#newboyz Instagram Photos & Videos

newboyz - 14.4k posts

Latest #newboyz Posts

  • They tried to take this without me #summerlovin 🌞🌻🍉
  • They tried to take this without me #summerlovin 🌞🌻🍉
  •  31  5  6 hours ago
  • Cái giá của sá»± kiên trì là được nhÆ° ý muốn há»· 😌😌😌#boy #newboyz #thunglife😎 #ny #cool
  • Cái giá của sá»± kiên trì là được nhÆ° ý muốn há»· 😌😌😌 #boy #newboyz #thunglife😎 #ny #cool
  •  9  0  21 July, 2019
  • Can someone meet me in the bathroom to play some MYACHI?! (ps. Those red things didn’t work)
  • Can someone meet me in the bathroom to play some MYACHI?! (ps. Those red things didn’t work)
  •  126  18  17 July, 2019
  • Well here it is my first Instagram post 😂
  • Well here it is my first Instagram post 😂
  •  3  2  16 July, 2019
  • dulu nak dengar lagu kena kuar duit nak beli keset.. tak mampu kena tunggu radio tolong putar then record.. sekarang ni.. kat youtube type je apa, semua keluar.. BBNU bukan tahu pun susah dulu nak dengar lagu.. paling penting.. ada radio keset, kalau radio keset rosak.. abis dia gulung filem keset tu.. dah tak sedap bunyi 😂 ini tahun 1999.. dan lagi.. aku pun tak tahu nak play kat mana keset ni untuk masa sekarang.. hehe #newboyz @tomokofficial
  • dulu nak dengar lagu kena kuar duit nak beli keset.. tak mampu kena tunggu radio tolong putar then record.. sekarang ni.. kat youtube type je apa, semua keluar.. BBNU bukan tahu pun susah dulu nak dengar lagu.. paling penting.. ada radio keset, kalau radio keset rosak.. abis dia gulung filem keset tu.. dah tak sedap bunyi 😂 ini tahun 1999.. dan lagi.. aku pun tak tahu nak play kat mana keset ni untuk masa sekarang.. hehe #newboyz @tomokofficial
  •  26  0  14 July, 2019
  • Kami baru sahaja dapat parcel yang kami oder hari tu, vcd karaoke album Inspirasi dari band kesayangan kami #NewBoyz....,tq @suriarecords
  • Kami baru sahaja dapat parcel yang kami oder hari tu, vcd karaoke album Inspirasi dari band kesayangan kami #NewBoyz....,tq @suriarecords
  •  44  0  13 July, 2019
  • NOBODY:
ME: Y'ALL REMEMBER "THE JERK?" 😲🎇🤔👣🕵️‍♂️👀🔎🎇🙌🎶🔊✌💖😵♒😂💕🙌👑💎 #newboyz
  • NOBODY:
    ME: Y'ALL REMEMBER "THE JERK?" 😲🎇🤔👣🕵️‍♂️👀🔎🎇🙌🎶🔊✌💖😵♒😂💕🙌👑💎 #newboyz
  •  14  4  10 July, 2019
  • Singeli vibe #newboyz
  • Singeli vibe #newboyz
  •  9  0  9 July, 2019
  • I bought a FUSHIGI and it didn’t fuckin work 🤬
  • I bought a FUSHIGI and it didn’t fuckin work 🤬
  •  97  8  9 July, 2019
  • Terjebakkkk...! Along pun terpengaruh jugak dengan video ni.. Memang meraung betul malam ni.. 😹😂😢 Hahaha.. Terbaikkkkk👏👏👏 #Newboyz #Meraung #Terjebak #Terpengaruh
  • Terjebakkkk...! Along pun terpengaruh jugak dengan video ni.. Memang meraung betul malam ni.. 😹😂😢 Hahaha.. Terbaikkkkk👏👏👏 #Newboyz #Meraung #Terjebak #Terpengaruh
  •  14  8  7 July, 2019

Top #newboyz Posts

  • MERAUNG ..lagu yang di petik dari album kami yang kedua pada tahun 2000
.
ada cerita VCD jugak untuk lagu ni..saya bergandingan bersama nabila huda..sapa pernah tengok?
.
untuk lagu penuh boleh pergi ke channel youtube saya ya..selamat berpuasa guys!! #tomokcampakbelakang #meraung #newboyz
  • MERAUNG ..lagu yang di petik dari album kami yang kedua pada tahun 2000
    .
    ada cerita VCD jugak untuk lagu ni..saya bergandingan bersama nabila huda..sapa pernah tengok?
    .
    untuk lagu penuh boleh pergi ke channel youtube saya ya..selamat berpuasa guys!! #tomokcampakbelakang #meraung #newboyz
  •  16,052  422  19 May, 2019
  • NORKIA..kalau tak silap saya lagu ini dari album keempat newboyz
.
masa ni juga zaman kegemilangan hp nokia...sapa masih ingat lagu ni? angkat tangan sikit ☝🏽😋 #newboyz #tomok #along #jay #lan #zack
  • NORKIA..kalau tak silap saya lagu ini dari album keempat newboyz
    .
    masa ni juga zaman kegemilangan hp nokia...sapa masih ingat lagu ni? angkat tangan sikit ☝🏽😋 #newboyz #tomok #along #jay #lan #zack
  •  17,233  1,016  20 June, 2019
  • ‘hiasan di laman rindu’ antara lagu yang hits dalam album pertama newboyz selepas ‘sejarah mungkin berulang’
.
yang betul-betul follow newboyz akan tau lagu ni...full song? ada di youtube saya
.
pakai headphone...layan dan semoga terhibur #hiasandilamanrindu #tomokcampakbelakang #tomok #newboyz
  • ‘hiasan di laman rindu’ antara lagu yang hits dalam album pertama newboyz selepas ‘sejarah mungkin berulang’
    .
    yang betul-betul follow newboyz akan tau lagu ni...full song? ada di youtube saya
    .
    pakai headphone...layan dan semoga terhibur #hiasandilamanrindu #tomokcampakbelakang #tomok #newboyz
  •  10,325  397  15 April, 2019