#organicskincare Instagram Photos & Videos

organicskincare - 2.7m posts

Latest #organicskincare Posts

  • So true!
  • So true!
  •  0  1  33 minutes ago
  • .
🌹 Mary Kay Mineral Eye Colour .
🌹 Eye colour Mary Kay ni mineral base.mmg bagus for your skin terutama area mata yg  mempunyai skin paling nipis n sensitive. .
🌹 Eyeshadow ni takkan mnyebabkan jerawat,  tak menyumbat pori, bebas bakteria, ada  antioksidan & melindungi kulit drpd radikal  bebas. .
Best kan..! 😍 Jangan main kaler2 je mata tu,buat pilihan yang selamat okay? 😉
.
Nak ni ⬇
😍Free Sample🎀
😍Free Consultation✨
😍Waranty 3month ✔
😍Free give🎁
.
Click link on bio ✨
.
Your Happy Pills : Independent Beauty Consultant Marykay Ella(whatsapp) : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantik
.
#ellbeautycollection #MaryKay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #organic #botanical #viral
  • .
    🌹 Mary Kay Mineral Eye Colour .
    🌹 Eye colour Mary Kay ni mineral base.mmg bagus for your skin terutama area mata yg mempunyai skin paling nipis n sensitive. .
    🌹 Eyeshadow ni takkan mnyebabkan jerawat, tak menyumbat pori, bebas bakteria, ada antioksidan & melindungi kulit drpd radikal bebas. .
    Best kan..! 😍 Jangan main kaler2 je mata tu,buat pilihan yang selamat okay? 😉
    .
    Nak ni ⬇
    😍Free Sample🎀
    😍Free Consultation✨
    😍Waranty 3month ✔
    😍Free give🎁
    .
    Click link on bio ✨
    .
    Your Happy Pills : Independent Beauty Consultant Marykay Ella(whatsapp) : http://www.wasap.my/+601133542302/CikEllaNakCantik
    .
    #ellbeautycollection #MaryKay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #lipstics #monthlypromotion #freeconsult #cantikdansihat #organicskincare #organic #botanical #viral
  •  0  0  34 minutes ago
  • "The best face balm for dry skin. I have been a fan of LaVigne Naturals Mayan Magic Balm for over 10 years but always kind of wished that it was a little thinner or easier to spread when I needed to apply to tender, irritated skin, or use as a face cream. This Damage Control product by LaVigne is exactly what I had always hoped for — it’s a nice, lighter lotion that was easy to apply, and soothed my skin just like Mayan Magic!" - DC Fan Dave

Click 'Shop Now' to shop the most natural skincare for men made in Canada! 🧔
  • "The best face balm for dry skin. I have been a fan of LaVigne Naturals Mayan Magic Balm for over 10 years but always kind of wished that it was a little thinner or easier to spread when I needed to apply to tender, irritated skin, or use as a face cream. This Damage Control product by LaVigne is exactly what I had always hoped for — it’s a nice, lighter lotion that was easy to apply, and soothed my skin just like Mayan Magic!" - DC Fan Dave

    Click 'Shop Now' to shop the most natural skincare for men made in Canada! 🧔
  •  1  1  34 minutes ago
  • A Monday look.
  • A Monday look.
  •  3  1  35 minutes ago
  • Kick back, relax and enjoy summer knowing your #skincare products are doing all the work for you. ⛱ Our proprietary formulations combine organic plants, vitamins, and algae with scientific ingredients that work such as INTACT DNA®, peptides, resveratrol, and ATP (liquid energy). The result? —> Superior to Organic® products that are natural, safe, and proven effective! #ATZENSkincare #summerskin #superiortoorganic
  • Kick back, relax and enjoy summer knowing your #skincare products are doing all the work for you. ⛱ Our proprietary formulations combine organic plants, vitamins, and algae with scientific ingredients that work such as INTACT DNA®, peptides, resveratrol, and ATP (liquid energy). The result? —> Superior to Organic® products that are natural, safe, and proven effective! #ATZENSkincare #summerskin #superiortoorganic
  •  2  1  36 minutes ago
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
.
Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
. 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
.
💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
.
Junne Shaklee
Founder of AEG Team
0126532047

#youthskincareshaklee #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
    .
    Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
    .
    Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
    💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
    Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
    . 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
    Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
    .
    💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
    Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
    .
    💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
    Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
    .
    4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

    If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

    Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
    .
    Junne Shaklee
    Founder of AEG Team
    0126532047

    #youthskincareshaklee #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  •  0  0  38 minutes ago
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
.
Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
. 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
.
💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
.
Junne Shaklee
Founder of AEG Team
0126532047

#youthskincareshaklee #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
    .
    Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
    .
    Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
    💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
    Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
    . 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
    Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
    .
    💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
    Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
    .
    💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
    Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
    .
    4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

    If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

    Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
    .
    Junne Shaklee
    Founder of AEG Team
    0126532047

    #youthskincareshaklee #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  •  0  0  38 minutes ago
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
.
Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
. 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
.
💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
.
Junne Shaklee
Founder of AEG Team
0126532047

#youthskincareshaklee #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
    .
    Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
    .
    Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
    💕 Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)
    Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
    . 💕 Youth Toner (tahan 7-8 bulan)
    Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
    .
    💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)
    Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
    .
    💕 Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)
    Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
    .
    4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .

    If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .

    Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
    .
    Junne Shaklee
    Founder of AEG Team
    0126532047

    #youthskincareshaklee #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #cerahkankulit #organicskincare #ariani #misslilyraya2019 #buttonmybuttons #minazkids #bellaammara
  •  0  0  38 minutes ago
  • Never go to bed without removing your makeup 💄 let our Dissolve do your dirty work. #gorgeous
  • Never go to bed without removing your makeup 💄 let our Dissolve do your dirty work. #gorgeous
  •  1  1  39 minutes ago
  • Smug skin shot by the sea. It’s been a bit of a whirlwind this side recently, with judging lots of awards, travelling to London every week for meetings with awesome peeps after expanding the business to help natural beauty brands with their marketing strategy! It’s been fun. 
The most fun thing has to be that my skin is pretty darn great nowadays though. Woop! If you’ve ever seen any of my before and after pics, you’ll know the trauma after coming off the pill. YIKES it was bad. But luckily with some holistic stuff, some awesome skincare and a bit of patience, it’s pretty much back to what it was. I’m definitely more prone to spots now but I’ll take what I’ve got quite happily thanks very much! Woop for coming through the other side right?! 🎉
  • Smug skin shot by the sea. It’s been a bit of a whirlwind this side recently, with judging lots of awards, travelling to London every week for meetings with awesome peeps after expanding the business to help natural beauty brands with their marketing strategy! It’s been fun.
    The most fun thing has to be that my skin is pretty darn great nowadays though. Woop! If you’ve ever seen any of my before and after pics, you’ll know the trauma after coming off the pill. YIKES it was bad. But luckily with some holistic stuff, some awesome skincare and a bit of patience, it’s pretty much back to what it was. I’m definitely more prone to spots now but I’ll take what I’ve got quite happily thanks very much! Woop for coming through the other side right?! 🎉
  •  14  3  39 minutes ago
  • 😍บอกแล้วว่าดี
มาตำเท้อะ🤗🤗
.
.
🚫 สิวหนอง สิวอักเสบ สิวผด สิวติดสเตียรอยด์ .
🚫 หน้าหมอง หน้าคล้ำ หน้าไม่ใส .
🚫 ฝ้า กระ รอยดำและรอยแดงจากสิว
🚫 ผิวขาดน้ำ ผิวไม่ชุ่มชื้น ผิวแพ้ง่าย
🚫 รูขุมขนกว้าง สิวขึ้นง่าย แต่งหน้าไม่ทน. .
.
#เดอะปิ๊ง ครีมออแกนิก💯 🕊🍀🍃🌼🌾🌿
✅ให้คุณสวยครบ จบใน 1 เซ็ต⛅🌛
**(มากน้อยขึ้นอยู่กับผิวหน้าแต่ละบุคคลนะคะ😊)
.
🔥 ราคา 429.- เท่านั้น 🔥
.
🚩นัดรับ : เดอะมอลงามวงศ์วาน พันทิพย์งามวงศ์วาน หน้าม.ธุรกิจบัณฑิตย์ แยกม.เกษตร ⚠
.
📳สนใจอินบ็อกมาสอบถามได้เลยค่า ยินดีให้คำปรึกษาน๊าา 🌾❤
.
.
#Theping  #organiccream #creamforacne #organicskincare #acne #organicsoap #organicsunscreen #skincareforacne #เดอะปิ๊ง #รักษาสิว #ครีมรักษาสิว #ของดีบอกต่อ #ผิวแพ้ง่าย  #รักษาสิว
  • 😍บอกแล้วว่าดี
    มาตำเท้อะ🤗🤗
    .
    .
    🚫 สิวหนอง สิวอักเสบ สิวผด สิวติดสเตียรอยด์ .
    🚫 หน้าหมอง หน้าคล้ำ หน้าไม่ใส .
    🚫 ฝ้า กระ รอยดำและรอยแดงจากสิว
    🚫 ผิวขาดน้ำ ผิวไม่ชุ่มชื้น ผิวแพ้ง่าย
    🚫 รูขุมขนกว้าง สิวขึ้นง่าย แต่งหน้าไม่ทน. .
    .
    #เดอะปิ๊ง ครีมออแกนิก💯 🕊🍀🍃🌼🌾🌿
    ✅ให้คุณสวยครบ จบใน 1 เซ็ต⛅🌛
    **(มากน้อยขึ้นอยู่กับผิวหน้าแต่ละบุคคลนะคะ😊)
    .
    🔥 ราคา 429.- เท่านั้น 🔥
    .
    🚩นัดรับ : เดอะมอลงามวงศ์วาน พันทิพย์งามวงศ์วาน หน้าม.ธุรกิจบัณฑิตย์ แยกม.เกษตร ⚠
    .
    📳สนใจอินบ็อกมาสอบถามได้เลยค่า ยินดีให้คำปรึกษาน๊าา 🌾❤
    .
    .
    #Theping #organiccream #creamforacne #organicskincare #acne #organicsoap #organicsunscreen #skincareforacne #เดอะปิ๊ง #รักษาสิว #ครีมรักษาสิว #ของดีบอกต่อ #ผิวแพ้ง่าย #รักษาสิว
  •  0  0  39 minutes ago
  • 💚I love making these:) Seed-paper favors infused with homegrown seeds beneficial to honeybees~
  • 💚I love making these:) Seed-paper favors infused with homegrown seeds beneficial to honeybees~
  •  4  1  39 minutes ago
  • @joelosteen is a wise man❣️ “...There are times when things haven't work out the way we wanted—the friends we counted on weren't there, the medical report wasn't good, the dream wasn't happening on our timetable. We could be frustrated and discouraged. We did the right thing, we stayed in faith, but it hasn't worked out. You have to do like Jesus and tell the disappointment, tell the frustration, tell the delay, "Sleep on. You're not going to sour my life or drag me down. I know God is on the throne, and He'll get me to where I'm supposed to be." Are there people that you need to stop trying to wake up? Are you going to keep trying so hard to change that person who won't do what you want, won't meet your expectations? It's time to say "sleep on." You can't control what they do. You can't make people do what's right. Pray for them, be respectful, but don't let them frustrate you for the next thirty years. Two simple words can change your life: "sleep on."
  • @joelosteen is a wise man❣️ “...There are times when things haven't work out the way we wanted—the friends we counted on weren't there, the medical report wasn't good, the dream wasn't happening on our timetable. We could be frustrated and discouraged. We did the right thing, we stayed in faith, but it hasn't worked out. You have to do like Jesus and tell the disappointment, tell the frustration, tell the delay, "Sleep on. You're not going to sour my life or drag me down. I know God is on the throne, and He'll get me to where I'm supposed to be." Are there people that you need to stop trying to wake up? Are you going to keep trying so hard to change that person who won't do what you want, won't meet your expectations? It's time to say "sleep on." You can't control what they do. You can't make people do what's right. Pray for them, be respectful, but don't let them frustrate you for the next thirty years. Two simple words can change your life: "sleep on."
  •  1  1  39 minutes ago
  • ℍ𝕪𝕕𝕣𝕒𝕥𝕚𝕟𝕘 𝕗𝕒𝕔𝕚𝕒𝕝 💆🏻‍♀️💦
  • ℍ𝕪𝕕𝕣𝕒𝕥𝕚𝕟𝕘 𝕗𝕒𝕔𝕚𝕒𝕝 💆🏻‍♀️💦
  •  3  1  41 minutes ago
  • Are you ready for Prime Day? We are! Prime Day Deals go live in 2 weeks (July 8th) and you will see the biggest savings of the year. Get your memberships ready...!
  • Are you ready for Prime Day? We are! Prime Day Deals go live in 2 weeks (July 8th) and you will see the biggest savings of the year. Get your memberships ready...!
  •  2  1  42 minutes ago
  • Le formule green di Bioearth nei trattamenti Viso Dopo Sole alleviano gli effetti conseguenti all'esposizione solare e migliorano le condizioni della pelle. 🌊⛱️ Due trattamenti ricchi di sostanze funzionali ad azione
. Antiage. Antimacchia. Idratante.
Uno ideale per un ricco nutrimento per pelle secca e matura. L'altro in formula oil-free particolarmente ideale per pelli normali miste e grasse.
prolungano l'abbronzatura e sono prive di SILICONI - ACRILATI - OLI MINERALI. 🍃🍃🍃
  • Le formule green di Bioearth nei trattamenti Viso Dopo Sole alleviano gli effetti conseguenti all'esposizione solare e migliorano le condizioni della pelle. 🌊⛱️ Due trattamenti ricchi di sostanze funzionali ad azione
    . Antiage. Antimacchia. Idratante.
    Uno ideale per un ricco nutrimento per pelle secca e matura. L'altro in formula oil-free particolarmente ideale per pelli normali miste e grasse.
    prolungano l'abbronzatura e sono prive di SILICONI - ACRILATI - OLI MINERALI. 🍃🍃🍃
  •  4  1  46 minutes ago
  • Summer lovin’ for your skin~ hydrate~ replenish ~renew🍃✨ Vitamin C and Hyaluronic Serum with organic apricot kernel oil and organic jojoba oil with frankincense, neroli and rose. Sold with our facial Cupping set or can be purchased separately 🔆💕🥰 #linkinbio
  • Summer lovin’ for your skin~ hydrate~ replenish ~renew🍃✨ Vitamin C and Hyaluronic Serum with organic apricot kernel oil and organic jojoba oil with frankincense, neroli and rose. Sold with our facial Cupping set or can be purchased separately 🔆💕🥰 #linkinbio
  •  48  1  46 minutes ago
  • This double exfoliation removes dead skin, clogged pores, ingrowns & bacteria. Revealing brighter, smoother skin. 👶🏽
•
Wait at least 72 hours before showing off at the beach & remember to ALWAYS wear your sunscreen 😎
  • This double exfoliation removes dead skin, clogged pores, ingrowns & bacteria. Revealing brighter, smoother skin. 👶🏽

    Wait at least 72 hours before showing off at the beach & remember to ALWAYS wear your sunscreen 😎
  •  2  1  48 minutes ago
  • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️⁣
⁣
Thank you so much to our lightening kit user. Clean hands and feet are assured (it doesn't fade dark knuckles pls) if you don't already have dark knuckles. ⁣
⁣
Our lightening package is a mild lightening package. It's suitable for fair skin that wants to maintain and brighten over time. THERE'S NO FAST ACTION HERE PLEASE. Like I'll always keep saying, it'll even out your skin tone and glow your skin before you start to notice the brightening effects. Don't follow ' I want to be white/fair ' and mess up your skin especially if you're dark and want to change your complexion.⁣
⁣
Lightening package 410⁣
Lightening milk 150 ⁣
Skin glow soap 80 ⁣
Radiant skin polish 70 ⁣
Spotless Facial milk 70 ⁣
Facial anti blemish soap 50⁣
⁣
⁣⁣ #organicskincare #herbalwhiteningsoap #organicproducts #bubbles&bathgh #spotlessglowoil  #richskingang #naturalskincare #naturalskinglow #radiantskin⁣⁣
#severeacnetreatment #acnebarsoap #bodypolish  #ghana #handmadeinghana #madeinghana
  • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️⁣

    Thank you so much to our lightening kit user. Clean hands and feet are assured (it doesn't fade dark knuckles pls) if you don't already have dark knuckles. ⁣

    Our lightening package is a mild lightening package. It's suitable for fair skin that wants to maintain and brighten over time. THERE'S NO FAST ACTION HERE PLEASE. Like I'll always keep saying, it'll even out your skin tone and glow your skin before you start to notice the brightening effects. Don't follow ' I want to be white/fair ' and mess up your skin especially if you're dark and want to change your complexion.⁣

    Lightening package 410⁣
    Lightening milk 150 ⁣
    Skin glow soap 80 ⁣
    Radiant skin polish 70 ⁣
    Spotless Facial milk 70 ⁣
    Facial anti blemish soap 50⁣

    ⁣⁣ #organicskincare #herbalwhiteningsoap #organicproducts #bubbles&bathgh #spotlessglowoil #richskingang #naturalskincare #naturalskinglow #radiantskin⁣⁣
    #severeacnetreatment #acnebarsoap #bodypolish #ghana #handmadeinghana #madeinghana
  •  5  1  49 minutes ago
  • Spreading the ❤️ since 2002.
  • Spreading the ❤️ since 2002.
  •  30  1  49 minutes ago
  • Summer Sale 6/24-6/30! 💙
  • Summer Sale 6/24-6/30! 💙
  •  5  2  50 minutes ago

Top #organicskincare Posts

  • Let me  tell you about Oriflame Milk and Honey Gold Nourishing Hand and Body Cream.

It is an indulgent,nourishing cream infused with organically sourced extracts of milk & honey.

Intensively nourishes hands & body to leave skin soft,supple and hydrated all day.
It is suitable for all skin types
Blends easily into skin and  controls oil 
Leaves no greasy residue over your skin
It is organic
Has a balanced consistency which makes it usable in all weather 
The Honey in the cream gives glow to your skin and reduces blemishes, while the milk provides deep cleansing and intense moisture
It is light weight
It is a combination of both hands and body cream so you do not need to buy a separate hand cream 
Can be used by men also

The Oriflame Milk and Honey Gold Nourishing hand and body cream is indeed GOLD.

Waiting for your order. 08065938020........ #Nigeria  #honey #milk #milkandhoney #organicskincare #beauty #skincarelovers #oriflamebytiana #realvendorsmon
  • Let me tell you about Oriflame Milk and Honey Gold Nourishing Hand and Body Cream.

    It is an indulgent,nourishing cream infused with organically sourced extracts of milk & honey.

    Intensively nourishes hands & body to leave skin soft,supple and hydrated all day.
    It is suitable for all skin types
    Blends easily into skin and controls oil
    Leaves no greasy residue over your skin
    It is organic
    Has a balanced consistency which makes it usable in all weather
    The Honey in the cream gives glow to your skin and reduces blemishes, while the milk provides deep cleansing and intense moisture
    It is light weight
    It is a combination of both hands and body cream so you do not need to buy a separate hand cream
    Can be used by men also

    The Oriflame Milk and Honey Gold Nourishing hand and body cream is indeed GOLD.

    Waiting for your order. 08065938020........ #Nigeria #honey #milk #milkandhoney #organicskincare #beauty #skincarelovers #oriflamebytiana #realvendorsmon
  •  182  8  8 hours ago
  • I was asked to make bigger versions of the Pot o’ Gold Body Polish, so they also come in 16 ounce tubs AND you’ll save $10 🌈
  • I was asked to make bigger versions of the Pot o’ Gold Body Polish, so they also come in 16 ounce tubs AND you’ll save $10 🌈
  •  1,209  9  20 hours ago