#produkkesihatan Instagram Photos & Videos

produkkesihatan - 398.3k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
133.7
average likes

Latest #produkkesihatan Posts

  • KELEBIHAN SUSU MAAEZ
▶️Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
▶️Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
▶️Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
▶️Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
▶️Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
▶️Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
▶️Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
▶️Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
▶️Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ▶️Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu
▶️Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
▶️Mengurangkan masalah keguguran rambut
▶️Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu

Info lebih lanjut boleh whatsap 0187714154 🚘COD:-Kawasan Kota tinggi / Kawasan Bandar Penawar / Johor Bahru / Pontian
🏫POSTAGE :- Isnin - Jumaat

#teammaaez#teamazilious#susumaaez#maaezwhitecoffe#bellezacollagen#maaezwhiteningsoap#produkcantik#produkkesihatan#susukambing#gebugebas#codkotatinggi#codbandarpenawar#codulutiram#codtebrau#codjohorbahru#codpontian#maaezjohor#maaezkotatinggi
  • KELEBIHAN SUSU MAAEZ
    ▶️Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
    ▶️Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
    ▶️Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ▶️Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ▶️Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
    ▶️Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
    ▶️Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
    ▶️Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
    ▶️Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ▶️Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu
    ▶️Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
    ▶️Mengurangkan masalah keguguran rambut
    ▶️Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu

    Info lebih lanjut boleh whatsap 0187714154 🚘COD:-Kawasan Kota tinggi / Kawasan Bandar Penawar / Johor Bahru / Pontian
    🏫POSTAGE :- Isnin - Jumaat

    #teammaaez #teamazilious #susumaaez #maaezwhitecoffe #bellezacollagen #maaezwhiteningsoap #produkcantik #produkkesihatan #susukambing #gebugebas #codkotatinggi #codbandarpenawar #codulutiram #codtebrau #codjohorbahru #codpontian #maaezjohor #maaezkotatinggi

  •  3  0  19 hours ago
  • KHASIAT FISH OIL memang tak dapat disangkal. Sis pun ada ambil set biolife ni. Almaklmumlah umur dah banyak ni cepat penat. Lepas penat mula stress. Stress tu yang makan diri. Sis tak nak itu semua. Cukuplah dedulu. Sekarang ni sis lebih prihatin dengan kesihatan sis. Sis pun share set ini dengan my lovely hubby aww..nak sihat kenalah share kan.. ➖BiO-LiFE MaxX Fish Oil 1000mg➖
MaxX Fish Oil adalah minyak ikan berkualiti tinggi yang membekalkan asid lemak omega-3 tak tepu, EPA dan DHA untuk menyokong fungsi badan yang sihat. ➖BiO-LiFE CoQ10 75mg➖
CoQ10 75mg adalah suplemen untuk mengekalkan tubuh yang sihat. CoQ10 75mg penting untuk meningkatkan paras CoQ10 yang rendah disebabkan oleh rawatan statin supaya penghasilan tenaga dan status antioksidan dapat dipertingkatkan. Digalakkan untuk mereka yang mudah rasa letih, yang nak kekalkan kesihatan dan yang nak kawal kolestrol. CoQ10 juga bagus untuk suami isteri yang sedang merancang kehamilan. 👉🏻menghasilkan tenaga.
👉🏻CoQ10 75mg sebagai antioksidan 2, di mana bermanfaat untuk kesihatan.
👉🏻menjana semula antioksidan lain dalam badan seperti Vitamin E.

BiO-LiFE MaxX Fish Oil 1000mg-1 kapsul 2 kali sehari 
BiO-LiFE CoQ10 75mg- 2 kapsul setiap hari selepas makan

Thank you @biolifemy & @mama_ble

Selanjutnya, boleh layari ke :
Website: https://www.biolife.com.my/⁣⁣⁣
⁣⁣Fb Page: https://www.facebook.com/biolifemarketing/⁣
IG: https://instagram.com/biolifemy

#biolifemalaysia #biolifemy #megabiolife
#maxxfishoil #omega3 #coq10 #produkkesihatan #fishoil #biolife #supplemen #lifestyle #lfl #likeforlikes #like4likes #happy #good #health
  • KHASIAT FISH OIL memang tak dapat disangkal. Sis pun ada ambil set biolife ni. Almaklmumlah umur dah banyak ni cepat penat. Lepas penat mula stress. Stress tu yang makan diri. Sis tak nak itu semua. Cukuplah dedulu. Sekarang ni sis lebih prihatin dengan kesihatan sis. Sis pun share set ini dengan my lovely hubby aww..nak sihat kenalah share kan.. ➖BiO-LiFE MaxX Fish Oil 1000mg➖
    MaxX Fish Oil adalah minyak ikan berkualiti tinggi yang membekalkan asid lemak omega-3 tak tepu, EPA dan DHA untuk menyokong fungsi badan yang sihat. ➖BiO-LiFE CoQ10 75mg➖
    CoQ10 75mg adalah suplemen untuk mengekalkan tubuh yang sihat. CoQ10 75mg penting untuk meningkatkan paras CoQ10 yang rendah disebabkan oleh rawatan statin supaya penghasilan tenaga dan status antioksidan dapat dipertingkatkan. Digalakkan untuk mereka yang mudah rasa letih, yang nak kekalkan kesihatan dan yang nak kawal kolestrol. CoQ10 juga bagus untuk suami isteri yang sedang merancang kehamilan. 👉🏻menghasilkan tenaga.
    👉🏻CoQ10 75mg sebagai antioksidan 2, di mana bermanfaat untuk kesihatan.
    👉🏻menjana semula antioksidan lain dalam badan seperti Vitamin E.

    BiO-LiFE MaxX Fish Oil 1000mg-1 kapsul 2 kali sehari
    BiO-LiFE CoQ10 75mg- 2 kapsul setiap hari selepas makan

    Thank you @biolifemy & @mama_ble

    Selanjutnya, boleh layari ke :
    Website: https://www.biolife.com.my/⁣⁣⁣
    ⁣⁣Fb Page: https://www.facebook.com/biolifemarketing/⁣
    IG: https://instagram.com/biolifemy

    #biolifemalaysia #biolifemy #megabiolife
    #maxxfishoil #omega3 #coq10 #produkkesihatan #fishoil #biolife #supplemen #lifestyle #lfl #likeforlikes #like4likes #happy #good #health

  •  27  7  20 hours ago

Top #produkkesihatan Posts