#preiserindonesia Instagram Photos & Videos

preiserindonesia - 49.1k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
139.2
average likes

Latest #preiserindonesia Posts

  • 👨: apik ya bulane dek? | 👩: Iya mas..tapi mas.. | 👨: nopo dek kok tapi tapi? | 👩: Iku mas..mas kuwi lho | 👨: hmm..mas sopo meneh iki?ono liyane ta dek? | 👩: Mas sek klambi ireng kuwi lho mas..sek nek mburi mbake..kok ngrogoh2 katok tur mbungkuk2..aku wedi.. | 👨: tenang dek kuwi pegaweku lg siap2 makaryo | 👩: makaryo opo mas kok sangar ngunu... | 👨: Nyopet dek.nyopet

#preiserindonesia #preiserphotography #preiser #preiserfigures #87 #87scale
  • 👨: apik ya bulane dek? | 👩: Iya mas..tapi mas.. | 👨: nopo dek kok tapi tapi? | 👩: Iku mas..mas kuwi lho | 👨: hmm..mas sopo meneh iki?ono liyane ta dek? | 👩: Mas sek klambi ireng kuwi lho mas..sek nek mburi mbake..kok ngrogoh2 katok tur mbungkuk2..aku wedi.. | 👨: tenang dek kuwi pegaweku lg siap2 makaryo | 👩: makaryo opo mas kok sangar ngunu... | 👨: Nyopet dek.nyopet

    #preiserindonesia #preiserphotography #preiser #preiserfigures #87 #87scale

  •  33  0  19 January, 2020

Top #preiserindonesia Posts