#pinarello Instagram Photos & Videos

pinarello - 394.3k posts

Hashtag Popularity

4.4
average comments
366.3
average likes

Latest #pinarello Posts

  • Cold brew is served year round and still hits the spot in January. $3 a glass or $5 a jar 😈❄️
  • Cold brew is served year round and still hits the spot in January. $3 a glass or $5 a jar 😈❄️

  •  6  1  15 hours ago
  • New Bike Day! Pinarello F10 with Ultegra di2, Reynolds carbon wheels and a Retul fit!  #moremach #pinarello
  • New Bike Day! Pinarello F10 with Ultegra di2, Reynolds carbon wheels and a Retul fit! #moremach #pinarello

  •  9  1  16 hours ago
  • Pinarello F12 • Sram Red eTap AXS • Lightweight Meilenstein's..
📸 @bikegallerymelb
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Visit my other page 🔥 @bestcyclingstyle
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  • Pinarello F12 • Sram Red eTap AXS • Lightweight Meilenstein's..
    📸 @bikegallerymelb
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Visit my other page 🔥 @bestcyclingstyle
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

  •  731  5  17 hours ago
  • Early morning cycle. Saya tanya Badrul kenapa bawak saya cycle naik banyak bukit (area rumah saya kalau ke utara banyak bukit, Kalau ke selatan datar sikit) sebab saya memang tak berapa larat naik bukit, penat giler. Dia cakap kalau datar je senang dan bukan namanya training.
.
Total 30km sebab saya bising penat.
Elevation gain 393m. Temperature 3C Tapi bila naik basikal rasa sejuk as if -3C. Sejuk tu yang menyebabkan cepat penat, kata Bad. Kalau mendatar sure dah beratus2 km tarak penat punya 🤪
.
Camner nak masuk Tour de France ni.. #bilamakciknaikbasikal #cycling #cyclinglife #pinarello #specialized
  • Early morning cycle. Saya tanya Badrul kenapa bawak saya cycle naik banyak bukit (area rumah saya kalau ke utara banyak bukit, Kalau ke selatan datar sikit) sebab saya memang tak berapa larat naik bukit, penat giler. Dia cakap kalau datar je senang dan bukan namanya training.
    .
    Total 30km sebab saya bising penat.
    Elevation gain 393m. Temperature 3C Tapi bila naik basikal rasa sejuk as if -3C. Sejuk tu yang menyebabkan cepat penat, kata Bad. Kalau mendatar sure dah beratus2 km tarak penat punya 🤪
    .
    Camner nak masuk Tour de France ni.. #bilamakciknaikbasikal #cycling #cyclinglife #pinarello #specialized

  •  11  1  19 hours ago

Top #pinarello Posts

  • Our Top Ten Photos From 2019:
#2 loving all the new colors of the Pinarello F12, but the Venus Orange really caught our eye.
  • Our Top Ten Photos From 2019:
    #2 loving all the new colors of the Pinarello F12, but the Venus Orange really caught our eye.

  •  4,120  18  5 January, 2020