
    5. Lemon + asam jawa : Membuang toksin dalam badan, bertindak sbg anti oksidan, sebab tu badan kita rasa cergas and fresh sbb bila badan bertoksin, badan akan penat & lesu. Ia juga bertindak burn lemak berlebihan.
    .
    6. Habbatussauda + saffron : anti penuaan, elak masalah penghadaman, menstabilkan tekanan darah, kulit & tulang yg sihat, elak risiko kanser, elak sindrom peamenstruasi (PMS).
    .
    7. Madu : Melembabkan kulit, milk booster, tenaga, so tiada istilah ibu bf tak boleh cantik & kurus dan bertenaga mcm yg org ramai komplen.

    Lihat!!Berbagai fungsi dalam satu botol.Jadi,tunggu lagi...jomm try skrg!!! http://www.wasap.my/+60139360068

    #Jamumekcomey #JamuMurah #Produkmuslim #Homemade

  •  0  0  14 hours ago
  • Tak perlu lauk lain dah gais, cukup hanya nasi putih dan daging dendeng kak bell . Ni pun confirm bertambah-tambah 😋. Nak cuba ? Jom wasap kak bell terus 0192024399 atau boleh terus klik link di bio 😉

#KakBellFood
#DagingDendengPremium
#DagingDendengKakBell
  • Tak perlu lauk lain dah gais, cukup hanya nasi putih dan daging dendeng kak bell . Ni pun confirm bertambah-tambah 😋. Nak cuba ? Jom wasap kak bell terus 0192024399 atau boleh terus klik link di bio 😉

    #KakBellFood
    #DagingDendengPremium
    #DagingDendengKakBell

  •  0  1  15 hours ago
  • KEBAIKAN DAUN BIDARA DI DALAM MINYAK BIDARA NAJAH DAN MINYAK SAFFRON NAJEEHAH. .
✅ Daun bidara menjauhkan dari gangguan jin & sihir
✅ Daun bidara mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Daun bidara sebagai antiseptic
✅ Daun bidara menghapus penyakit akibat bakteria & virus
✅ Daun bidara membaiki sel- sel kulit yang rosak
.
Alternative untuk memudahkan kita mendapat kebaikan dari Bidara adalah dengan menggunakan Minyak Bidara Najah dan Minyak Saffron Najeehah.
.
Bahan yang terkandung dalam MINYAK BIDARA NAJAH/MINYAK SAFFRON NAJEEHAH 👇
.
⏩ Bidara
⏩ Habbatusauda ⏩ Minyak kelapa dara
⏩ Minyak kayu putih
⏩ Essential Oil
⏩ Pudina
Tambahan 👉 Saffron .
Baunya harum, aroma yang boleh menghilangkan stress.
Lepas golek-golek , akan rasa sejuk berangin . So fresh sis. .
Hanya rm15SM rm18SS
Harga sangat ekonomi setanding kualiti.

Tekan link 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133341440

#najahnajeehah
#minyakbidara
#minyak
#minyakangin
#bidara
#berangin
#selesa
#wangi
#murah
#produkmuslim
#keluaranbumiputra
#BMF
  • KEBAIKAN DAUN BIDARA DI DALAM MINYAK BIDARA NAJAH DAN MINYAK SAFFRON NAJEEHAH. .
    ✅ Daun bidara menjauhkan dari gangguan jin & sihir
    ✅ Daun bidara mempercepatkan proses penyembuhan luka
    ✅ Daun bidara sebagai antiseptic
    ✅ Daun bidara menghapus penyakit akibat bakteria & virus
    ✅ Daun bidara membaiki sel- sel kulit yang rosak
    .
    Alternative untuk memudahkan kita mendapat kebaikan dari Bidara adalah dengan menggunakan Minyak Bidara Najah dan Minyak Saffron Najeehah.
    .
    Bahan yang terkandung dalam MINYAK BIDARA NAJAH/MINYAK SAFFRON NAJEEHAH 👇
    .
    ⏩ Bidara
    ⏩ Habbatusauda ⏩ Minyak kelapa dara
    ⏩ Minyak kayu putih
    ⏩ Essential Oil
    ⏩ Pudina
    Tambahan 👉 Saffron .
    Baunya harum, aroma yang boleh menghilangkan stress.
    Lepas golek-golek , akan rasa sejuk berangin . So fresh sis. .
    Hanya rm15SM rm18SS
    Harga sangat ekonomi setanding kualiti.

    Tekan link 👇👇👇 http://www.wasap.my/60133341440

    #najahnajeehah
    #minyakbidara
    #minyak
    #minyakangin
    #bidara
    #berangin
    #selesa
    #wangi
    #murah
    #produkmuslim
    #keluaranbumiputra
    #BMF

  •  0  0  15 hours ago
  • FAKTA :
FLORAGLO BUKTI INT3TREE PRODUK MAKANAN NUTRISI YANG HANYA MENGGUNAKAN BAHAN TERBAIK DUNIA. . 
INT3TREE HANYA MENGGUNAKAN SUMBER LUTEIN KHAS DARI "FLORAGLO". TAPI KENAPA YA ??? đŸ€”đŸ€”đŸ€”
. 
Penglihatan seseorang itu mmg sgt berharga dan diperlukan oleh seseorang. Jika terjejas penglihatan maka terjejas lah kualiti hidup seseorang tu. Betul tak??? . 
FloraGLO Lutein adalah bahan semulajadi dan ia suplemen khas utk kesihatan mata yg disokong dan telah melibatkan lebih daripada 20 tahun penyelidikan, ia adalah salah satu jenama lutein yang paling selamat dan paling dipercayai di dunia. . 
FloraGLO Lutein adalah ekstrak dari bunga "marigold" yang menyediakan bentuk lutein dan khasiatnya dapat diserap sama seperti yang terdapat dalam makanan harian kita. . 
Sains Lutein FloraGLO adalah jenama LUTEIN PERTAMA yang diperkenalkan ke pasaran global dan mengekalkan status kualitinya sebagai standard "GOLD" selama lebih dari DUA DEKAD. . 
BAGAIMANA FLORAGLO LUTEIN MEMBERI MANFAAT KEPADA ANAK ANDA?
. *Melindungi mata dari pendedahan cahaya biru yang berbahaya. *Mengurangkan keletihan mata dan kerosakan  mata yang berkaitan dengan cahaya biru. *Membantu mengekalkan penglihatan yang sihat akibat penuaan. *Menggalakkan penglihatan yang lebih tajam dan dapat mengurangkan silau dari cahaya pada waktu malam
*Membantu mengurangkan risiko dan kemajuan degenerasi makula yang berkaitan dengan usia
*Membantu mengurangkan risiko dan perkembangan katarak. . . 
Keberkesanan FloraGLO Lutein tidak dapat ditandingi, dibandingkan dengan jenama lutein lain seperti yang ditunjukkan dalam masa percubaan klinikal. Pasaran suplemen makanan bergantung kepada bukti klinikal untuk membezakan produk di pasaran jadi amat penting bagi pengilang untuk merumuskan dengan bahan-bahan yang mempunyai bukti klinikal untuk membuktikan manfaat kesihatan dan itulah sebabnya hanya produk berkualiti akan memilih FloraGLO.
. 
Para penyelidik dan pihak profesional penjagaan mata membuktikan FLoraGLO mempunyai profil kualiti, keselamatan dan keberkesanan yang konsisten.
. . 
HANYA DENGAN INT3TREE, KUALITI BAHAN BAHAN DIPILIH ADALAH BERTARAF DUNIA UNTUK KEBAIKAN DAN MANFAAT ANAK ANDA. . 
#int3tree
  • FAKTA :
    FLORAGLO BUKTI INT3TREE PRODUK MAKANAN NUTRISI YANG HANYA MENGGUNAKAN BAHAN TERBAIK DUNIA. .
    INT3TREE HANYA MENGGUNAKAN SUMBER LUTEIN KHAS DARI "FLORAGLO". TAPI KENAPA YA ??? đŸ€”đŸ€”đŸ€”
    .
    Penglihatan seseorang itu mmg sgt berharga dan diperlukan oleh seseorang. Jika terjejas penglihatan maka terjejas lah kualiti hidup seseorang tu. Betul tak??? .
    FloraGLO Lutein adalah bahan semulajadi dan ia suplemen khas utk kesihatan mata yg disokong dan telah melibatkan lebih daripada 20 tahun penyelidikan, ia adalah salah satu jenama lutein yang paling selamat dan paling dipercayai di dunia. .
    FloraGLO Lutein adalah ekstrak dari bunga "marigold" yang menyediakan bentuk lutein dan khasiatnya dapat diserap sama seperti yang terdapat dalam makanan harian kita. .
    Sains Lutein FloraGLO adalah jenama LUTEIN PERTAMA yang diperkenalkan ke pasaran global dan mengekalkan status kualitinya sebagai standard "GOLD" selama lebih dari DUA DEKAD. .
    BAGAIMANA FLORAGLO LUTEIN MEMBERI MANFAAT KEPADA ANAK ANDA?
    . *Melindungi mata dari pendedahan cahaya biru yang berbahaya. *Mengurangkan keletihan mata dan kerosakan mata yang berkaitan dengan cahaya biru. *Membantu mengekalkan penglihatan yang sihat akibat penuaan. *Menggalakkan penglihatan yang lebih tajam dan dapat mengurangkan silau dari cahaya pada waktu malam
    *Membantu mengurangkan risiko dan kemajuan degenerasi makula yang berkaitan dengan usia
    *Membantu mengurangkan risiko dan perkembangan katarak. . .
    Keberkesanan FloraGLO Lutein tidak dapat ditandingi, dibandingkan dengan jenama lutein lain seperti yang ditunjukkan dalam masa percubaan klinikal. Pasaran suplemen makanan bergantung kepada bukti klinikal untuk membezakan produk di pasaran jadi amat penting bagi pengilang untuk merumuskan dengan bahan-bahan yang mempunyai bukti klinikal untuk membuktikan manfaat kesihatan dan itulah sebabnya hanya produk berkualiti akan memilih FloraGLO.
    .
    Para penyelidik dan pihak profesional penjagaan mata membuktikan FLoraGLO mempunyai profil kualiti, keselamatan dan keberkesanan yang konsisten.
    . .
    HANYA DENGAN INT3TREE, KUALITI BAHAN BAHAN DIPILIH ADALAH BERTARAF DUNIA UNTUK KEBAIKAN DAN MANFAAT ANAK ANDA. .
    #int3tree

  •  9  4  15 hours ago
  • Alhamdulillah ya ini, ini sampo herba saya selama ini. Pakai sampo ini ketombe berkurang,dan pakai pasta gigi herba nya jd gak pernah sakit gigi lagi, Amazing kan 😁  Jom hijrah produk ke halalan thoyyiban dan alami. Apalagi ini punya muslim di 😊
Yg minat atai sekedar tanya2 juga boleh kok 😁. Japri langsung lewat wa gess  Fajar abu Halim (082385522007)

#herbaalami 
#sampoherbal 
#pgh 
#halalantoyyiban 
#produkmuslim
  • Alhamdulillah ya ini, ini sampo herba saya selama ini. Pakai sampo ini ketombe berkurang,dan pakai pasta gigi herba nya jd gak pernah sakit gigi lagi, Amazing kan 😁 Jom hijrah produk ke halalan thoyyiban dan alami. Apalagi ini punya muslim di 😊
    Yg minat atai sekedar tanya2 juga boleh kok 😁. Japri langsung lewat wa gess Fajar abu Halim (082385522007)

    #herbaalami
    #sampoherbal
    #pgh
    #halalantoyyiban
    #produkmuslim

  •  5  0  15 hours ago
  • Malam pun kita On COD đŸ”„ 
TQ SUPPORT @choocoby.rembau 
ORANG SELALU KATA, MAKAN APA NAMPAK HAPPY? đŸ˜±đŸ˜± Siapa yang tak jatuh cinta dengan sekali suapan Choocoby ?? Memang tak boleh lupa dengan kesedapan rasa coklat dan bertih beras yang rangup. Sekali bite forever ingat! 👍 Cepat dapatkan CHOOCOBY yang marvelous 😍  5 topping untuk pilihan anda.
.
3 JENIS COKLAT
-COKLAT KOKO
-COKLAT WHITE
-COKLAT STRAWBERI

5 JENIS TOPPING:
đŸ«Oreo (Captain Munch), CM
đŸ«Cornflakes, CF
đŸ«Nestum, N
đŸ«KitKat, KK đŸ«MiloNugget, MN 
Taktau nak pilih mana? Pilih semua la!😝 📱Siapa yang belum rasa keenakkan 5 topping dan 3 perisa coklat yang berbeza ni bole whatsapp saya sekrang đŸ“Č 0132200771 atau terus tekan link 
wasap.my/+60132200771/choocoby
wasap.my/+60137099703/choocoby

jangan lupa follow page choocoby_rembau

#choocoby #enaklagimengeyangkan #choocobypadu #choocobysedap #produkmuslim #bmf #halal
#choocobyrembau
#choocobycoklatputih 
#choocobypower
#choocobycoklatstrawberi 
#choocobycoklat
  • Malam pun kita On COD đŸ”„
    TQ SUPPORT @choocoby.rembau
    ORANG SELALU KATA, MAKAN APA NAMPAK HAPPY? đŸ˜±đŸ˜± Siapa yang tak jatuh cinta dengan sekali suapan Choocoby ?? Memang tak boleh lupa dengan kesedapan rasa coklat dan bertih beras yang rangup. Sekali bite forever ingat! 👍 Cepat dapatkan CHOOCOBY yang marvelous 😍 5 topping untuk pilihan anda.
    .
    3 JENIS COKLAT
    -COKLAT KOKO
    -COKLAT WHITE
    -COKLAT STRAWBERI

    5 JENIS TOPPING:
    đŸ«Oreo (Captain Munch), CM
    đŸ«Cornflakes, CF
    đŸ«Nestum, N
    đŸ«KitKat, KK đŸ«MiloNugget, MN
    Taktau nak pilih mana? Pilih semua la!😝 📱Siapa yang belum rasa keenakkan 5 topping dan 3 perisa coklat yang berbeza ni bole whatsapp saya sekrang đŸ“Č 0132200771 atau terus tekan link
    wasap.my/+60132200771/choocoby
    wasap.my/+60137099703/choocoby

    jangan lupa follow page choocoby_rembau

    #choocoby #enaklagimengeyangkan #choocobypadu #choocobysedap #produkmuslim #bmf #halal
    #choocobyrembau
    #choocobycoklatputih
    #choocobypower
    #choocobycoklatstrawberi
    #choocobycoklat

  •  0  0  15 hours ago
  • "Asyik kene perli dengan kawan ofis, tak pandai jaga muka ke? Tak takut ke suami cari lain?"
.
Ada mengalami masalah yang sama? Anda masalah jerawat & jeragat yang merungsingkan?
.
ARRIANA SERUM boleh membantu menyelesaikan masalah anda:
.
Kelebihan  ARRIANA Serum 💕
✔ kulit muka jadi glowing
✔ hilangkan jerawat
✔ blackhead/whitehead
✔ Pori-pori terbuka
✔ Pigmentasi
✔ Mencerahkan kulit muka ✔ Meratakan tona kulit muka
✔ Mengurangkan kedutan
✔ Membuang sel kulit mati
✔ jeragat
✔ melembapkan kulit muka
✔ sunburn
✔ parut jerawat
.
#TestimoniArriana
#Arrianaserum
#Testimoniserum
#SerumBoosterViral
#MadamDhia
#ProdukMuslim
#serum
#serummalaysia
  • "Asyik kene perli dengan kawan ofis, tak pandai jaga muka ke? Tak takut ke suami cari lain?"
    .
    Ada mengalami masalah yang sama? Anda masalah jerawat & jeragat yang merungsingkan?
    .
    ARRIANA SERUM boleh membantu menyelesaikan masalah anda:
    .
    Kelebihan ARRIANA Serum 💕
    ✔ kulit muka jadi glowing
    ✔ hilangkan jerawat
    ✔ blackhead/whitehead
    ✔ Pori-pori terbuka
    ✔ Pigmentasi
    ✔ Mencerahkan kulit muka ✔ Meratakan tona kulit muka
    ✔ Mengurangkan kedutan
    ✔ Membuang sel kulit mati
    ✔ jeragat
    ✔ melembapkan kulit muka
    ✔ sunburn
    ✔ parut jerawat
    .
    #TestimoniArriana
    #Arrianaserum
    #Testimoniserum
    #SerumBoosterViral
    #MadamDhia
    #ProdukMuslim
    #serum
    #serummalaysia

  •  1  0  15 hours ago
  • "kak , sedap roti berlemak . Tapi letak sos dia lagi sedap kak . Sy taktahu la sy tgh lapar ke ape 😂tapi serius mmg sedap 😋" - Sis Su, KLIA2.
.
Terima kasih untuk responnya, Sis Su. Sebenarnya, bila lapar memang nikmat makan itu dua kali ganda kan berbanding makan masa tak lapar. 😆

Terpulang kepada pelanggan kita. Nak makan puding roti kita dengan sos kastard pun ok, tak nak sos kastard pun ok.

Jangan tak tau ada orang tak suka makan puding roti sebab tak sukakan sos kastardnya. đŸ€” Pelikkan? Tapi, itulah kenyataannya.

Sebab itulah kita jual asing-asing puding roti dan sos kastard kerana kita tahu tak semua orang makan sos kastard walaupun puding roti di Malaysia memang budayanya perlu dimakan dengan sos kastard.

Lain pula di negara-negara Eropah. Mereka lagi advance tau! Makan puding roti dengan maple syrup, sos karamel, sos coklat. Anda boleh cubalah buat di rumah nanti.
.
Apa pun, kalau nak beli puding roti, ingat je @dpuddingpalace, D'Pudding Palace!

WhatsApp 016 466 3441
WhatsApp 016 466 3441
WhatsApp 016 466 3441

Lokasi kami di Lot 2, Kampung Rancangan Tanah Belia, Bukit Changgang, Banting, Selangor.

#dpuddingpalace #pudingrotipalingsedapdimukabumi #breadpuddingbanting #breadpuddingklia #breadpudding #pudingroti #fooddelivery #dessert
  • "kak , sedap roti berlemak . Tapi letak sos dia lagi sedap kak . Sy taktahu la sy tgh lapar ke ape 😂tapi serius mmg sedap 😋" - Sis Su, KLIA2.
    .
    Terima kasih untuk responnya, Sis Su. Sebenarnya, bila lapar memang nikmat makan itu dua kali ganda kan berbanding makan masa tak lapar. 😆

    Terpulang kepada pelanggan kita. Nak makan puding roti kita dengan sos kastard pun ok, tak nak sos kastard pun ok.

    Jangan tak tau ada orang tak suka makan puding roti sebab tak sukakan sos kastardnya. đŸ€” Pelikkan? Tapi, itulah kenyataannya.

    Sebab itulah kita jual asing-asing puding roti dan sos kastard kerana kita tahu tak semua orang makan sos kastard walaupun puding roti di Malaysia memang budayanya perlu dimakan dengan sos kastard.

    Lain pula di negara-negara Eropah. Mereka lagi advance tau! Makan puding roti dengan maple syrup, sos karamel, sos coklat. Anda boleh cubalah buat di rumah nanti.
    .
    Apa pun, kalau nak beli puding roti, ingat je @dpuddingpalace, D'Pudding Palace!

    WhatsApp 016 466 3441
    WhatsApp 016 466 3441
    WhatsApp 016 466 3441

    Lokasi kami di Lot 2, Kampung Rancangan Tanah Belia, Bukit Changgang, Banting, Selangor.

    #dpuddingpalace #pudingrotipalingsedapdimukabumi #breadpuddingbanting #breadpuddingklia #breadpudding #pudingroti #fooddelivery #dessert

  •  4  1  16 hours ago
  • CALLING FOR RESELLER!!!🎯🎯🎯.
.
Bagi tokey tokey yang berminat nak menjadi wakil jualan kami, boleh text saya di 0115 750 5529/ 019 444 2177 atau click link http://suciayu.wasap.my/.
.
📾Gambar kedai korang akan dikongsi oleh geng2 siber trooper dari Suci Ayu. Kami ada rangkaian seluruh Malaysia. Jadi gambar kedai boss semua akan merebak wooo..
.
đŸ‘šđŸ»â€đŸ’»Support berterusan 24/7 untuk memastikan stok tak putus macam kencing tak lawas.
.
đŸ€©Stok kami bukan bangse hit and run, atau touch n go. Kami nak duduk lama dalam industri. Support kami ye boh...đŸ€đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸ€.
.
Whatsapp Cepat!!!.
.
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
.
Bau Apa yang Hottt?đŸ”„đŸ”„đŸ”„.
.
💛 CRUSH (Yellow) - Royal Peach Scent.
💜 SOULMATE (Purple) - Royal Floral Scent.
💙 CA PEARL (Blue) - Royal Blossom Scent.
💖 CA WIN (Pink) - Royal Dynamos Scent.
âšȘ QANDHA - Soul Java Scent.
⚫ DENDHA - Soul Blackberry Scent.
.
🔊🔊Follow kami di:-.
Facebook: http://bit.ly/fbsuciayu.
Instagram: http://bit.ly/instasuciayu.
Whatsapp: http://suciayu.wasap.my/.
.
RESELLER WANTED!!!đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ».
.
#yourlaundrysecrets #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #suciayuviral #suciayu #produkmuslim #support #jenamalokal #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #PewangiBajuSerbaguna #capearl #cawin #crush #soulmate #qandha #dendha
  • CALLING FOR RESELLER!!!🎯🎯🎯.
    .
    Bagi tokey tokey yang berminat nak menjadi wakil jualan kami, boleh text saya di 0115 750 5529/ 019 444 2177 atau click link http://suciayu.wasap.my/.
    .
    📾Gambar kedai korang akan dikongsi oleh geng2 siber trooper dari Suci Ayu. Kami ada rangkaian seluruh Malaysia. Jadi gambar kedai boss semua akan merebak wooo..
    .
    đŸ‘šđŸ»â€đŸ’»Support berterusan 24/7 untuk memastikan stok tak putus macam kencing tak lawas.
    .
    đŸ€©Stok kami bukan bangse hit and run, atau touch n go. Kami nak duduk lama dalam industri. Support kami ye boh...đŸ€đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸ€.
    .
    Whatsapp Cepat!!!.
    .
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    đŸ‘‰đŸ» http://suciayu.wasap.my/ đŸ‘ˆđŸ».
    .
    Bau Apa yang Hottt?đŸ”„đŸ”„đŸ”„.
    .
    💛 CRUSH (Yellow) - Royal Peach Scent.
    💜 SOULMATE (Purple) - Royal Floral Scent.
    💙 CA PEARL (Blue) - Royal Blossom Scent.
    💖 CA WIN (Pink) - Royal Dynamos Scent.
    âšȘ QANDHA - Soul Java Scent.
    ⚫ DENDHA - Soul Blackberry Scent.
    .
    🔊🔊Follow kami di:-.
    Facebook: http://bit.ly/fbsuciayu.
    Instagram: http://bit.ly/instasuciayu.
    Whatsapp: http://suciayu.wasap.my/.
    .
    RESELLER WANTED!!!đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ»đŸ€™đŸ».
    .
    #yourlaundrysecrets #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #suciayuviral #suciayu #produkmuslim #support #jenamalokal #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #PewangiBajuSerbaguna #capearl #cawin #crush #soulmate #qandha #dendha

  •  2  2  16 hours ago
  • Macam Mana Ayuraa Terapi Ini Bertindak Memberi Kesan Pada Pengguna ??
.
Hah Ni Dia Gaisss Bukti Yang Menunjukkan Ayuraa Terapi Sejenis Yang Tidak Berminyak & Berair Meleleh Seperti BrandsÂČ Lain
.
Korang Nak Guna Sangat Senang Tau.. Hanya Perlu Goncang Dulu Bagi Pati Dibawa Tu Naik Ke Atas & Roll On Sahaja Di Kawasan Yang Korang Rasa Tak Selesa @ Pada OtotÂČ Sendi Korang
.
Seriusss Tak Perlu Urut Tau.. Sebab Ayuraa Terapi Ni Sejenis Terapi Yang Mudah Meresap Terus Ke Dalam Kulit & Bertindak Secara Semulajadi
.
So Kesan Dia Sangat Cepat.. Dia Akan Kering Dengan Sendiri.. Korang Tak Perlu GosokÂČ Pun..
.
Terus Melegakan & Menyegarkan.. Aroma Dia Sangat Selesa.. Tak Pijar.. So SedangÂČ Hangat Je Rasa Dia .
So Tak Ada Masalah Untuk Baby Nak Gunakan..
.
Hah So Apa Tunggu Lagii Meh Lah Try 1 , whatsapp 0123712750
.
Cod : Kuang/Kundang/BRP (charges applies)
.
Cod : Ara Damansara (lunch time)
.
đŸ“©Postage Msia wide
.
.
#PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaTerapi 
#UntukSemua 
#Collagen 
#Kasturi 
#Borong 
#ProdukMuslim 
#AgenDiperlukan 
#GolekGolek
#kuang_ayuraa
#agent_kuang_ayuraa
  • Macam Mana Ayuraa Terapi Ini Bertindak Memberi Kesan Pada Pengguna ??
    .
    Hah Ni Dia Gaisss Bukti Yang Menunjukkan Ayuraa Terapi Sejenis Yang Tidak Berminyak & Berair Meleleh Seperti BrandsÂČ Lain
    .
    Korang Nak Guna Sangat Senang Tau.. Hanya Perlu Goncang Dulu Bagi Pati Dibawa Tu Naik Ke Atas & Roll On Sahaja Di Kawasan Yang Korang Rasa Tak Selesa @ Pada OtotÂČ Sendi Korang
    .
    Seriusss Tak Perlu Urut Tau.. Sebab Ayuraa Terapi Ni Sejenis Terapi Yang Mudah Meresap Terus Ke Dalam Kulit & Bertindak Secara Semulajadi
    .
    So Kesan Dia Sangat Cepat.. Dia Akan Kering Dengan Sendiri.. Korang Tak Perlu GosokÂČ Pun..
    .
    Terus Melegakan & Menyegarkan.. Aroma Dia Sangat Selesa.. Tak Pijar.. So SedangÂČ Hangat Je Rasa Dia .
    So Tak Ada Masalah Untuk Baby Nak Gunakan..
    .
    Hah So Apa Tunggu Lagii Meh Lah Try 1 , whatsapp 0123712750
    .
    Cod : Kuang/Kundang/BRP (charges applies)
    .
    Cod : Ara Damansara (lunch time)
    .
    đŸ“©Postage Msia wide
    .
    .
    #PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaTerapi
    #UntukSemua
    #Collagen
    #Kasturi
    #Borong
    #ProdukMuslim
    #AgenDiperlukan
    #GolekGolek
    #kuang_ayuraa
    #agent_kuang_ayuraa

  •  2  0  16 hours ago
  • .
.
.
.
KENCING TIDAK LAWAS ❓
Kencing tidak lawas berlaku apabila seseorang itu merasakan air kencingnya masih ada walaupun seketika tadi dia telah membuang air kecil. Ia akan menganggu individu tersebut kerana dia akan terpaksa ulang alik pergi ke tandas. .
.
SIMPTON TERJADINYA KENCING TIDAK LAWAS ❓
1ïžâƒŁ.Kerap ingin membuang air kecil. ( Increase frequency )
2ïžâƒŁ.Merasakan masih ada rasa air kencing setelah seketika baru sudah membuang air kecil. ( Incomplete voiding )
3ïžâƒŁ.Terdapat air kencing yang meleleh keluar ketika  mana pesakit tidak di dalam tandas. ( Dribbling )
ă€°ïž Dribbling bermaksud air kencing meleleh keluar dari kemaluan tanpa boleh dikawal.
.
.
Terkadang masalah ini juga boleh menyebabkan simptom kepada penyakit lain iaitu :...
✎Sakit kencing
✎Kerap kencing waktu malam
✎Arus air kencing yang tidak laju
✎Terpaksa meneran air kencing ketika kencing.
✎Kencing berdarah
✎Kencing kotor
.
.
❣DIRECT WHATSAPP EZZAN SKRG 👇
.
.
đŸ“Č Www.wasap.my/+60129987658/LACURA
.
.
.
#LACURA
#ByMariamBeauty
#DaunPecahBeling
#LaCuRaDaunPecahBeling
#IbadahLaCuRa
#TipsLaCuRa
#ProdukViral
#ProdukMalaysia
#ProdukMelayu
#ProdukMuslim
#ProdukHalal
  • .
    .
    .
    .
    KENCING TIDAK LAWAS ❓
    Kencing tidak lawas berlaku apabila seseorang itu merasakan air kencingnya masih ada walaupun seketika tadi dia telah membuang air kecil. Ia akan menganggu individu tersebut kerana dia akan terpaksa ulang alik pergi ke tandas. .
    .
    SIMPTON TERJADINYA KENCING TIDAK LAWAS ❓
    1ïžâƒŁ.Kerap ingin membuang air kecil. ( Increase frequency )
    2ïžâƒŁ.Merasakan masih ada rasa air kencing setelah seketika baru sudah membuang air kecil. ( Incomplete voiding )
    3ïžâƒŁ.Terdapat air kencing yang meleleh keluar ketika mana pesakit tidak di dalam tandas. ( Dribbling )
    ă€°ïž Dribbling bermaksud air kencing meleleh keluar dari kemaluan tanpa boleh dikawal.
    .
    .
    Terkadang masalah ini juga boleh menyebabkan simptom kepada penyakit lain iaitu :...
    ✎Sakit kencing
    ✎Kerap kencing waktu malam
    ✎Arus air kencing yang tidak laju
    ✎Terpaksa meneran air kencing ketika kencing.
    ✎Kencing berdarah
    ✎Kencing kotor
    .
    .
    ❣DIRECT WHATSAPP EZZAN SKRG 👇
    .
    .
    đŸ“Č Www.wasap.my/+60129987658/LACURA
    .
    .
    .
    #LACURA
    #ByMariamBeauty
    #DaunPecahBeling
    #LaCuRaDaunPecahBeling
    #IbadahLaCuRa
    #TipsLaCuRa
    #ProdukViral
    #ProdukMalaysia
    #ProdukMelayu
    #ProdukMuslim
    #ProdukHalal

  •  3  0  16 hours ago
  • SIAPA PERNAH TRY KARIPAP RAMLY NI? 
Komen sikit. Rasa nak try 😂#bmf #produkmuslim
  • SIAPA PERNAH TRY KARIPAP RAMLY NI?
    Komen sikit. Rasa nak try 😂 #bmf #produkmuslim

  •  91  2  16 hours ago
  • Selamat Malam  Semua đŸ€©đŸ€© Jom RamaiÂČ Dapatkan Ayuraa Terapi Set Kombo 5in1 Dengan Harga RM90 Sahaja !! Kita Bagi Less Tau.. Dari RM104 Kita Bagi RM90 Sahaja Untuk Bekalan Seisi Keluarga Anda !! Ada 3 Collagen & 2 Kasturi Dalam 1 Box Yang Cukup Exclusive Ini... Atau Anda Juga Boleh Beli Secara Berasingan.. Ayuraa Terapi Collagen Hanya RM20 & Ayuraa Terapi Kasturi Hanya RM22 Sahaja đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘Šâ€đŸ‘Š Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur
✈ Senang Nak Bawak Travel
🕋 Mesra Solat & Boleh Dibawa Ke Surau Masjid Umrah @ Haji
🔐 Anti Tumpah & Pecah
💹 Sangat Segar & Selesa

Dapatkan sekarang klik2 link cini www.wasap.my/60197380029

Pencarian Agen Juga Dibuka Untuk Anda Yang Berminat Nak Cari Extra Income 😘

#PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #GolekGolek #AyuraaTerapi #ProdukViral #MesraSolat #ProdukMuslim #Borong #SetKombo #AgenDiperlukan #SlimmingDetox #BeautyCandy #mascaraturbo
  • Selamat Malam Semua đŸ€©đŸ€© Jom RamaiÂČ Dapatkan Ayuraa Terapi Set Kombo 5in1 Dengan Harga RM90 Sahaja !! Kita Bagi Less Tau.. Dari RM104 Kita Bagi RM90 Sahaja Untuk Bekalan Seisi Keluarga Anda !! Ada 3 Collagen & 2 Kasturi Dalam 1 Box Yang Cukup Exclusive Ini... Atau Anda Juga Boleh Beli Secara Berasingan.. Ayuraa Terapi Collagen Hanya RM20 & Ayuraa Terapi Kasturi Hanya RM22 Sahaja đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘Šâ€đŸ‘Š Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur
    ✈ Senang Nak Bawak Travel
    🕋 Mesra Solat & Boleh Dibawa Ke Surau Masjid Umrah @ Haji
    🔐 Anti Tumpah & Pecah
    💹 Sangat Segar & Selesa

    Dapatkan sekarang klik2 link cini www.wasap.my/60197380029

    Pencarian Agen Juga Dibuka Untuk Anda Yang Berminat Nak Cari Extra Income 😘

    #PastikanAyuraaBaruBeli #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #GolekGolek #AyuraaTerapi #ProdukViral #MesraSolat #ProdukMuslim #Borong #SetKombo #AgenDiperlukan #SlimmingDetox #BeautyCandy #mascaraturbo

  •  2  0  16 hours ago
  • Harini didatangi oleh adik2 manis student drpd Uitm Puncak Alam untuk interview Sambal Ghasoo Letops.. Adik2 ni dr kos Hotel Management interview utk subjek Interpreneurship.. Memandangkan my husband bz so hakak wakil utk jawab soalan adik2 nie.. Hakak pun jawab lah soalan serba sedikit tentang perjalanan bisnes sambal yg baru bertapak x sampai setahun pun lagi.. Macam2 jugalah yg depa tanye.. termasuk lah camne hakak n husband tetiba pulak boleh terjebak dgn bisnes sambal nie.. Kenapa sambal yg kami pilih??? đŸ”„đŸ”„ Sebenarnye xdelah sebab musababnye pilih sambal nie.. Kalau kami rasa nak buat kami buat.. Alkisahnyer... Belum settle R&D sambal yg x tau jadi ker x jadi... kami dah beli semua machine2 utk mudah kan keje2 buat sambal... X ke keje gila tue.. Produk xtau lg pergi dia.. Tp alat machine2 kami nak yg tip top... Hahhahaha.. Boleh imagine x????đŸ€Šâ€â™‚ïžđŸ€Šâ€â™€ïž So ape maksudnye.. Mmg kami kena Jalan terus lah xleh toleh ke belakang dah.. 🔛🔜🔜 Habis jer interview kita minum2 dulu kemudian kita bergambo la pulak yer.. Sebelum nak balik tu adik2 ni tanye nak beli sambal hakak lah.. So sorang ambik sebekas boleh buat makan kat kolej.. Senang readymate utk dimakan terus mmg sesuai utk student2.. #SambalGhasooLetops #SambalIkanBilisGaring
#SambalBerhantu
#SambalSedap
#SpicyCrunchy
#ProdukMuslim #EjenDiperlukanSeluruhMalaysia 😜No reason why for business😜
  • Harini didatangi oleh adik2 manis student drpd Uitm Puncak Alam untuk interview Sambal Ghasoo Letops.. Adik2 ni dr kos Hotel Management interview utk subjek Interpreneurship.. Memandangkan my husband bz so hakak wakil utk jawab soalan adik2 nie.. Hakak pun jawab lah soalan serba sedikit tentang perjalanan bisnes sambal yg baru bertapak x sampai setahun pun lagi.. Macam2 jugalah yg depa tanye.. termasuk lah camne hakak n husband tetiba pulak boleh terjebak dgn bisnes sambal nie.. Kenapa sambal yg kami pilih??? đŸ”„đŸ”„ Sebenarnye xdelah sebab musababnye pilih sambal nie.. Kalau kami rasa nak buat kami buat.. Alkisahnyer... Belum settle R&D sambal yg x tau jadi ker x jadi... kami dah beli semua machine2 utk mudah kan keje2 buat sambal... X ke keje gila tue.. Produk xtau lg pergi dia.. Tp alat machine2 kami nak yg tip top... Hahhahaha.. Boleh imagine x????đŸ€Šâ€â™‚ïžđŸ€Šâ€â™€ïž So ape maksudnye.. Mmg kami kena Jalan terus lah xleh toleh ke belakang dah.. 🔛🔜🔜 Habis jer interview kita minum2 dulu kemudian kita bergambo la pulak yer.. Sebelum nak balik tu adik2 ni tanye nak beli sambal hakak lah.. So sorang ambik sebekas boleh buat makan kat kolej.. Senang readymate utk dimakan terus mmg sesuai utk student2.. #SambalGhasooLetops #SambalIkanBilisGaring
    #SambalBerhantu
    #SambalSedap
    #SpicyCrunchy
    #ProdukMuslim #EjenDiperlukanSeluruhMalaysia 😜No reason why for business😜

  •  8  0  16 hours ago
  • Pagi-pagi lagi bayi dah merengek menangis. Tak boleh tidur rupanya anak mama ni. Puaslah pujuk, bagi susu pun dah, tapi tak juga jalan. Menangis saja si comel ni. 😱
.
Bila usap-usap badan, baru perasan, kena kembung perut rupanya. Alahai. Kesiannya bayi mama ni. Kena kembung perut ya.
.
Kebetulan, jam tu pulak, minyak angin dah habis. Mama teringat ada dapat sampel Minyak Herba Asmak 10ml, jiran sebelah rumah bagi. Yang mama tahu, Minyak Herba Asmak ni untuk batuk berkahak je.
.
Bayi Mama ni tak batuk dah seminggu lebih. Semua dah ok. Alhamdulillah. Tapi, pagi tu merengek menangis. Mama kesian tengok. Mama cubalah sapu Minyak Herba Asmak tu dekat perut. Sambil urut-urut, dalam beberapa minit, tengok bayi mama ni macam dah tak merengek dah.
.
Eh, mama tak sangka pula bayi mama ni selesa bila sapu Minyak Herba Asmak. Kembung perut dia dah nampak kurang sangat.
.
Ya Allah, seronok tak tahu nak cakap. Mama rasa macam lega pagi tu. Sambil urut perut bayi. Terlena juga mama dibuatnya.
.
Alhamdulillah. 😃Dah lah Minyak Herba Asmak ni keluaran 100% Bumiputera muslim. Selamat pulak tu. Mama lepas ni memang nak beli lah saiz yang jimat tu.
.
Jiran mama hari tu kata ada botol paling besar. Jimat katanya 50ml, baru RM55.
.
Keesokkan harinya nak tanyalah jiran mama tu kat mana boleh dapat Minyak Herba Asmak saiz besar yang jimat sangat tu. Dia ada bagi nombor contact agent. Nanti mama sharekan. .
Mama sekarang pun prefer cari produk yang selamat, lagi-lagi kalau keluaran Muslim. Sebab mama lebih yakin. Kalau dah diluluskan KKM tu, InshaAllah tak ada masalahlah. Tak risau dah.
.
Tapi bila mama tanya jiran mama kelmarin, dia kata suruh Whatsapp je dekat nombor yang mama bagi ni. Sebab kata dia, agent tu boleh hantarkan ke rumah.
.
Alhamdulillah. Mama rasa senanglah nak dapatkan Minyak Herba Asmak ni. Korang kalau nak cuba, baik spare sebotol kat rumah. Mana kita tahu, bayi kita ni tiba-tiba menangis, bolehlah ikhtiar guna Minyak Herba Asmak ni sebelum tunggu hari nak cerah kan.
.
#produkmuslim #produkBumiputera #produkHalal #produkselamat #utamakanprodukmuslim
.
http://0197582312ProdukAsmakMujarab.wasap.my
  • Pagi-pagi lagi bayi dah merengek menangis. Tak boleh tidur rupanya anak mama ni. Puaslah pujuk, bagi susu pun dah, tapi tak juga jalan. Menangis saja si comel ni. 😱
    .
    Bila usap-usap badan, baru perasan, kena kembung perut rupanya. Alahai. Kesiannya bayi mama ni. Kena kembung perut ya.
    .
    Kebetulan, jam tu pulak, minyak angin dah habis. Mama teringat ada dapat sampel Minyak Herba Asmak 10ml, jiran sebelah rumah bagi. Yang mama tahu, Minyak Herba Asmak ni untuk batuk berkahak je.
    .
    Bayi Mama ni tak batuk dah seminggu lebih. Semua dah ok. Alhamdulillah. Tapi, pagi tu merengek menangis. Mama kesian tengok. Mama cubalah sapu Minyak Herba Asmak tu dekat perut. Sambil urut-urut, dalam beberapa minit, tengok bayi mama ni macam dah tak merengek dah.
    .
    Eh, mama tak sangka pula bayi mama ni selesa bila sapu Minyak Herba Asmak. Kembung perut dia dah nampak kurang sangat.
    .
    Ya Allah, seronok tak tahu nak cakap. Mama rasa macam lega pagi tu. Sambil urut perut bayi. Terlena juga mama dibuatnya.
    .
    Alhamdulillah. 😃Dah lah Minyak Herba Asmak ni keluaran 100% Bumiputera muslim. Selamat pulak tu. Mama lepas ni memang nak beli lah saiz yang jimat tu.
    .
    Jiran mama hari tu kata ada botol paling besar. Jimat katanya 50ml, baru RM55.
    .
    Keesokkan harinya nak tanyalah jiran mama tu kat mana boleh dapat Minyak Herba Asmak saiz besar yang jimat sangat tu. Dia ada bagi nombor contact agent. Nanti mama sharekan. .
    Mama sekarang pun prefer cari produk yang selamat, lagi-lagi kalau keluaran Muslim. Sebab mama lebih yakin. Kalau dah diluluskan KKM tu, InshaAllah tak ada masalahlah. Tak risau dah.
    .
    Tapi bila mama tanya jiran mama kelmarin, dia kata suruh Whatsapp je dekat nombor yang mama bagi ni. Sebab kata dia, agent tu boleh hantarkan ke rumah.
    .
    Alhamdulillah. Mama rasa senanglah nak dapatkan Minyak Herba Asmak ni. Korang kalau nak cuba, baik spare sebotol kat rumah. Mana kita tahu, bayi kita ni tiba-tiba menangis, bolehlah ikhtiar guna Minyak Herba Asmak ni sebelum tunggu hari nak cerah kan.
    .
    #produkmuslim #produkBumiputera #produkHalal #produkselamat #utamakanprodukmuslim
    .
    http://0197582312ProdukAsmakMujarab.wasap.my

  •  0  0  17 hours ago
  • [BEKALAN KE MANAÂČ]

Bekalan wajib dibawa ke manaÂČ, Kopi Bidara Najah & Susu Kambing Saffron Najeehah. Kelmarin sempat tarik 3 sachet je, cukup la untuk bekalan 2 hari kan. 
HujanÂČ ni best minum Kopi Bidara Najah panasÂČ. SejukÂČ kan sesuai minum panas. Kopi & Susu Kambing Najah Najeehah ni sesuai diminum panas @ sejuk. Ikut tekak kita masa nak minum, nak panas @ sejuk. Yang pentingnya duaÂČ sedap diminum. 
Rugi sapa yang tak cuba lagi Kopi & Susu Kambing Najah Najeehah ni. Sekali cuba pasti nak lagi. 
Nak dapatkan Kopi &Susu Kambing Najah Najeehah?

Sila DM sis ya

Kredit to Ms Eina

#najahnajeehah
#produkMuslim
#sayaminumsayajual
  • [BEKALAN KE MANAÂČ]

    Bekalan wajib dibawa ke manaÂČ, Kopi Bidara Najah & Susu Kambing Saffron Najeehah. Kelmarin sempat tarik 3 sachet je, cukup la untuk bekalan 2 hari kan.
    HujanÂČ ni best minum Kopi Bidara Najah panasÂČ. SejukÂČ kan sesuai minum panas. Kopi & Susu Kambing Najah Najeehah ni sesuai diminum panas @ sejuk. Ikut tekak kita masa nak minum, nak panas @ sejuk. Yang pentingnya duaÂČ sedap diminum.
    Rugi sapa yang tak cuba lagi Kopi & Susu Kambing Najah Najeehah ni. Sekali cuba pasti nak lagi.
    Nak dapatkan Kopi &Susu Kambing Najah Najeehah?

    Sila DM sis ya

    Kredit to Ms Eina

    #najahnajeehah
    #produkMuslim
    #sayaminumsayajual

  •  1  0  18 hours ago

Top #produkmuslim Posts

  • Tadi pagi Nafiz pekena kopi ni... sampai la ni duk teganggg ja. Tegang otak ni laaa.. jgn pikiaq kut lain... mai kita tngk apa khasiat yg best ngn kopi ni... Jom pakat beli kopi ni utk kesihatan kita bersama. Kurus pun boleh wei... đŸ‘‰đŸ»đŸ„ł SEBAB KENAPA KORANG PERLU AMBIL ADORE COFFEE ‌ TERDAPAT 10 SEBAB :

1. MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN
2. MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI
3. MENGHALANG PENGUMPULAN LEMAK DALAM SALURAN ARTERI
4. MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DALAM BADAN
5. MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN
6. MEMBUANG LEBIHAN BAHAN TOKSIN DI DALAM BADAN
7. MEMBANTU MASALAH SEMBELIT
8. MENGELAKKAN PEMBENTUKKAN BATU KARANG
9. MENINGKAT SISTEM IMUNISASI BADAN
10. MENGURANGKAN GEJALA PREMENOPAUSE
========================
Jom order dengan kami hanya perlu klil link di bio untuk urusan whatsapp. â˜ș✹ Adore Coffee berharga RM38/kotak
Adore Fitox Drinka berharga RM38/kotak.
(BELI KOMBO DENGAN HARGA RM75 SHJ!!)
POSTAGE:
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM15

Dapatkan Sekarang!!!
Whatsapp segera untuk postage hari ini đŸ„°
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282

#AdoreOfficialHQ 
#AdoreBirdsNest
#AdoreCoffee
#AdoreFitoxDrinks .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#AdoreCoffee #AdoreFitoxDrinks #Adorebirdnest #CantikSihatBergaya #ProdukMuslim #KawalNafsuMakan #DietDrinks #ProdukMuslim #KopiMuslimHalal #Halal #Sembelit #Buangtoksik #BuangLemak #JustDiet #JomKurus #Minumankurus #kopisedap #BazaarPaknil #HalalFest #NakKurus #JomSenam
  • Tadi pagi Nafiz pekena kopi ni... sampai la ni duk teganggg ja. Tegang otak ni laaa.. jgn pikiaq kut lain... mai kita tngk apa khasiat yg best ngn kopi ni... Jom pakat beli kopi ni utk kesihatan kita bersama. Kurus pun boleh wei... đŸ‘‰đŸ»đŸ„ł SEBAB KENAPA KORANG PERLU AMBIL ADORE COFFEE ‌ TERDAPAT 10 SEBAB :

    1. MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN
    2. MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI
    3. MENGHALANG PENGUMPULAN LEMAK DALAM SALURAN ARTERI
    4. MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DALAM BADAN
    5. MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN
    6. MEMBUANG LEBIHAN BAHAN TOKSIN DI DALAM BADAN
    7. MEMBANTU MASALAH SEMBELIT
    8. MENGELAKKAN PEMBENTUKKAN BATU KARANG
    9. MENINGKAT SISTEM IMUNISASI BADAN
    10. MENGURANGKAN GEJALA PREMENOPAUSE
    ========================
    Jom order dengan kami hanya perlu klil link di bio untuk urusan whatsapp. â˜ș✹ Adore Coffee berharga RM38/kotak
    Adore Fitox Drinka berharga RM38/kotak.
    (BELI KOMBO DENGAN HARGA RM75 SHJ!!)
    POSTAGE:
    Semenanjung RM8
    Sabah/Sarawak RM15

    Dapatkan Sekarang!!!
    Whatsapp segera untuk postage hari ini đŸ„°
    www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282
    www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282

    #AdoreOfficialHQ
    #AdoreBirdsNest
    #AdoreCoffee
    #AdoreFitoxDrinks .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #AdoreCoffee #AdoreFitoxDrinks #Adorebirdnest #CantikSihatBergaya #ProdukMuslim #KawalNafsuMakan #DietDrinks #ProdukMuslim #KopiMuslimHalal #Halal #Sembelit #Buangtoksik #BuangLemak #JustDiet #JomKurus #Minumankurus #kopisedap #BazaarPaknil #HalalFest #NakKurus #JomSenam

  •  618  9  13 November, 2019